Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Reyiz dakika başına gole katkıda sanırım takımda bir numarada. Bazılarını kendisi almasına rağmen hiç penaltı kullanmadı. Dediğin gibi kanatta oynadı, gol atsa bile oyundan alındı vs.. Buna rağmen maşallahı var. Kalmazsa çok üzülürüm.

İnşallah ayrılık olmazda hiç birimiz üzülmeyiz.
İlerde çocuğuma torunuma Gomez'i değil de Abou'yu anlatırım.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi 38life

Demba Ba, U17 Milli Takımımızın maçını takip ediyor.

Demba Ba'yı beleşe kapatabilir miyiz çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Talisca bahsettigin gibi bir oyuncu, verdigi katkilardan daha cok uyumsuzlugu on plana cikmis bende. Yoksa bahsettigin ozelliklerin hepsi var adamda. Ayagini raket gibi kullaniyor.

Ben futbolu takim oyunu olarak irdeliyorum. Bireysel ozellikler mac kazandirir. Basariyi getiren takimdir.  Bir futbolcu istedigi kadar iyi ozelliklere sahip olsun, takimla uyusmuyorsa bir anlami yok. Seneye kiralanabilir ve takimla oynamayi ogrenerse olabilir ama 25 milyonluk risk alinacak bir futbolcu degil.

Ayrica son haftalarda gercek bir 10 numara gibi oynadigini dusunmuyorum. Takim oyunu icin son derece yetersizdi. Ozellikle top rakipteyken macin 70. dksindan sonra. Yani 90 dk ayakta kaldigi bence dogru degil.

valla çıplak gözle seyret derim. zaten bir oyuncunun yorgun olup olmadığını anlıyorsun.
talisca son haftalarda takım oyununa çok katkı veriyor. bence şu haliyle bile sosadan çok daha
fazla katkı verdi siz sosayı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Bu arada bonservisi 25 değil 20 M
ve bence bu parayıda hak ediyor daha 23 üne yeni girmiş bir oyuncudan bahsediyoruz küçük
maçlardada değil büyük maçlardada ağırlığını hissettiren bir oyuncu riske girilecekse böyle bir
oyuncuyla girilir. satamadınmı takımda olduğu sürece sana büyük katkısı olacak bir oyuncu.
uzatmada benficaya kendi takımına o golü atabilmek kolay iş değil burda lyon maçında adam
winner olduğunu gösterdi sorumluluk alabiliyor. Fener yıllarca alex kaymağı yedi talisca şu yaşta
alexden çok daha kaliteli oyuncu. 20 M ederde biz bulupda o parayı verebilirmiyiz sorun o

Çevrimiçi Necmi

sosa 41 maç 23 gol katkısı
talisca 31 maç 20 gol katkısı
birde sakatlık sürecini ve takıma yeni gelmesini uyumsuzluğunu düşünün.
tabi birde quaresma gibi bir adam var takımda.

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Güneş Quaresma'dan çekiniyor. Oyundan alamıyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Oyundan çıkarken attığı triplerle hocayı sindirdi resmen.
Şenol Hoca durumu idare ediyor.16 yıllık futbolculuk kariyerinde Quaresmadan en çok verim alan T.D dir Şenol Hoca.

Çevrimiçi Necmi

Şenol Hoca durumu idare ediyor.16 yıllık futbolculuk kariyerinde Quaresmadan en çok verim alan T.D dir Şenol Hoca.
valla yatıp kalkıp abouya dua etsin ipten aldı dün akşam.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ben de böyle düşünüyordum ama artık fikrim değişti. Resmen parmağında oynatıyor koca adamı. Dün akşam atılmaması mucize. Bütün Türkiye gördü de ne yapmaya çalıştığını bir Şenol Hoca mı görmedi?

Çevrimdışı spiegel

ben quaresma için çinden 5 milyon gelecek diye duydum. dünkü maçtan sonra artık para kazandırmasa bile gitmeli. savunulacak hiçbir tarafı kalmadı artık.

asıl merak ettiğim de takım içinde quaresma için neler düşünülüyor. çok sevildiğini zannetmiyorum, husursuzluk sebebi olabilir.

Çevrimdışı tangaz

gençler noluyoruz scrinşatlar aldık falan gibi bişiler yazmışsınız hayırdır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle bir video hazırlamışlar   :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

bu arada adriano da çok önemli bir konu bence.beklediğimden çok daha fazla katkı verdi.tek başına tüm seneyi çekti resmen sol bekte.seneye mutlaka takımda tutulmalı.oyun bilgisi pozitf enerjisi kesinlikle takımda kalmalı.canerle ikisi harika olur.üç kuruş paraya satılmamalı bu kalibrede tecrübede ve olgunlukta adam kolay bulunmaz bonservizssiz.
Geç bulduk çabuk kaybetmeyelim bence de.
Takımdaki 2-3 herif topçudan biri.Yeri geliyor koyuyor omzu atıyor adamı çizgi dışına. yeri geliyor adamla topun arasına girip zorla faulü alıyor.1,5 m boyuyla kafa topu vermiyor.takımı rahatlatmayı da biliyor ateşlemeyi de..Adam bi gözlerinden ateş çıkarmıyor.

Çevrimdışı Librarius

valla çıplak gözle seyret derim. zaten bir oyuncunun yorgun olup olmadığını anlıyorsun.
talisca son haftalarda takım oyununa çok katkı veriyor. bence şu haliyle bile sosadan çok daha
fazla katkı verdi siz sosayı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Bu arada bonservisi 25 değil 20 M
ve bence bu parayıda hak ediyor daha 23 üne yeni girmiş bir oyuncudan bahsediyoruz küçük
maçlardada değil büyük maçlardada ağırlığını hissettiren bir oyuncu riske girilecekse böyle bir
oyuncuyla girilir. satamadınmı takımda olduğu sürece sana büyük katkısı olacak bir oyuncu.
uzatmada benficaya kendi takımına o golü atabilmek kolay iş değil burda lyon maçında adam
winner olduğunu gösterdi sorumluluk alabiliyor. Fener yıllarca alex kaymağı yedi talisca şu yaşta
alexden çok daha kaliteli oyuncu. 20 M ederde biz bulupda o parayı verebilirmiyiz sorun o

Keske verebilsek. Dedigin gibi illa satacaz diye bir sey de yok. Oynasin 10 sezon yapsin bizi en az 7 kere sampiyon verdigimiz 20 milyonda helal hos olsun. Soyle 5 yila bolebilsek 20'yi harika olur. Kaldi ki kesin satilir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı spiegel

Geç bulduk çabuk kaybetmeyelim bence de.
Takımdaki 2-3 herif topçudan biri.Yeri geliyor koyuyor omzu atıyor adamı çizgi dışına. yeri geliyor adamla topun arasına girip zorla faulü alıyor.1,5 m boyuyla kafa topu vermiyor.takımı rahatlatmayı da biliyor ateşlemeyi de..Adam bi gözlerinden ateş çıkarmıyor.

geçen birisi tvde çin'e 10 milyon euroya satıldığını söylüyordu. sallama mı bilemedim ama tutar doğru ise satılması iyi olur. takım yaşı biraz gençleşmeli.

Çevrimdışı tangaz

Böyle bir video hazırlamışlar   :bandit:

pelincim ne güzel vidyo hazırlamış  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Atiba iyice yıprandı gibi fiziksel olarak. Onun formu takımı doğrudan etkiliyor. Allahtan ligin sonu geldi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Yaklaşık bi 6 ay öncesinden falan bahsediyorum :) Bu forumda edilen her kelâmın kaydı tutuluyor mesajlar silinse bile, yani herkes bilsin de...  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Gokhan-

Çok önemli tapeler ve kasetler var elimizde  :money:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı MUSTAFA_

walla güzelmiş, yani güzel sunmuş  :icool:
Konu da güzel olunca ayrı güzel göründü tabi  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yaklaşık bi 6 ay öncesinden falan bahsediyorum :) Bu forumda edilen her kelâmın kaydı tutuluyor mesajlar silinse bile, yani herkes bilsin de...  :lol:

benim iletiler yerinde duruyor zaten hiç silmediğim ya da editlemediğim için sorun yok. demirden korksak trene binmezdik  :bandit:

Çevrimdışı taner37

Arkadaşlar TFF denen lanet kurum ne zaman değişecek? Kimsenin etkisi altında kalmadan mertçe tutum sergileyecek TFF olmaz mı sizce? Ben artık birilerinin baskısı ile TFF nin yanlı karar almasından bıktım. 2. Lig play off yarı finalinde memleketimin ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golü.. sizce ofsayt mi?

Şu eyyamcı hakemler ne Zaman gidecek? Adaletli hakemler gelsin artık..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Çok önemli tapeler ve kasetler var elimizde  :money:

tape falansa kolay yahuu önce montejj dublejj kandırıldım aldatıldım aslında ne aldattım ne aldandım aslında beni barrack kandırmıştı eyyy almanya deriz 2 de azizeye falan sallarız bir iki algı pompalarız transfer sezonu yaklaşıyor 1-2de duyum geçeriz kaynar gider arada  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Konu da güzel olunca ayrı güzel göründü tabi  :iblush:

konu neydi ben dinlememişim aslında  :iblush:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

U17 Türkiye-İngiltere maçını izleyen var mı?

5 numara Ozan ile 8 numara Atakan oldukça potansiyelli gözüküyor.

Etiketler: