Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu gençlerbirliğinin sağ beki ahmet oğuzu nasıl bilirsiniz  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

O pozisyonda bence faul vardi, veremedi firatboy.
Iste bize uygun santrafor derken bunu diyoruz, cezasahasinin icinde operasyonu yapacak adam lazim bize. Yoksa benim de sevdigim tip futbolcu abubakarjan. Ihtiyac meselesi iste olay.
Gekas oynasa bizde mesela tikir tikir golleri siralardi.
Simdi gene bisi yazacam linc yiyecez. Bu rvo bizde olsa 30 gol atar bu bitik haliylen

Evet, o pozisyonda faulle karışık bozdular Abou'yu halbuki 10 numara dönmüştü.

Gekas konusuna gelirsekte atamazdı diye düşünüyorum abi, bunu Gekas kötü diye demiyorum mesela geçen yıl ki kanatlarımız topu Gomez ile buluşturuyorlardı Quaresma bu sene onu yapmıyor ortalar haricinde onlarında bir çoğu hedefi bulmuyor.
Quaresma içeriye girdiğide ya top kaybediyor ya da trivela veya kız gibi şut çıkarıyor.
Quaresma var diye Babel'de yeteri kadar top alamıyor.
Yoksa Gekas reis'in golcülüğüne zerre laf etmem.

Aboubakar'ın sadece deplasmanda ki Kayseri maçı var kabilesine rahmet okutturulması gereken.
Onun dışında ki maçlarda ya üzerine düşeni yapmıştır ya da yeterli kadar beslenmemiştir.
Heee bunları söylerken de hiç gol kaçırmadı veya her şeyi tastamam demiyorum geliştirmesi gereken noktaları elbette var.
Ama öyle ha deyince de gözden çıkartılacak kadar boş bir adam da değil bana göre.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

bunu bende yazdım ve söyledim orada hakemin tek amacı aman ben birşeye sebep olmayayım düdük çalıp kendimi ateşe atmayım derdinde eyyamın kralını yapıyor yani. halbuki kaç yıllık hakem nereye bakacağını bal gibi biliyor ama bakmak işine gelmiyor gökyüzünde süzülen topu seyrediyor bunu da göstere göstere bakıyor o kadar çakal ki. emin olun bizimkilerden biri misal emenikeyi çekse indirse onu da görmeyecekti aklı fikri kendini sıyırmak da pozisyonu göremedim deme derdinde...

Zamanın da emenike'nin forma çıkarmasını da görmemişti bu karaktersiz.
Allah burnundan fitil fitil getirsin çaldıklarını, karısı boşadı daha da kötü olacak bu beddua ile.
Bu hakemlerin kesinlikle art niyetli olduğuna artık adım gibi eminim.
Yabancı hakem diyorlar . Desteklıyorum....

Çevrimdışı Gokhan-

Ismael fenomen ya, dunya siralamasina mi ne girmis tifittirda. Ben baya bi 45mden kaleye vurdu topu aradim, bulamadim. Antep maciydi galiba son saniyeler ismail topun basinda havalar ronaldo vurus ise vurma ismail.

Su adama 7 sene toz kondurulmadi bu camiada. Bu adamla sampiyon olduk biz. Gsde de boyleleri var ahmet calik, serdar aziz falan onlardan da bisi olmaz.

Hata senol guneste aslinda, ismaili koruyamadi. Baktin quaresma orda tecavuz ediyor, hemen babeli atacan o kanada, ismail azicik derli toplu gozuksun ki oyundan almasinlar. Bak gavur tak diye cikartti.

İsmail'i Antep'ten beri izlerim ama en süper maçı dün oynadığıydı rakipte olduğu zaman sevilmeyecek adam değil.
Maden mübarek maden  :lol:

Çevrimdışı tangaz

İsmail'i Antep'ten beri izlerim ama en süper maçı dün oynadığıydı rakipte olduğu zaman sevilmeyecek adam değil.
Maden mübarek maden  :lol:

ismayl bildiğin karikatür yahuu  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

reis ben sana siper olurum, ahanda oluyorum. bence de atar. daha 2 gün evvel mert nobrede aynını söylemişti.

Quaresma törpülenmediği sürece  Falcao'da gelse sivrilemez abi, yani olay salt olarak golcü değil bana göre.
Yunus Emre'de iyice kurulacak bana şimdi  :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

bu gençlerbirliğinin sağ beki ahmet oğuzu nasıl bilirsiniz  :upto:

Valla ne için soruyorsun bilmiyorum ama ben beğeniyorum o çocuğu abi.
Alınsa memnun olurum şahsen.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şenol Hocam sana ve öğrencilerine güveniyoruz Size inanıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Valla ne için soruyorsun bilmiyorum ama ben beğeniyorum o çocuğu abi.
Alınsa memnun olurum şahsen.

malum ankarada yaşıyoruz ve eşrafımız da geniş sayılır @Gokhan-  ankara takımlarına yakınlığı ile bilinen birkaç arkadaşımdan duydum, çocuk sağda solda sene sonu için beşiktaşla anlaştım falan diyormuş, ben hiç izlemedim fikri olanları öğrenmek için sordum.

Çevrimdışı Gokhan-

malum ankarada yaşıyoruz ve eşrafımız da geniş sayılır @Gokhan-  ankara takımlarına yakınlığı ile bilinen birkaç arkadaşımdan duydum, çocuk sağda solda sene sonu için beşiktaşla anlaştım falan diyormuş, ben hiç izlemedim fikri olanları öğrenmek için sordum.

Bizim maçlarda ve diğer sarılarla veya Trabzonla oynadığı maçlarda falan 5-6 kere izlemişliğim vardır.
Hücum yönü aklımda yer etti daha çok, temposu da fena değildi.
Ama gel gelelim o takımdan aldığımız topçulardan Ahmed Hassan hariç fayda görmedik diye hatırlıyorum, ne paralar kazandırdık rahmetliye.

Çevrimdışı tangaz

Bizim maçlarda ve diğer sarılarla veya Trabzonla oynadığı maçlarda falan 5-6 kere izlemişliğim vardır.
Hücum yönü aklımda yer etti daha çok, temposu da fena değildi.
Ama gel gelelim o takımdan aldığımız topçulardan Ahmed Hassan hariç fayda görmedik diye hatırlıyorum, ne paralar kazandırdık rahmetliye.

he yaa en büyük hayal kırıklığım da okan koçtur mesela büyük yetenekti yazık etti kendisine.

Çevrimdışı mylife1903

Gecen kirmizi gordu o cocuk galiba abi. Alici gozle bu hafta izleriz

Çevrimdışı mylife1903

Evet, o pozisyonda faulle karışık bozdular Abou'yu halbuki 10 numara dönmüştü.

Gekas konusuna gelirsekte atamazdı diye düşünüyorum abi, bunu Gekas kötü diye demiyorum mesela geçen yıl ki kanatlarımız topu Gomez ile buluşturuyorlardı Quaresma bu sene onu yapmıyor ortalar haricinde onlarında bir çoğu hedefi bulmuyor.
Quaresma içeriye girdiğide ya top kaybediyor ya da trivela veya kız gibi şut çıkarıyor.
Quaresma var diye Babel'de yeteri kadar top alamıyor.
Yoksa Gekas reis'in golcülüğüne zerre laf etmem.

Aboubakar'ın sadece deplasmanda ki Kayseri maçı var kabilesine rahmet okutturulması gereken.
Onun dışında ki maçlarda ya üzerine düşeni yapmıştır ya da yeterli kadar beslenmemiştir.
Heee bunları söylerken de hiç gol kaçırmadı veya her şeyi tastamam demiyorum geliştirmesi gereken noktaları elbette var.
Ama öyle ha deyince de gözden çıkartılacak kadar boş bir adam da değil bana göre.
Gomezin pozisyon alip top istemesiyle abunun pozisyon almasi arasindaki gecen surede olay zaten. Degil babel, quaresma oraya beyl ile robbeni koysan ayni seyleri izleriz, macin en net iki pozisyonu biri cenkein kafasina konduruldu, oburu abunun onune servis edildi. Top alamiyor degiller yani, kopuk oynuyorlar.
Mesela cenk hantal, pozisyon alabiliyor dogru zaman bollasmasini bulursa, abu ise topsuz oyunda etkisiz. Besiktasin santraforuna daha net pozisyon cok cok az gelir. Bu vizyoncuda insallah kume duser, kanser olduk herif yuzunden ne o iki bomba patladi uj tane tank gordu, tirsti

Çevrimdışı tangaz

Gecen kirmizi gordu o cocuk galiba abi. Alici gozle bu hafta izleriz

ben hiç dikkat etmedim abi zaten bejeke maçı hariç maç izlemeyi bıraktım az evvel baktım kontratı sene sonu bitmiyor beleş değil neyle alacaksak bunu üstelik bizde kontratı dewam eden 2 tane sağ bek var.

Çevrimdışı mylife1903

ben hiç dikkat etmedim abi zaten bejeke maçı hariç maç izlemeyi bıraktım az evvel baktım kontratı sene sonu bitmiyor beleş değil neyle alacaksak bunu üstelik bizde kontratı dewam eden 2 tane sağ bek var.
Ergun gursoy gazlamasi olmasin abi bu, yurdesen karahasanoglu da yapardi ayni naneyi. Bak olm seni alacaz biz, goster kendini ibb macinda falan filan

Çevrimdışı Zafer55

Sözleşme bitişi 2019 yazıyor.Nasıl  olmuşta anlaşmış bizimle, demekki bizde gençlerle anlaşmışız  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Gomezin pozisyon alip top istemesiyle abunun pozisyon almasi arasindaki gecen surede olay zaten. Degil babel, quaresma oraya beyl ile robbeni koysan ayni seyleri izleriz, macin en net iki pozisyonu biri cenkein kafasina konduruldu, oburu abunun onune servis edildi. Top alamiyor degiller yani, kopuk oynuyorlar.
Mesela cenk hantal, pozisyon alabiliyor dogru zaman bollasmasini bulursa, abu ise topsuz oyunda etkisiz. Besiktasin santraforuna daha net pozisyon cok cok az gelir. Bu vizyoncuda insallah kume duser, kanser olduk herif yuzunden ne o iki bomba patladi uj tane tank gordu, tirsti

vizyoncu bir gol bir asistle oynamış bu hafta deplasmanda 2-0 almışlar küme düşme riskini azaltmışlar sanırım.

reis bizim takım bu hafta bilense falan bursa maçında 10-0lık rekoru tarihe gömermiyiz? tabii bu golcülerle değilde demba oynasa mesela  :D

Çevrimdışı Gokhan-

Allah'ın Alman'ı Tank'tan korktu ya Hitler zamanında yaşasaydı bu sabun yapardı Führer bundan.

Abou'nın geleceği netleştikten sonra dövüşmeye devam ederiz abi, alıp alamayacağımız bile belli değil boş yere kavga çıkmasın  :D

Çevrimdışı atakan eraslan

Necmi abi nerde , genç bünyelerin morale ihtiyacı var , biz eskiler bağışığız da :)

Çevrimdışı mylife1903

Allah'ın Alman'ı Tank'tan korktu ya Hitler zamanında yaşasaydı bu sabun yapardı Führer bundan.

Abou'nın geleceği netleştikten sonra dövüşmeye devam ederiz abi, alıp alamayacağımız bile belli değil boş yere kavga çıkmasın  :D
Dogan gorunumlu sahin yahu o
Alman gorunumlu ispanyol
Tankin kasasi zirhi alman ama motor seat

Porto salak mi yahu 5-6 satar ingiliz takimlarindan birine. Son gun satmasinda, gomez olayina benzemesin. Kalacaksa kalsin, gidecekse gitsin. Kimseyi alamayacaz gibi duruyor zaten, bir sekil kalacaksa kalmali cocuk. Bir senedir burda oynamis bildigimiz oyuncuyu kapali kutuya tercih ederim zaten.

Çevrimdışı mylife1903

vizyoncu bir gol bir asistle oynamış bu hafta deplasmanda 2-0 almışlar küme düşme riskini azaltmışlar sanırım.

reis bizim takım bu hafta bilense falan bursa maçında 10-0lık rekoru tarihe gömermiyiz? tabii bu golcülerle değilde demba oynasa mesela  :D
Haftaya netlesir abi, acayip sinerji yapiyom herife, gene atiyor.
Yok abi nerdeeee once ankaragucu ile hesabi kapatalim

Çevrimdışı mellfred

geçen yıl ki kanatlarımız topu Gomez ile buluşturuyorlardı Quaresma bu sene onu yapmıyor ortalar haricinde onlarında bir çoğu hedefi bulmuyor.
Yoksa Gekas reis'in golcülüğüne zerre
Geçen yıl quaresma ceza sahasına girince önünde kapı gibi gomez dikilirdi
Ve dikkat edenler bilir gomez her topta pas ister alamayınca sitem eder hatta azarlardı. Abartıyorum İsmail'e falan atacağı yeri kendi gösterirdi.
quaresma erkekse atmasındı o topu
bu sezon "baş parmak Cenk'le" zavallı abuobacar, quaresmaya tek bir sitem etmediler.  Edemediler. Hem kariyerleri hem yaşları izin vermedi.
uyarı genelde Oğuzhan ya da Atina'dan gelince onlarla da papaz oldu
sizlik bir şey yok dercesine. QUaresmayı azarlayacak paylayacak forvet lazım.neden çünkü  quaresma gazla çalışan bir adam. Onu arada azarlayacak arada da gönlünü tutacan. "Ağasın paşasın" hesabı
 yeteneğinden bağımsız söylüyorum. Tip olarak, bizim gibi yarışmacı takımlarda quaresma değil visca, tarzı al da at tipi, adamlara ihtiyaç var. Bu adamın yeteceğine eyvallah ama tarzı burası için fazla lüks
Gitsin mls de Çin'de kral olur
Seyirlik liglerde olur.  ancak İnter'de barca'da kimse tahammül etmez böylesine

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi nerde , genç bünyelerin morale ihtiyacı var , biz eskiler bağışığız da :)
Birazdan @Necmi abi ve @tuncaboylu gelip, gerekli aciklamalari yapar. Ben hala baskani bekliyom, mactan sonra konusacakti hakem icin. Penaltin verilmesin, ampul gibi faulden gol ye sonra suspus otur.

Çevrimdışı ekrembaser

Abi kapı komşusuna sorup haber vereyim. Sordum abi yokmuş öyle bi durum
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 16:59:36 ekrembaser ]

Çevrimdışı Tolga

Bundan sonra Başakşehir'in maçlarını takip etmeye falan gerek yok.  Çıkıp 4 maçı da almamız lazım.

Şampiyon da oluruz ondan şüphem yok ama iki hafta da kaybedilen 5 puandan sonra eski mutluluğum ve heyecanım kalmadı maalesef.

Bir de ben bildim bileli şanssız bir kulüp olduk ve üst üste 5 sezon şampiyon olsak da bu değişmeyecek herhalde.

Dün yenen golde hatalar var da yani biraz da şans olacak. Marcelo'nun kafasından seken top yukarıya doğru gitmedi, aşağıya doğru düşmedi, ileriye gitmedi. Gide gide geriye gitti ve kaleye girdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: