Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9178520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Şaka gibi ya sinir krizi geçircem Hay Allahım yarabbim ya.dünya da böyle golü anca biz yerdik!Elim ayağım titriyor

Çevrimdışı Tolga

Bir nebze şaşırmadım yine Beşiktaş kanseri çok klasik, Şenol Hoca'nın 100 kere düşünmesi lazım.
Sözde bu hafta şampiyonluk kutluyorduk. Sinirimden öyle şeyler yazasım geliyor ki sonradan siliyorum yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı El Nino

Haftaya kalede Tolga olursa hiç şaşırmam

Çevrimdışı Berat

Sözde bu hafta şampiyonluk kutluyorduk. Sinirimden öyle şeyler yazasım geliyor ki sonradan siliyorum yani.

Ben son dakika o top şişerken anladım bir klasik yaşanacağını. Her hafta kaçırmadan yiyoruz böyle saçmasapan bir gol.

Çevrimdışı Tolga

Ben son dakika o top şişerken anladım bir klasik yaşanacağını. Her hafta kaçırmadan yiyoruz böyle saçmasapan bir gol.
Yahu öndesin rakip 9 kişi ne diye geriye yaslanırsın ki.

İlerde bas topu kap sonra zamana oyna ama biz çoğu büyük maçta olduğu gibi skoru korumaya niyetlendik ve yine beceremedik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Barış1903

Varan 1 ; Bu maçın birinci sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ'tir. Varan 2 ; ikinci golü bulamayan maçın ikinci sorumlusu zevzek zevzek pozisyonları harcayan hücum oyuncularıdır (Özellikle Q7). Varan 3 ; ve maçın üçüncü sorumlusu hatalı çıkış yapan FABRİ' dir. Şampiyon olsak bile benim için buruk bir şampiyonluk olacaktır. Son olarak Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka düşmanı yoktur...

Çevrimdışı Librarius

Bu skandal Fabri'ye ve Senol Gunes'e yazar. Aboubakar'i cikardi, Cenk'i soktu ve FB'nin stoperlerini rahatlatti. Ba varken Cenk'i almak nereden cikti? Ba varken Cenk nasil girer? Abou'da bir sorun yoktu ve cocuk bogusuyordu. Cenk girdi ve klasik goruntu basladi: Ileri atilan toplar duvardan doner gibi donmeye basladi. Vallahi de yazik billahi de yazik. Ayiptir gunahtir.

Son olarak Fabri stresli maclarin skandal kalecisi olacak gibi. Hic olmadik anlarda cikip fisimizi cekiyor. Hem de tertemiz yapiyor bu isi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Berat

İlerde bas topu kap sonra zamana oyna ama biz çoğu büyük maçta olduğu gibi skoru korumaya niyetlendik ve yine beceremedik.

Şenol Hoca ve Cenk işbirliği. İnler'in "bas bas" diye bağırdığı anı unutmayacağım. Yana top yapıp uzatmada vakit dahi geçiremiyoruz.

Çevrimdışı Orhan_

2 hafta önceki avantajımızı saçma sapan değişiklikleriyle çöpe atan Şenol Güneş'e ne demeli? 2 önemli maçta iki büyük hata yapan Fabri'ye ne demeli? Aboubakar niye çıktı? Nasıl bir kazanç sağladı bu?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu kadar bombacı ile 2 puan öndeysek biz iyiyiz diye değil rakipler kötü diyedir... 7 puan fark oldu medya verdi gazı ligin üstünde bu Beşiktaş yok şöyle yok böyle nereye üstünde ilk 10 da ki takımlardan ts hariç hiç bir takımı 2 maçta da yenemedik bu  (osmanlı oynamadık daha belli değil) üstüne karabük kayseri de var puan kaybettiğimiz nasıl ambargo koymaksa artık...

Rakip son dk da atıyor biz yiyoruz. Biraz da şans olacak da şans daha çok isteyene uğraşana güler genelde...  İnşallah şampiyon biz oluruz ama kim daha çok istiyor hak ediyor deseler başakşehir derim maalesef...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şampiyon olacağız ama bu şampiyonluğun tadı kalmadı benim için.
Aynen katılıyorum. Çok yıpratıcı haftalar yaşıyoruz.  Dert sahibi olduk.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Bu sene şampiyon oluruz ama seneye bu kafayla zor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendi evimizde bi tane derbi kazanamadik bunu herhangi bir nedenle  açıklayamayız. Geçen sene statsiz rahat rahat şampiyon olurken bu sene başakşehir gibi takımla cekisirken zorlanıyoruz, şu takıma lider winner oyuncu alın dedik almadınız sonuç ortada yine kanser. Geçen seneki derbi maçlarınida gomez e yaziyorum kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Basmıyoruz çünkü Cenk diye süper zeka bir oyuncumuz var. Maçın son pozisyonu. Adamların  yapacağı tek şey içeri top şişirmek ve buna izin veriyoruz. Niye? Çünkü Cenk'in götü o kadar büyüdü ki kaldıramıyor... Arkadaşları uyarıyor yine de eli belinde...

Fabri, imkanı yok bu gollerden bir daha yemez diyemiyorum. Bitirdi bizi.

Çevrimiçi tolga1903

Bu maçın sorumlusu Şenol Güneş falan değil arkadaşım. Lyonu eleyecekken çalım atar feneri yenip şampiyon olacakken boşa çıkar yeter artık fabri dünyanın en iyi kalecisi dokunulmaz özel muhteşem yetenekli olmazsa olmaz falan değil yeter artık. Yeter bıktım ben kaleci yüzünden mahvolmaktan. Yeter şu takıma lanet olasıca bi kaleci bi stoper alamadılar yıllardır yeter. Tolga yüzünden sıtmaya razı olmak istemiyorum yeter. 2 senedir her kritik maçta kalecilerin yakmasindan bıktım usandım. 10 saniye kalmış maçın bitmesine ne Şenol Güneşi daha? Şenol güneş mi karamboldeki topa çık kucağına almaya çalış dedi ha? Lanet olsun başka bişey demiyorum.

Çevrimdışı 38life

Bu futbolcu grubuyla "büyük takım" olamayız. Amatör ruhla devam ederiz gittiği yere kadar.

Çevrimdışı onder23

Rezillik!
Emeği geçen herkese teşekkürker!

Rakip 9 kişi korner bayrağına gidip yan pas bile yapamayan takıma selam olsun!

Çevrimdışı underworld

hocaya kızanları anlamaya çalışıyorum ama bir türlü bi sebep bulamıyorum.

Çevrimdışı Berat

Kendi evimizde bi tane derbi kazanamadik bunu herhangi bir nedenle  açıklayamayız. Geçen sene statsiz rahat rahat şampiyon olurken bu sene başakşehir gibi takımla cekisirken zorlanıyoruz, şu takıma lider winner oyuncu alın dedik almadınız sonuç ortada yine kanser. Geçen seneki derbi maçlarını da Gomez'e yaziyorum kimse kusura bakmasın.

:ok:

Çevrimdışı 38life

Cenke mı kızayım Demba Ba varken Cenki sokan hocaya mı? Cenk benim için bitmiştir. Gelen ilk teklifte gönderin gitsin. Attığı gollerin hiçbiri umrumda değil. Takımı mahvediyor. Eziyetten başka birşey değil.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ah atınç baskı Yok oğlum ne diye topu taça vurursun vur içeri topu.taç kullanılır cenk sen neden basmazsın geri kaçarsın.ah fabri çıkılırmı oraya güzel kardeşim bıraksan adam vuracak maç bitecek.zincirleme işler.of ulan of

Çevrimdışı Savaş

O son topta içeri kesilsin diye resmen odun gibi bekleyen, topa basmayan, arkadaşları bas diye el kol yaparken yerine bekleyen Cenk! sana çok büyük laflarım var Cenk! Kulaklarını çok çınlattım Cenk! Maç sonu Oğuzhan'ın İnler'in seni azarlamalarından utanmadın dimi hiç! Sen gol kralısın sonuçta dimi! O orta kesilirken İnler'in sana bas diye çırpınmasını unutmayacağım hiç bir zaman!

Özetle iki haftadır sarsıcı sonuçlar alıyoruz. Hepimizin sakin olması lazım.. Şampiyonluk gelecek, gelmeli yoksa büyük sıkıntı..

Nereden nereye getirdik. Aklım almıyor, şaka gibi..

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yeter artık be kardesim boşa cıkma fabri artık şu kaleden
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Bu maçın sorumlusu Şenol Güneş falan değil arkadaşım. Lyonu eleyecekken çalım atar feneri yenip şampiyon olacakken boşa çıkar yeter artık fabri dünyanın en iyi kalecisi dokunulmaz özel muhteşem yetenekli olmazsa olmaz falan değil yeter artık. Yeter bıktım ben kaleci yüzünden mahvolmaktan. Yeter şu takıma lanet olasıca bi kaleci bi stoper alamadılar yıllardır yeter. Tolga yüzünden sıtmaya razı olmak istemiyorum yeter. 2 senedir her kritik maçta kalecilerin yakmasindan bıktım usandım. 10 saniye kalmış maçın bitmesine ne Şenol Güneşi daha? Şenol güneş mi karamboldeki topa çık kucağına almaya çalış dedi ha? Lanet olsun başka bişey demiyorum.

Fabri kismi tamam ama Senol Gunes bal gibi de hatali. Cenk girdiginde ne yapiyor bu hoca dedim. Adam oyuna girdi yere yatmaktan baska ne yapti? Abou niye cikti? 9 kisi kalmis takima basmak yerine Gokhan Inler'i almak ne demek? Senol hoca skora oynamayi bilmiyor veya yanlis biliyor. Skora oynanacak mac Basaksehir maciydi. Cenk'le cikip, rakibe hic onlem almayip 3 puani birakti. Bugun de stoperleri baya zorlayan Abou'yu niye cikardi? Ben soyleyeyim Cenk Tosun gol kralliginda geri kalmasin. Yahu Cenk son 10 mac 2 gol atmis, nasil bu oyuncuyu tercih edersin?  Ba gecen hafta gosterdi kendini ama Senol hoca Cenk efendiyi surdu sahaya. Bugunun sorumlusu Senol Gunes ve Fabridir.

Bundan boyle Cenk sahada olursa ben mac falan izlemeyecegim. Cenk'e bu kadar maruz kalmak bana yetti.

Çevrimdışı Librarius

hocaya kızanları anlamaya çalışıyorum ama bir türlü bi sebep bulamıyorum.

Hocaya kizanlari okumamissin demek ki. Gayet net anlatiyor herkes neden kizdigini.

Etiketler: