Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804427 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

hayvandao yasak dediniz kullanmadık ee pekii kazmandao demenin nesi var? kendi taraftarı dahi diyor bunu yıllarca kendi oyuncumuzu bile takoz (recep) die çağırmadık mı? bu iletilere sansür koyma konusunda kantarın topuzunu biraz kaçırmadınız mı? @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bazı bloklar  2 maç ceza almış

evet sanırım 105 ve 107 iki ayrı eylemde  bulunmuşlar die duble ceza yemişler iyi yapmış pfdk hak bizim yönetime bizim kulübe ceza yemek böle pısırık kalırsan olacağı budur. olan garibim taraftara oluyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

hayvandao yasak dediniz kullanmadık ee pekii kazmandao demenin nesi var? kendi taraftarı dahi diyor bunu yıllarca kendi oyuncumuzu bile takoz (recep) die çağırmadık mı? bu iletilere sansür koyma konusunda kantarın topuzunu biraz kaçırmadınız mı? @Necmi

bizi ilgilendirmediği için sportoto başlığına yazdım ben zaten.

Beşiktaş başlığında ne işi var fernandaounun aldığı ceza ?

Çevrimdışı mylife1903

Dedik ama ortadoguda efendilik zayiflik olarak algilanir diye
Yonetici cikiyor duyar kasiyir

Sen metin albayrak kadikoydeki mactan sonra sakin konusma ama sakin

Fernandao olayina gelince
O hareketin cezasi bir macsa
Ligin son macinda sampiyonlugu garantedigimiz anda butun futbolcular donup seref tribunune yapsinlar ayni hareketi

Olaya bak dingonun ahiri

Nerde adalet
Canerin sucu neydi?
Fatmagul gibi oldu cocuk

Cok yazdim ama tepki vermiyorsunuz bu cezaya seviniyorsunuz aynisi baska takima olacak ceza cikmayacak sonra dedim ah ah isid militani gibi de sakal var gene anlatamiyorum

Çevrimdışı tangaz

çok alakası var, bizim oyuncuların aldığı cezalarla mukayese babında

Çevrimdışı panic13

Metin albayrak çıksın TFF'ye tşk etsin "Fernandao çok efendi bir futbolcu idi, 1 maça indirilmesi olumlu. ayrıca tribünler çok küfür etti, keşke 3 maç verselerdi"

FB bütün maç Rahmetli seba'dan taraftarımıza ana bacı kaydı, bi kulağımızın arkası kaldı. Adamların sanırım bir tribünü ceza aldı. Valla şaşıyorum, biz yine bu zihniyetle iyi maç falan kazanıyoruz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Sikandal ya sikandal
Boyle rezalet olur mu diyecem de bir suru oldu ayni sekil

Sen gundeme getirmezsen boyle olur
Mac sonu butun basin mensuplarini bi odaya toplayacakti baskan sunlari diyecekti

Arkadaslar yarin isyan ediyoruz
Kazandigimiz bu mactan sonra sadece hakemi ve fernandaonun hareketini yaziyorsunuz
Macla ilgili goruslerinizi obur yazinizda yazarsiniz
Yazmayan ve beni dinlemeyen de ozel roportaji falan gectim, stadi ve tesisleri unutsun

Çevrimdışı tangaz

ek olarak kazmandao o hareketi bizim stadımızda bizim taraftarımıza yaptı, kusura bakmayın da benim mezhebim o kadar geniş değil!

Çevrimdışı savaş altay

Ezikliklerinden ötürü bu akşam da çoğu yorumcu Bizi net favori görmüyor illa bir fb sıkıştırması yapıyorlar,
yok neticede derbi, yok bileneceklerdir, yok mini mini bir kuş donmadı sen yanlış görmüş olma?  :lol:

fb kontrollü oynayacakmış. pazar günü çok mu deliceydi ? hem bu kontrolden kastınız ne ? topu kontrol mü ?

Lig maçı için pepe, talisca artı oğuzhan yok, maçtan önce dengeleniyor gibi gibi diyorlardı. Benim 3.stoperim
senin as stoperin ile aynı performansı veriyor ya. uefa'da takla açanı ŞL'inde direk havalandırırlar, yere inemez.

fb tw sayfası acaip geyik var
''Vapur yok bugün hayırdır yürüyerek mi geliyorsunuz?''
''Admin geliyor musunuz gelmiyor musunuz ?''
:D

Çevrimdışı Eray

Akşama hazır mıyız tribünde hep birlikte mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu diye bağırmaya? :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

Yahu resmen tiyatro
Herkes mi gerizekali bu ulkede
Olaylara bak ayni sike davasi gibi kapatacaklar
Adamlar sike yapmis ama sahaya yansimamis, ulan sahaya yansimadiysa fb yoneticilerine pfdk neden ceza veriyor, bir suru dengesizlik var ulkede.
Sporda ulkenin nasil yonetildiginin aynasi var, stadyum yaparak spora yatirim yaptigini sanan bir zihniyet

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA'nın aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 27.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Bu sevk olayi, tirnak icinde hakareti yazmislar ayrica koyu renkle yazilmisti foruma yapamadim o bold olayini. Neyse simdi de tahkim aciklamasini yapistiralim

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana ile ilgili PFDK'nın 28.02.2018 tarih ve E.2017-2018/695 - K.2017-2018/815 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana'nın taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle verilen cezanın, futbolcunun eyleminin, "Sportmenliğe Aykırı Hareket" olarak değerlendirilmesi gerektiğinden; cezanın FDT 36/1-a ve 35/4 maddeleri uyarınca 1 resmi müsabaka men ve 13.000,00 TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

Hakaretten sevk aliyo, yok yanlis sevk etmissiniz hareketten sevk etmeniz lazimdi deniyir ve orda alt limitten ceza veriliyor.

Bunlar avukat ve meslektas olacaklar, cigerleri bespara etmez, satilmis olabilecek insanlar bunlar. Insan meslektasini boyle taca atar mi,
Yanlis sevk yapmis olsalar bile, sevk sebebini degistirir ordan da 2 mac ceza cakarsin.

Anlatamiyorum, kelimeler yetmiyor

Caner neden nasil nicin sevk edilmisti de 6 mac ceza aldi, nasil bi hareketti canerin yaptigi

Çevrimdışı caner.eryigit

Kural kitabında olmayan suçtan 6 maç ceza yiyen Beşiktaş, kural kitabında en az 2 maç gözüken suçtan 1 maç ceza yiyen Fenerbahçe. Kör yerinizden çıksın yediğiniz haklar.akşama inşallah neşeli şekilde buluşmak dileğiyle maça doğru akarım ben..Gelin Tff si mhk sı pfdk sı alayınız gelin..maçın havasına giremiyordum duygu eksiklğim vardı stada gidince geçer dedim saolsunlar ben yine motive şeklildeyim...

Çevrimdışı caner.eryigit

Yahu resmen tiyatro
Herkes mi gerizekali bu ulkede
Olaylara bak ayni sike davasi gibi kapatacaklar
Adamlar sike yapmis ama sahaya yansimamis, ulan sahaya yansimadiysa fb yoneticilerine pfdk neden ceza veriyor, bir suru dengesizlik var ulkede.
Sporda ulkenin nasil yonetildiginin aynasi var, stadyum yaparak spora yatirim yaptigini sanan bir zihniyet

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA'nın aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 27.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Bu sevk olayi, tirnak icinde hakareti yazmislar ayrica koyu renkle yazilmisti foruma yapamadim o bold olayini. Neyse simdi de tahkim aciklamasini yapistiralim

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana ile ilgili PFDK'nın 28.02.2018 tarih ve E.2017-2018/695 - K.2017-2018/815 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana'nın taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle verilen cezanın, futbolcunun eyleminin, "Sportmenliğe Aykırı Hareket" olarak değerlendirilmesi gerektiğinden; cezanın FDT 36/1-a ve 35/4 maddeleri uyarınca 1 resmi müsabaka men ve 13.000,00 TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

Hakaretten sevk aliyo, yok yanlis sevk etmissiniz hareketten sevk etmeniz lazimdi deniyir ve orda alt limitten ceza veriliyor.

Bunlar avukat ve meslektas olacaklar, cigerleri bespara etmez, satilmis olabilecek insanlar bunlar. Insan meslektasini boyle taca atar mi,
Yanlis sevk yapmis olsalar bile, sevk sebebini degistirir ordan da 2 mac ceza cakarsin.

Anlatamiyorum, kelimeler yetmiyor

Caner neden nasil nicin sevk edilmisti de 6 mac ceza aldi, nasil bi hareketti canerin yaptigi
ÜZerlerinde fiyat etiketleri ile dolaşan insanlar abi be olacak.biz yıkacağız inşallah yine bu kirli düzeni..

Çevrimdışı savaş altay

Quaresma'dan şok salvolar.

Ojogo'ya açıklamalarda bulundu.

"İlk beşiktaş maceram çok güzel başlamıştı. Ancak ikinci sezonda büyük sıkıntılar yaşadık. Başkansız kalmıştık, birçok sorun vardı. Ancak ikinci gelişimde her şey çok farklı oldu. Kulüp büyük bir başkan, büyük bir teknik adam ve önemli isimleri bünyesine aldı. Ben de artık bir aileye sahiptim ve bu bana çok değer kattı.''

''Ancak bizim üst üste 3. kez şampiyon olmamızı istemiyorlar. Hakemlerin bize zarar verdiğini görüyoruz. Medya gerçek olmayan hikayeler uydurup, bizi yıpratmaya çalışıyor. Özellikle bu sezon geçmiş yıllara oranla herkese ve herşeye karşı mücadele ediyoruz.''

Çevrimdışı yoruk

Boşverin ya.Fernandao oynasa ne oynamasa ne.Soldado daha tehlikeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

saldado kim ya :D

Pepe sabah kahvaltısı niyetine yer onu :D :evillol:

Çevrimdışı yoruk

saldado kim ya :D

Pepe sabah kahvaltısı niyetine yer onu :D :evillol:
Düşün yani durumlarını  :D

Çevrimdışı mylife1903

Olay kimin oynayip oynamadigi degil, yapilan muamele

Baskan diyor ya, aklimla dalga gecmesinler cok kizarim, diye

Çevrimdışı tangaz

Olay kimin oynayip oynamadigi degil, yapilan muamele

Baskan diyor ya, aklimla dalga gecmesinler cok kizarim, diye

ve buna efendi efendi boyun eğmek

vur enseye al lokmayı

rövanşta sokarım son dakika genç bir çocuk yaparım aynı hareketi nasılsa cezası belli 1 maç fazlası olursa da sağlık olsun bugün sesini çıkarmayan o gün konuşmasın

Çevrimdışı murat

ve buna efendi efendi boyun eğmek

vur enseye al lokmayı

rövanşta sokarım son dakika genç bir çocuk yaparım aynı hareketi nasılsa cezası belli 1 maç fazlası olursa da sağlık olsun bugün sesini çıkarmayan o gün konuşmasın
olması gereken bu.daha öncede demiştim hakemin görmediği kameraların gördüğü alanda küfür etmeden  hareketle birde küfür ederek hareket etmeden bir deneme yapalım bakalım hangisine ne ceza çıkacak.benim kafam iyice karıştı.bari kurallara ekleme yapın ceza şu beşiktaş yaparsa  çarpı 3 fb yaparsa yüzde 50 indirim gs yaparsa ceza yok diğerleri normal sınırdan.

Çevrimdışı sozkul

şahsi fikrim oynadığı en büyük takımın Beşiktaş olduğunun bilincinde ve bu düşünce ona fazla geliyor. hep bir şaşkın ifade var yüzünde. en güzel örnek leipzig maçında penaltı yaptırdıktan sonraki bakışı hiç gitmiyor aklımdan. şaşkın suskun pasif bir yapıya büründü bizde yada biz onu çok büyüttük gözümüzde emin değilim. bugün oynayacak ve kendini kanıtlamak zorunda artık bonservisi mecburi alınmışken.

Ya sen haklısın ya da emeklilik planlarını yapıyor artık, son kontratını yapmış bir adam olarak.

Çevrimdışı Eray

Metin Albayrak çıkıp mini mini bir kuş donmuştu diye basit ve gayet normal bir şarkıyı çalıp rakibe küfürsüz,temiz bir güzelleme yapıp iyice morallerini bozmuş STAT ANOSÇUMUZU kovarsa, fener böyle at koşturur federasyonda, mhk'de, pfdk'da. Bizim hiçbir şey demeye hakkımız yok, kendi yöneticimiz zaten baş fenerli kendi gibi davranıyor. Fernandao'nun cezasını düşürmek için pfdk'ya başvurmuş bile olabilir metin albayrak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aha Tosic Solbek , Caner Sol açık :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

doğrudur ben görmedim öle bir haber ama son birkaç maçta skor takip ettiğim sitelerde adı hiç geçmiyor normalde takip ettiğim sitelerde ilk 11 yedekler eksikler die kategori var eksikler arasında isim ve yanında gerekçeler yazıyor bilek sakatlığı vb gibi abuş hiç bir kategoride ismi geçmiyor yok hükmünde gibi davranılıyor demek bu DİSİPLİNSİZ! durum nedeniyleymiş.

bir haklılığımız daha ortaya çıktı, ucuz yırtmış bizim çocuklar...

Orda aşağılayıp dalga geçmişlerdir, bizde olmaz öyle birşey.

Çevrimdışı sozkul

Benim gördügüm Aboubakar sakatlik sebebiyle subat basindan beri düzenli oynayamiyor. Takim arkadasina kafa atti diye herhangi güvenilir bir kaynakta denk gelmedim.

Bu arada adini aratirken bugünden söyle bir habere denk geldim:
https://desporto.sapo.pt/futebol/primeira-liga/artigos/fc-porto-pagou-cerca-de-e12-milhoes-pela-totalidade-do-passe-de-aboubakar
Google Translate yaniltmiyorsa Porto Lorient'e 7,2 üstüne bir de 5,1 milyon "ek masraflarla" toplam 12,3 milyon € harcamis sözlesmesini 2021'e kadar uzatmak icin. 10 versek aliyorduk muhabbeti cok gercekci durmuyor dogruysa.

10 bizim opsiyonumuzdu, kira için 2.5 almışlardı bizden. 12.5 ediyor. Gözden çıkarmışlardı adamı, maliyetine veriyorlardı yani.

Etiketler: