Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175638 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

elemeyi geçmeleri zor abi, seneye yine 35 40 m euro civarı gelir elde ederiz bir nebze rahatlayalım artık borçlar artmasın en azından stabil duruma getirmek lazım.

bu ffp sadece bizi öpüyor ne hikmetse hep bu YDnin pisliklerinin faturası bunlar özelikle bir sene ceza almamıza sebebiyet veren bir sahte evrak mı ne öle bi pislik bırakmıştı bence hep o sicilden böle oluyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu ffp sadece bizi öpüyor ne hikmetse hep bu YDnin pisliklerinin faturası bunlar özelikle bir sene ceza almamıza sebebiyet veren bir sahte evrak mı ne öle bi pislik bırakmıştı bence hep o sicilden böle oluyor.
aynen abi derler ya insanın adı çıkacağına canı çıksın o hesap işte bizimkisi bir kere güvenini kaybettik adamların daha da güvenmezler.. net borcumuz da 1.57 m lira çok sıkıntı çok her sene 30 40 m lira azalacağına 100 m lira falan artıyor.

Çevrimdışı panic13

aynen abi derler ya insanın adı çıkacağına canı çıksın o hesap işte bizimkisi bir kere güvenini kaybettik adamların daha da güvenmezler.. net borcumuz da 1.57 m lira çok sıkıntı çok her sene 30 40 m lira azalacağına 100 m lira falan artıyor.

Kur artışı çok büyük etken, ortalama borç üzerinden usd borca bakmak lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kur artışı çok büyük etken, ortalama borç üzerinden usd borca bakmak lazım.
Yerli oyuncularla TL üzerinden anlaşmadıkça veya kur sabitlemedikçe bu saçma kur farklarından kurtulamayız adamla 3-4 sene önce sözleşme imzalamış kur atıyorum 2 tl şimdi olmuş 3.5 tl. Ne güzel hayat :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Yerli oyuncularla TL üzerinden anlaşmadıkça veya kur sabitlemedikçe bu saçma kur farklarından kurtulamayız adamla 3-4 sene önce sözleşme imzalamış kur atıyorum 2 tl şimdi olmuş 3.5 tl. Ne güzel hayat :)

Misal Pektemek ve Veli Kavlak! Artı aşırı adam da yılda EUR 1,2 milyonu cukkalıyor.

bu adamlar bırak Polonya'yı, MAcar'ı, Hollanda'yı; almanya'ya Fransa'ya gitse Eur 300 binden fazla oynayamaz. Biz konuşunca re re re rö rö rö.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

ben de istiyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

neyse beyler kuru borcu boşverin şimdi maça odaklanalım!!!

ben takımda hafif bir tükenmişlik sendromu görüyorum. umarım liverpool brugge sonrası bi durum yaşanmadan yöneticiler el atar olaya. bakın hoca demiyorum. yöneticiler topa girmeliler. mesela talisca bakar gibi kiralık yavrular bu tür süreçler sonrası salmaları ile tanınırlar. buna dikkat!!!

Çevrimdışı underworld

Bütün borçlar döviz üzerinden mi , hiç TL üzerinden borcumuz yok mu ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

neyse beyler kuru borcu boşverin şimdi maça odaklanalım!!!

ben takımda hafif bir tükenmişlik sendromu görüyorum. umarım liverpool brugge sonrası bi durum yaşanmadan yöneticiler el atar olaya. bakın hoca demiyorum. yöneticiler topa girmeliler. mesela talisca bakar gibi kiralık yavrular bu tür süreçler sonrası salmaları ile tanınırlar. buna dikkat!!!
Başkan sopayı vermiş sanırım tesislerde haber doğruysa. Hocanın dar rotasyonununda bunda katkısı büyük, zorluk ve stres derecesi yüksek maçlar oynadık son zamanlarda ve bunlarda insan sonuçta ve son viraja formsuz girdi çoğu, umarım toparlarlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Başkan sopayı vermiş sanırım tesislerde haber doğruysa. Hocanın dar rotasyonununda bunda katkısı büyük, zorluk ve stres derecesi yüksek maçlar oynadık son zamanlarda ve bunlarda insan sonuçta ve son viraja formsuz girdi çoğu, umarım toparlarlar..

bizim insanımız iyiden anlamaz Serhatcım, kırbacı eksik etmeyeceksin başarı gelene dek, ne o öle başak maçı öncesi barbekü partileri falan vuracaksın kırbacı! başakı yen gel mangalı ben yakayım dumana ise bulanayım...

Çevrimdışı mylife1903

bizim insanımız iyiden anlamaz Serhatcım, kırbacı eksik etmeyeceksin başarı gelene dek, ne o öle başak maçı öncesi barbekü partileri falan vuracaksın kırbacı! başakı yen gel mangalı ben yakayım dumana ise bulanayım...
Ne mangali abi ya o atesin ustunde yuruteceksin bunlari o adana kebaplari falan sirtinda kiracaksin ulan sikkn disinizi iki mac sonra gidin nereye gidiyorsaniz, mac baslarinizi vermeyiz tasarruf ederiz.

Bunlar bu mac basilarin pesinde abi bence, baskanin kalbine inmistir 4 mac 12 puan 48bin yuro 14 futbolcu neredeyse 600bin yuro eder. Baskan bunlari falakaya yatirir

Çevrimdışı tangaz

bu arada golcüyü özlemişiz. bu önder özen dembanın golleri yorumlarken güzel bir ifade kullanırdı orta sahalar golcüyü ceza sahası civarında topla buluşturdu o da attı/soktu gibisinden. adam topla bir kere buluştu ve soktu eveleme geveleme yok. seneye kalmasını çok isterim.

Çevrimdışı mylife1903

bu arada golcüyü özlemişiz. bu önder özen dembanın golleri yorumlarken güzel bir ifade kullanırdı orta sahalar golcüyü ceza sahası civarında topla buluşturdu o da attı/soktu gibisinden. adam topla bir kere buluştu ve soktu eveleme geveleme yok. seneye kalmasını çok isterim.
Abunun falan o golu atma ihtimali yok
Gogusuylen alacakta dusecekte duserkene sokusturacakta, cenk zaten daha topu alirken duserdi abu en azindan duserkene sokusturuyor
Bu hallerimiz o hep vizyonunansictigimin yuzunden

Çevrimdışı tangaz

Abunun falan o golu atma ihtimali yok
Gogusuylen alacakta dusecekte duserkene sokusturacakta, cenk zaten daha topu alirken duserdi abu en azindan duserkene sokusturuyor
Bu hallerimiz o hep vizyonunansictigimin yuzunden

o golü ligde demba eto ve love dışında atacak adam yok abi. 3ü bir arada diyorlar buna. top kontrolü kontrol ederken pozisyon alma ve vuruş. bunu sadece birinci sınıf golcüler yapabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

derbiye kesinlikle abu başlamalı, demba ne kadar oynayabilir bilmiyorum ama maksimumunu almamız gerekiyor adam safi kalite attığı gol enfesti.

Çevrimdışı kyiv

Fenerbahçede Mehmet Topalın oynamaması çok büyük avantaj. Adam Fenerbahçenin takım savunmasının bel kemiği.Bunu mutlaka değerlendirmeliyiz. Sert basan bir futbola Fenerbahçe dayanamaz amaaaa çıtkırıldım ha babam top kaybı ile oynayan, rakibin üzerine çökemeyen bir futbol oynarsak işimiz zor.

Bu maç için Talisca kilit olacak! Kafaca kim hazırlayacaksa bu adamı hazırlasın.

Demba Ba'nın bize gittiği seneden borcu var. Ligin son 7,8 haftasında kaybolmuştu şimdi son 5,6 haftada gücü yettiği oranda borcunu ödemeli. Ba'nın 5 golü bizi şampiyon yapar.

Çevrimdışı tangaz

derbiye kesinlikle abu başlamalı, demba ne kadar oynayabilir bilmiyorum ama maksimumunu almamız gerekiyor adam safi kalite attığı gol enfesti.

demba ilk 11 başlayacak seviyede görünmedi bana rakip fiziken düşünce 60dan sonra sahaya atmalıyız onu.

Çevrimdışı mylife1903

Derbiyis bi kafada oynatalim hele supriz yapan kazanir. Supriz demba olabilir versin babayi fenere

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

demba ilk 11 başlayacak seviyede görünmedi bana rakip fiziken düşünce 60dan sonra sahaya atmalıyız onu.
aynen abi, o yüzden abuyla başlamak mantıklı olur, eğer Cenk ile başlarsak intihar olur umarım Cenk oynamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Derbiyis bi kafada oynatalim hele supriz yapan kazanir. Supriz demba olabilir versin babayi fenere
rüyaya yatman lazım başak maçında sen de havaya giremedin.

Çevrimdışı mylife1903

aynen abi, o yüzden abuyla başlamak mantıklı olur, eğer Cenk ile başlarsak intihar olur umarım Cenk oynamaz.
Vakla aslinda cenki menki yok bu isin. Onlar stoperleri saga sola kostururkene taliska ile oguzhan yerlestirmeli bunlara. Hemen sokusturalim ilk 10 dakikada dakikalar 20yi bulmadan ikiyi de sokar dalgamiza bakariz
Ama benim bildigim besiktas gazli baslar 8. Dakikada yer golu sonra mac sonuna kadar kanser

Çevrimdışı mylife1903

rüyaya yatman lazım başak maçında sen de havaya giremedin.
Yahu havami biraktiniz butun hafta bogustum burda tek basima. Iki adam sattik porto olduk, butun takimi sattik ustune oguzhanla sozlesme tazelerken bize taze taze sokusturdular uj tane. 
O gusul abdestini almayan arkadaslara da kirginligim var. halbuki dujumuzu tam sekil yapsak oguzhanin vurdugu girerdi alt koseden

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vakla aslinda cenki menki yok bu isin. Onlar stoperleri saga sola kostururkene taliska ile oguzhan yerlestirmeli bunlara. Hemen sokusturalim ilk 10 dakikada dakikalar 20yi bulmadan ikiyi de sokar dalgamiza bakariz
Ama benim bildigim besiktas gazli baslar 8. Dakikada yer golu sonra mac sonuna kadar kanser
senin aklına gelen başına geliyor aman diyeyim ağzını hayra aç Oğuzhan büyük maçlarda çok etkisiz artık bir derbi aldırsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yani öyle bi istatistik var mı bilmiyorum ama büyük maçlarda bizim kadar erken gol yiyen bi takım daha yoktur 6-7 dakikada gol yemek nedir yahu, Fener'e 2. dakikada mı ne gol yemiştik ya da öyle bişi, bizim oyuncuların kafa yerine gelene kadar gol yemiş oluyoruz şu çakma Ercan Taner vardı onun dediği gibi daha başlama düdüğü çalmadı oyuncular sahaya çıkmadı maç 1-0  oldu, soyunda odasından attı bilmem kim diye aynen o misal bizimkisi :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

senin aklına gelen başına geliyor aman diyeyim ağzını hayra aç Oğuzhan büyük maçlarda çok etkisiz artık bir derbi aldırsın.
Oguzhan atti sampiyonluk geldi olur merak etme

Etiketler: