Talisca bahsettigin gibi bir oyuncu, verdigi katkilardan daha cok uyumsuzlugu on plana cikmis bende. Yoksa bahsettigin ozelliklerin hepsi var adamda. Ayagini raket gibi kullaniyor.
Ben futbolu takim oyunu olarak irdeliyorum. Bireysel ozellikler mac kazandirir. Basariyi getiren takimdir. Bir futbolcu istedigi kadar iyi ozelliklere sahip olsun, takimla uyusmuyorsa bir anlami yok. Seneye kiralanabilir ve takimla oynamayi ogrenerse olabilir ama 25 milyonluk risk alinacak bir futbolcu degil.
Ayrica son haftalarda gercek bir 10 numara gibi oynadigini dusunmuyorum. Takim oyunu icin son derece yetersizdi. Ozellikle top rakipteyken macin 70. dksindan sonra. Yani 90 dk ayakta kaldigi bence dogru degil.
valla çıplak gözle seyret derim. zaten bir oyuncunun yorgun olup olmadığını anlıyorsun.
talisca son haftalarda takım oyununa çok katkı veriyor. bence şu haliyle bile sosadan çok daha
fazla katkı verdi siz sosayı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Bu arada bonservisi 25 değil 20 M
ve bence bu parayıda hak ediyor daha 23 üne yeni girmiş bir oyuncudan bahsediyoruz küçük
maçlardada değil büyük maçlardada ağırlığını hissettiren bir oyuncu riske girilecekse böyle bir
oyuncuyla girilir. satamadınmı takımda olduğu sürece sana büyük katkısı olacak bir oyuncu.
uzatmada benficaya kendi takımına o golü atabilmek kolay iş değil burda lyon maçında adam
winner olduğunu gösterdi sorumluluk alabiliyor. Fener yıllarca alex kaymağı yedi talisca şu yaşta
alexden çok daha kaliteli oyuncu. 20 M ederde biz bulupda o parayı verebilirmiyiz sorun o