Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167869 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

derbide kötü değildi, taliscanın sahada olması  onun performansını düşürüyor. aslında yaptığı asist sayısı 10 15 arasında olurdu, adamlar bitiremiyorsa Oğuzhan ne yapsın @Necmi abi.
Mesela son kafa topuna cikip fabriden once vurabilirdi

Çevrimdışı mylife1903

hiç şaşırmadık erteleme or indirim bize uygulanmayan kavramlar ne hikmetse...
Ceza az abi zaten federasyonda guclu olmasak 3 mac alirdi

Çevrimiçi Necmi

cam adam gs.deyken onunda ertelemesi olmuştu. lafa gelince tff.de güçlüyüz etkiliyiz kapalı kapılar ardında işimizi yürütüyoruz vbvb. yersen papaz eriği...
kendini fetö kadar güçlümü sanıyorsun adamlar ertelemeyi fener maçına aldılar
ellerinde stoper yoktu. Cezayı ertelettiler o dönemler himmetle şampiyon oluyorlardı.
ne bekliyordunuz bir maçın ertelenmesinimi. oda artık komik olurdu. lafda bile olsa tff de güçlü olmasak
sence bir maç ceza gelirmiydi. ne bekliyorsun aferin deyip birde madalyomu taksalardı
gerçi sezon sonu takacaklar ama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

ellerinde stoper yoktu. Cezayı ertelettiler o dönemler himmetle şampiyon oluyorlardı.
ne bekliyordunuz bir maçın ertelenmesinimi. oda artık komik olurdu. lafda bile olsa tff de güçlü olmasak
sence bir maç ceza gelirmiydi. ne bekliyorsun aferin deyip birde madalyomu taksalardı

volki babacan 1 maç ceza aldı diğerlerine de %40 oranında indirim uygulandı bu koşullarda taliscaya daha fazla ceza vermeye yürekleri yetmedi yani bizim gücümüzden değil döt korkusundan şeettiler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bizim gücümüzle alakası yok abi benzer durumda rvo disiplin kuruluna dahi sevk edilmemişti volki babacanın 1 maç ceza aldığı yerde taliscaya üstün hizmet madalyası takılmalıydı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

özetleyecek olursak bizim gücümüzden korkup değil " ulen biz gazeteciyi linç edenlere doğru düzgün ceza vermedik bir teşekkür edip iyi dövdünüz demediğimiz kaldı, şimdi kalkıp taliscaya 2-3 maç ceza verirsek taksim meydanında bizi şeederler" dürtüsü ile ceza verilmiştir.

hakemin görüş alanındaki durumlarda hiç bir oyuncu disiplin kuruluna dahi sevk edilmezken, bizim taliscanın sevk oluşu bile ne kadar güçlü! olduğumuzun göstergesidir.

Çevrimiçi Necmi

memleket ağlıyor taliscaya bir maç ceza geldi diye. bir tangazı mutlu edemedik

Çevrimdışı panic13

volki babacan 1 maç ceza aldı diğerlerine de %40 oranında indirim uygulandı bu koşullarda taliscaya daha fazla ceza vermeye yürekleri yetmedi yani bizim gücümüzden değil döt korkusundan şeettiler...

bende öyle düşünüyorum
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Memleketin yarisi gerizekali abi onlardan bize ne fbli ve gsli tayfa alismis. Ben de memnun degilim ki

Sosyal medyada hala gokhan toreden arkadasinin agzina silah sokan diye bahsediyorlar. Lan silahi sokan tore degilki iste bu da ayni olay.

Fernandese de uj mac cakmislar da piton kafami bozmayin demis onlarin karin agrisi baska.

Çevrimiçi Necmi

özetleyecek olursak bizim gücümüzden korkup değil " ulen biz gazeteciyi linç edenlere doğru düzgün ceza vermedik bir teşekkür edip iyi dövdünüz demediğimiz kaldı, şimdi kalkıp taliscaya 2-3 maç ceza verirsek taksim meydanında bizi şeederler" dürtüsü ile ceza verilmiştir.

hakemin görüş alanındaki durumlarda hiç bir oyuncu disiplin kuruluna dahi sevk edilmezken, bizim taliscanın sevk oluşu bile ne kadar güçlü! olduğumuzun göstergesidir.
rvp nasıl sefk oldu o zaman bu sportmenliğe aykırı haraket tv görüntüsünden bile
sefk ederler. Bu kadar kamuoyu önüne düşmüş bir şeyi görmezden gelemezlerdi herhalde

Çevrimdışı Librarius

fırat neden bu hafta maç almasın  :alala:
kötü puanmı aldı bu hafta kasımpaşa maçını yönetecek

Firat sonuca etki eden hatalar yapmadi mi? Sonuca etki eden hata sadece Mete Kalkavan'in Quaresma'yi atmamasiyla mi oluyor? Mete Kalkavan TS macini super yonetmisti, tek hatasi Q7'yi atmamasiydi ve adam 4 hafta mac (yanlis hatirlamiyorsam) alamadi o hatadan dolayi. Eger orda 4 hafta veriliyorsa burda niye verilmiyor? Eger Firat'in almasina gerek yok diyorsan bize Mete niye ceza aldi onu aciklasinlar madem.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

peki kimden korktukları için vermediler

Çevrimdışı tangaz

peki kimden korktukları için vermediler

milleti aptal yerine koruz ve iyice komik duruma düşeriz korkusu

Çevrimdışı tangaz

rvp nasıl sefk oldu o zaman bu sportmenliğe aykırı haraket tv görüntüsünden bile
sefk ederler. Bu kadar kamuoyu önüne düşmüş bir şeyi görmezden gelemezlerdi herhalde

rvonun 2 eylemi vardı elini şortuna sokup sportmenliğe aykırı davranışını hakemin görüş alanındaydı hakem ceza vermedi biz sevk edemeyiz deyip savuşturdular, taraftara dil çıkarma eylemini hakemin görüş alanı dışındaydı deyip pfdk.ya sevk ettiler. bizim taliscanın pozisyonun hakemlerin görüş alanında olup pfdk.ya sevki gerektirmiyordu. rvo.nun elini şorta sokup bizimkilere karşı yaptığı eylemde görmezden gelinmeyecek bir eylemdi ama hakemin görüş alanında denip üstü örtülmüştü...

Çevrimdışı Librarius

hakemlerle ilgili herkes kaybediyor ama bu cüneyt çakır kadar eyyamcı pislik bir hakem yok bu ülkede @Librarius paylaşmış daha araştırsak çok şey buluruz böyle, onun dışında bu kadar eyyam yapan bir hakem yok.

Mesela Necmi abi o goruntuler icin hic yorum yapmadi. Cok ilginc degil mi? Ayni hakemin Besiktas'a karsi ve Besiktas'in rakiplerine karsi kararlari var orda. Tosic'e sari veren adam Atiba'yi sakatlayan holmen'e kart vermedi hemde 2 kez bicmesine ragmen.

Kim ne derse desin hakemler piril piril eyyamci...

Bulent Yildirim'in 2 hafta once Basaksehir'e Rize karsisinda verdigi skandal penalti kararinin goruntulerini de buraya koymak isterdim. Ayni Bulo'nun gecen yil TS macinda bize vermedigi penaltinin goruntusunu de koyarim. Yada siz hic derbilerde Bulo'nun Burak'a caldigi turden bir penalti kazandigimizi gordunuz mu? Gormezsiniz. Bursa macinda sadece Bursa olmayacak karsimizda. Bunu hep birlikte gorecegiz pazartesi gecesi.

Yonetim cikip hakemlere saldirmasin ama "hepsi piril piril cocuklar" sacmaligini da yapmasin.

Çevrimdışı Librarius

cücü mü hissettirmiyor  :alala:

Cuneyt'in goruntulerini ekledim dun gece. O goruntulerden hissedilmiyorsa diyecek bir sey yok.

Çevrimdışı Berat

Bence öyle bir korkuları filan yok, her gün saçmalayıp kararlarını sorgulama kapasitesine sahip olmayan bir avuç sefiller topluluğundan bahsediyoruz abi. Binlerce rezalet yaşanıyor utanıp istifa eden bir üst düzey görevli yok. Talisca olmadan kazanacağız Bursa maçını, ekip de bunun farkında bombalamasınlar yeterli.

Çevrimiçi Necmi

hadi canım ciddi olamazsın :D
senden böyle bir laf duymayı beklemiyordum :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Rvo tosice kombo yapti
Rvo tosice nouma tombalasi yapti 2 sefer
Rvo tribune dilleme yalamasi gosterdi
Rvo gol sonrasi oguzhanin onune yatti
Rvo saha kenarinda tribunlere kufur etti

Oguzhanin onune kaymasi tek basina sportmenlige aykiri harekettir. Baska hakem olsa kart gosterirdi onu aciklayalim. Rakip tribun onune gidip yapsan sevincini kart goruyorsun

Rvo sicti sivadi ustun cila atti. Sevk sadece tribunlere ettigi kufurden geldi. Kombosunu hakem degerlendirdi, tombaladi yataga yansimadi, dillemesi hakem onunde oldu tv goruntusunden sevk olmadi, bi saha kenarinda kufurleri kaldi onu da vermeseler artik ortalik karisirdi.

Hakem kararlarinda guclu olmak baskadir.

Kayseri fb maciydi yanlis hatirlamiyorsam hakem bulwnt yildirim. Kayserili oyuncu azicik twpki gstersi caart sari kart, rvo rakibi itti, hakemin ustune yuruyup el kol yapti, bagirdi kart gormedi ayni mac icinde.

Rvo ile kart goren oyuncunjn pozisyonlari tartisilmadi, ozete konmadi, ekrani ikiye bolerek gosterilmedi. Bu da basindaki guctur.

Bulent bu eyyama ragmen odullendirildi mi, mac yonetmeye devam bu da kurullardaki guctur.

Çevrimdışı tangaz

hadi canım ciddi olamazsın :D
senden böyle bir laf duymayı beklemiyordum :evillol:

nedenmiş o bu forumdaki adalet timsali simalardan biriyim  :bandit:

senin hakemlerle ilgili açıklamaların posbıyıka toz kondurmayıp h.u.meler çok kötüydü dediğin gün bitmişti abi bu arada, bir daha hakem topuna girme  :bandit:

Çevrimdışı Librarius

cam adam gs.deyken onunda ertelemesi olmuştu. lafa gelince tff.de güçlüyüz etkiliyiz kapalı kapılar ardında işimizi yürütüyoruz vbvb. yersen papaz eriği...

Guc dedigin 1 mac ceza aldik oley demekle olmuyor. Tekme tokat yumruk dalacaksin gazetcilere ve hic bir sey olmamis gibi en onemli adamlarin burdan yirtacak. Iste guc budur.  Goksel Gumusdag hedefe konmasin diye bize az ceza verdiler. Kimse kendini kandirmasin. Her hafta FB tetikcisi hakemler maclarina veriliyorsa kimse ben gucluyum demesin. 2 derbiyi FB'nin tetikci hakemleriyle oynuyorsan kimse ben gucluyum demesin. Demesin zira komik kacar.

Çevrimdışı Librarius

Valla Volkan Bababcan'in ve Emre Belezoglu'nun o kavga otamindan boyle yirtmalari Gokhan Zan olayindan daha komik v anlasilmaz. Bu ikisinin cezasiz yirttigi, yedek kalecileri olmadigi icin Volkan Demirel'e cezasiz yirttigi bir ortamda talisca 1 mac ceza aldi diye sevinmek bana cok tuhaf ve komik geliyor vallahi.

Çevrimdışı Librarius

FB'nin elinde bir tek kupa kaldi. volkan ceza alsa 3. kaleciyle maca cikacaklardi. Buna ceza veremediler, Basaksehir'lilere ceza veremediler. Ee bizede 3 mac ceza vermeye utnadilar. Yoksa TFF'de kimsenin bizim yonetimi taktigini sanmiyorum. Ne de olsa hakemler piril piril diye aciklama yapiyorlar.

Çevrimdışı Librarius

Bu mu abi sense referans noktasi? Tam olumu gosterip sitmaya razi etme durumu. Guc dedigin sey Goksel Gumusdag'in Emre'yi ve Volkan babacan'i cekip almasinda, Aziz Yildirim'in Volkan Demirel'i cekip almasinda kendini gosterir. Gerisi bos avunma...

Etiketler: