Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9182697 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Takım ve Taraftar van persie ve volkan demirelin tahriklerine kapılmamalı tahrik etme girişiminde bulunacakları kesin Sakin kalmalı takım.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 13:21:11 PrisonBreak ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fenerbahçe taraftarından daha çok maça giden kombineli Fırat'ı da Feneride o stada gömeceğiz.

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 14:03:12 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sen Bu Takıma Bu Sevinci Bu senede Yaşat Allahım.
Yarın Yeneceğiz Şampiyon Olacağız Beşiktaşımıza inanıyoruz.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan, Necip ve Marcelo ile haftaiçi imzalanacakmış.

Çevrimdışı AmaralGürses

Oğuzhan, Necip ve Marcelo ile haftaiçi imzalanacakmış.

bravo yönetim yerinde hamle. Üçü de çok elzem oyuncumuz, sözleşme yenilemek için ağırdan alan kulüplerin durumu ortada
 :friendship: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Ağabey takımın tribüne bu kadar bağımlı olması ne kadar doğru bilmiyorum. Diyosunuzki tribün laylayloma döndüğü an takımın şirazesi kayıyor ne yapacağını şaşırıyor. Bunlar profesyonel sporular yani o tribünlerden çıt çıkmasa bile alışılagelmiş oyunlarını oynamaları lazım değil mi? Eğer takım tribündeki ruh haline göre performans gösteriyorsa tribünden ziyade takımda sıkıntı olabilir mı diye düşünmeden edemedim. Tribüne göre performans şekillenmesi için tüm tribünlerin aynı standartta olması gerekmez mı? Şöyle açıklayım babelin tribündeki laylayloma ayak uydurup maçtan kopması için geldiği deportivo taraftarının bizim kendi stadımızda istediğimiz taraftar profili olması gerekir ve adamın o tip taraftara alıştığı için ben nereye geldim diye oyundan kopması gerekir. Aynı örneği talisca aboubakar quaresma tolgay vs genisletebiliriz.

Söylediklerinizden anladığım ya tüm dünyada uygulanan ve bizim taraftarın beceremediği bi tribün kültürü var ki ozaman eleştirilmesi gereken taraftardır, ya da bizim takımımızda profesyonelliğe aykırı davranan oyuncular var bu daha kötü. Saygılar.
profesyonellik diye bir şey yok kardeşim bunlar robot değil insan ve bu hayatta
insan faktörünün olduğu her yerde duygusallık vardır. diğer taraftan insanın bulunduğu ortama en hızlı uyum
sağlayan canlı türü olduğunu biliyormusun. Gelir oyuncu iki üç maç oynar sonrasında takımın geleneklerine yapısına tribününe uyum sağlar duyguları tribüne entegre olur. Heleki takım içinde taraftar oyuncu sayısı fazla ise
bu çok daha keskin ve hızlı olur. Bir süre sonra o oyuncularda senin taraftarın olur bunun dışında kalabilen
oyuncu sayısı azdır buz gibi durur ve işini yapar gomez gibi ortama kendini kapatır öyle profesyonel bulmak çok zor
vede istermisin oda ayrı bir konu. Al işte messi bile milli takımda taraftar yüzünden nasıl dağıldı ondan daha profesyoneli
varmı.
futbol takımlarında amatör ruhu tutabilmek çok önemli bu direk başarıyıda beraberinde getiriyor. Al işte
yakın zamanda ts yi incele bir insanın o işi parayla yapması onun profesyonel olduğu anlamına gelmez.
yada profesyonel olan birinin duygularıyla haraket etmesi dışa tepki vermesi gayet normal bir şeydir.
bir oyuncuyu sahada ıslıklarsan onu bozarsın bunalıma itersin. Beşiktaş bir camia ve oyuncular bu
camianın bir parçası dediğin anda zaten profesyonelliğin üstüne kalın bir çizgi çizmiş oluyorsun
düşün Dembaba nın burdan kopamaması profesyonellikmi. Daha iyi bir ücretle çine gitmiş ama gel
desen koşarak gelecek. Diğer taraftan gomeze bak profesyonel o işte.

Çevrimdışı mylife1903

Telefon dinlemede, iletiler izlemede

Nerede pijamalarim

Fb maci rahat mac gonlunuzu ferah tutun bir haftadir bu maca calisiyorum, turlu turlu seyler seediyorum

Bu konfeti monfeti isi de bozsa bozsa bizi bozar. Takim sahaya cikmis taraftar gazli hop konfeti mac durdu. Kime yarar bu hareket. Fblilerin dizleri titremis sen nedes alma firsati vereceksin. Besiktas dusmani olmak lazim boyle sacmalik yapmak icin.

Ancelina ile yataga girmissin kankin sana gonul yazar fotografi gonderiyor gibi dusun

Çevrimdışı AmaralGürses

Nerede pijamalarim

Fb maci rahat mac gonlunuzu ferah tutun bir haftadir bu maca calisiyorum, turlu turlu seyler seediyorum

Bu konfeti monfeti isi de bozsa bozsa bizi bozar. Takim sahaya cikmis taraftar gazli hop konfeti mac durdu. Kime yarar bu hareket. Fblilerin dizleri titremis sen nedes alma firsati vereceksin. Besiktas dusmani olmak lazim boyle sacmalik yapmak icin.

Ancelina ile yataga girmissin kankin sana gonul yazar fotografi gonderiyor gibi dusun

Konuya açıklık getirelim abi mevzu farklı zira.
Ancelina'ya  devam :D

Çevrimdışı mylife1903

Konuya açıklık getirelim abi mevzu farklı zira.
Ancelina'ya  devam :D
Gonul yazar olmadi da aysel gurel oldu o da olumlu

Bok degil de kaka yahu

Çevrimiçi Necmi

Nerede pijamalarim

atılacak olan konfeti değil yanlız maçı etkilemez küçük küçük kağıt parçaları olacak

Çevrimdışı mylife1903

atılacak olan konfeti değil yanlız maçı etkilemez küçük küçük kağıt parçaları olacak
Sahaya yansimayacaksa neden yabanci madde atiyoruz abi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu Trabzonspor mu Puan alacak Başakşehir den ? Güldürmeyin beni.
Kayseriye 3-2 yeniliyorlar içerde Kayseriyi yenemeyen Başakşehirdenmi puan alacak ?
Ona buna bakmadan feneri yarın yenmemiz lazım
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 18:00:02 PrisonBreak ]

Çevrimdışı underworld

Basak ufak takımlara takılıyor gene öyle olur

Çevrimiçi Necmi

Sahaya yansimayacaksa neden yabanci madde atiyoruz abi
madde yabancı değildir büyük ihtimal :D

Çevrimiçi Necmi

Bu Trabzonspor mu Puan alacak Başakşehir den ? Güldürmeyin beni.
Kayseriye 3-2 yeniliyorlar içerde Kayseriyi yenemeyen Başakşehirdenmi puan alacak ?
Ona buna bakmadan feneri yarın yenmemiz lazım
çok fazla negatif enerji yayıyorsun elbette çıktığımız her maçı
kazanmak için çıkıyoruz. ama kaybedersende yolun sonu değil hala
bir maç eksiğiyle lideriz.

Çevrimiçi Necmi

Basak ufak takımlara takılıyor gene öyle olur
Başağın ne yapacağı bizi ilgilendirmiyor geriden geliyorlar
şampiyonluk onların değil bizim elimizde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı underworld

Başağın ne yapacağı bizi ilgilendirmiyor geriden geliyorlar
şampiyonluk onların değil bizim elimizde.

Iyi de bu basagin ufak maçlarda takıldığı gerçeğini değiştirmiyor

Çevrimiçi Necmi

Iyi de bu basagin ufak maçlarda takıldığı gerçeğini değiştirmiyor

bize ne

Çevrimdışı Gokhan-

Denetimli serbestlik aldım, elektronik kelepçeyle takılıyorum ama Başak diye diye sövüdürteceksiniz bana müebbet yiyecem Necmi abi'den :D
Yav arkadaş bu adamlar isterse her maçını 10-0 kazansın bizi ilgilendiren en ufak bir şey yok.
Şunların adının burada geçmesi bile ezikliktir, koyun gitsin yav önümüze bakalım gerimize değil.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı El Nino

Kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyonuz yani kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

Buda bi bakış açısı
sürekli Başağın kaybedeceği puanların hesabını yapmak çok ezikçe bir bakış açısı
Başak kim?

Çevrimdışı cursedofdragon

Denetimli serbestlik aldım, elektronik kelepçeyle takılıyorum ama Başak diye diye sövüdürteceksiniz bana müebbet yiyecem Necmi abi'den :D
Yav arkadaş bu adamlar isterse her maçını 10-0 kazansın bizi ilgilendiren en ufak bir şey yok.
Şunların adının burada geçmesi bile ezikliktir, koyun gitsin yav önümüze bakalım gerimize değil.

bende denetimli serbestlik aldım :D

Ayrıca bugün 2 tane güzel haber aldım 1.cisi amca oluyorum :D

2.cisi pazartesi günü işe başlıyorum sekreter aradı bugün :D

keyfim bi yerinde yani yoksa insanlara sarardım çoktan :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

çok fazla negatif enerji yayıyorsun elbette çıktığımız her maçı
kazanmak için çıkıyoruz. ama kaybedersende yolun sonu değil hala
bir maç eksiğiyle lideriz.
Negatif enerji felan değil ben olanı söylüyorum kazanacaz zaten ben farklı bişey söylemiyorum.

Etiketler: