Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 8681726 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Artık şu konuyu kapatabiliriz

Beşiktaş yönetimi, Gaziantepspor maçı sonrası Şenol Güneş ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. (Milliyet)

:claps: :claps: :claps: Sanırım 3 yıllık bir sözleşme düşünülüyor.

Bir güzel haber daha : Roma, CL'de oynayacağımız için Gerson'u 2 yıllık göndermek istiyormuş.  :biggrinking: Belki işimize yarar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bakın mesela en çok gömülen eleman karizma bey cenkten sonra en skorer eleman olmuş 23 golde adı var bir de kazmaca kaçırılan pozisyonlar olmasa şimdi 30 asisti vardı aaaa uuuu diyorduk hepimiz. neymiş yok abu çok oynamamış da mışmış da muşmuş. hoca daha bu maç dedi karizmayı çıkarcaktım baktım temposu canavar gibi çıkarmadım diyor sonra yok o niye oynadı da bu oynamadı o nie çıktı da bu niye girdi. demek ki hoca kim iyi çalışıyor kimin temposu iyi ona bakıyor sokuyor çıkarıyor. hocaya abubakarı soruyorlar iyi güzel gelişiyor ama çok eksiği var deyip attığını değil kaçırdığı 2 pozisyonu dile getiriyor o da mı gömücü o da mı bizden?
farazi şeyler üzerine konuşamayız ona kalırsa Oğuzhan'ın da 20 asisti falan olması lazımdı, o kadar aşırı top kullanan bir adam bir zahmet o kadar asist yapsın ki asistlerin %90'ı korner veya orta şeklinde tekdüze yani. Oğuzhan ve çok gömdüğümüz Abubakarın yaptığı asistler gibi asist yapsın yapabiliyorsa, abunun eksiği çok, bizim ihtiyacımızı karşılamadığı da gerçek ama Karijma'nın 6 golünün 5 tanesi penaltı. Hocayı eleştirim karijma konusunda hep aynı plan başka bir şey yok... Onun dışında bir lafım yok Şenol hocaya.

Çevrimdışı Anıl1903

Başkan şimdi Trtspor'da canlı olarak Gaziantepspor'un stadın hepsini bize açacağını söyledi.

Çevrimdışı tangaz

farazi şeyler üzerine konuşamayız ona kalırsa Oğuzhan'ın da 20 asisti falan olması lazımdı, o kadar aşırı top kullanan bir adam bir zahmet o kadar asist yapsın ki asistlerin %90'ı korner veya orta şeklinde tekdüze yani. Oğuzhan ve çok gömdüğümüz Abubakarın yaptığı asistler gibi asist yapsın yapabiliyorsa, abunun eksiği çok, bizim ihtiyacımızı karşılamadığı da gerçek ama Karijma'nın 6 golünün 5 tanesi penaltı. Hocayı eleştirim karijma konusunda hep aynı plan başka bir şey yok... Onun dışında bir lafım yok Şenol hocaya.

bu iletim karizma övgüsü içermiyordu ki bakış açısına vurgu yapıyordu sırf bu maç forvetlerin ağzının ortasına 4 asist yaptı birini sokabildiler yan top man top orta değil asist yaptı adam, nereden baktığınla alakalı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başkan şimdi Trtspor'da canlı olarak Gaziantepspor'un stadın hepsini bize açacağını söyledi.

Evet , yaklaşık 20-25 bin bilet verecekler bize.
Seneye PTT'de olacakları için maddi olarak şimdiden rahatlamak ıstıyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman: "Gaziantep'te tribünü açtılar..36 bin oluruz herhalde.

Çevrimdışı Anıl1903

Başkan,rakiplerimizin hoca sıkıntısı var ama nedense bizim hocamız konuşuluyor dedi ve  bu tarz haberi çıkaranları lanetledi.Hocamızla sene sonu transferler için oturup konuşacağız dedi.Herşey yolunda yani sorun yok.

Çevrimdışı tangaz

Evet , yaklaşık 20-25 bin bilet verecekler bize.
Seneye PTT'de olacakları için maddi olarak şimdiden rahatlamak ıstıyorlar.

şikeci büloyu da rahatlatalım  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu iletim karizma övgüsü içermiyordu ki bakış açısına vurgu yapıyordu sırf bu maç forvetlerin ağzının ortasına 4 asist yaptı birini sokabildiler yan top man top orta değil asist yaptı adam, nereden baktığınla alakalı...
nasıl içermiyor abi 30 asist yapardı falan demişsin  :Dbu maç özelinde böyle ben genel olarak düşüncemi söylüyorum, Canlı 4 maç izledim ve hepsinde küfrettim, Babel'in oyununu gördükten sonra istememekle hata yaptığımı gördüm. Şenol hocaya bu konuda kızıyorum, geçen sene rotasyon oyuncusuydu, Töre umarım düzgün geri döner de Töre Babel kanadı yaparız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şikeci büloyu da rahatlatalım  :icool:
emekli oluyor ya ona billur kebabı yedirelim  :evillol:

Çevrimdışı Anıl1903

Başkan şu an sadece şampiyonluğa odaklandık dedi.Talisca'nın 1 sene daha kalması için işlemlerin yapıldığını söyledi.Aboubakar için ise fikrimizi daha önce söyledik dedi.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2017, 11:28:44 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman: Talisca'nın 1 sezon daha sözleşmesi devam ediyor.  Uzatmasını da resmen yaptık.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş adam gibi adamdır hiçbir yere gitmeyecektir. Sadece geçen sene transferde yaşanılan gecikmeler nedeniyle takımın kampa tam kadro katılması için talepleri olacaktır. Bir de takımdan ayrılmasını istemediği oyuncular varsa onların takımda tutulması için diretecektir. Şenol Güneşin bu saatten sonra para için Beşiktaş'tan ayrılma durumu söz konusu değildir. Seneye şampiyonlar liginde mücadele etme şansı varken niye bırakıp gitsin?

Beşiktaşı K A R I Ş T I R A M A Y A C A K S I N I Z ! Bu takım seneye de ondan sonraki sene de Şenol Hoca ile şampiyon olacak.

Çevrimdışı Berat

Başkan az ve öz konuşmalı, her soruya cevap vermek zorunda değil.

Çevrimdışı mylife1903

nasıl içermiyor abi 30 asist yapardı falan demişsin  :Dbu maç özelinde böyle ben genel olarak düşüncemi söylüyorum, Canlı 4 maç izledim ve hepsinde küfrettim, Babel'in oyununu gördükten sonra istememekle hata yaptığımı gördüm. Şenol hocaya bu konuda kızıyorum, geçen sene rotasyon oyuncusuydu, Töre umarım düzgün geri döner de Töre Babel kanadı yaparız.
Senol gunes bi kanatta tore obur kanatta babel oynamaz yuksek ihtimal, fazla sikisir senol gunesin kafasinda oyun. Neymar vardi da adam oynatmiyor mu, verim alma, gemiyi limana getirme gibi isleri var senol gunesin, sen kil oluyorsun, kufur ediyorsun diye elindekinden mi vazgecsin

Çevrimiçi matias_27

merhaba arkadaşlar pasolig konusunda tecrübesizim bilgilerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle Beşiktaşımın inşallah şampiyonluk maçı ve ben antepte ikamet ediyorum. Maça gideceğim ama ne yapmam gerekli sırayla
sırasıyla ne yapacağımı anlatabilirmisiniz

1-önce paso lige internetten üye olacağım galiba daha sonra ne yapacağım

2-bileti alırken paso lig üyeliğimde tuttuğum takım beşiktaş mı olacak yoksa gaziantep mi olacak . biletleri gaziantepspor satacak dedi başkan. gaziantepspor bileteri satarken paso lig üyeliğimin beşiktaş mı olması lazım gaziantepspor mu olması lazım.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Senol gunes bi kanatta tore obur kanatta babel oynamaz yuksek ihtimal, fazla sikisir senol gunesin kafasinda oyun. Neymar vardi da adam oynatmiyor mu, verim alma, gemiyi limana getirme gibi isleri var senol gunesin, sen kil oluyorsun, kufur ediyorsun diye elindekinden mi vazgecsin
ben değil birçok kişi kıl oluyor, statta da söven epey insanla karşılaştım. Gs derbisinde son dakika pas vermedi, Fb derbisinde talisca bomboştu pas vermedi, iki maçta berabere gitti. ben ne dedim sen ne demişsin .

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bakın mesela en çok gömülen eleman karizma bey cenkten sonra en skorer eleman olmuş 23 golde adı var bir de kazmaca kaçırılan pozisyonlar olmasa şimdi 30 asisti vardı aaaa uuuu diyorduk hepimiz. neymiş yok abu çok oynamamış da mışmış da muşmuş. hoca daha bu maç dedi karizmayı çıkarcaktım baktım temposu canavar gibi çıkarmadım diyor sonra yok o niye oynadı da bu oynamadı o nie çıktı da bu niye girdi. demek ki hoca kim iyi çalışıyor kimin temposu iyi ona bakıyor sokuyor çıkarıyor. hocaya abubakarı soruyorlar iyi güzel gelişiyor ama çok eksiği var deyip attığını değil kaçırdığı 2 pozisyonu dile getiriyor o da mı gömücü o da mı bizden?
Forumda aktif kullanıcıların iletilerine bakacak olursak hemen hepsinin yanıldığı isimler ve/veya konular olduğunu görürüz. Az yanılan da var çok da . Ben Babel konusunda yanıldım. Yanıltan oyuncu oldu aslında. Yaşadığı olumsuzluklardan ders  almış kendini sorgulamış 30 yaşında artık olgunlaşmaya başlayan bir oyuncu olarak geldi Beşiktaş'a . Fabri gelirken  ne kadar Beşiktaş'ın aradığı niteliklere haiz bir kaleci olsa da maç tecrübesinin az olması sebebiyle başta kritik hatalar yapacağına  Hoca'nın da yavaş yavaş ilk 11'e adapte edeceğine inanmıştım. Kritik hatalar yaptı özellikle sezon sonuna doğru ama tahmin ettiğimden az yaptı. Futbolda yanılma payı olur. Aboubakar'da yanılma payı çok daha yüksek . Eksikleri olan ama potansiyeli yüksek bir oyuncu . Hocasını dinlemeyip eksiklerinin üzerine gitmese kendini geliştirmese eleştirenler aksi halde karşı taraf haklı çıkacaktı. Eksikleri halen var ama bu eksiklerini kapatırsa özel bir oyuncu olacak. Şenol Hoca ile Beşiktaş'ta çalışması onun için büyük bir şans.
Aboubakar hakkında sezon başında yapılan eleştiriler haklı eleştirilerdi. Mario Gomez'den sonra hazır değil gelişime açık bir oyuncu gelince eleştirilerin dozajı da arttı. Aboubakar halen kendini geliştirmek formasının hakkını vermek zorunda .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forumda aktif kullanıcıların iletilerine bakacak olursak hemen hepsinin yanıldığı isimler ve/veya konular olduğunu görürüz. Az yanılan da var çok da . Ben Babel konusunda yanıldım. Yanıltan oyuncu oldu aslında. Yaşadığı olumsuzluklardan ders  almış kendini sorgulamış 30 yaşında artık olgunlaşmaya başlayan bir oyuncu olarak geldi Beşiktaş'a . Fabri gelirken  ne kadar Beşiktaş'ın aradığı niteliklere haiz bir kaleci olsa da maç tecrübesinin az olması sebebiyle başta kritik hatalar yapacağına  Hoca'nın da yavaş yavaş ilk 11'e adapte edeceğine inanmıştım. Kritik hatalar yaptı özellikle sezon sonuna doğru ama tahmin ettiğimden az yaptı. Futbolda yanılma payı olur. Aboubakar'da yanılma payı çok daha yüksek . Eksikleri olan ama potansiyeli yüksek bir oyuncu . Hocasını dinlemeyip eksiklerinin üzerine gitmese kendini geliştirmese eleştirenler aksi halde karşı taraf haklı çıkacaktı. Eksikleri halen var ama bu eksiklerini kapatırsa özel bir oyuncu olacak. Şenol Hoca ile Beşiktaş'ta çalışması onun için büyük bir şans.
Aboubakar hakkında sezon başında yapılan eleştiriler haklı eleştirilerdi. Mario Gomez'den sonra hazır değil gelişime açık bir oyuncu gelince eleştirilerin dozajı da arttı. Aboubakar halen kendini geliştirmek formasının hakkını vermek zorunda .
güzel bir yazı olmuş Onur abi, katılıyorum.

Çevrimdışı cagdas44

Fikret Orman'ın açıklamaları;

"Heyecanlı bir sezon geçirdik. Neredeyse her maçımızı full oynadık. Gaziantepspor maçına da yoğun talep var."

"Gaziantep'te tribünü açtılar. 36 bin oluruz, rekor olur orada da. Anadolu insanımız gelsin kutlayalım."

"İki ezeli rakibimize 10 üzeri fark attık, onlarda hoca sıkıntısı var, onu değil bizi konuşuyorlar. 30 defa söyledik."

"Şenol Güneş'in yüzde yüz kalacağını açıkladık. Yeni sezon planlamasını konuşuyoruz. Problem yok. Kimse bunlara inanmasın."

"Talisca'nın 1 sezon daha sözleşmesi devam ediyor.  Uzatmasını da resmen yaptık."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

merhaba arkadaşlar pasolig konusunda tecrübesizim bilgilerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle Beşiktaşımın inşallah şampiyonluk maçı ve ben antepte ikamet ediyorum. Maça gideceğim ama ne yapmam gerekli sırayla
sırasıyla ne yapacağımı anlatabilirmisiniz

1-önce paso lige internetten üye olacağım galiba daha sonra ne yapacağım

2-bileti alırken paso lig üyeliğimde tuttuğum takım beşiktaş mı olacak yoksa gaziantep mi olacak . biletleri gaziantepspor satacak dedi başkan. gaziantepspor bileteri satarken paso lig üyeliğimin beşiktaş mı olması lazım gaziantepspor mu olması lazım.
  Öncelikle http://www.passolig.com.tr/ buradan Beşiktaş Passoligi alacaksınız, tuttuğunuz takım Beşiktaş olacak tabii ki. Passolig'e üye olduktan sonra https://www.passo.com.tr/tr biletler satışa çıktığı zamanda bilet alacaksınız, maça az bir süre olduğundan Passolig kartınız elinize ulaşmaz, bundan dolayı Stat gişesinden Passolig kartınız elinize ulaşamayacağından tek maçlık kart almanız gerekecek. Passonun sitesinde duyuru olacaktır tek maçlık kartla ilgili zaten kısaca bu şekilde.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2017, 12:11:22 Mehmet Ali C. ]

Çevrimiçi levitate

:claps: :claps: :claps: Sanırım 3 yıllık bir sözleşme düşünülüyor.

Bir güzel haber daha : Roma, CL'de oynayacağımız için Gerson'u 2 yıllık göndermek istiyormuş.  :biggrinking: Belki işimize yarar.
Gelsin gelsin kanat lazım :D
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı mylife1903

ben değil birçok kişi kıl oluyor, statta da söven epey insanla karşılaştım. Gs derbisinde son dakika pas vermedi, Fb derbisinde talisca bomboştu pas vermedi, iki maçta berabere gitti. ben ne dedim sen ne demişsin .
Cimbizla pozisyon ceksem taliskanin ve babelin pas vermeyip kaleye vurdugu 30 tane pozisyon yazarim, adamin tipine kil olup cetele tutuldugu icin gundeme geliyor, o sut atti bu sut atti diye elestiri baslarsa sonu gelmez. Hocanin gorevi bunlari cozmek, hoca memnunsa oynatir, memnun degilse gonderir ayni kerim ve olcay gibi

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın
Bu iddia muhabbeti çok can sıkmaya başladı artık.Yok usta deyince estafirullah dermişler de yok çırak demeye utanırmışta yok popüler kültürden etkilenmişizde bilmem ne
geçiniz efendim  seyirciye oynamayınız.Fikret Ormanın dediği gibi insanların zekasıyla alay edemezsiniz.
Orda ki usta kelimesinin kullanış şekline karşı hiçkimse estafurullah demez aynen benim yaptığım gibi çırak yazar.
Orda usta yazısını bile büyük harfle yazıyorsun sonra bide anlayış bekliyorsun geçiniz efendim geçiniz.
Abou oly maçında kırmızı gördüğü için hain ise Q7 şampiyonluğun en önemli maçı bursada yaptıkları ile atılmadığı için kahraman geçiniz efendim geçiniz.
Burda ki örneği insanlar nasıl bir algı yapıldığını görsünler diye verdim.Yoksa ikisinin de yaptığı çok yanlış ve yaptırımları olması lazım.
Neyse ne demek istediğimi az çok insanlar anladı daha fazla uzatmayacağım lakin işin boyutu ahlaki yönlere gdiyor ve hiç de hoş olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

ben abubakarın tek forvet oynayarak bize daha çok saç baş yolduran pozisyonları olacağını düşünüyor ve gözlemliyorum, yaptıkları evet iyi hoş ama maç içinde yapamadıkları çok sırıtıyor ben bir oyuncunun 4-5 metre ilerisindeki adama 60-70 km hızla pas attığını görünce ekstra sorgulayan biriyim, abubakar çift forvette verimli olur 15 üzeri gol 15 üzeri asist yapar hatta yanında demba gomez gibi biri oynarsa totalde 50 gol atarlar mesela bu yıl talisca sahte 9 gibi oynayıp bir nevi forveti çiftleyen elemandı çoğu maçta ama onun eksiği abunu yada cenkin önünde değil arkasındaki eleman olmasıydı. örneğin ben şenol hoca olsam taliscayı cenkle kullanırken cenkin arkasına abu ile oynatırken abunun önüne koyarak sahaya çıkarım, diğer taraftan doğru planlama ise bize kutu golcüsü lazım zira biz kontra takımı değiliz ŞLde 3-5 maç ligde 2-3 maç için abubakar iş görürken kalan 30küsür maçda elzem olan eleman kutu golcüsüdür. sürekli yazıyorum dün bi paylaşım gördüm bas dost bu yıl 34 gol atmış 33 tanesi ceza sahası içi...

Etiketler: