Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175259 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türkiye'de derbilerde en son kim kimi delik deşik etti ki.
Bizim açımızdan bakacak olursam hatırladığım 3-0 yendiğimiz bir maç vardı Deli İbo'nun ortalayıp Fink'in vole ile Volkan'ı yağladığı maç.
Artık hakemlerin dengelemeye çalışması, hocaların 1-0 bana yeter deyip ondan sonra saldırmaması mı, sorun nedir bilmiyorum ama öyle kopup giden derbiler yaşanmıyor artık.
Türkiye'de derbi; gerginliğin hat safha da olduğu, futbol kalitesinin sıfır olduğu adı büyük maçlardır sadece gözümde.

Yarım sıfır olsun bizim olsun, ilk maçta dediğim gibi oyun kalitesine falan baksak adamların içinden geçmemiz lazım ama 1-0 yenildik.
Bu yüzden sadece sonuca bakacağım ne kadar kötü oynarsak oynayalım sonunda kazanalım yeterli.
Güzel özetlemişsin eline sağlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim açımızdan bakacak olursam hatırladığım 3-0 yendiğimiz bir maç vardı Deli İbo'nun ortalayıp Fink'in vole ile Volkan'ı yağladığı maç.
Artık hakemlerin dengelemeye çalışması, hocaların 1-0 bana yeter deyip ondan sonra saldırmaması mı, sorun nedir bilmiyorum ama öyle kopup giden derbiler yaşanmıyor artık.
Türkiye'de derbi; gerginliğin hat safha da olduğu, futbol kalitesinin sıfır olduğu adı büyük maçlardır sadece gözümde.

Yarım sıfır olsun bizim olsun, ilk maçta dediğim gibi oyun kalitesine falan baksak adamların içinden geçmemiz lazım ama 1-0 yenildik.
Bu yüzden sadece sonuca bakacağım ne kadar kötü oynarsak oynayalım sonunda kazanalım yeterli.

geçen sene olimpiyattaki maç tek kaleydi, skor olarak 2 1 olabilir ama oyun olarak paramparça ettiğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Nevyo sikala zamani iyiydi @Gokhan- gelene gidene uj cekiyorduk araya barselonoyi da sikistiriyorduk ona da fikis tarife uj.
Simdi toparlanma ve cikis zamani, derbiyi genelde daha cok ihtiyaci olan kazanir. Bizim ihtiyac belli fbyi ezer geceriz gonlunuzu ferah tutun. Hem oyun olarak hem sikor olarak dagitacagiz

Çevrimdışı FedericoGiunti

Aynen 1-0 olsun bizim olsun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben Çarşı'nın ve onu yöneten grubun artık misyonunu fazlasıyla tamamladığını ve yeni düzene göre değişmeleri gerektiğini düşünüyorum, maç sırasında onlara sövmekten maçı izleyemiyorum açıkçası rakip baskı yapıyor bizim de rakibi baskı altına almamız lazım arabesk beste derdindeler hücuma geçiyoruz atak üstüne atak halen arabesk beste arayışı klasik beste tekrarları, oyundan ve takımdan bu kadar kopuk olmaları geçmiş dönemde görece kabul edilebilirdi ama yeni formatta artık bu tarz tribüncülüğün miadı doldu, umarım azalarak biterler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

geçen sene olimpiyattaki maç tek kaleydi, skor olarak 2 1 olabilir ama oyun olarak paramparça ettiğimizi düşünüyorum.

İşte ben de bundan bahsediyorum zaten, 2-1 olana kadar üstüne gidiyoruz ondan sonra frene basıyoruz ya da hakem düdükleriyle karşı tarafı ayakta tutmaya çalışıyor bu ikisinden biri kesinlikle oluyor.Geçen sene TT Arena'da ki maçta da güzel oynamıştık ama 1 tane attık sonra o da bitti.
Keza karşı taraflar için de aynı şey geçerli ben derbilerden keyif felan almıyorum futbol anlamında.
Eskiden 3 ler 4ler 5 ler hava da uçuşuyordu.
Nevyo sikala zamani iyiydi @Gokhan- gelene gidene uj cekiyorduk araya barselonoyi da sikistiriyorduk ona da fikis tarife uj.
Simdi toparlanma ve cikis zamani, derbiyi genelde daha cok ihtiyaci olan kazanir. Bizim ihtiyac belli fbyi ezer geceriz gonlunuzu ferah tutun. Hem oyun olarak hem sikor olarak dagitacagiz
İnşallah abi, şaşalı skor ve futbol görmeyi ben de istiyorum ama son zamanlarda dağ fare doğuruyor sürekli.
İt dalaşından başka bir şey olmuyor.

Güzel özetlemişsin eline sağlık..

Teşekkür ederim.

Aynen 1-0 olsun bizim olsun.
Zaten ya 1-0 olur ya 2-1 klasik derbi skorları  :D
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2017, 11:40:11 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

Ben Çarşı'nın ve onu yöneten grubun artık misyonunu fazlasıyla tamamladığını ve yeni düzene göre değişmeleri gerektiğini düşünüyorum, maç sırasında onlara sövmekten maçı izleyemiyorum açıkçası rakip baskı yapıyor bizim de rakibi baskı altına almamız lazım arabesk beste derdindeler hücuma geçiyoruz atak üstüne atak halen arabesk beste arayışı klasik beste tekrarları, oyundan ve takımdan bu kadar kopuk olmaları geçmiş dönemde görece kabul edilebilirdi ama yeni formatta artık bu tarz tribüncülüğün miadı doldu, umarım azalarak biterler.

Napoli maçında öne geçtikten sonra Antipati'nin yaptığı goygoy hatasını Lyon maçında Çarşı yaptı, öne geçtiğimizde her şey bitti sanıyoruz.
Neyse ki Hamsik ve Lacazette gibi büyük düşünürler öyle olmadığını gösteriyor ama ders alacağımızı da sanmıyorum hiç.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Şevşek'in tayfası maalesef.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Napoli maçında öne geçtikten sonra Antipati'nin yaptığı goygoy hatasını Lyon maçında Çarşı yaptı, öne geçtiğimizde her şey bitti sanıyoruz.
Neyse ki Hamsik ve Lacazette gibi büyük düşünürler öyle olmadığını gösteriyor ama ders alacağımızı da sanmıyorum hiç.
en büyük aksaklık o goygoya vurmamak lazım maç 4 5 0 olsa tamam da adana maçında da oldu bu 1 farkla öndeyken neyin goygoyu bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lig maçlarında kaç kere oldu bu, bir değil iki değil, maç sonunda 3-4 farka ulaşınca istediğin goy goyu yap. Resmen takıma ihanet ediyorlar ve işin acı tarafı bunu takıma iyilik yaptıklarını düşünerek yapıyorlar ya da hiç farkına değiller.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şevşek'in tayfası maalesef.
İphone 7 çıktı bunlar hala iphone 3gs kafasında takılıyorlar :D bunlara Fikret Başkan ufak bi tribün inşaa etsin karşısanada dev ekran orada istedikleri gibi küfür edip maç izlesinler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eaglekartal

fener maçları son yıllarda sıkıntılı geçiyor adımıza,genelde derbi maçlarında olan sıkıntımızyıllardır fener maçlarındada görülüyor,oyun olarak iyide oynasak sonucu aldığımız bir kaç maç var maalsef.bu maçda çok zor geçecek belki yine baskılı tek kale vb oynuycaz ama gs maçıda gördük adamların oyun planı tek.kapan kapan bir tane sıkıştırırsam atarım diyor ve böyle böyle son 10 maçta 9 galibiyet aldılar.başlarda puan az kaybetseler liderlik savaşı vereceklerdi.buda Türk futbolunun ayıbıdır.bukadar tek planla sadece kapanıp bir tane sıkıştırırım diyen bir büyüğün hala ilk 2de olma ihtimali bu futbolun ayıbıdır.maça gelirsek 1 puana üzülmem.ama bursayı sonraki hafta mutlak yenmek koşuluyla.yoksa iş sıkıntıya girebilir.ve lütfen yönetim seneye genç zımba gibi yardıran kanat oyuncuları alın bu takıma

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İki grupta malesef birbirleriyle -çok afedersiniz- sidik yarıştırmaktan rakibe ve hakeme gerekli baskı yapılamıyor.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Doğru bir kadro ile maç kolay geçer. Pozisyon bile vermeyiz. Forvette umarım cenk oynamaz.

kadro tahminim (isteğim)
                Fabri
gg - marcelo - mitroviç - adriano
         oğuzhan - atiba
      q7 - talisca - babel
           aboubakar
İkinci yarı dembaba girsin gölünü atsın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı abdusta

Cuma gunu oynanacak Antalya-Başakşehir maçı nın sonucu,Derbideki
oyunun ruhuna yansıyacak
ben Antalya-Ts maçının oyununa bakarak,
Başakşehiri Antalya karşısında  Favori görüyorum
umarım Antalyadaki sonuç takım üzerinde baskı yapmayacaktır
her ne kadar başkalarının ne yaptığı değil bizim yaptığımız önemli olsada
dikkati çektim

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oyunun ruhuna yansıyacak
dikkati çektim

saygılar
ben rıza çalımbayın kaybetmek istemediğini düşünüyorum, ona göre savunma ehemmiyetini ön plana çıkaran takımla oynar abi.

oyunun ruhuna yansıyacak
dikkati çektim

saygılar
Ben aynı düşünmüyorum. Başak beraberlikten fazlasını alamaz.
Saygılar
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

ben rıza çalımbayın kaybetmek istemediğini düşünüyorum, ona göre savunma ehemmiyetini ön plana çıkaran takımla oynar abi.
En yetersiz₁ antrenordur aglak riza, ezik herif. Avciyi madara etmeye calisirken elindeki maci verir. Simdiden mac sonrasi konusmalarini hazirliyordur o. Insallah icinde patlamaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En yetersiz₁ antrenordur aglak riza, ezik herif. Avciyi madara etmeye calisirken elindeki maci verir. Simdiden mac sonrasi konusmalarini hazirliyordur o. Insallah icinde patlamaz
valla Başak'a yenilmesin de istediğini yapsın el kebir'e gerekli enerjiyi yolluyorum gol atacak.

Çevrimdışı tangaz

başakşehir de dahil olmak üzere 3 istanbul takımı ile oynayıp iyi skor alıp takip eden haftalarda vurup geçen takım sayısı düşük, bu bağlamda başakşehirin antalyada takılacağını düşünenlerdenim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz Fener maçını aldıktan sonra Antalya kazanmış ya da kazanmamış benim için fark etmez. Antalya kaybederse kendine kaybeder. Buna rağmen Fener , Antalya'nın kaybetmesini ister mi? İstemez. Başakşehir deplasmanda kapanan takımlara karşı iyi mi? Değil.
Biz kendi işimize bakalım , gerisi önemli değil. Kendi elimizle Başakşehir'e maçı verdik . Artık hata yapmamalıyız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başakşehir de dahil olmak üzere 3 istanbul takımı ile oynayıp iyi skor alıp takip eden haftalarda vurup geçen takım sayısı düşük, bu bağlamda başakşehirin antalyada takılacağını düşünenlerdenim.
antalya ve trabzon'da puan kaybedeceklerini düşünüyorum eğer kaybederlerse maksimum 71 puana ulaşabilirler biz 8 puan alsak şampiyonuz,  önümüzdeki 5 maçı'da kazanmamamız için hiçbir sebep yok, en kötüsünü düşünürsek 10 alırız gibi görünüyor.  Başakşehir 5'de 5 yapması gerekiyor o da çok uzak ihtimal bence Murat abi.

Bizim kağıt üstünde puan kaybedebileceğimiz tek maç fener maçı. Birazda kasımpaşadan çekiniyorum bize ters geliyorlar. Başak ise antalya ve trabzonda kesin puan kaybedecekler. Her türlü avantajlıyız. Puanlar şu an eşit olmuş olsaydı bile biz avantajlıydık. Şimdi 4 puan öndeyiz rahat olalım. İNŞAALLAH şampiyonuz.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

antalya ve trabzon'da puan kaybedeceklerini düşünüyorum eğer kaybederlerse maksimum 71 puana ulaşabilirler biz 8 puan alsak şampiyonuz,  önümüzdeki 5 maçı'da kazanmamamız için hiçbir sebep yok, en kötüsünü düşünürsek 10 alırız gibi görünüyor.  Başakşehir 5'de 5 yapması gerekiyor o da çok uzak ihtimal bence Murat abi.

5de5 falan yapamazlar şampiyon belli 2.lik mücadelesi veriyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

5de5 falan yapamazlar şampiyon belli 2.lik mücadelesi veriyorlar.
elemeyi geçmeleri zor abi, seneye yine 35 40 m euro civarı gelir elde ederiz bir nebze rahatlayalım artık borçlar artmasın en azından stabil duruma getirmek lazım.

Etiketler: