Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177128 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Yeni alacaklar için kombine satışları ne zaman başlıyor?

Çevrimdışı underworld

Bilic'in ilk yılında Almeida vardı, şakur şukur yazıyordu derbilerde. Demba Ba'nın olimpiyatta oynadığı iki derbide de tribündeydim. Gomez'i gördükten sonra kazanmaya inanmanın nasıl bir şey olduğu anlaşılıyor. Mesele benzer bir durum Abu'da da var. Adam belki çok kabiliyetli değil ama zihnen düşmüyor maçtan. Demba Ba'nın duruşu bile değişiyordu top gelmediğinde.
Hadi ba atamiyordu peki ya diğerleri .
İkinci döneminde derbilerde gol bile atamadik.
Tarihimize böyle kötü bir iz bıraktı mr.sosyalist gitar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2017, 11:51:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
milliyetteki cengiz ünder ve kerem demirbay gibi elimize kadar gelen fırsatları kaçırmak çok kötü cidden.izleme ekibi bu konuda yetenekli yerli oyuncu bulmak konusunda yetersiz bencede.takımda gençleşme istiyorsak bir kaç tane böyle zımba gibi genç yerli oyuncu bulmamaız gerek artık
cengizi alsak kaybolup gidecekti çünkü pafla maçlara çıkardı.
biz de genç oyuncu ancak kupa maçlarında fırsat bulur yani kendini göstermelerine imkan yok.
başakşehir gibi takımlarda ancak oynardı fırsatı değerlendirdi parlardı.
pektemek rodolfo felan hepsini verip üste de 4-5 verip ancak alabiliriz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en erken 15 haziran gibi başlar abi, tahminen %15 civarında zamlı olur.

Çevrimdışı Necmi

Bilic'in ilk yılında Almeida vardı, şakur şukur yazıyordu derbilerde. Demba Ba'nın olimpiyatta oynadığı iki derbide de tribündeydim. Gomez'i gördükten sonra kazanmaya inanmanın nasıl bir şey olduğu anlaşılıyor. Mesele benzer bir durum Abu'da da var. Adam belki çok kabiliyetli değil ama zihnen düşmüyor maçtan. Demba Ba'nın duruşu bile değişiyordu top gelmediğinde.

hiç katılamayacağım buna sen derbilerde bakıp yorum yapıyorsun Biliç
bütün derbilerde altına yapıyordu takımı ileri çıkartmıyordu ama birde avrupa maçlarına bak derim
onlar büyük maç değilmiydi kendini göstermek için takımı nasıl oynattı.
Böyle yorumlar yapmak için biliçin gomezle oynaması lazım takım çıkmasın bakalım gomez ne yapacak
uefada gomezle oynadık ne yaptı mesela Dembaba nın bir senede uefa gol katkısına bir bakıver
birde şenol hoca Dembabayla oynasın ona bakalım. Cenkin gol attığı maçta dembaba misli yapar emin ol.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kadıköydeki 3 3 lük maçta bilicin yüzünden 10 kişiyle baskı yedik, atiba sol bekti, Oğuzhan veli Fernandes orta sahası delik deşik olmuştu.

Çevrimdışı panic13

Hadi ba atamiyordu peki ya diğerleri .
İkinci döneminde derbilerde gol bile atamadik.
Tarihimize böyle kötü bir iz bıraktı mr.sosyalist gitar

Bilic'ten bahsetmiyorum, Ba'dan bahsediyorum. Hatırlarsan Bilic'in 2. yılında kaçan şampiyonluğumuzda en etkisiz 2 oyuncumuz Gökhan Töre ile Ba idi.

Kısacası Ba'ya kötü adam demiyorum, tek dediğim büyük maçlarda ortadan kayboluyor. Bir tane büyük maç alsın görelim. Zaten ben bu lafları afiyetle yerim çıtır çıtır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kyiv

Çok varmış daha.

Kulübün nakite ihtiyacı yok mu? Acaba şampiyonluk sonrası iyicene zamlı mı satacaklar, şampiyonlar ligi kremasıyla.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan artık bir derbi aldırmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan Selçuk İnan olmasın başımıza da ne olursa olsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok varmış daha.

Kulübün nakite ihtiyacı yok mu? Acaba şampiyonluk sonrası iyicene zamlı mı satacaklar, şampiyonlar ligi kremasıyla.
  sanırım öyle görünüyor abi, 32. hafta şampiyonluğu ilan edersek öne çekilebilir bu tarih.

Çevrimdışı Doğukan E.

Her derbi büyük maç öncesi Oğuzhan için bunu söylüyoruz ama büyük maçlarda tam anlamıyla sivrildiğini maalesef göremedik bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuana kadar kaç kişi kombinesini yeniledi, bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı underworld

"Ey slaven bilic;
Yok söyle büyük hocasin, yok böyle büyük hocasin...
 Ya kardeşim bir derbi kazan ya 2 senedir takımın başındasin tek derbi galibiyetin yok."
Bu replikleri ömrümün sonuna kadar unutmayacağım ve bize bunu yaşatanin kulaklarını iyi çınlatacagim.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2017, 12:00:38
08-14 mayısta yer değiştirme hakkı veriliyor ondan sonrası olur artık...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

13 mayıs satışa çıkacak 6 Mayısla 12 mayıs arası kombine değişikliği yapacaklara
süre tanıyorlar. yer değiştirecekler başka katagoriye geçecekler kombinelerini başkalarına devredecek olanlar
12 mayısa kadar yapacak sonra genel satışa çıkacak. kombine merkezine gittiğimde böyle deniyordu.
Sonradan değişiklik olmazsa

Çevrimdışı Necmi

08-14 mayısta yer değiştirme hakkı veriliyor ondan sonrası olur artık...
doğru değiştirmişler bile süreyi merkezde 6-12 diyorlardı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan Selçuk İnan olmasın başımıza da ne olursa olsun..
Sosanın ayrılması verimini epey düşürdü ama bahane olamaz Oğuzhan çıkacak şakır şakır oynayacak Selçuk'tan çok daha iyi özellikleri olduğunu düşünüyorum, şutunu ciddi anlamda geliştirmesi gerekiyor.

Her derbi büyük maç öncesi Oğuzhan için bunu söylüyoruz ama büyük maçlarda tam anlamıyla sivrildiğini maalesef göremedik bence
aynen net bir şekilde büyük maçlarda pasif kalıyor, artık kalmamalı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

13 mayıs satışa çıkacak 6 Mayısla 12 mayıs arası kombine değişikliği yapacaklara
süre tanıyorlar. yer değiştirecekler başka katagoriye geçecekler kombinelerini başkalarına devredecek olanlar
12 mayısa kadar yapacak sonra genel satışa çıkacak. kombine merkezine gittiğimde böyle deniyordu.
Sonradan değişiklik olmazsa
çok erken değil mi Necmi abi kaç bin civarı yenileme yapıldı bir bilgin var mı ?

Çevrimdışı underworld

Bilic'ten bahsetmiyorum, Ba'dan bahsediyorum. Hatırlarsan Bilic'in 2. yılında kaçan şampiyonluğumuzda en etkisiz 2 oyuncumuz Gökhan Töre ile Ba idi.

Kısacası Ba'ya kötü adam demiyorum, tek dediğim büyük maçlarda ortadan kayboluyor. Bir tane büyük maç alsın görelim. Zaten ben bu lafları afiyetle yerim çıtır çıtır.
Ba yapı olarak geberik tipli bir oyuncu + çok sakatlık yaşadı.bilicte hoca olmadığı için tr kupasında bile adamı oynatarak ba nin kilometresini erkenden doldurdu.
Geçmişe bakıyorum da ba nin derbilerde şu kaçar mi dediğimiz pozisyon bile aklima gelmiyor.
Varsa siz soyleyin

Çevrimdışı Necmi

çok erken değil mi Necmi abi kaç bin civarı yenileme yapıldı bir bilgin var mı ?
yok satışlarla ilgili bir şey söylemediler kombine merkezinde göremiyorlarmış bunu.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2017, 12:08:43
https://twitter.com/Besiktas/status/859293995310215168
burada kombinesini devredecek olanlar yazmış irtibata geç bence.
çünkü yeni kombineler daha pahalıdan çıkabilir...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2017, 12:12:52
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

zamlı olmaz kombineler aynı sene iki farklı fiyattan satılmaz. öyle bir şey yapsalardı gerçek fiyatı
açıklar yenileyeceklere %10 indirim derlerdi. satışda 15 mayısda başlar büyük ihtimal. Benim merak ettiğim
2 ile 8 mayıs arası neden satış yok. Burnuma pis kokular geliyor bu konuda.
 Genel satışa çıkartmadan öncelikli birilerinemi gidecek acaba kombineler. En son kalırsa genel satışa sunulacak

Çevrimdışı tangaz

hagi türkiyenin büyük oyuncusu ispanyada yokları oynuyordu.

cımbız kullanma genele bak gullit reijkard van basten maradona..... liste uzar gider. hagi steauda şl finali görmüş adam milli takımda da ona keza.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: