Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176480 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

Sosyal medya istatistiklerimiz...

Çevrimdışı FedericoGiunti

Birde taraftar olarak yapılan algı operasyonlarına gelmemek gerekiyor. Şu an başak avantajlı gibi bir algı yaratılıyor. 4 puan öndeyiz bunu görmüyorlar. Gördükleri ikili averajta başak öndeymiş. Fener bizi yenerse potaya girermiş. Bu algı operasyolarına dikkat lütfen. Kenetlenmek ve elimizdeki avantajı unutmadan devam etmeliyiz. Şampiyonuz İNŞAALLAH.
BEŞİKTAŞK

Tek kişinin sertliğiyle o açığı kapatamayiz.
Sertlik katalim derken ozinin pas ve oyun organizasyonundan mahrum kalırız.
Ozi şu an da en iyi yerli orta saha ama eksikleri mevcut. Onun yanına lazım biri işte. 4-3-2-1 gibi. Bilemiyorum belkide tutmaz bu oyun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Orhan_

Birde taraftar olarak yapılan algı operasyonlarına gelmemek gerekiyor. Şu an başak avantajlı gibi bir algı yaratılıyor. 4 puan öndeyiz bunu görmüyorlar. Gördükleri ikili averajta başak öndeymiş. Fener bizi yenerse potaya girermiş. Bu algı operasyolarına dikkat lütfen. Kenetlenmek ve elimizdeki avantajı unutmadan devam etmeliyiz. Şampiyonuz İNŞAALLAH.

Bu hafta Fener'i yenersek her şey yine tersine dönecektir. Adamların ellerinde kalan tek şey algı yaratmak. Başakşehir kalan son 5 maçın en az 2'sinde takılacaktır. Bizim lig için iyi bir takım görüntüsü çizmelerinin tek sebebi rakiplerin çok kötü olması. Yoksa Avrupa'da 3'er 5'er yeyip dönüyorlar.

Bu hafta Fener'i yenersek her şey yine tersine dönecektir. Adamların ellerinde kalan tek şey algı yaratmak. Başakşehir kalan son 5 maçın en az 2'sinde takılacaktır. Bizim lig için iyi bir takım görüntüsü çizmelerinin tek sebebi rakiplerin çok kötü olması. Yoksa Avrupa'da 3'er 5'er yeyip dönüyorlar.
Aynen bahsettiğim bu işte. Bizim göstermemiz gereken reaksiyon bu olmalı. Ozinin alacağı parayla uğraşacağımıza maçlara konsantre olmalıyız, dağılmamalıyız. 4 puan öndeyiz, ikili averajda geri düşmüşüz bu dert eden taraftar var.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı underworld

Ozi şu an da en iyi yerli orta saha ama eksikleri mevcut. Onun yanına lazım biri işte. 4-3-2-1 gibi. Bilemiyorum belkide tutmaz bu oyun.
Ozi orda kalsin biz yanlarimizi ve ön tarafı sertleştirelim bu iş hallolsun.

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma'nın tekrar takıma getirilmesi de büyük hata, bu kadar forma şansı bulması da büyük hata, kanatları alternatifsiz bırakmak da büyük hata. Yönetimden hocaya, hocadan futbolcuya kadar hatalar silsilesi bu konu. Seveni çok ama 1 sezon daha katlanmak zorunda kalmayız inşallah bu adama.

Şenol Güneş'in sene başından beridir taktiksel anlamda yapması gereken bir şey vardı o da yediğimiz baskıya-prese karşı bir çıkış formülü üretmek. Bunu yapsaydı bu kadar puan kaybı yaşamazdık. Yapmadı. Sorunu oyuncularda ve motivasyonda arıyor hala. Doğruyu göremedikten sonra maç sonu hata bende demesinin de bir önemi yok.
Gelecek sene için sol stoper-kanat-orta saha pozisyonlarına direk katkı sağlayacak oyuncular almamız lazım. FFP kuralları dahilinde yönetim gerekeni yapacaktır.

Nihayetinde şampiyon belli...

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu sosyal medya da acayip bir nesil türedi patolojik vaka.adamın sosyal medya hesabına küfürlü yorum yapınca eline ne geçiyor merak ediyorum şaka gibi..Hay Allahım yarabbim ya...

Çevrimdışı kyiv

Kombine sayıları nedir bilgisi olan?Bugün son gündü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kombine sayıları nedir bilgisi olan?Bugün son gündü
En son 10.000 civarı diye duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

En son 10.000 civarı diye duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum  :tabe:

10 bin çok az değil mi yav  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kombineyi sıkıntı yapmayın genel satışta bitecektir.

Kalan maçlar ;

Beşiktaş'ın en zor maçları ;

Beşiktaş -  Fenerbahçe

Başakşehir'in en zor maçları ;

Antalyaspor - Başakşehir
Trabzonspor - Başakşehir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Medya yine başlamış gazlamalara yada yermelere  :lol: Bugün Milliyet'te haber vardı Beşiktaş büyük maçları başaramıyor diye bu geyik yıllarıdr var ve ben bu geyikten takımın ciddi ciddi etkilendiğine inanıyorum.
Büyük maçları başaramıyomuşuz o zaman GS TS deplasmanları da deplasmandaki Napoli maçları falan da küçüktü :lol:
Hadi diyelim ki öyle FB sezonun kurtuluşu olarak avrupa reçetesi vardı tek hedefleri avrupaydı krasnodar tokatladı gönderdi FB'de baya büyük maçların takımıymış yazsınlar birde tam olsun :lol:

Çevrimdışı Librarius

Quaresma varken sahada gerceklesen senaryolari ozetleyeyim:

1. Hep cizgide kaldigi icin GG bindirme yapamiyor. Topu getirip Quaresma'ya teslim ediyor, iceri dogru kosmuyor cunku pas gelmeyecegini biliyor. Bu yuzden Q7'den biraz geride belki pas atar diye bekliyor.

2. Q7 top aliyor ve sonra GG'nin varligini unutuyor. Onunde en az 2 rakip beliriyor GG'ye biraksa 2 oyuncu bertaraf olmus olacak ama beyimiz o iki kisiyi calimlamaya calisiyor, sonra bakiyorsun rakip 3 kisi oldu Q7 calima devam derken, firsat bulursa orta cikariyor, bulamazsa 3 kisi topu kapan rakip karsilarinda sadece GG'yi buluyor ve sag tarafimizdan yardirarak geliyor. Q7 topu kaptirdigi noktadan yuruye yuruye yedigimiz atagi izliyor.

3. Rakipler bunu cozdugu icin GG'yi tutmak icin bosuna bir kisiyi mesgul etmiyor ve en az iki kisi Q7'ye basiyor. 10 toptan 8'ini kapiyorlar bir sekilde ve ataga cikiyorlar. Genelde o kanattan golleri yiyoruz zaten.

4. Q7 sorta yerine iceri katediyorsa 1 bardak soguk su icin, heyecana kapilmayin. Cunku Q7 topla iceri katediyorsa o pozsiyon %100 rakibe gecer. Kale bos olsa dahi gol heyecani yasamayin derim. Cunku arkadasin boyle bir yetenegi yok. Fakat en dramatigi bunu butun dunya biliyor bir tek o bilmiyor.

5. Frikik yetenegi berbat ama bunu bilmiyor. Lyon macinda cildirtti beni. Talisca 30 metreden bir frikik kacirdi ayni yerden bir daha frikik olunca kostu topun basina. Bakin o mesafeden onunde baraj olmasa, hatta kale bos olsa kaleyi tutturamayacak olan Q7 kaleye frikik atti. Yemin ediyorum top baraja zor ulasti. Haddini bilmiyor herif. Talisca q7 varken hic rahat degil frikiklerde. Kacirirsam bu bana birakmaz korkusu bu.

Kisacasi seneye Q7'yle yola cikarsak yari yolda kaliriz. Bu cok net ortada. Umarim Senol hoca bunun farkindadir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Berat

Stoper rotasyonumuzun hali şöyle ortaya çıkıyor, acaba Necip/Mitrovic/Atınç mı oynayacak?  Ersan ve Rhodo da antreman yapmaya devam ediyor. Ah ah..

Medya yine başlamış gazlamalara yada yermelere  :lol: Bugün Milliyet'te haber vardı Beşiktaş büyük maçları başaramıyor diye bu geyik yıllarıdr var ve ben bu geyikten takımın ciddi ciddi etkilendiğine inanıyorum.
Büyük maçları başaramıyomuşuz o zaman GS TS deplasmanları da deplasmandaki Napoli maçları falan da küçüktü :lol:
Hadi diyelim ki öyle FB sezonun kurtuluşu olarak avrupa reçetesi vardı tek hedefleri avrupaydı krasnodar tokatladı gönderdi FB'de baya büyük maçların takımıymış yazsınlar birde tam olsun :lol:

laf olsun diye konuşuyorlar işte.

Çevrimdışı underworld

q7 başakşehir maçı ısı haritası

Çevrimdışı uğur07

Biz büyük takıMız ve önceden olduğu gibi çatır çatır feneri deviricez. Ama koşmadan mücadele etmeden olmaz. Ben en çok mücadele eden gökhan gönül ve adriano yu görüyorum. Oğuzhan da koşuyor ama temaslı oyunda yok. Bücür adriano kadar vücudunu kullanamıyor.

Bu arada borçların önemli olan kısa vadeli olmaması. Resmi sitedeki en güncel ağustos 2016 itibari ile faaliyet raporunu incelerseniz
Kısa vadeli 193.551.214 tl.
Uzun vadeli 171.781.253 tl.

Kısa vadelinin sadece 77 milyonu tl iken
Uzun vadelinin 165 milyonu tl.

Özet geçersek uzun vadeli tl kredi çekip döviz alıp kısa vadeli yabancı para borçlarımızı kapatmamız gerekiyor anladım ben. Yada sağlam bir şl avrosu. Tabi onu da hemen vermiyorlar galiba. O yüzden kredi çekmek elzem. Gündem maç şampiyonluk fazla uzatmak istemiyorum

Çevrimdışı underworld

İki takımın ortalama pozisyonları

Çevrimdışı ardiles

Bu td başarısı nolduda bir anda tepetaklak oldu tek bir maçta mı bu kanıya vardınız ? Bu başarı nolduda hemen gol yiyecek kadar takımı etkiledi ? Ben size söyliyim konsantrasyon eksikliği kendini maça verememe taraf dilinde ruhsuzluk.

soruyu yanlış anlamışsınız veya düzgünce soramadım. demirkol ve şenol hocayı bir kenara bırakalım düşünceye bakalım. talisca q7 babeli aynı anda oynatabilmenin zorluğu nedir, niçin bu oyuncuları birlikte oynatabilmek başarı sayılıyor?

Çevrimdışı abdusta

Duymayanlara
renkli basından Beşiktaşlılara REHAVET esintileri,
Alıntı
FENERBAHÇE REVİRE DÖNDÜ
2 MAY, 2017
MUSTAFA AĞBAŞ
FUTBOL016 VİEWS 0
Beşiktaş derbisi öncesi Kanarya’da sakatlık krizi yaşanıyor. Rizespor maçında devre arası çıkan Şener kesin yok. Kjaer’in arka adalesindeki sıkıntı sürüyor. Hasan Ali’nin ciddi ağrıları var. Lens ise karşılaşma sonrası “Ayağım iyi değil” dedi.

Kanarya, Sow’un golleriyle Rize’yi 2-1 yenerek 4’te 4 yaparken önemli kayıplar verdi. Kaleci Fabiano’nun çapraz bağları koptu, sezonu kapattı. Haftaya Beşiktaş derbisinde Volkan Demirel oynayacağı için Fabiano’nun yokluğu fazla hissedilmeyecek ancak Jeremain Lens, Hasan Ali Kaldırım ve Şener Özbayraklı’nın durumları teknik direktör Dick Advocaat’ı kara kara düşündürüyor.

JEREMAİN LENS STADI TERLİKLE TERK ETTİ

Derbi öncesi Fenerbahçelilerin gözü kulağı Jeremain Lens’te… Kanarya’nın Kartal’ı kupada Vodafone Arena’da yendiği maçta tek golün asistini yapan Hollandalı yıldızın ayağında ağrı var. Dün Ülker Stadı’nı terliklerle terk eden tecrübeli oyuncuya “Durumun nasıl, derbide forma giyebilecek misin?” diye soruldu. Lens “Ayağım iyi değil. Bakacağız” cevabını verdi. Tedavisine hemen başlanan yıldız futbolcu derbiye yetiştirilmeye çalışılacak.

ŞENER’DEN KÖTÜ HABER

F.Bahçe’nin sağ beki Şener Özbayraklı, kupada Başakşehir maçında, önceki gün de Rize karşılaşmasında yenilen gollerde hatalıydı. Dick Advocaat devre arası onu oyundan almıştı. Şener’in performansından değil, sakatlığı sebebiyle kenara geldiği ifade edilmişti. 27 yaşındaki oyuncudan derbi öncesi kötü haber geldi. Şener’in sol üst arka adalesinde yırtık tespit edildi. En az 2 hafta oynamayacak. Zorlarsa sakatlığının 1 aya uzama ihtimali var.

HASAN ALİ’DE SIKINTI VAR

Kanarya’da sol bek Hasan Ali Kaldırım’ın da Beşiktaş derbisinde forma giyip giymeyeceği belirsiz. Topuğunda kanama ve ödem bulunuyor. Kanama durunca durumu netleşecek. Rize maçında forma giymesi dahi kesin değildi. Ağrıları azalınca sahaya çıkmıştı. Hasan Ali bir maçtan sonra ilk defa iğne yaptırdığını söyledi.

ÇUKUR YÜZÜNDEN ÇAPRAZLARI KOPARDI

Çaykur Rize maçında Fabiano, Kweuke’nin pozisyonunu kurtardıktan sonra acı içinde yerde kalmıştı. Çapraz bağları kopan talihsiz eldivenin sakatlanmasının nedeni olarak çimdeki bozulmalar gösterildi. F.Bahçe çok uyumlu olan Fabiano’nun bonservisini almayı düşünüyordu ancak ağır sakatlığı sonrası bu hamleden vazgeçildiği öğrenildi.

KJAER DERBİYE SAKLANDI AMA…

Fenerbahçelileri en çok endişelendiren Simon Kjaer’in durumu. Arka adalesindeki problemi süren Danimarkalı stoper, Çaykur Rizespor maçında riske edilmeyip Beşiktaş derbisine saklanmıştı. 28 yaşındaki futbolcunun büyük maça kesin yetişmesi bekleniyordu. Ancak ayağını zorladığı zaman ağrılarının artması derbi mücadelesi öncesi sıkıntı oluşturuyor.

Saygılar

Çevrimdışı ardiles

Bu takimin kanatları ve 10 numara oynayan oyuncusu ( 10 gol , 10 asist) istatistigini yakalamali.
Bu iş takım planlamasında iyi ele alinmali.
Alinmali ki dik bir şekilde elenmeyelim , eleyelim;avantajı kaybetmeyelim, ezip geçelim.

hem 10 numara hem kanatların bu istatistiği yakalaması çok zor. belki yapılır ama bu seferde attığımız kadar yemiş oluruz.

Çevrimdışı 38life

Başakşehirin Antalya maçı 3 sonuca açık bir maç. Yani Başakşehir kesin puan kaybeder diye birşey yok. Ama Başakşehirin kalan haftalarda kesin puan kaybeder diyeceğim tek maçı Trabzonspor maçı. Oyüzden önümüzdeki şu 2 hafta sonunda hala lidersek şampiyonluk garantilenmiş demektir. 1 Puan bile önde olsak onların daha Trabzon maçı kalıyor ama bizim zor maçımız kalmıyor.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2017, 21:26:05 38life ]

Çevrimdışı Gokhan-

soruyu yanlış anlamışsınız veya düzgünce soramadım. demirkol ve şenol hocayı bir kenara bırakalım düşünceye bakalım. talisca q7 babeli aynı anda oynatabilmenin zorluğu nedir, niçin bu oyuncuları birlikte oynatabilmek başarı sayılıyor?

Başarı'dan ziyade cesaret olarak yorumluyor ki doğru yorumluyor, bunu her teknik direktör yapmaz, yapamaz.
Ve bu adamları oynatırken aynı zamanda kazanımlarda el de ediyorsa başarılı sayılması çok normal.

Futbol tempodur, hücumdur, goldür, hop oturup hop kalkmaktır.

Robotik futbola gıcık oluyorum, ben eski futbolu çok özlüyorum Demirkol'un hoca'yı yüceltmesi biraz da bununla alakalıdır diye düşünüyorum.
Mesela Atletico Madrid taş gibi takım, bzden kat be kat başarılı ama lanet gelsin öyle futbola  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: