Benfica - Beşiktaş JK / Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maçı
Benfica - Beşiktaş JK / Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maçı

Beşiktaş Forum|Benfica - Beşiktaş JK / Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maçı Skor : Benfica 1-1 Beşiktaş Tarih : 13.09.2016 Saat : 21:45 Stadyum : Estadio da Luz Hakem : Milorad Mazic (Sırbistan) Yayın : TRT 1

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Benfica - Beşiktaş JK / Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maçı  [Okunma sayısı 130720 defa] Benfica - Beşiktaş JK / Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maçı

Çevrimdışı Luccâ

Biz Napoli karşısında ne yapacağız oturdum onu düşünüyorum şimdi :(
Tolganın sakatlanması yada takım otobüsünü kaçırması için dua edecez napacaz..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

g.inler çıkıp talisca girmesi lazım oguzhan geriye talisca öne...adriano çıkıp olcay oyuna  caneri geri çekip önünde olcayla dönüşümlü...75 ten sonrada skora göre oerezma çıkıp cenk girer...
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı fatih e.

Antep maçında ilk yarıda rhodolfo-marcelo hiç güven vermemişti. İkinci yarı rhodolfo-atınç çok iyi işler yapmıştı. Uyumları da gayet iyiydi.

Marcelo belki bu maçta hava topları sebebiyle düşünülebilir ancak tosiç-marcelo hele hele kalede de tolga varsa çok büyük bir risk.

Gelelim ileri hatta. Maç başlamadan da yazmıştım belirli bir oyun anlayışımız yok. Paslı mı gideceğiz uzun mu oynayacağız açıkçası bocaladık. 25-30. dakikadan sonra süper ligdeki küçük takımlar gibi bol bol ileriye top şişirdik.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı Culpable

q7 bitmis  ilk 11 e almak mi son 20 dakikada  anca oyuna alirim
beck  degilk ilk11 GG nin yedegi bile olamaz bu adam

senol hoca ilk 11 tercihi ile avrupaya havlu  attigini gostermis oldu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Luccâ

Oğuzhan > Talisca

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nartallo

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhan cikti, dogru. Canerin de cikmasi lazim

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gomez-Sosa-Töre  :by2: Tolga marcelo tosic  :akuma: Cl ve ligde kritik maçların ana fikri bu olacak...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Takımda o kadar çok yeni oyuncu var ki Oğuzhan da çıkınca sanki Beşiktaş'ı değil de başka bir takımı izliyormuş gibi oldum.

İkinci yarı 4-4-2 gibi oynarız, Talisca 10 numaradan ziyade ikincil forvet.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi murat

oğuzhanda oyuna hiç ağırlığını koyamadı.tolga yediği golde hatalı değildi asıl hata onu oynatanda.

Çevrimdışı fatih e.

Halen içerdeki tek adama orta açıyoruz.  :akuma: :akuma: :akuma:

Geçmiş olsun maç gitti. Karambolden atarsak atarız ancak.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Biz Napoli karşısında ne yapacağız oturdum onu düşünüyorum şimdi :(

Sürekli defans Başka yolu yok abicim..

Çevrimdışı ProjectOrigin

İzlediğimiz Beşiktaş bu değil, çok ilginç tercihler yapılıyor. Şenol Hoca'ya ''etkin'' bir yardımcı *şart* maalesef.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lig bitiminde en geç haziran ayı içerisinde masraftan kaçmadan stoper ve "tolga ile rekabet için değil ama" reddedilemeyecek bir kaleci Allah rızası için.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi, bu yönetim Ospinayı almadı ne rekabeti..

Çevrimdışı Nartallo

Oğuzhan'ı çıkardı, iyice başsız tavuk gibi çırpınır takım.

Kadro hatalı, değişiklik hatalı..
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 22:55:28 Nartallo ]

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mellfred

Ozzy yerine Gökhan'ı oyunda tutarak orta saha direncini düşündü sanırım hoca ama yanılıyor gole ihtiyacımız var bizim

Çevrimdışı Mehmet57

Caner cikip ofansif oyuncu girmeli. Olcay, Cenk.

Çevrimdışı Çağatay

Ortasaha yaraticiliktan uzak ve paslasma ile gidilemwdigi icin ya uzun topla aboubakari topla bulusturacaz ki bu gidisle mumkun degil yada q7 nin bireysel performansina bakicaz o da su ana kadar şov disinda birsey yapmadi. Yani hoca bazi israrlarini sürdürürse bu macta bir tane daha yiyip maci bitiririz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: