Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5827589 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Oooo cok ilginc, yapistirsaniza su aciklamaya birazdan tivalete girecem oturur oturmaz okuyam, ciktisini alip gotumu de silerim.
Elime agzimi kapatip ana avrat girsem bisi oluyor mu?

Nelerle ugrasiyoruz millet olarak. Tff baskani olacam catircutur her kufur edene 1-3 mac sokarim bak bidaha oluyor mu. Altyapisini hazirlayacan ama butun kufurleri yazacan karsisina cezasi

Anaavrat girdi normal girdi 2 mac, kufur edilenin annesi hayatta degilse 2 misli
Anaavrat girdi ters girdi 4 mac, kufur edilenin annesi hayatta degilse 3 misli
Erkek akrabalara kufur 1 mac,
Doktor, ebe, tesisatci, bahcivanli kufurler 2 mac, iliski durumu karisiksa yarisi kadar arttirilir

:D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TFF'nin yönetmeliklere ''Bir oyuncunun üzerinde Beşiktaş forması varsa, bu oyuncu için genel hükümler uygulanamaz. Keyfi kararlar verme hakkı sonuna kadar saklıdır ve bu kararlara itiraz söz konusu olamaz.'' tarzında bir madde ekleyerek yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha hukuki olur  :evillol:
:bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

biz boşuna demedik

"türkiyede futbol Beşiktaşa karşı oynanan bir oyundur!"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bi poh anlamadim sunun ciktisini alam
Anlamaman çok normal abi G.tlerinden element uydurmuslar resmen :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Anlamaman çok normal abi G.tlerinden element uydurmuslar resmen :bandit:
Okurken bezmen için özenle hazırlanmış  :D

Negredo başarısız mı, şansız mı?

Ahmet Nur Çebi :

''Negredo çok büyük bir futbolcu. Beşiktaş için şanstır Negredo. Sadece gol atmak önemli değil. Beşiktaş'ın attığı gollerde Negredo'nun bıraktığı boş alanlara bakın. Başka açıdan bakın biraz.''

Çebi de bizden :bandit:

Çevrimdışı Kuntz

biz boşuna demedik

"türkiyede futbol Beşiktaşa karşı oynanan bir oyundur!"

Aynen öyle. Zaten açıklamanın alt metin okuması şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibiniz federasyon ve kurullarıdır şeklinde karşımıza çıkıyor.

Ha bir de omurgasızlık nedir, nasıl omurgasız olunur, sürüngenler kaç türdür ve nasıl davranırlar onun ayrıntılı anlatımı var. Bilimsel olarak çok değerli bir metin.

Çevrimdışı Kuntz

Ahmet Nur Çebi :

''Negredo çok büyük bir futbolcu. Beşiktaş için şanstır Negredo. Sadece gol atmak önemli değil. Beşiktaş'ın attığı gollerde Negredo'nun bıraktığı boş alanlara bakın. Başka açıdan bakın biraz.''

Yöneticilerimizin vizyon sahibi olduğunu görmek güzel  :lol: :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Ahmet Nur Çebi :

Benim gördüğüm Love henüz 11'e dahil olmadığından bir destek fw Talisca ve bir yardımcı fw Negredo ile hucum ediyoruz.
Net Fw yok  :lol: Topu sokalım kim sokarsa soksun dimi @tangaz   :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle. Zaten açıklamanın alt metin okuması şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibiniz federasyon ve kurullarıdır şeklinde karşımıza çıkıyor.

Ha bir de omurgasızlık nedir, nasıl omurgasız olunur, sürüngenler kaç türdür ve nasıl davranırlar onun ayrıntılı anlatımı var. Bilimsel olarak çok değerli bir metin.

bu metni 3-5 dilde çevirip çerçeveletip tesislere asacaksın oyuncuları motive etmek için başka bişeye gerek kalmayacak sonra alayına hardcore
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Benim gördüğüm Love henüz 11'e dahil olmadığından bir destek fw Talisca ve bir yardımcı fw Negredo ile hucum ediyoruz.

öyle günler geçiriyoruz ki alayına sokasım geliyor basketi yanii

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet Nur Çebi :

Amuda kalkip baksam aci degisir mi?
Amma cok konusuyor yonetim, anc konusuyor, baskan devamli konusuyor, bir tane besiktasli gecinen yonetici var devamli yasakliyankonusuyor,
2-3 tane de yeni turedi konusuyor
Metin albayrak var bir de konusuyor konusuuor ustelik basin sozcusu ama anlasilmiyor

Çevrimdışı tangaz

Ahmet Nur Çebi :

ayranım ekşi demesini mi bekliyorduk  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Kavruk olan soksun kavruk

Çevrimdışı savaş altay

Kavruk olan soksun kavruk
Hoca izin verirse sokar. Topla polemiğe girmiyor  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

ayranım ekşi demesini mi bekliyorduk  :alala:

galiba bi özür borçlusun abi @Necmi abi ile bana :D

Yöneticimizde bizim gördüğümüzü görmüş baksana :)

Çevrimdışı mylife1903

bu metni 3-5 dilde çevirip çerçeveletip tesislere asacaksın oyuncuları motive etmek için başka bişeye gerek kalmayacak sonra alayına hardcore
Anca halil ingilizceye cevirir abi
Obur cocuk sakalli olan hep sallama hep sallama
Yerse dunya kulubu olacaz, tercuman bombaci kafasina gore salliyo

Fbde 25 milyonluk camia ama bir tane yabanci dil bilem yoktu bu pankarti soktuk heriflere

Çevrimdışı tangaz

:alala:

yönetici tarafsız bir otoritemidir? ya da tarafsızlığını bırakalım yönetici hakimmidir?

Çevrimdışı kartalizer

Yani rapor Nisan'da çıktığına göre Mayısda Talisca'yı alabiliriz diyorsun.
Ama bütçe yılı mayıs sonuna göre hesaplanmıyor mu?

Butce hesabi anladigim kadariyla onceki yilin tamamina gore yapiliyor.

Cunku bu raporlar her sene Nisan sonuna dogru yayinlaniyor. CFCB diye bir organi UEFA'nin bu degerlendirmeyi yapan.

Gecen seneki rapor icin buyrun: http://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/news/newsid=2460156.html#/

Çevrimdışı tangaz

aynı yöneticileri birde kapalı kapılar ardından dinlemek isteriz kaçan gollerde acaba "namıssız eşşek yüküyle para alıyon gözüne dizine dursun alan açacak herifi 1 milyona da bulurduk fena kaçtı bir tarafımıza" diyorlar mı acaba  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Anca halil ingilizceye cevirir abi
Obur cocuk sakalli olan hep sallama hep sallama
Yerse dunya kulubu olacaz, tercuman bombaci kafasina gore salliyo

Fbde 25 milyonluk camia ama bir tane yabanci dil bilem yoktu bu pankarti soktuk heriflere

Bize mutluluğun resmini çizebilir misin dediler zaman yoktu, Yazıverdik  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

:alala:

yönetici tarafsız bir otoritemidir? ya da tarafsızlığını bırakalım yönetici hakimmidir?

Niye senin düşüncene aykırı bir tutum sergiliyor diye taraflı mı düşündüğünü düşünüyorsun :)

Çevrimdışı matias_27

Evett daha önce izlemiştik bu filmi ve yine çok güzel ince ince nakış nakış işleniyor. Ve yine aynı hataya düşüyoruz ve yine fener maçı öncesi ortam gerildi,  sinirlerimizle oynanmaya başlanıldı şu ana kadar başarılılar bakalım yine oyuna gelecekmiyiz izliyorum
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı kartalizer

Hayir cok enteresan fener macina gelene kadar iki tane inanilmaz onemli macimiz var zaten. Hadi bizim taraftar fenerlilerle atissin sosyal medyadan falan onlar normal de, hoca umarim etkilenmez bu isten.

Kendisi fener maclarini baya kisisel aliyor malum. Oldukca rahat ciktigi GS maclarinda aldigi sonuclarla FB karsisindaki sonuclar arasindaki fark ortada.

Çevrimdışı savaş altay

Evett daha önce izlemiştik bu filmi ve yine çok güzel ince ince nakış nakış işleniyor. Ve yine aynı hataya düşüyoruz ve yine fener maçı öncesi ortam gerildi,  sinirlerimizle oynanmaya başlanıldı şu ana kadar başarılılar bakalım yine oyuna gelecekmiyiz izliyorum
Başardıkları yok sadece hamle yaptılar ve bekliyorlar. Klüp gerekli açıklamayı yaptı. Quaresma bile biliyor bunların çakal olduğunu.
Quaresma son transfer olayından sonra bir röportaj'ında fb ile ilgili ne yapmaya çalıştıklarını biliyorum demişti. İşlemez bunlar bize.

Etiketler: