Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165110 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Evet silkelenin artık beyler! Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz! Şampiyonluk maçına çıkıyoruz!

Tüm sezonun meyvesini toplayacağımız maç bu! Çıkartın atkıları girin havaya yavaştan!

Şampiyon Beşiktaş Yazdıracağız!!!!!!

Çevrimdışı Necmi

Ayrım yapmıyorum ozinin zam istemesine sebep buluyorum.
sen neden Beşiktaşlısın bir sebep bulsana
ben düşünüyorum düşünüyorum bir sebep bulamıyorum
sürekli eleştiri birde her duyduğun haber kesinmiş gibi yargılar.
Benim bulduğum tek sebep ya Beşiktaşlı olmadığın yada ağır psikolojik
sorunların bu şekilde dışa vuruyor. Resmen trollük yapıyorsun hemde her mesajında
istisnasız.
O kadar fazla gözüme batıyorsunki. Eleştiri yapmak hakkıdır diye bile söyleyemiyorum kendime
Beşiktaşa bakış açın bu kadar olumsuzsa tutma kardeşim bu kadar basit tutma.
insan bazı konularda memnuniyetsiz olabilir eleştiride yapabilir. ama her konuda memnuniyetsiz olamaz
öyle bir sorun varsa ne işin var bu camianın içinde
Kimse senin karın ağrılarını burda çekmek zorunda değil bunu bu son mesajlarınla ilgili değil
buraya geldiğinden beri attığın her mesajla alakalı söylüyorum

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Büyük gün geldi  :lol: Ne kadar zormuş insanın takımının haftada 1 maç yapması valla.Umarım geçen haftada yaşadığımız boşvermişlik değilde yorgunluktur çünkü yarın yorgunluğumuz olmayacak artık bahane mahane yok bam bam bam  :lol:

Çevrimdışı Egos

sorunların bu şekilde dışa vuruyor. Resmen trollük yapıyorsun hemde her mesajında
istisnasız.
O kadar fazla gözüme batıyorsunki. Eleştiri yapmak hakkıdır diye bile söyleyemiyorum kendime
insan bazı konularda memnuniyetsiz olabilir eleştiride yapabilir. ama her konuda memnuniyetsiz olamaz
Kimse senin karın ağrılarını burda çekmek zorunda değil bunu bu son mesajlarınla ilgili değil

beşiktaş'ı bu kadar yakından takip eden adamdan "troll" çıkmaz, ama takıntılı diyebiliriz. maaş konusunda sürekli aynı şeyleri söylüyor, eğer ortalığı karıştırmak istese mutlaka farklı çıkarımlarda da bulunurdu. hiçbirimiz normal sayılmayız ağabey, forumu delilerden temizlesek geriye 5 ziyaretçi ya kalır ya kalmaz.

Çevrimdışı Egos

Büyük gün geldi  :lol: Ne kadar zormuş insanın takımının haftada 1 maç yapması valla.Umarım geçen haftada yaşadığımız boşvermişlik değilde yorgunluktur çünkü yarın yorgunluğumuz olmayacak artık bahane mahane yok bam bam bam  :lol:

küçümseme ve yorgunluk karışımıydı. hakikaten zor geçti hafta.

Çevrimdışı ardiles

adana maçında hoca 4-3-3 e göz kırptı. orta 3lü harikaydı ama savunmada marcelo-atınç uyuşmadığı için ilk yarı bütün takım kopuk göründü. tosiç ilk yarı bek yerine tandemde oynasaydı gol yemezdik. bakalım bu hafta hoca nasıl oynatacak

Çevrimdışı Necmi

borç ödemek için nakit akışı gerek, nakit akışı için için sportif başarı, sportif başarı için kaliteli oyuncular, kaliteli oyuncular için görece yüksek yıllık ücret vermek gerek... görüldüğü üzere en başa döndük. soru ve cevap basit;

soru: tr ligi şampiyonluğu ve avrupada kısmi başarı için oyuncuya ne kadar ödemeliyiz?

cevap: 1,6 1.7 yeterli. fazlasını hakeden oyuncular bize büyük gelir karşılıklı anlaşılır ve başka kulüplere bonservisiyle transfer edilir. bu sayede borç ödeme gücümüz olur.

500 milyon dolar borç var bu borcun yıllık faizi en iyimser tahminle 50 m yapar. her yıl 50 m borç ödediğimizde sadece faizi ödemiş oluyoruz ana para ise olduğu gibi duruyor. yönetim yeni yeni bu yıllık yüksek faiz ödemelerini yapılandırdı. ne zaman ki her yıl borcun faizini ödeyip + borcun kendisi olan anaparayı azaltacak şekilde ödemeler yapmaya başlarız o zaman oyunculara daha yüksek bedeller ve daha yüksek başarı beklentisi söz konusu olabilir.
birincisi ülkedeki piyasayı senin belirleme gibi bir lüksün yok bak son 15 yıla kaybettiklerini koy ortaya tabi gs gibi başarı için elde ettiğinden fazla harcamak gibi bir salaklıkta yapamazsın bir denge söz konusu.
senin en iyi oyuncularına şu anda geleceğe dönük teklif ettiğin para renklilerin yıllardır sıradan oyuncularına verdiği para bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor. işi iki şekilde alabilirsin birincisi oyuncular genel anlamda bu parayı hakediyormu bence etmiyor ikincisi daha azına oynatma imkanın varmı bu renkli kafası olduğu sürece malesef yok. Güçlü kulüp olabilmek sadece oyuncu parlatmayla olmuyor onları elinde tutabilen kulüp güçlü kulüptür. Doğrumu değil ama malesef kapitalist dünyanın bazı gereklerinden biride bu.Amatör düşüncenin endüstriel futbol içinde yeri yok Kapitalizmde çarkın dönebilmesi için paranın sürekli el değiştirmesi gerekiyor. Ancak bunu başarılı bir şekilde sürdüren kulüpler yukarıya tırmanabilir.
bu arada 500 M$ borcumuz yok. bunu lafla şişirmenin manasıda yok borcumuz dolar bazında 350 M  civarı. sadece faiz ödemiyoruz buda yanlış düşünce borçlarımızın çoğu taksitli ödemelere yayılmış ek faiz üretmeyen zaten faizide içinde olan borçlar Borcun senin dediğin gibi 500 bile olsa bu para 10 yıllık borcunun diyelim faizi toplamıyla 500 ediyor her ödediğin 50 M borcunun %10 unun bitmesi demektir. bir yerden kredi çektiğinde o kredi bitene kadar her dakika faiz uygulamazlar bir kere hesaplanır ve ödeme sürenle sabitlenir.
şimdi  eline toplu para geçti borcunu ödeyeceksin bu senin rakamınla söylüyorum 500 M görünen borcu peşin ödediğinde belki 400 m ye kapatırsın o zaman borç aşağıya düşer. Yeni borçlanma yapmadığın sürece faizden yakınılmasının nedeni diyelim on liraya ihtiyacın var nakitin olmadığı için kredi çekip on liralık borcunu 12 liraya çıkartıyorsun buda iki liralık faiz yükünü beraberinde getiriyor. biz ne yaptık onbeş yıldır yapamadığımız bir şeyi yaptık bütçe denkleştirdik bunu borçları düşürerek yapmadık gelirleri arttırarak yaptık. Ticarette bir kural vardır gelirlerini arttırmak için giderlerinide arttırmak zorundasın giderlerini arttırmadan gelirlerini arttırma ihtimalin yok. biz 1-1,5 aralığında maaş verirken bütçemiz 150 M du şimdi bütçeyi 700+ ya çıkardık bunu 150 bütçeye denk gelen maaşlarla ve giderlerle yapamazsın. öyle bir dünya yok
10 lira gelirin varsa bunun 3 lirası karsa karını 6 liraya çıkartmanın tek yolu gelirini 20 liraya çıkartmaktır. o zaman karın 6 lira olur ama bunu yaparken giderinide 7 liradan 14 liraya çıkartmış olursun çok iyi bir yönetimle bu gelirin 20 liradaki payını 6 değil yediye çıkarır giderini 14 den 13 e düşürürsün daha fazlası olmaz yapmak için giderlerini iyice düşürmeye kalkarsan sağlıklı büyüme olmaz birden batarsın ilk halinin bile altına düşersin.
bir kural daha var büyümek için borçlanmak zorundasın borçlanmadan büyüyemezsin şimdi 10 lira kazanan işletmesin yüzde on büyme gibi bir trentle ilerliyorsun seneye 11 liralık bir şirket oldun bu normal akışın içinde değerini korumak demek oluyor büyüme değil ama on liralık şiketten yirmi liralık şirkete dönüşmek için dışardan bir on lira takviye yapman lazım bunun adıda borçlanmadır. sana ne avantaj sağlar basit yüzde olarak gelirin aynı kalır ama gelirin iki katına çıkar buda iki misli piyasa hakimiyeti demektir. bunu yapamayanları yok edersin buda piyasaya daha çok hakim olmanı sağlar daha söz sahibi olursun. bunu futbola uyguladığımızda şimdi renkli rakibinin elinde 1 liralık oyuncu var sen ona 1.2 verir alırsın burda piyasayı şişirmiş olursun bu bir zararmıdır evet zarardır. ama sen gelirini iki katına çıkarttın ya bu zararı rakibine göre daha fazla süspanse edebiliyorsun diğer taraftan ortada bir 10 liralık gelir pastası var. rakibinin bundan pay almasını önleyerek bir lira payı varsa sen 0,2 harcayarak 0,8 kazanıyorsun ama rakibinin 1 kazanmasını engelliyorsun yılarca bize bunu yaptılar biz hep bir adım geride kaldık. bir hata yaptılar çilek peşine düştüler. Piyasayı belirle ve piyasaya hakim ol ama bu piyasaya hakim olamadan başka piyasalara göz dikersen tokadıda yersin. ilkesini es geçtiler ve battılar. bizim bu hataları yapmammamız gerekiyor bu çizgiyi koruduğumuz sürece kapital amiral gemilerini sever.
senin oyuncun iyi kazanacak mutluluk merkezi olacaksın en önde olacaksın bunu en iyi sponsorlarla pastanın en büyük dilimini yiyerek başarırsın ne zaman burdaki bütün pasta senin olur işte o zaman komşu pastanedeki pastalara göz dikersin ordan dilim kapmaya çalışırsın. ama unutma burda senin küçüklere yaptığını komşu büyük pastahanelerde sana yapacak senin pastanı yemek için hamleler yapacak bunu bilip haddini aşmadan kimin pastasına göz dikeceğini bilerek yürürsen sürekli karnın tok kıçın kapalı kalır.

Çevrimdışı Necmi

beşiktaş'ı bu kadar yakından takip eden adamdan "troll" çıkmaz, ama takıntılı diyebiliriz. maaş konusunda sürekli aynı şeyleri söylüyor, eğer ortalığı karıştırmak istese mutlaka farklı çıkarımlarda da bulunurdu. hiçbirimiz normal sayılmayız ağabey, forumu delilerden temizlesek geriye 5 ziyaretçi ya kalır ya kalmaz.
kardeşim sadece kendini sorgulasın diye yazdım yoksa Beşiktaşlı olmadığını falan
%1 ihtimalle bile düşünsem bu foruma tek mesaj atamaz. Eleştirilerine tabiki teker teker saygı gösteriyorum
ama bu artık süreklilik arzettiğinde farkındalık yaratma çabası oluyor. inandırıcılıktan uzaklaşıyor. İyi bir
Beşiktaşlı olmak sürekli eleştirmek değildir. Takımının gerçekten başarılı olmasını istiyorsan eleştirilerin yanında
başarıyıda alkışlayabilmen gerekiyor sürekli eleştiri tüketir senide tüketir herkeside tüketir. Takımıda tüketir.
Yanlış olan eleştiri yapmak değil yanlışlık bunun dozunu ayarlayamamaktır. Dozu kaçtığında o düzeltmek için yaptığın
eleştiriler ölümcül bir silaha dönüşür.
birde haber türk gibi spox gibi hürriyet gibi bir yerden duyduğun bir haberle kulübünü gömüyorsan bak haber doğrudur yanlıştıra
girmiyorum bile bu kaynaklardan alıpda konuştuğun anda bende direk senin Beşiktaşlılığına tükürürüm.
her şeyin bir sınırı var bunuda aşmamak gerekiyor.
Yüzde yüz haklı bile olunsa Beşiktaş düşmanlarının trenine binerek yapılacak eleştiriler ciddi yapanı sorgulatır sorgulatmalıdırda.
Beşiktaş sevdalısı Beşiktaş düşmanlarıyla aynı cephede olmaz.

Çevrimdışı Necmi

birde forumu delilerden temizlemeye kalkarsam ilk kendimi halletmem gerekir
bizde akıllı kimse yokki. :bandit:

Çevrimdışı ardiles

Ancak bunu başarılı bir şekilde sürdüren kulüpler yukarıya tırmanabilir.

sadece bu kısmı alıntıladım diğer kısımlar hakkında genel kurul bilinç seviyesi ne durumda? son seçimde geçersiz oy oranı %10 du  :evillol: 10 kişiden 1i hatalı oy kullanmış. bu yüksek oran seçim kaybettirir. 2 başkan adayından kazanacak olan kaybeder. şu yazılanlardan kaçı fikir sahibi? bize para-çokomelden fazlası yaramaz kulüp büyüdükçe üzerinde uçuşan sineklerde çoğalır. 2004 yılında borcumuz 17m dolardı. borçsuz olmamıza rağmen kötü yönetimin telafisi çok zor oldu hala düzlüğe çıkamadık. borçsuz olmamıza rağmen toparlanmak kolay olmadı aynı zihniyete sahip insanlar birde borçla büyüyen kulübe başkan olsalardı halimiz ne olurdu.

f.orman 2 sezon sonra bırakıyor kimlere kalacağız bilmiyoruz. bir kuralda ben yazayım "bir işletmeyi dede kurar, baba büyütür, oğul tutar, torun sanat tarihi okur." 1903 yılında bir defaya mahsus kurulmuşuz dede kısmını atlayalım. baba büyütür, oğul tutar, torun sanat tarihi okur: seba,bilgili,demirören. yeni süreç ormanla başladı sonraki başkan s.bilgili gibi mirasa sahip çıkar fakat daha sonrasında gelecek kişi  :by2:

gelirlerle borçları indirmeye çalışalım borcun ödenmesi taraftar nezdinde rahatlamaya sebep olur. başarısız başkanların yapacağı tahribat sonra gelenlerce telafi edilebilir seviyede kalır. gerekirse her sene ikili averajla şampiyon olacak kadar büyüyelim ama her sene şampiyon olalım. kısaca korkumuz liyakat sorunu. birde liste sıkıntısı var. iş yapacak isimsiz insanlar yerine, seçim kazandıracak ama yararı olmayacak isimli insanlar doluşuyor yönetime.

Çevrimdışı Necmi

sadece bu kısmı alıntıladım diğer kısımlar hakkında genel kurul bilinç seviyesi ne durumda? son seçimde geçersiz oy oranı %10 du  :evillol: 10 kişiden 1i hatalı oy kullanmış. bu yüksek oran seçim kaybettirir. 2 başkan adayından kazanacak olan kaybeder. şu yazılanlardan kaçı fikir sahibi? bize para-çokomelden fazlası yaramaz kulüp büyüdükçe üzerinde uçuşan sineklerde çoğalır. 2004 yılında borcumuz 17m dolardı. borçsuz olmamıza rağmen kötü yönetimin telafisi çok zor oldu hala düzlüğe çıkamadık. borçsuz olmamıza rağmen toparlanmak kolay olmadı aynı zihniyete sahip insanlar birde borçla büyüyen kulübe başkan olsalardı halimiz ne olurdu.

f.orman 2 sezon sonra bırakıyor kimlere kalacağız bilmiyoruz. bir kuralda ben yazayım "bir işletmeyi dede kurar, baba büyütür, oğul tutar, torun sanat tarihi okur." 1903 yılında bir defaya mahsus kurulmuşuz dede kısmını atlayalım. baba büyütür, oğul tutar, torun sanat tarihi okur: seba,bilgili,demirören. yeni süreç ormanla başladı sonraki başkan s.bilgili gibi mirasa sahip çıkar fakat daha sonrasında gelecek kişi  :by2:

gelirlerle borçları indirmeye çalışalım borcun ödenmesi taraftar nezdinde rahatlamaya sebep olur. başarısız başkanların yapacağı tahribat sonra gelenlerce telafi edilebilir seviyede kalır. gerekirse her sene ikili averajla şampiyon olacak kadar büyüyelim ama her sene şampiyon olalım. kısaca korkumuz liyakat sorunu. birde liste sıkıntısı var. iş yapacak isimsiz insanlar yerine, seçim kazandıracak ama yararı olmayacak isimli insanlar doluşuyor yönetime.
burası bir aile şirketi değil aile şirketleri kurumsallaşamazsa yok olmaya mahkumdur. kurumsallaştığında
koç sabancı olur. kötü başkanlardan bahsetmişsinde biz YD dışında kötü başkan görmedik üstünkaya peşinden seba sonra bilgili yd ve Orman
üstünkaya kulüpdeki birinci feda kampanyasını başlatan alt yapıyı kuran maf kadrosunun temelini atan başkandır aslında bunun kaymağınıda
seba yedi. sonra gelen Seba kurulu alt yapıyla yola çıkıp kulübe çok artı değer katan bir başkandı. sonrasında gelen bilgili güçlü bir kadroyla
geldi kulüp ekonomisini iyi yönetti 100 yıl şampiyonluğu kazandırdı o yönetim devam edebilseydi Beşiktaş şimdi farklı yerlerdeydi. sonra YD dönemi
tam bir mirasyedi dönemi. arkasından gelen Orman yönetimi. Tüketilen kaynakları tekrar yerine koyma seba döneminden beri geçilemeyen
endüstriel futbol rekabetine kulübü geçirebilmesi hemde çok iyi geçirmesi. aslında 35 yıllık süreçte bir kötü başkan görmüş ama bunu 8 yıl boyunca
yaşamış ve bütün kaynakların bu sürede tüketilmesine tanık olunmuş. ama bu sekiz yılın tek suçlusu YD değil ona tahammül eden kongre esas suçludur.
ve bugün hala kurtulmaya çalıştığımız divan kurulu. Yeni YD ler elbette çıkabilir. Ama ben sizin kadar umutsuz değilim onlardan çok daha fazla Beşiktaş sevdalıları var bu kulüp sahipsiz değil her zaman en kötü dönemlerden silkilerek çıkmayı bildi. Birde asla kötüyü düşünerek yaşanmaz. Bazende iyi
şeyler yapmaya çalışırkende batarsın. bütün iş doğru zamanda doğru rüzgarı yakalamak ve yelkenleri olabildiğine şişirip gidebildiğin kadar uzağa gidebilmek
sadece iyi yönetilmen bir şey ifade etmiyor ülke krizleride seni etkiliyor.
Güzel olan ne biliyormusun Beşiktaş bu kurtuluş recetesine ülke çok kötü durumdayken ulaştı. O nedenle bugün yapılanlar iki katı daha değerli.
orman yönetimi iki yıl sonra gitmeyecek büyük ihtimal bir dönemi daha var kullanacaktır. kullanmalıdırda. sonrasında gelecek olanda veliaht olacaktır
yani Fikret orman yönetimi ve ondan sonra gelecek yönetimin Beşiktaşın çıtasını yükselteceğini düşünüyorum. Çünkü bu yönetim sadece kulübü düzeltmiyor
aynı zamanda temizlikte yapıyor. Bu çok önemli her geçen gün parazitler azalıyor. tam temizlenmesi için gerçekten bir döneme daha ihtiyaç var.
kongre yapısıda değişir. yönlendirilen kongre kötüdür ama biri yönlendirecekse kendini kanıtlamış doğru kişiler yönlendirmeli
düşünün bu kötü süreçte bize en büyük desteği veren kişiyi divan üyeliğinden atan bir divan başkanı vardı düne kadar bu kulüpde.
Sıkmayın canınızı hassasiyetinizi anlıyorum ama bu kulüp iyi yönetiliyor artık. Birazda bazı şeyleri yönetenlere bırakmak gerekiyor.
ellerini geniş tutmak lazım doğru yapılan şeyler gelecekte yapılacakların teminatıdır diye bakmak gerekiyor. Hep güvensizlik olmaz birilerine
güvenmekte gerekiyor. Gerçekten hakim olamadığın şeylere eleştiri getirmek gerçekten anlamsız kalıyor. Artık bu yönetimi yaptıkları için değil
yapamadıkları için eleştirelim. Ben basket arenayı bekliyorum. Evet stad hamlesi gibi bunuda yapıp ikinci büyük takımımızı şahlandırmamız gerekiyor
biz futbol kulübü değiliz. diğer branşlarımızıda gereken hamlelerle sıçratmak gerekiyor onlarda Beşiktaş bayrağını dalgalandırıyor.

Çevrimdışı taner37

Adana maçındaki ki gibi 4-3-3 çıkarsa takım geçmiş olsun

Klasik 4 2 3 1 çıkmalı​
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı goktasoktay

burası bir aile şirketi değil aile şirketleri kurumsallaşamazsa yok olmaya mahkumdur. kurumsallaştığında
koç sabancı olur. kötü başkanlardan bahsetmişsinde biz YD dışında kötü başkan görmedik üstünkaya peşinden seba sonra bilgili yd ve Orman
üstünkaya kulüpdeki birinci feda kampanyasını başlatan alt yapıyı kuran maf kadrosunun temelini atan başkandır aslında bunun kaymağınıda
seba yedi. sonra gelen Seba kurulu alt yapıyla yola çıkıp kulübe çok artı değer katan bir başkandı. sonrasında gelen bilgili güçlü bir kadroyla
geldi kulüp ekonomisini iyi yönetti 100 yıl şampiyonluğu kazandırdı o yönetim devam edebilseydi Beşiktaş şimdi farklı yerlerdeydi. sonra YD dönemi
tam bir mirasyedi dönemi. arkasından gelen Orman yönetimi. Tüketilen kaynakları tekrar yerine koyma seba döneminden beri geçilemeyen
endüstriel futbol rekabetine kulübü geçirebilmesi hemde çok iyi geçirmesi. aslında 35 yıllık süreçte bir kötü başkan görmüş ama bunu 8 yıl boyunca
yaşamış ve bütün kaynakların bu sürede tüketilmesine tanık olunmuş. ama bu sekiz yılın tek suçlusu YD değil ona tahammül eden kongre esas suçludur.
ve bugün hala kurtulmaya çalıştığımız divan kurulu. Yeni YD ler elbette çıkabilir. Ama ben sizin kadar umutsuz değilim onlardan çok daha fazla Beşiktaş sevdalıları var bu kulüp sahipsiz değil her zaman en kötü dönemlerden silkilerek çıkmayı bildi. Birde asla kötüyü düşünerek yaşanmaz. Bazende iyi
şeyler yapmaya çalışırkende batarsın. bütün iş doğru zamanda doğru rüzgarı yakalamak ve yelkenleri olabildiğine şişirip gidebildiğin kadar uzağa gidebilmek
sadece iyi yönetilmen bir şey ifade etmiyor ülke krizleride seni etkiliyor.
Güzel olan ne biliyormusun Beşiktaş bu kurtuluş recetesine ülke çok kötü durumdayken ulaştı. O nedenle bugün yapılanlar iki katı daha değerli.
orman yönetimi iki yıl sonra gitmeyecek büyük ihtimal bir dönemi daha var kullanacaktır. kullanmalıdırda. sonrasında gelecek olanda veliaht olacaktır
yani Fikret orman yönetimi ve ondan sonra gelecek yönetimin Beşiktaşın çıtasını yükselteceğini düşünüyorum. Çünkü bu yönetim sadece kulübü düzeltmiyor
aynı zamanda temizlikte yapıyor. Bu çok önemli her geçen gün parazitler azalıyor. tam temizlenmesi için gerçekten bir döneme daha ihtiyaç var.
kongre yapısıda değişir. yönlendirilen kongre kötüdür ama biri yönlendirecekse kendini kanıtlamış doğru kişiler yönlendirmeli
düşünün bu kötü süreçte bize en büyük desteği veren kişiyi divan üyeliğinden atan bir divan başkanı vardı düne kadar bu kulüpde.
Sıkmayın canınızı hassasiyetinizi anlıyorum ama bu kulüp iyi yönetiliyor artık. Birazda bazı şeyleri yönetenlere bırakmak gerekiyor.
ellerini geniş tutmak lazım doğru yapılan şeyler gelecekte yapılacakların teminatıdır diye bakmak gerekiyor. Hep güvensizlik olmaz birilerine
güvenmekte gerekiyor. Gerçekten hakim olamadığın şeylere eleştiri getirmek gerçekten anlamsız kalıyor. Artık bu yönetimi yaptıkları için değil
yapamadıkları için eleştirelim. Ben basket arenayı bekliyorum. Evet stad hamlesi gibi bunuda yapıp ikinci büyük takımımızı şahlandırmamız gerekiyor
biz futbol kulübü değiliz. diğer branşlarımızıda gereken hamlelerle sıçratmak gerekiyor onlarda Beşiktaş bayrağını dalgalandırıyor.
Ağzına sağlık abi

Çevrimiçi Rasim

Bugün mac esnasinda köyiçi nasil olur

Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş galibiyetine 3000 lira basmayı düşünüyorum. Tek maç.. ne dersiniz..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin arkadaslar

Fb transfere hizli girmis, konop almislar

:icool:

Çevrimdışı underworld

istisnasız.

1- Benim Beşiktaşlılığı mı sorgulamak kimsenin haddine değil !
2- hangi habere kesin görüp kesin yargıya varmışım bi açıkla da bizde öğrenelim.
( ozi konusuna ben pek takılmıyorum bile çünkü sahile vuran tsunami dalgası devre arası ötesinde yerin 7 km altında oldu.Ben bu işin 7 km yerin altında olan yerdeyim.işin ortaya çıktığı yerde.Ozi burda sahile vuran son dalga.)
3- Benim bakış açım olumsuz değil realist.Ben daima iyi olma yolunda yapılan bütün hataları eleştiririm.Bundan da gocunmam ,padişahım çok yaşa demem, gelen ağam gidene paşam demem...
Biraz da sen bu kulübü savunsan iyi edersen necmi abi.bırak şu futbolcu mejeneri ağzıyla konuşmayı.

Bu kulüp borçlarını makul seviyeye indirmediği sürece maaş konusundaki yapılan yanlışları her zaman eleştirecem hemde en ağır şekilde.

Haaa borçlar iner sonra isterse 2,4 versinler isterse 4,7 versinler sonuçta benim veya sizlerin cebinden çıkmıyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı arda

Optik Başkan'ın pek veciz bir sözü var bu konu hakkında, biz de pek bir aynen öyle düşünürüz.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı taner37

Arkadaşlar belki zamanı değil ama yazayım.

Türkiye u 14 milli takımına seçilen bir çocuk var. Suriyeli. Türk vatandaşı yapılmış. Bayağı yetenekli. Çocuk Messi tarzında gibi geldi bana.. Türkiye kapmasa Almanlar kapacakmıs diyor hocası..

5. Sınıfa giden bir çocuk.. inşallah alabiliriz. Dortmund da bir Suriyeli vardı genç 18 yaşında. Bu daha ufak.. inşallah takip edilir..

Suriyeli dediysem Arap yani.

Ömer Abdülrahman bilirsiniz : D aklıma o geldi çocuğu görünce

http://www.yerelfutbol.com/suriyeli-messi-adem-u14-milli-takim-kampinda
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2017, 11:47:13 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün divan kurulunda net borcumuz açıklanacak değil mi ?

Çevrimdışı cagdas44

1- Benim Beşiktaşlılığı mı sorgulamak kimsenin haddine değil !
2- hangi habere kesin görüp kesin yargıya varmışım bi açıkla da bizde öğrenelim.
( ozi konusuna ben pek takılmıyorum bile çünkü sahile vuran tsunami dalgası devre arası ötesinde yerin 7 km altında oldu.Ben bu işin 7 km yerin altında olan yerdeyim.işin ortaya çıktığı yerde.Ozi burda sahile vuran son dalga.)
3- Benim bakış açım olumsuz değil realist.Ben daima iyi olma yolunda yapılan bütün hataları eleştiririm.Bundan da gocunmam ,padişahım çok yaşa demem, gelen ağam gidene paşam demem...
Biraz da sen bu kulübü savunsan iyi edersen necmi abi.bırak şu futbolcu mejeneri ağzıyla konuşmayı.

Bu kulüp borçlarını makul seviyeye indirmediği sürece maaş konusundaki yapılan yanlışları her zaman eleştirecem hemde en ağır şekilde.

Haaa borçlar iner sonra isterse 2,4 versinler isterse 4,7 versinler sonuçta benim veya sizlerin cebinden çıkmıyor.

Realizimden bahsedeceksek Oğuzhan konusundaki haberinde gerçekliğinin kanıtlanması lazım bunca realist eleştiri için.

Takım şampiyonluk yolunda önünde iki önemli maç var 6 puanı aldığımız anda iş bitiyor. Ama ne hikmetse Fatih Altaylı'nın ekibinin spor muhabirliği yaptığı gazetede çıkan ve Oğuzhan başta olmak üzere takımın yarısının aklını bulandıracak habere Beşiktaş camiası olarak öyle kendimizi kaptırıyoruz ki realizm adı altında o altı puanı yiyip bitiriyoruz. Burada defalarca yazıldı maç havasında değiliz ve bu iyi bir şey değil. Şimdi deve erol fb maçı için organizasyon paylaştı hangi tribün ne yapacak diye. Şampiyon oldukta benim mi haberim yok? Önce şampiyonluk sonra sözleşme. Daha öncede söylendi para mevzuları oyuncuların aklını karıştırıyor Atiba'dan verim alamadığımız dönemde sözleşmesi gündemdeydi şimdide kilidin ikinci parçasına durduk yere haber çıktı bunu yazanın niyetinde hasetlik ararım ben.

Önce şampiyonluğu garantileyelim sonra bu sözleşmeyi yerden yere vur ama önce gerçekliğini gör belki de burada yazılan kademeli sistem uygulanacak ve 1,9'dan başlayıp 5'inci yılda bu bedele ulaşacak oyuncu ne biliyoruz neye göre gömüyoruz?

Çevrimdışı mellfred

rızıkla bahis yapılmamalı
3000 lira gözden çıkarabileceğin bir paraysa oynanır ancak. işinden gücünden yaptığın birikimi riske etme derim

Çevrimdışı mylife1903

Realizimden bahsedeceksek Oğuzhan konusundaki haberinde gerçekliğinin kanıtlanması lazım bunca realist eleştiri için.

Takım şampiyonluk yolunda önünde iki önemli maç var 6 puanı aldığımız anda iş bitiyor. Ama ne hikmetse Fatih Altaylı'nın ekibinin spor muhabirliği yaptığı gazetede çıkan ve Oğuzhan başta olmak üzere takımın yarısının aklını bulandıracak habere Beşiktaş camiası olarak öyle kendimizi kaptırıyoruz ki realizm adı altında o altı puanı yiyip bitiriyoruz. Burada defalarca yazıldı maç havasında değiliz ve bu iyi bir şey değil. Şimdi deve erol fb maçı için organizasyon paylaştı hangi tribün ne yapacak diye. Şampiyon oldukta benim mi haberim yok? Önce şampiyonluk sonra sözleşme. Daha öncede söylendi para mevzuları oyuncuların aklını karıştırıyor Atiba'dan verim alamadığımız dönemde sözleşmesi gündemdeydi şimdide kilidin ikinci parçasına durduk yere haber çıktı bunu yazanın niyetinde hasetlik ararım ben.

Önce şampiyonluğu garantileyelim sonra bu sözleşmeyi yerden yere vur ama önce gerçekliğini gör belki de burada yazılan kademeli sistem uygulanacak ve 1,9'dan başlayıp 5'inci yılda bu bedele ulaşacak oyuncu ne biliyoruz neye göre gömüyoruz?
Bu kafayla gidersek aksam ibb bize saplar herkes kendine gelir.
Su maci en kotu berabere bitirmeliyiz. Beraberlik bir puan degil iki puan degerinde yenilirsek 3 puandan fazlasini ikili averaji kaybediyoruz.

Kac gundur takimin yarisini satip yarisini kovuyoruz burda. Ben diger forumlari, tifittiri falan takip etmedigim icin taraftarin diger kesimi ne ile mesgul onu bilemiyorum. Takip eden arkadaslar bir ozet gecebilir mi?

Çevrimdışı taner37

rızıkla bahis yapılmamalı
3000 lira gözden çıkarabileceğin bir paraysa oynanır ancak. işinden gücünden yaptığın birikimi riske etme derim
Zaten haram para yemedim şimdiye kadar şükür arkadaşım fenerli oda fenere basacakti bende BJK a ben tutturursam zaten 3 bini alıp geri kalanını ihtiyaç sahibine vermeyi düşünüyordum. Ama oynamayacağım çünkü haram haramdır sonuçta. Arkadaş fenere basacak bakalım..
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: