Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175185 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu bitik Bursa maçı korkutuyor beni. Şu maçı bir şekilde geçelim Antep maçında şampiyonluk turu atacağız, buraya not düşüyorum...

Bursa değil kasımpaşa korkutuyor beni.

Adamlar resmen başımıza küçük başakşehir gibiler.

Başkanlarının fenerli olmalarıda etken tabi.

Bu sene nağmalup giden serimizi bunlar bozdu geçen senede şampiyonluktan ediyorlardı bunlar çok tehlikeli en tehlikelisi bunlar diğerleri kolay.

Çevrimdışı 38life

Ligin 2.ci yarısındaki puan durumuna göre

16- Osmanlıspor
17- Rizespor
18- Bursaspor

Çevrimdışı Egos

Şu bitik Bursa maçı korkutuyor beni. Şu maçı bir şekilde geçelim Antep maçında şampiyonluk turu atacağız, buraya not düşüyorum...

ben de takıma güveniyorum, fenerbahçe maçında iyiydik; fakat böyle tedirginliklere karşı değilim, hatta biraz kuruntulu olmak lehimize.

Çevrimdışı eaglekartal

Millet 5-6 attikca biz niye yapamiyoruz diye sinir oluyorum.soyle bi dusunelim suan antebe buzde 6 bursaya bizde 6 atariz diyebiliyomuuyuz.diyemiyoruz.sadece golcu olayi degil bence.adamlarin sadece forvetleri gol atmiyor.biz kanatlardan yeteri skor alamadik bu sene.q7 tek golu var kabul edilemez.sadece asist yetmez.orada oynayan oyuncu sampiyon takimda 8-10 gol atmasi lazim.keza babel kanadida ayni.seneye bu planlar iyi yapilmali

Çevrimdışı Kuntz

Şu anda korkulacak rakip falan yok. İstedikleri kadar zorlasınlar. Varlarını yoklarını ortaya koysunlar. Bizim takım varını yoğunu ortaya koyar Şenol Hoca'da biraz sakinleşirse hepsini yıkar geçeriz. Öyle de olacak. Bunu yapamıyorlarsa zaten konuşacak bir şey yok.

Çevrimdışı 38life

Millet 5-6 attikca biz niye yapamiyoruz diye sinir oluyorum.soyle bi dusunelim suan antebe buzde 6 bursaya bizde 6 atariz diyebiliyomuuyuz.diyemiyoruz.sadece golcu olayi degil bence.adamlarin sadece forvetleri gol atmiyor.biz kanatlardan yeteri skor alamadik bu sene.q7 tek golu var kabul edilemez.sadece asist yetmez.orada oynayan oyuncu sampiyon takimda 8-10 gol atmasi lazim.keza babel kanadida ayni.seneye bu planlar iyi yapilmali

Bu zihniyetle alakalı. Biz çok gol atmak istemiyoruz. 1-0 olsun bizim olsun diye çıkıyoruz maçlara. güya "tedbirli" oynuyoruz. Bu 1.ci haftadan beri böyle. Hatta geçen sezonun son haftalarından beri.

Çevrimdışı underworld

Bu zihniyetle alakalı. Biz çok gol atmak istemiyoruz. 1-0 olsun bizim olsun diye çıkıyoruz maçlara. güya "tedbirli" oynuyoruz. Bu 1.ci haftadan beri böyle. Hatta geçen sezonun son haftalarından beri.
istiyoruz ama yapamıyoruz bence

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Egos

geçen sezonun son haftaları öyle değildi; zaten stat açılmıştı, kimsenin skoru umursadığı yoktu. önümüzdeki 4 maçta o mottoyu biraz geliştirerek kullanırsak şampiyonluğa ulaşırız:

2-0 olsun bizim olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Bal damliyor bal ayni sekilde dusunuyorum. Bu hafta aydin karabulut saplar haftaya olcayjan sonra mazide bir tatli hatira marselonun kendi kalesine attigi. Hatirlar hatirlar guleriZ.

Puan farkini koruduk fb ile olumlu bakin azicik fark 8 sekiz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Beni de Şenol hocamızın Cenk aşkı korkutuyor  :akuma:

Çevrimdışı Anıl1903

Demba Ba'dan da şampiyonluk mesajı geldi.

Çevrimdışı kyiv

Bursa maçı çok çok çok önemli.3 haftada 16 gol yemeleri ve 2 kadro dışı kimseyi yanıltmasın. Bursaspor dip yaptı ama bu kadar kötü sonuçlar alacak kadar da kötü değiller. Biz eğer onların 16 gol yemesine aldanırsak yanlış yapmış oluruz. Herkes yani futbolcular teknik direktör hesabını taş gibi oynayacak Bursaspora göre yapsın. İlk yarıda nefeslerini kesip 2. yarı stressiz bir maç yaşamalıyız. Bu hafta bizi yakan Marcellodan bu maçta kornerden atacağı golle kendini affettirmesini bekliyorum

Çevrimdışı celiker1

Bal damliyor bal ayni sekilde dusunuyorum. Bu hafta aydin karabulut saplar haftaya olcayjan sonra mazide bir tatli hatira marselonun kendi kalesine attigi. Hatirlar hatirlar guleriZ.

Puan farkini koruduk fb ile olumlu bakin azicik fark 8 sekiz
Benim Gençlibirliği'nden umudum yok.Cumartesi oynayacaklar. Yenp1 puan öne geçerler. İşte bu andan sonra Bursa maçı çok stresli olur bizim için. O maçı alırsak Baykuşlar'ın Trabzon'da puan bırakacağını düşünüyorum. Biz ise Kasımpatı'ya saplayıp küme düşmüş Antep'e gidip tur atacağımızı düşğnüyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Benim Gençlibirliği'nden umudum yok.Cumartesi oynayacaklar. Yenp1 puan öne geçerler. İşte bu andan sonra Bursa maçı çok stresli olur bizim için. O maçı alırsak Baykuşlar'ın Trabzon'da puan bırakacağını düşünüyorum. Biz ise Kasımpatı'ya saplayıp küme düşmüş Antep'e gidip tur atacağımızı düşğnüyorum.
Yillardir ilk defa ligin son macini evimizde oynayacagiz osmanli macina mi biraksak tur isini?

Bu fiksturden de baya bi cektik usenmesem bakacam son 30'yilda ligin son maclarindan kacini evimizde oynamisiz.

Bu ridvan seytaninda da iyi rahatlik var vallahi, allah arttirsin guntekine sorardi simdi. 
Guntekin adi ne bu cocugun
Guntekin kac yasina buncocuk
Guntekin o neydi adini hatirlayamadim anladin sen guntekin
Guntekin kac gol atti o
Guntekin bu cocuk hangi takimdan geldi
Guntekin bunsene kac asist yapmis bu cocuk

Lan adam sanki ayakli ansiklopedi, yeter az ye kendine bi agilli telefon al kardesim, guntekin senin wikitekin uygulaman mi, gina geldi.

Çevrimdışı AmaralGürses

Beni de Şenol hocamızın Cenk aşkı korkutuyor  :akuma:

Cenk'i oynatmamak hocanın da işine gelir!
Futbol ve performans gerçekleri ortadayken Cenk oynar mı şu takımda?
Oynamaz.
E peki hocanın derdi ne ?
4 sene üstüste gol kralı çıkarmış olmak.
E tamam hocam Cenk'i oynatma şampiyonluk daha garanti ve erken gelir.
İçerdeki son Osmanlı maçında da bütün takım Cenk'e gol attırmak için oynar!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kasımpaşa' da Atletico muamelesi görmeye başlamış.
4 maç eze eze alacağız.

İddia'nın analistlerinin bize bizden fazla güveniyor olması ise psikolojimiz üzerine tez konusu olur.

Çevrimdışı Egos

Cenk'i oynatmamak hocanın da işine gelir!
Futbol ve performans gerçekleri ortadayken Cenk oynar mı şu takımda?
Oynamaz.
E peki hocanın derdi ne ?
4 sene üstüste gol kralı çıkarmış olmak.
E tamam hocam Cenk'i oynatma şampiyonluk daha garanti ve erken gelir.
İçerdeki son Osmanlı maçında da bütün takım Cenk'e gol attırmak için oynar!

yok öyle bir şey, ayrıca "4 sene üst üste gol kralı" ne demek ki zaten? öyle bir istatistik de yok.

Çevrimdışı Librarius

Bize tek ters gelicek takım kasımpaşa.

Bursaspor ( D )
Kasımpaşa ( E )
Gaziantep ( D )
Osmanlıspor ( E )

Çaykur Rizespor 6 - 0 Bursaspor
Galatasaray 1 - 3 Kasımpaşa
Akhisar Bld 6 - 0 Gaziantepspor
Karabükspor 1 - 0 Osmanlıspor

Bursa macini alirsak onumuz baya acilir. Kasimpasa'yi artik bir sekilde taraftar, stadyum falan geceriz insallah. Adamlar zaten bizim mactan 3 gun once kupa maci yapacak. Antep bizim maca kadar dusmeyi garantiler diye dusunuyorum. Bence bizim adimiza en kritik mac Bursa maci. Ozguvenimizin yerine gelmesi acisindan da en onemli mac . Bursa'kli oyuncularin motivasyonu bitmis, oyuncular cok kotu halde. Bu maci bir sekilde gecersek, kasimpasa maciyla sampiyonluk sarkilari soylenir gibime geliyor. Allah utandirmasin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Cunku bizim takimda cok lakayt adam var. 1-0 one gecince herkes kendisine oynamaya basliyor. Musait olani goreyim diyen yok. One gecince ozellikle Quaresmayi izleyin ne demek istedigimi anlarsiniz. Derbide gol atayim diye bir suru pozisyonu hic etti malesef.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı AmaralGürses

yok öyle bir şey, ayrıca "4 sene üst üste gol kralı" ne demek ki zaten? öyle bir istatistik de yok.

Bence bir td için en kıymetli istatistiklerden biri. Bu alanda Şenol Hoca'nın başarısının eşi benzeri olmadığı için pek konuşulmamıştır bu zamana kadar.
Hoca belki gayri ihtiyari bu şekilde düşünüyor ama yoksa senin elinde 10 maç 10 gol atan, kalitesi bariz daha iyi forvet olacak sen gidip 10 maç 1 gol atan, topsuz oyunda yokları oynayan adamı oynatacaksın onun yerine. Hem de kader maçlarına girilirken. Futbol içi izahatı göremiyorum şahsen.

Umarım hak edene verir hoca formayı ilerki haftalarda ve rasyonel kararlar alır. Sonunda da hepimiz seviniriz.

Çevrimdışı Orhan_

Cunku bizim takimda cok lakayt adam var. 1-0 one gecince herkes kendisine oynamaya basliyor. Musait olani goreyim diyen yok. One gecince ozellikle Quaresmayi izleyin ne demek istedigimi anlarsiniz. Derbide gol atayim diye bir suru pozisyonu hic etti malesef.

Maçın tekrarını izleyince anlıyorsun.. Quaresma bencil davranmasa maç 3-1 4-1 olur. Hiç etmiş maçı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçın tekrarını izleyince anlıyorsun.. Quaresma bencil davranmasa maç 3-1 4-1 olur. Hiç etmiş maçı.

ya şu 4 maç sahip çıksak bütün oyunculara nasıl olur ?

Geçen sene Q7 ile şampiyon olduk tek bir oyuncu yüzünden maç kazanamadık şampiyon olamadık vs modlarına girmiyelim abi ?

4 maç sonra şampiyon olduktan sonra yazın herkes kimi istiyorsa göndersin.

Not : Bu arada katılıyorum sana hak veriyorum abi yanlış anlama sadece 4 maç dişimizi sıkalım.

Çevrimdışı Egos

Bence bir td için en kıymetli istatistiklerden biri. Bu alanda Şenol Hoca'nın başarısının eşi benzeri olmadığı için pek konuşulmamıştır bu zamana kadar.
Hoca belki gayri ihtiyari bu şekilde düşünüyor ama yoksa senin elinde 10 maç 10 gol atan, kalitesi bariz daha iyi forvet olacak sen gidip 10 maç 1 gol atan, topsuz oyunda yokları oynayan adamı oynatacaksın onun yerine. Hem de kader maçlarına girilirken. Futbol içi izahatı göremiyorum şahsen.

Umarım hak edene verir hoca formayı ilerki haftalarda ve rasyonel kararlar alır. Sonunda da hepimiz seviniriz.

aynı görüşte değilim, 4 sene kısmını kenara bıraksak bile, gol kralı çıkartmayı şampiyon olmaya yeğliyor diyorsun. gol krallığına koşan kendi olsa bir derece. aslında çok acımasız bir değerlendirme olmuş, ama futbol içi izahatını göremediğini söylemen durumu dengeliyor.

rasyonel kararlar alacaktır, umarım hepimiz seviniriz.

Çevrimdışı 38life

Serdar Sarıdağ'ın söylediğine göre futbolcular ve teknik ekip yapılan toplantıda yenilen golden ziyade neden 2.ci golü atamadık üzerinde duruyorlarmış. Bu iyi.

Etiketler: