Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177834 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

messi de cr7de yetenekli ve çalışkan oyuncular. messi çalışkan olmasa kaç senedir bu seviyede kalırmıydı hiç?

en iyi kısmına gelirsek tek büyük var maradona  :bandit:
Messiye maradonanin cantasini tasitmazlar, ayakkabisi baglatmazlar. Gitsin hele soyle lecce ayarinda bir takima gorelim oni

Çevrimdışı underworld

Messi ,Ronaldo hikaye tek gerçek Dembele, Koke,Isco,Bakayoko,Carrasco

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Messi ,Ronaldo hikaye tek gerçek Dembele, Koke,Isco,Bakayoko,Carrasco
dybala

Çevrimdışı kyiv

Tek gerçek Muhammed Demirci... :D

İstanbulspor ile bir üst lige çıkmış. Bu kafayla 30unda Beşiktaş A takımında 1 numaralı top toplayıcı olarak kadroda yer alır.

Çevrimdışı mylife1903

Tek gerçek Muhammed Demirci... :D

İstanbulspor ile bir üst lige çıkmış. Bu kafayla 30unda Beşiktaş A takımında 1 numaralı top toplayıcı olarak kadroda yer alır.
Onun kafa degisik kafa

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bende cr7 taraftarıyım. Sırf geçmişte bizimle ilgili yaptığı olumlu yorumlar ve yardımseverliği için.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Bende cr7 taraftarıyım. Sırf geçmişte bizimle ilgili yaptığı olumlu yorumlar ve yardımseverliği için.

Bunların kulube katkısı nedir hocam :alala:

Banane real madridten. İsterse hiç katkı yapmasın.
BEŞİKTAŞK

Acaba bize katkısını mı sordunuz? Eğer öyleyse katkı sağlamamıştır belki de ama bana sempatik geldi. :)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Banane real madridten. İsterse hiç katkı yapmasın.

Bunu sormamın sebebi bizde de çizgi kralı bir oyuncuya olan gereksiz taraftar sevgisinden kaynaklanıyor. İnsan olarak iyi olabilir ama bir sporcu olarak desteklenmesi için önemli olan yeşil sahadaki performansıdır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunu sormamın sebebi bizde de çizgi kralı bir oyuncuya olan gereksiz taraftar sevgisinden kaynaklanıyor. İnsan olarak iyi olabilir ama bir sporcu olarak desteklenmesi için önemli olan yeşil sahadaki performansıdır.
Bizde olsa elbette performansına bakardım. Ancak adamda ismayelll değil ki, iki güne bir rekor kırıyor adam. Makine gibi topçu attıkça atıyor.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:ok: :claps: Malatya'nın neresindensin ?

Çevrimdışı Anıl1903

Vincent Aboubakar'ın istatistikleri.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 950TL
1903 A-E BLOK : 950TL
1903 B - D BLOK : 1050TL
1903 C BLOK : 1100TL

Çevrimdışı onur_U

ScoutNation Oğuzhan videosu yapmış. ScoutNation gibi bir hesabın paylaşması çok güzel gerçekten.

kanatlara müthiş toplar atmış..daha etkili kanat oyuncuları olsa keşke dedim içimden...

kanatlara müthiş toplar atmış..daha etkili kanat oyuncuları olsa keşke dedim içimden...

geçen sene çok daha fazla dikine oynuyordu bu sene çok geriye yana oynuyor.

Fizik olarak geçen sene göreye gerileme mevcut.

Çevrimdışı mylife1903

Iyi beslemek lazim cocugu. Azicik at eti gondereyim ona, at gibi kostursun biraz da yurek yemesi lazim tabi

Iyi beslemek lazim cocugu. Azicik at eti gondereyim ona, at gibi kostursun biraz da yurek yemesi lazim tabi

elin değmişken bizede biraz et gönder abi bizde ete hasret kaldık :D

Onlar yine nusret'e filan gidiyorlardır ben etin tadını unuttum :)

Çevrimdışı federo

Fizik olarak kendini geliştiremedi zaten o kesin.. Ama asıl sorunu devamlılığı yok maç maç değişmeyi bir kenara koydum maç içinde bile değişken, bir pas atıyor of diyorsun, bir saçmalıyor bu ne diyorsun.. 30 dk etkili oynuyor sonra takımı sanki 10 kişi bırakıyor. Kıramadı zincirlerini.. Önemli maçlarda bir türlü koparamadı takımı.. Yetenekli mi evet ama yetmiyor maalesef 1 tık hatta bu seneki oyunun 2 tık üstüne koymalı.

Çevrimdışı onur_U

burada geçende yazmıştım. geçen sene sosa'nın varlığı, şok presleri, pas oyunu ayrıca kanatlarda olcay ve töre'nin tempolu, defansa yardım eden oyunları sayesinde kafası daha çok ileride olan bir ozy vardı. bu sene talisca, babel, q7'nin geriye hiç yardımları yok. dikkat ederseniz genelde takımın en çok koşan oyuncusu ozy oluyor. bu sene görevi de farklı bence. tabi bu durumda fiziğini daha çok artırmalıydı o da bir gerçek tabi.

Çevrimdışı Berat

4 senede Oğuzhan nasıl güçlendi bir de Casemiro 1 senede nasıl azman gibi oldu bakıp bi' düşünmek gerek.

Çevrimdışı Necmi

burada geçende yazmıştım. geçen sene sosa'nın varlığı, şok presleri, pas oyunu ayrıca kanatlarda olcay ve töre'nin tempolu, defansa yardım eden oyunları sayesinde kafası daha çok ileride olan bir ozy vardı. bu sene talisca, babel, q7'nin geriye hiç yardımları yok. dikkat ederseniz genelde takımın en çok koşan oyuncusu ozy oluyor. bu sene görevi de farklı bence. tabi bu durumda fiziğini daha çok artırmalıydı o da bir gerçek tabi.
Töre derken :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Gokhan-

kadıköydeki 3 3 lük maçta bilicin yüzünden 10 kişiyle baskı yedik, atiba sol bekti, Oğuzhan veli Fernandes orta sahası delik deşik olmuştu.

Hayatımda en sinir olduğum maçlardan biridir, o maçta topçulara, Bilic'e söve söve bi hal olmuştum.
5-0 yenilseydik bundan fazla sinirlenmezdim, resmen ezildik.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: