Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157125 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Yıllar yıllar sonra mabede gidecek olmanın verdiği heyecanla yol aldık İzmitten. Önce otobanda rastladığımız Beşiktaşlılar sonra köprü trafiğinde daha fazla Beşiktaşlı derken semte geldiğimizde Beşiktaşlı seli en yoğun halindeydi. Köyiçi, kazan, ağaçlı yol.... ve Mabed...En son 2009 yılı Mayıs ayında şampiyon olarak ayrıldığım stada yine şampiyon takımın taraftarı olarak geliyordum. Kontrol noktalarını tek tek aşıp stada girdiğimde koridordan tribünün parça parça gözükmesi ve muhteşem ötesi mabedi gördüğümde gözümden düşen 1 damla gözyaşına hakim olamadım, olmakta istemedim.İnanılmaz bir duygu seneler sonra sevdiğine kavuşmak...

İşin romantizminden gerçeklere dönecek olursak. Muhteşemin bile basit kaldığı bir stadımız olmuş.Hani diyorum bu seneki senelik iznimi çoluk çocukla Vodafone Arena da mı geçirsem  :D :bandit: Sahaya etki muazzam,görüş açıları hari,kulade. Her ne kadar dün akşam tamamen dolu olmasada tribünler formda bir Beşiktaş tribünü bu sahada Beşiktaşa mağlubiyeti uzun seneler unutturur.

Dün akşam çıplak gözle, rakibi ile didişmeyen Quaresmanın resitalini izlemek ayrı bir keyifti.

Ve son olarak Fikret Orman...Beşiktaşa resmen çağ atlatmış.Her yönüyle çok güçlü bir Beşiktaş gördüm. Kartal yuvaları, stadyum, takım, taraftar...

Beşiktaş kendi ayağına sıkmadığı müddetçe önümüzdeki 5 sene türkçemize eş anlamlı bir kelime daha geliyor ŞAMPİYON = BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı taner37

Dün dembaba yayın açtı Musa Sow da vardı..
Tam Tolgay geldi selam verdi baba yayını kapattı 😥😥
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Naaptın @mylife1903 , 33 yaşında adam , hani artık gençlere asılacaktık. Bak senide anlayamadım şimdi, sende bana bir yafta takma lütfen 😀
33 yas be abi yapma yolun yarisina bile gelmemis adam. Ben yasli miyim simdi yani.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün maçı stadda seyrederken kendime ve yanımdaki arkadaşa sordum, ozi-tolgay orta sahası Napoli-Benfica karşısında ne yapardı diye.  Hiçbir avrupa maçına ozi-tolgay çıkmamalıyız diye bir sonuca vardık kendi aramızda
Ne olacağı var mi abi ELEK oluruz :D

Bu arada seni ilk defa bu kadar sinirli gördüm bosver sinirlenme sen sakin ol..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yıllar yıllar sonra mabede gidecek olmanın verdiği heyecanla yol aldık İzmitten. Önce otobanda rastladığımız Beşiktaşlılar sonra köprü trafiğinde daha fazla Beşiktaşlı derken semte geldiğimizde Beşiktaşlı seli en yoğun halindeydi. Köyiçi, kazan, ağaçlı yol.... ve Mabed...En son 2009 yılı Mayıs ayında şampiyon olarak ayrıldığım stada yine şampiyon takımın taraftarı olarak geliyordum. Kontrol noktalarını tek tek aşıp stada girdiğimde koridordan tribünün parça parça gözükmesi ve muhteşem ötesi mabedi gördüğümde gözümden düşen 1 damla gözyaşına hakim olamadım, olmakta istemedim.İnanılmaz bir duygu seneler sonra sevdiğine kavuşmak...

İşin romantizminden gerçeklere dönecek olursak. Muhteşemin bile basit kaldığı bir stadımız olmuş.Hani diyorum bu seneki senelik iznimi çoluk çocukla Vodafone Arena da mı geçirsem  :D :bandit: Sahaya etki muazzam,görüş açıları hari,kulade. Her ne kadar dün akşam tamamen dolu olmasada tribünler formda bir Beşiktaş tribünü bu sahada Beşiktaşa mağlubiyeti uzun seneler unutturur.

Dün akşam çıplak gözle, rakibi ile didişmeyen Quaresmanın resitalini izlemek ayrı bir keyifti.

Ve son olarak Fikret Orman...Beşiktaşa resmen çağ atlatmış.Her yönüyle çok güçlü bir Beşiktaş gördüm. Kartal yuvaları, stadyum, takım, taraftar...

Beşiktaş kendi ayağına sıkmadığı müddetçe önümüzdeki 5 sene türkçemize eş anlamlı bir kelime daha geliyor ŞAMPİYON = BEŞİKTAŞ
İnanılmaz bir duygu gercekten bu duyguyu her Beşiktaşlı yasamali her Beşiktaşlı hak ediyor bu nedenle kendimden cok o stada hic gitmeyen gidemeyen Beşiktaşlılar için mücadele ediyorum

Dun Bu forum sayesinde Durumu olmayan bir arkadasimi maca gönderdik ve 10 yasindaki bir yavru kartalin da hayallerini gerceklestirdik , Yavru kartalin sevinci goz yaşları görülmeye değerdi

Destek veren emegi gecen herkese sonsuz teşekkürler Allah razi olsun

@Orhan_  @Necmi @ismail Özyurt abi
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 14:24:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı arda

İnanılmaz bir duygu gercekten bu duyguyu her Beşiktaşlı yasamali her Beşiktaşlı hak ediyor bu nedenle kendimden cok o stada hic gitmeyen gidemeyen Beşiktaşlılar için mücadele ediyorum

Dun Bu forum sayesinde Durumu olmayan bir arkadasimi ve 10 yasindaki bir yavru kartalin hayallerini gerceklestirdik , Yavru kartalin sevinci goz yaşları görülmeye değerdi

Destek veren emegi gecen herkese sonsuz teşekkürler Allah razi olsun

@Orhan_  @Necmi @ismail Özyurt abi

:claps: :claps: :claps: Emeği geçen herkese helal olsun

İlk maçtaki hislerim biraz böyle rüya gibiydi, hani mutlu bir rüya görürsün, kendi evindesindir yani rüyada orası senin evindir benzer biraz andırır bazı şeyler ama apayrıdır gerçektekiyle, işte öyle bir şey!

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı eaglekartal

bende eşimle inşallah osmanlı maçına gelmek istiyoruz.belkide şampiyonluk kutlamalarına denk gelicek muhteşem olur.ilk kez stdı görecek çok heyecanlı.yalovadan gelicez ama yenikapıda indikten sonra en kolay metromu yoksa oralardan bir minübüs dolmuş vb binipmi gelmek daha kolay olur.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yalnız son 3 maçtır bildiğin ön liberosuz oynuyoruz. çok riskli bir durum ama bizde olumlu oldu. atiba olmadan ne yapacagız diyorduk, bu taktikle b planımız olmus oldu. ama tabi bu taktik kasımpasaya, bursaya tutar ama avrupa liginde, samp.liginde tutmaz tabi.

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız son 3 maçtır bildiğin ön liberosuz oynuyoruz. çok riskli bir durum ama bizde olumlu oldu. atiba olmadan ne yapacagız diyorduk, bu taktikle b planımız olmus oldu. ama tabi bu taktik kasımpasaya, bursaya tutar ama avrupa liginde, samp.liginde tutmaz tabi.

Talisca yerine sosa olsaydı avrupa'da da tutardı :)

3 merkez orta saha şeklinde 4-3-3 gibi :)

:claps: :claps: :claps: Emeği geçen herkese helal olsun

İlk maçtaki hislerim biraz böyle rüya gibiydi, hani mutlu bir rüya görürsün, kendi evindesindir yani rüyada orası senin evindir benzer biraz andırır bazı şeyler ama apayrıdır gerçektekiyle, işte öyle bir şey!
Benim ilk gidişim Bir maca degildi Şampiyonluk kutlamalarına gittim

Bu sezonda sanırım 5 veya 6 maca gittim Vodafone arenaya o yüzden hic gitmemis olanlar icin ayri mutlu oluyorum

Gercekten ruya gibi bir stad orasi hepimizin Evi..

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim ilk gidişim Bir maca degildi Şampiyonluk kutlamalarına gittim

Bu sezonda sanırım 5 veya 6 maca gittim Vodafone arenaya o yüzden hic gitmemis olanlar icin ayri mutlu oluyorum

Gercekten ruya gibi bir stad orasi hepimizin Evi..

o kale arkasında demirleri söksek.

O fasulye ses sistemini kedi yollarına dağıtsak.

Sarı merdivenleri değiştirsek.

Ve eski açığı yükseltebilsek tadından yenmicek :D

bende eşimle inşallah osmanlı maçına gelmek istiyoruz.belkide şampiyonluk kutlamalarına denk gelicek muhteşem olur.ilk kez stdı görecek çok heyecanlı.yalovadan gelicez ama yenikapıda indikten sonra en kolay metromu yoksa oralardan bir minübüs dolmuş vb binipmi gelmek daha kolay olur.
Yeni kapiya kadar gitmenize gerek yok , Marmaraya binin Sirkeci de inin ve hemen onunde Kabatas tramvayi kalkıyor ona binin 15 dakika sonra stadin önündesiniz :ok: @eaglekartal
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 14:25:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı LuceGel

Dün akşam göze hoş gelen oyunumuzla 3 puan aldık ancak Kasımpaşanın oyunu çirkinleştirmemesinin ve hücum bölgesindeki eksikleri üzerine hafta içi kupa maçı oynayıp üste elenip gelmesini unutmayalım.Orta sahamız çok yumuşak kaldı Kasımpaşa hiçbir takımın yapmadığı kadar pas yaptı orta sahada.Abubakar önde basması önde daha etkili olmamımızı sağladı ama Ozzie Tolgay Talisca orta sahasıyla önümüzdeki 2 maçta çok zorlanırız. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Cok sey istiyorsun aslinda cok sey istemiyorsun da Merdiven olayi direkt Federasyonla alakali

O demir parmaklıklar benimde canimi sıkıyor

Fasulye ses sistemi bence görüntü olarak guzel duruyor ayri bir hava katıyor

Eski acik bencede yukseltilmeli ama Anitlar kurulundan onay cikmasi gerekiyor once , Astari yüzünü gecmeyecekse ve izin alinirsa bencede orasi yukseltilmeli
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 14:30:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Fikret Orman: Sessiz tezahürata dünyada ilk kez biz yaptık. Dünya çapında ses getiren bir organizasyon oldu. Dünyanın 120 ülkesinde haber yapıldı bu. 9 milyon kişiyle iletişim kuruldu...

Çevrimdışı mylife1903

Kalkan tribun sart, suyun kaldirma kuvvetiylen kaldiracaZ orda,

FİKRET ORMAN :

gs ve fb nin bizden 2-3 kat daha fazla gelirleri vardı şimdi ise biz 2 kulübüde geçtik bu kulüplerden % 20 % 30 daha fazla gelirimiz var M.United'ın yıllık forma geliri 100 milyon pound'ın üzerinde onlarla yarışabilmemiz için dünyanın her yerinden taraftara ihtiyacımız var bizde bundan sonra çin'de malezya'da azerbaycan'a gideceğiz....

FİKRET ORMAN :

"Beşiktaş'ı ufak görmeye çalışanlara, futbolcunuzu alıp yedekte oturturum diyenlere Beşiktaş'ın kim olduğunu gösteriyoruz." :naughty:

Fikret Orman : 'Gelirlerimizin en üst noktasındayız. Artık 100 milyon taraftara oynamamız lazım. Dünyanın her yanında taraftarı olan Beşiktaş olmamız lazım.

Borç -------> 1.518 milyon

Gelir -------> 518 milyon

Çevrimdışı Berat

@Yunus Emre Dökmeci Şu iletileri tek mesajda toplaman mümkün müdür?

Fikret Orman :

Geçen sene Vodafone Arena’yı açtık. Burada 1 yıl içerisinde büyük başarılara imza attık. Şampiyonluk aldık. İnşallah yine Osmanlıspor maçıyla şampiyonluğu almayı Allah bize nasip etsin. Yüzde 72 galibiyet oranıyla oynuyoruz.

Fikret Orman :

"Biz ‘Feda’ ile başladık. Stadı yıkınca ‘Gururlan’ ile devam ettik. Şimdi de ‘Efendi Beşiktaş’ ile devam ediyoruz

@Yunus Emre Dökmeci Şu iletileri tek mesajda toplaman mümkün müdür?
2 li 3 lu halinde atmaya çalısiorum tek yerden kopyala yapıştır yapmiyorum cunku @Berat

Fikret Orman :

Çok sayıda reklam filmi çekiliyor. Bu da Beşiktaş'ın kamuoyunda yükselişini gösteriyor...

Fikret Orman :

Diğer takımların stada giden taraftarından çok bizim kombine merkezimize kombine için taraftar geldi...

Fikret Orman:

"Vodafone Arena’da yüzde 72 oran galibiyetle oynuyoruz. Taraftarın gücü de takıma etki ediyor."

"Süper Lig'de takımlar 6309 seyirci ortalamasıyla oynuyor. Biz ise 31.722 kişiyle oynuyoruz. Bunun çok faydasını görüyoruz."

"Geçen sene Osmanlıspor maçıyla şampiyon olmuştuk ve yine Osmanlı maçıyla ikinci şampiyonluğu almayı Allah bize nasip etsin."

"Türkiye'de diğer takımların sponsorları kaçarken, bizim sponsorlarımız sözleşme uzatıyor."

"Beşiktaş dünyada bilinen, hepsinden daha önemlisi saygı duyulan bir kulüptür. Hiç kimse Beşiktaş'ı cepte keklik göremiyor!"

"Beşiktaş’ı ufak görenler, Beşiktaş’ın oyuncularını alıp yedek kulübesinde oturtanlara Beşiktaş’ın büyüklüğünü gösteriyoruz."

"Kulübümüz bundan sonra Çin'de, Azerbaycan'da, Malezya'da, Endonezya'da, Türk cumhuriyetlerinde de olacak."

"Müzemizi yaklaşık 12bin kişi gezdi. Ayda ortalama 4500 kişi müzemizi geziyor. Yapacağımız anlaşmalarla sayı daha da artacak."

"İki rakibimizden de yüzde 20, yüzde 30 oranında fazla gelir elde ediyoruz. 150 milyon dolar tutarında anlaşmalar imzaladık."

Etiketler: