Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9184134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

#VodafoneArena’nın muhteşem atmosferinde zafer için buluşacağız...
 #Beşiktaş
#GökhanGönül

Çevrimdışı federo

Katılmıyorum abi, bu maç özelinde forzanın kuçağına etkinlik bırakılmamalı, çünkü yapamıyorlar destek olacak yerde şarkıya türküye giren bir halleri var. Bu maçı alalım sonra her maç bayrak konfeti devam etsinler nasıl olsa konfetiden cezayı da kendileri ödemeyecek.
Bayrak şov konfeti şov yapmanın nesi olumsuz olabilir. Ne kadar stresli maç olursa olsun görsel açıdan maçın başında tribün şovlarının hiçbir olumsuz etkisi olamaz. Kutlama yapmıyoruz görsel şov yapılıyor ve yılda 2 derbi oynandığını düşünürsek büyük maçlarda bu tür organizasyonların olması normal bence. Konfetinin cezası ayrı konu konfeti yerine başka bir şey olabilirdi denirse hak veririm. Ayrıca maçta goy goy yaptıkları zamanlarda olsa da genel olarak onların sesi çıkınca tüm stada organize olabiliyoruz yoksa ıslık dışında kimsenin organize olduğu yok. Zaten yeni stadda goy goy yapacak atmosferde pek olmuyor. Homurdanmalara karşı beste söylemek enerjimizi ve sesimizi bu şekilde harcamak daha yararlı geliyor bana. Stadda maçı izleyip sadece eleştiren en ufak şeyde homurdanan taraftarlarımız daha negatif etki veriyor kanımca. Bu maçta da her şeyden önemlisi takımı stresten uzak tutmak. Benfica maçında goy goy yapıyor diye eleştirdiğimiz kişilerdi 3.0 da takımı çağıranlar bunun gibi nice örnekleri de vardır. Yanlış yaptıkları dönemler illaki oluyor ama genel olarak iyi varlar diyorum ben ve o sesler o tribünler hiç ayrılmasın inşallah.

Çevrimdışı taner37

[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2017, 16:46:24 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Orhan bu nasıl bi yüz ifadesidir kardeşim. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

Sadece bir hakem uzerinden Besiktas aleyhine nasil ince ince kiyimlar yapiliyor. Bir kac video goruntusuyle anlatayim.

1. Burada Cuneyt Tosic'e sari veriyor. Fakat, pozisyon faul bile degil. Sariyi cikarip kosa kosa geliyor. Sebebi belli. Oncelikle Tosic cezali olacak FB macinda. Sonra ilk yarida bu sariyi vererek Tosic'in atilmasi icin zemin hazirlamak.

https://twitter.com/Librariuus/status/860307851226624001

2. Ayni Cuneyt Cakir'in cok tehlikeli olabilecek bir atagimizi faul gerekcesiyle kesiyor. Erman Toroglu: "hakemlerin neyi istedigini, kafalarinda ki cinligi gormek isteyen, hakemin topu hangi kaleye dogru cevirmeye calistigindan anlarsiniz" der. Su omuz omuza pozsiyonda faul caldi. Babel'in onu bombos ama Cuneyt kesiyor atagi. Bizimkiler 10 kisi saldiriyor Cuneyt'e, haksiz oldugu icin sari bile cikaramiyor itirazlara.

https://twitter.com/Librariuus/status/860306910846873601

3.  Tosic'in faul olmayan pozisyonunda sari cikaran Cuneyt, Kayseri macinda hemde Vodafone Arena'da su pozsiyona sari cikarmiyor ve gaz almak icin oyuncuyu yanina cagirip uyariyor. Peki Tosic'e niye bu uyariyi yapmadan sari veriyor? Cuney Cakir, Ali Palabiyik, Firat Aydinus, Alper Ulusoy Besiktas maclarinda ilk sarilari rakiplere cikarmak icin en az 3 sarilik hareket yapmalarini bekliyor oyuncularin. Suna sari vermeyen hakem kesinlikle kafasinda tilkiler dolasan hakemdir.

https://twitter.com/Librariuus/status/860303857318080512

4. Bakin yine Kayserispor maci ve yine Cuneyt. Su pozisyonada sari vermiyor. Size bir sorum olacak. En son ne zaman bir rakibimiz kirmizi gorup eksik kaldi? Ben hatirlamiyorum. Artik sasirmiyorum da cunku rakiplerin karekete ve tekvando yapmalarina izin veriyor tetikci hakemler. Bu pozisyona da sari vermemis.

https://twitter.com/Librariuus/status/860301321794187264

Goruntuler yok ama Basak macinda Holmen 2 kez bizimkilerin ayagina sert bir sekilde daldi, birinde Atiba sakatlandi ve cikti ama tetikci Cuneyt sari vermedi. Rakiplerimiz eksilir diye odleri kopuyor tetikci hakemlerin.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2017, 16:55:51 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bayrak şov konfeti şov yapmanın nesi olumsuz olabilir. Ne kadar stresli maç olursa olsun görsel açıdan maçın başında tribün şovlarının hiçbir olumsuz etkisi olamaz. Kutlama yapmıyoruz görsel şov yapılıyor ve yılda 2 derbi oynandığını düşünürsek büyük maçlarda bu tür organizasyonların olması normal bence. Konfetinin cezası ayrı konu konfeti yerine başka bir şey olabilirdi denirse hak veririm. Ayrıca maçta goy goy yaptıkları zamanlarda olsa da genel olarak onların sesi çıkınca tüm stada organize olabiliyoruz yoksa ıslık dışında kimsenin organize olduğu yok. Zaten yeni stadda goy goy yapacak atmosferde pek olmuyor. Homurdanmalara karşı beste söylemek enerjimizi ve sesimizi bu şekilde harcamak daha yararlı geliyor bana. Stadda maçı izleyip sadece eleştiren en ufak şeyde homurdanan taraftarlarımız daha negatif etki veriyor kanımca. Bu maçta da her şeyden önemlisi takımı stresten uzak tutmak. Benfica maçında goy goy yapıyor diye eleştirdiğimiz kişilerdi 3.0 da takımı çağıranlar bunun gibi nice örnekleri de vardır. Yanlış yaptıkları dönemler illaki oluyor ama genel olarak iyi varlar diyorum ben ve o sesler o tribünler hiç ayrılmasın inşallah.
Bence doğru bir bakış açısı değil, elbet tezarühat yapılsın ama zekayla akılla yapılsın, 1-0 öndeyiz Adana maçında saçma sapan şovlara başlıyoruz 2-3 ü zorlayacak şekilde rakibi baskı altına almak yerine, ayrıca Benfica maçında tüm tribünler çağırdı takımı. Küfürlü tezarühatların nereden başladığını ve bu cezalar yüzünden kaç para ceza aldığımızı da yazsaydınız keşke..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Hocam ben ıslık istiyorum bu maçta sadece ıslık istiyorum onda da organize olabiliyorsak ne ala yeter işte. Tribünler bizim en önemli görselliğimiz ama görsel olacağız şov yapacağız diye de kendimizi farklı kulvara atıyoruz. @Necmi abi defalarca tribün yapısının değişimine dem vurdu eski İnönü'de kurulamayan baskıya dem vurdu. Eskiden şov çoktu ıslık yoktu bugün bir sefer sadece ıslık olsun kulakları çınlasın adamların ondan sonra her maç şov yapsınlar hepsini tv verdi verecek. Karşımızdaki rakibi ben büyük görmüyorum bunu da iki büyüğün maçı olarak görmüyorum bundan sonra Tek Büyük Var O Da BEŞİKTAŞ o yüzden bu maç puan kaybı olmaması taktiğin olduğu ama bam bam bam vurduğumuz bir maç olsun istiyorum. Bir sefer olsun görsellik olmasın bir sefer olsun sadece tek parça bir kitle olarak ezelim rakibi istiyorum. Bunu bugün Forza'nın facebook sayfasında da yazdım hala kimse bana bu şovun takıma sağlayacağı desteği yazamadı emek diyen var eskiden beri kavga diyen var ama bu şov puan getirdi getirecek diyen yok ama baskı her zaman puan getirir bastırmalıyız kulakları sağır olasıya ıslıklamalıyız top ayaklarına değdiği anda

Çevrimdışı federo

Bence doğru bir bakış açısı değil, elbet tezarühat yapılsın ama zekayla akılla yapılsın, 1-0 öndeyiz Adana maçında saçma sapan şovlara başlıyoruz 2-3 ü zorlayacak şekilde rakibi baskı altına almak yerine, ayrıca Benfica maçında tüm tribünler çağırdı takımı. Küfürlü tezarühatların nereden başladığını ve bu cezalar yüzünden kaç para ceza aldığımızı da yazsaydınız keşke..
Hataları dediğim konu skora göre goy goy fazlalığı ve küfür ama bunlar da artık azaldı geçmiş seneler gibi olamaz ve zamanla da azalacaktır bu konu da katılıyorum zaten size.. Geçmiş dönemde aralarında bedavacılar oldu başka türlü şeyler oldu onlara da katılırım ama çok değerli ve mükemmel Beşiktaş aşkı ile yaşayan insanlardır geneli. Çarşı işini doğru yaptığı her zaman o stadın kalbidir.. Organize orası olmadan asla olmuyor, Benfica maçında tüm stad alkışladı doğrudur ama fitili yakan yine orası oldu. Özellikle dikkat edin yıllardır her kötü durumda ve sonuçta maç içinde veryansın yerine hiç susmadan destek olmaya çalışıyorlar. Stadın tribünlerin kalbi ve maestrosu Beşiktaş kapalısıdır. bu sene eski stada göre birlik olunamadığından o maestro olmadı ve Gs maçı gibi maçlar yaşadık. Ben kesinlikle eskisi olmasını da savunmuyorum. Yeri geldiği zaman küfür ve goy goy gibi olumsuz etkileri de oluyor. Ama yeni stadda bu minimuma indi fakat Beşiktaş tribünlerinin her zaman oradan yükselen ve tüm stada aynı efekti veren seslere ihtiyacı var. Yoksa olumsuz sonuç ve futbol olan her maçta maçı izler ve etki gösteremeyiz birlik olamayız. Olmasak da olur dersek yıllardır övündüğümüz İnönü cehennemini de bir kenara koymayı kabul etmiş oluruz.

Çevrimdışı federo

Hocam ben ıslık istiyorum bu maçta sadece ıslık istiyorum onda da organize olabiliyorsak ne ala yeter işte. Tribünler bizim en önemli görselliğimiz ama görsel olacağız şov yapacağız diye de kendimizi farklı kulvara atıyoruz. @Necmi abi defalarca tribün yapısının değişimine dem vurdu eski İnönü'de kurulamayan baskıya dem vurdu. Eskiden şov çoktu ıslık yoktu bugün bir sefer sadece ıslık olsun kulakları çınlasın adamların ondan sonra her maç şov yapsınlar hepsini tv verdi verecek. Karşımızdaki rakibi ben büyük görmüyorum bunu da iki büyüğün maçı olarak görmüyorum bundan sonra Tek Büyük Var O Da BEŞİKTAŞ o yüzden bu maç puan kaybı olmaması taktiğin olduğu ama bam bam bam vurduğumuz bir maç olsun istiyorum. Bir sefer olsun görsellik olmasın bir sefer olsun sadece tek parça bir kitle olarak ezelim rakibi istiyorum. Bunu bugün Forza'nın facebook sayfasında da yazdım hala kimse bana bu şovun takıma sağlayacağı desteği yazamadı emek diyen var eskiden beri kavga diyen var ama bu şov puan getirdi getirecek diyen yok ama baskı her zaman puan getirir bastırmalıyız kulakları sağır olasıya ıslıklamalıyız top ayaklarına değdiği anda
Haklısın anlıyorum neden böyle dediğini, goy goy olmayacaktır emin olabilirsin, Senin için ful ıslık çalacağım bu maç kardeşim ;)

Çevrimdışı kyiv

Sadece bir hakem uzerinden Besiktas aleyhine nasil ince ince kiyimlar yapiliyor. Bir kac video goruntusuyle anlatayim.

1. Burada Cuneyt Tosic'e sari veriyor. Fakat, pozisyon faul bile degil. Sariyi cikarip kosa kosa geliyor. Sebebi belli. Oncelikle Tosic cezali olacak FB macinda. Sonra ilk yarida bu sariyi vererek Tosic'in atilmasi icin zemin hazirlamak.

https://twitter.com/Librariuus/status/860307851226624001

2. Ayni Cuneyt Cakir'in cok tehlikeli olabilecek bir atagimizi faul gerekcesiyle kesiyor. Erman Toroglu: "hakemlerin neyi istedigini, kafalarinda ki cinligi gormek isteyen, hakemin topu hangi kaleye dogru cevirmeye calistigindan anlarsiniz" der. Su omuz omuza pozsiyonda faul caldi. Babel'in onu bombos ama Cuneyt kesiyor atagi. Bizimkiler 10 kisi saldiriyor Cuneyt'e, haksiz oldugu icin sari bile cikaramiyor itirazlara.

https://twitter.com/Librariuus/status/860306910846873601

3.  Tosic'in faul olmayan pozisyonunda sari cikaran Cuneyt, Kayseri macinda hemde Vodafone Arena'da su pozsiyona sari cikarmiyor ve gaz almak icin oyuncuyu yanina cagirip uyariyor. Peki Tosic'e niye bu uyariyi yapmadan sari veriyor? Cuney Cakir, Ali Palabiyik, Firat Aydinus, Alper Ulusoy Besiktas maclarinda ilk sarilari rakiplere cikarmak icin en az 3 sarilik hareket yapmalarini bekliyor oyuncularin. Suna sari vermeyen hakem kesinlikle kafasinda tilkiler dolasan hakemdir.

https://twitter.com/Librariuus/status/860303857318080512

4. Bakin yine Kayserispor maci ve yine Cuneyt. Su pozisyonada sari vermiyor. Size bir sorum olacak. En son ne zaman bir rakibimiz kirmizi gorup eksik kaldi? Ben hatirlamiyorum. Artik sasirmiyorum da cunku rakiplerin karekete ve tekvando yapmalarina izin veriyor tetikci hakemler. Bu pozisyona da sari vermemis.

https://twitter.com/Librariuus/status/860301321794187264

Goruntuler yok ama Basak macinda Holmen 2 kez bizimkilerin ayagina sert bir sekilde daldi, birinde Atiba sakatlandi ve cikti ama tetikci Cuneyt sari vermedi. Rakiplerimiz eksilir diye odleri kopuyor tetikci hakemlerin.

Geçen Kocaeli amatör kümede hakemlik yapan bir arkadaşla laflıyorduk. Konu hakem hatalarından falan açıldı. Hakem gözüyle Cüneyt Çakırı ve Fırat Aydınusu sordum. Cüney Çakır için söylediği tehlikeli ve eyyamcı olduğu yönündeydi. Yani bırakın bizi kendi camiasında bile başarılı bulunmuyor. Bu kadar açık! Fırat Aydınus için şu anda Türkiyenin en iyi hakemi dedi. Buna katılmadım ama Cüneyt Çakırdan özellikle Kadıköydeki Fenerbahçe maçları hariç daha iyi olduğu kesin.

Çevrimdışı Tolga

Taraftarın hakem konusunda bu denli kızgınlığının tehlikeli olduğunu düşünüyorum.

Maça gidecek olan taraftarlar oraya şartlı giderse daha maçın başında olası bir hakem hatasında tribündeki gerginlik sahaya yanısayabilir ve her geçen dakika taraftar daha da gerilebilir hele hele bir de gol gelmezse.

O yüzden maça gidecek olan taraftarlarımızın sakin kalması lazım ve hemen gol olsun diye takımı baskı altına almamalı. Özellikle de "Kartal Gol Gol" tezahüratını hiç kullanmamak lazım. Ne zaman bu tezahüratı yapsak ya gol yiyoruz ya da pozisyon veriyoruz.

[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2017, 18:28:18 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Taraftarın hakem konusunda bu denli kızgınlığının tehlikeli olduğunu düşünüyorum.

Maça gidecek olan taraftarlar oraya şartlı giderse daha maçın daha başında olası bir hakem hatasında tribündeki gerginlik sahaya yanısayabilir ve her geçen dakika taraftar daha da gerilebilir hele hele bir de gol gelmezse.

O yüzden maça gidecek olan taraftarlarımızın sakin kalması lazım ve hemen gol olsun diye takımı baskı altına almamalı. Özellikle de "Kartal Gol Gol" tezahüratını hiç kullanmamak lazım. Ne zaman bu tezahüratı yapsak ya gol yiyoruz ya da pozisyon veriyoruz.
Bu firat aydinus kendini akilli sanan bir eyyamci ustelik zayif karakterli. Cok buyuk bir baski olursa ben baski altina girmiyorum ulan, diyerekten mal mal kararlar verebilecek bir hakem.
Daha ilk dudukte belli eder sahaya ne yapmaya ciktigini

Bizim futbllcularimizdam birinin ilk faulunde zooooorrrt diye duduk otturup kosarak futbolcunun yanina giderse, sictik
Ayni sekil fbli faul yaptiginda boyle tisss diye bir duduk calip, uzaktan topun yonunu gosterirse, sictik

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Dakika 80 skor 1-1 , şenol hoca napacağını kara kara düşünüyor taraftar tedirgin , kulubüye bakıp hemen yanına oguzhanı çağırıyor , mac boyunca rabona , trivela
ile orta karışımı şut atan q7 cıkıyor oguzhan giriyor , dakikalar 87'ye yaklaşırken fb bastırıyor , serbest vuruş oluyor rvp arka direkte salağa yatmış önüme top gelir atarım diye
derken top ayağına geliyor vurdugu gibi direkten dönüyor gökhanın gönülün önüne düşen topu hemen atibaya oynuyor atiba'dan sol kanattaki talisca .....
taliscaaa gidiyor beşiktaş 2e1 yakaladı yanında oguzhan ceza sahasına giriyor talisca oguzhanla topu buluşturduuuu oguzhannnn vurdu ve goooolll arena yıkılıyorr Besiktas son dakikalar da golü buldu bakalım skoru koruyabilecek mi oguzhan gecenin kahramnaı olabilecek mi
oguzhan golden sonra rvpnin önünden sus işareti yaparak kaydı ortalık karıstı rvp ile oguzhan birbirine girdi ve hakem ikisini de atıyor ortalık daha da karısıyor volkan anlamsız
sekilde hakemin yanına geldi şenol hoca sinirli , atiba ortalıgı sakinleştirmeye calısıyor ismael anlamsız sekilde atibayı tutuyor ve oyun 5 dakika durdu hakem en az 7 dakika uzatıyor
besiktaslılar icin kanser olması icin yeterli dakikalar başlıyor
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2017, 18:21:03 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Hataları dediğim konu skora göre goy goy fazlalığı ve küfür ama bunlar da artık azaldı geçmiş seneler gibi olamaz ve zamanla da azalacaktır bu konu da katılıyorum zaten size.. Geçmiş dönemde aralarında bedavacılar oldu başka türlü şeyler oldu onlara da katılırım ama çok değerli ve mükemmel Beşiktaş aşkı ile yaşayan insanlardır geneli. Çarşı işini doğru yaptığı her zaman o stadın kalbidir.. Organize orası olmadan asla olmuyor, Benfica maçında tüm stad alkışladı doğrudur ama fitili yakan yine orası oldu. Özellikle dikkat edin yıllardır her kötü durumda ve sonuçta maç içinde veryansın yerine hiç susmadan destek olmaya çalışıyorlar. Stadın tribünlerin kalbi ve maestrosu Beşiktaş kapalısıdır. bu sene eski stada göre birlik olunamadığından o maestro olmadı ve Gs maçı gibi maçlar yaşadık. Ben kesinlikle eskisi olmasını da savunmuyorum. Yeri geldiği zaman küfür ve goy goy gibi olumsuz etkileri de oluyor. Ama yeni stadda bu minimuma indi fakat Beşiktaş tribünlerinin her zaman oradan yükselen ve tüm stada aynı efekti veren seslere ihtiyacı var. Yoksa olumsuz sonuç ve futbol olan her maçta maçı izler ve etki gösteremeyiz birlik olamayız. Olmasak da olur dersek yıllardır övündüğümüz İnönü cehennemini de bir kenara koymayı kabul etmiş oluruz.
yıllardır inönü cehennemi falan yoktu. Bunu kim sallıyorsa iyi sallıyor
dön bak inönüde baskımı olmuş sürekli puan kayıpları yaşadık. Ne zaman bıraktı
tribün kapalının peşinden gitmeyi işte o zamandan beri vodafone cehennemi ortaya
çıkmaya başladı. evet birlik olamıyoruz tam olarak oda neden biliyormusun kapalı
üst ve yeni açık üst hala goy goy hevesinde olduğu için. yediğimiz gollere bir bakıver
o sırada kapalı ne yapıyormuş. Bütün golleri vodafoneda kapalı goy goya başladığında
yedik.

Çevrimdışı mylife1903

tribün kapalının peşinden gitmeyi işte o zamandan beri vodafone cehennemi ortaya
çıkmaya başladı. evet birlik olamıyoruz tam olarak oda neden biliyormusun kapalı
üst ve yeni açık üst hala goy goy hevesinde olduğu için. yediğimiz gollere bir bakıver
o sırada kapalı ne yapıyormuş. Bütün golleri vodafoneda kapalı goy goya başladığında
yedik.
Ne cehennemi yahu kim diyorsa poh yemis, bildigin misafirhaneydi. Gelene gecene yeniliyorduk. O ydnin cildirt beni kadrosu fbnin elinde olsa kadikoyde 17de 18 yaparlardi.

Misafirhane olmadi da mezbaha dedik o da dogru olur bak @Necmi herifler bizi koyun gibi dogruyordu gelen gecen de koyuyordu.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

yedik.
     :claps:  kesinlikle  buna  katilmamak  mumkun degil. Adanaspor  macinda bk sekil laylalomda 1-1 oldu  yine ayni macta  2-2  laylaylomda oldu , gel Lyon macina; 1-0ken laylaylom yapiyorduk  2 dk  sonra gol  geldi, bir  cok  macta  hatta BeerSheva  ve Olympiakosla  yaptigimiz maclara bakin yine goller laylaylom sirasinda yendi.. O yuzden arkadaslar  ne olursa  olsun mac  3-4lere  gelmeden  laylayloma  baslamak  dogru degil  ciddiyeti elden birakmamak lazim .. Zira ayni lakayitlik  futbolcuya da  yansiyor  ister istemez -ki  bunu istemeyiz  :D. Yani @Necmi nin bu yorumun altina gozum kapali  imzami  atarim !
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2017, 18:49:20 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar fener maçında o meşhur dansını tekrar yapacak inşallah

Çevrimdışı mylife1903

:claps:  kesinlikle  buna  katilmamak  mumkun degil. Adanaspor  macinda bk sekil laylalomda 1-1 oldu  yine ayni macta  2-2  laylaylomda oldu , gel Lyon macina; 1-0ken laylaylom yapiyorduk  2 dk  sonra gol  geldi, bir  cok  macta  hatta BeerSheva  ve Olympiakosla  yaptigimiz maclara bakin yine goller laylaylom sirasinda yendi.. O yuzden arkadaslar  ne olursa  olsun mac  3-4lere  gelmeden  laylayloma  baslamak  dogru degil  ciddiyeti elden birakmamak lazim .. Zira ayni lakayitlik  futbolcuya da  yansiyor  ister istemez -ki  bunu istemeyiz  :D.
Devamli gol attiktan sonra gol yememiz besiktas kanseriyle aciklanamaz. Atiyoruz yiyoruZ. Bu mac herkes az disini siksin, sabirli olsun, takimi lutfen hemen fbnin ustune ittirmeyelim riskleri kademe kademe alalim

Çevrimiçi Necmi

Devamli gol attiktan sonra gol yememiz besiktas kanseriyle aciklanamaz. Atiyoruz yiyoruZ. Bu mac herkes az disini siksin, sabirli olsun, takimi lutfen hemen fbnin ustune ittirmeyelim riskleri kademe kademe alalim
tribün gevşediğinde bu direk takıma yansıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
golün santrasıyla hemen baskı başlasa rakip ne olduğunu anlamadan ikide gelir ama
yok biz ne yapıyoruz 5 dakika eğlen sonuç o 5 dakika içinde rakip yapıştırıyor bir tane
çünkü biz eğlenirken takımda sahada uyuyor.

Çevrimdışı taner37

Aboubakar ilk 11 de başlarsa 1 hafta Ban atın bana
Maalesef Cenk 11 de başlayacak
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

abuobakar başlıcak.

Çevrimdışı Berat

Maç kadrosundan bağımsız sürekli ceza yemeyi başarıyorsun zaten, Abou başlarsa 1 hafta ceza almayacağım diye kendine söz versen daha iyi olur.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Trt Spor da Muhabir saati var Fırat Günayer açıkladı Aboubakar ilk 11 de olacak dedi
Demba Ba maçın sonlarına doğru oyuna girecek dedi
Son olarak ta Ersanın kilo fazlası olduğu için kadroda şuan yok dedi.

Etiketler: