Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165419 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Gece berbat bir rüya gördüm.Vodafone Arena'da maçtayım rakip Fener.Stad toprak kayması nedeniyle uçurumun kenarına kadar gitmiş ve o maç çok yağmur yağıyor.Bir anons yapılıyor stadı çabuk terkedin diye ben koşa koşa çıkıyorum stadtan sonra arkama bakıyorum Vodafone Arena uçurumdan aşağı gitmiş.

Tüm topçularımız ve taraftarlar ölüyordu ve sonraki maça genç takımla çıkıyorduk çok berbat bir rüyaydı.Başakşehir şampiyon oluyordu.Bir de rüyanın içindeyken keşke rüya olsa falan diyordum düşünün...Uyanınca baya rahatladım.

Şampiyonluk alametidir inşallah :evillol:
yer altındaki stadı uçurumdan düşürmekte ciddi özel hayal gücü gerektirir :kop:

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan Pektemek Külliyen zararsin yeminle :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İddaa'yı pek oynayan birisi değilim bağımlısı olan bir arkadaşım var daha maç öncesi dedim ki bu maç anlaşılmış ilk golü gençlerbirliği atar ikinci yarı kırmızı kart yer gençlerbirliği yada böyle saçma sapan goller yer 2-1 3-1 yenilir dedim 16.00 oranımı ne varmış.Bu maçın öyle biteceği o kadar belliydi ki yani Rıza Çalımbay denen adam başka maçlara normal bizim maça gelince köpek gibi antreman yaptırır bak onların adamına on numara tezgahı kurmuş normalde ilk yarıdan vericekken olayın biraz çakılması üzerine biz attık sonra yenildik demek için yaptı bunları.
Ama en başta bizim takımda hata varki böyle köpeklerin konuşmasına izin veriyoruz at fenere golleri son dakikada dalganı geç git başakşehiri ciddiye al en kötü berabere kal geç.
Allahım sen bizi sevindir şu renkli başakşehir tarafına gün yüzü gösterme iğrenç insanlara.
Şenol'un eline sopa alıp bütün takımı dövmesi lazım ne bu umursamazlık ne bu ciddiyetsizlik artık hata şansımız kalmadı hiç bir bahaneleri yok.

Çevrimdışı Kutay

Pektemek denen kronik sakat artık kulübün kapısından bile sokulmaz şu saatten sonra her türlü zulüm yapılmalı bu adama
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı taner37

Başakşehir tribünlerin de fener ve gs formalı elemanlar varmış 😂😂😂😂😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

En son ne zaman bir futbol maçını seyrettikten sonra mutlu olduğumu hatırlamıyorum... Olimpiakos maçıydı galiba.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pektemek denen kronik sakat artık kulübün kapısından bile sokulmaz şu saatten sonra her türlü zulüm yapılmalı bu adama

Adam resmen gitti hakeme yalvardı bana ver hocam sarıyı diye . Karaktersiz herif ya yıllardır sırtımızda kangren gibi taşıdık sakat zamanlarında karsılıgı bu mu ???

Çevrimiçi tolga1903

Biz tek siz hepiniz.

Bizi tutacak halleri yok ya. Gitsinler isterlerse ua gfb birlik olsun stadı doldursun farketmez. Bak ankaraguclulerde bursa macina gelecek. Eğer o bursayi o stada gömüp hançeri saplamazsak bizede yazıklar olsun. Puan kaybını geçtim 4 5 olmazsa içim rahat etmicek.

Çevrimdışı Necmi

neden yatsamıydı.
Biz gs miyiz de gönderdiğimiz oyuncudan şike yapmasını bekliyoruz.
ne dediğinizi kulağınız duyuyormu. Beşiktaşa şikeyi nasıl yakıştırıyorsunuz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

neden yatsamıydı.
Yatsamıydıdan ziyade abi taraftarımız bizde niye böyle oynamadı niye bu kadar çabalamadı anlamında söylemiştir yoksa hiçbir beşiktaşlının ne ismailden nede mustafadan yatmasını istediği yok.

Çevrimdışı El Nino

Bursa maçında Talisca'da yok bakalım neler olacak. Bu sene maalesef ileri hücum hattında tel tel her maç biraz daha kötüye gidiyoruz. Şampiyon oluruz yada olmayız bilmem ama Sosa'nın boşluğu dolmadı bu sene bunun yanında abuk sabuk transferler yaptık. Bu sene yaptığımız 15 transferden en faydalılar Aboubakar, Talisca, Adriano ve Fabri oldu. 2'si kiralık 2'si kontratlı.

Talisca bireysel anlamda takıma oldukça fazla katkı sağlıyor ama ileri de top tutma konusunda maalesef 0 katkı. Geçen sene araya atılan paslarda gelen gollerle bu sene arasında uçurumlar var. Gol yollarında sadece bireysel yeteneklere kaldık maalesef takım oyununda yokuz. Kalan maçlarda da bireysel yetenekli oyuncuların kaderi bizim noktamızı belirleyecek. Bu sene en özel maçımız Trabzon deplasmanında kazandığımız 4-3'lük maçtı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

neden yatsamıydı.

Kim yatsın şike yapsın dedi abi?
Gidip hakeme yalvarması sence etik mi ? Bana göster hocam demesi , Cengiz haketti verdi. Bu mu bizim oyuncumuz?

Bonservis sözü verdiler , ondan bu kadar yırtınması insallah giderde külliyen kurtuluruz.

Çevrimdışı Savaş

Şampiyon olmayı garantilemiş Bayern lig 2.si Leipzig ile oynadığı maçı 84. dakikada 4-2 kaybederken 84 - 90 ve 90 da attığı gollerle 4-5 kazandı.

Bu adamlar şampiyonluklarını deplasmanda 6 atarak ilan etmişti.

Koskoca Bayern bile rehavete girmezken, şampiyon olmalarına rağmen ''haalaa'' disiplinle çatır çatır oynayıp bi hafta 6 bi hafta 5 atarken bizim 7 puandan geldiğimiz duruma bak. Düşündükçe deli oluyorum.

Çok ekmek yememiz lazım çok..

Çevrimdışı El Nino

Her şey bitti şimdi de Mustafa Pektemek'i mi gömmeye başladınız. Ne yapacaktı adam kendi kalesine gol mü atacaktı.

Çevrimdışı taner37

neden yatsamıydı.
Mustafa bizde iken neden hep sakattı merak ediyorum. Başakşehir de 9-10 golü var. Bizde bir sezonda bu kadar gol attı mı acaba..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

Her şey bitti şimdi de Mustafa Pektemek'i mi gömmeye başladınız. Ne yapacaktı adam kendi kalesine gol mü atacaktı.
sacmalama yaw adam sariyi bana göster diye yalvariyor hakeme millet ona kiziyor  :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Pektemekin kaç yılı var sözleşmesinin bitmesine? 3 e falan almaz mı başakşehir?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Haziran 2019'da bitiyo. 1-2 ye razıyız ya maas yükündan kurtuluruz hiç olmassa.

Çevrimdışı taner37

300 bin Euro verirler maks
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Bursa maçında dk 80

4-2 geri de girsek nolur

Cevabı Bayern verdi 4-5 olur..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Valla guzel olurdu, kafaylan iyi uzaklastirdi ibbnin tehlikeli bir ortasini da vurdugu top kaleye girince biraz kirildik kendisine, normal degil gol atmasi, haber degeri tasiyir

Çevrimdışı hasann

4 maç değil 2 maç sonra bu iş sonlanır.
Bursa veya Kasımpaşa'ya puan bırakırsak(%50 ihtimal bence) iş biter maalesef
Benim Başak adına puan kaybı beklediğim maç bu maçtı.
Bence Trabzonu rahat geçerler.Bir ihtimal Kayseri diyorum.

Bizi bu duruma topçular getirdi onlar kurtaracak.Yapacak bir şey yok...

Etiketler: