Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129790 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Samimiyetsizlik akıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası öyle ben fotodan bağımsız söyledim bunu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

maho ve tercüman falan çise mi gitmişler

Çevrimdışı tuncaboylu

Istatistik seviyorsun @tuncaboylu oturup cikar su orta meselesine bakalim. Avrupada kim kac orta yapiyor kac isabet sagliyor onu da goruruz.
Quaresmanin ortalayip ona ortada denmez ya ampul gibi golluk pasini suratiyla vurmaya calisip harcayan abunun durumunu ne yapacaz o ortayi isabetsiz mi sayacaz. 10 ortada 2-3 isabet bu forvetlerle buyuk basaridir ne olacak 10 ortada 8 isabet mi olacak 4 asist olacak. Yilda 100 asist gene basladin demogojiye
Demagojiyi falan yaptığım yok. :alala:

Babel'le toplam 7 lig maçı oynamış ve 5 gol atmış adam. Buyur sana istatistik o zaman.

Ayrıca ortalara kafa vurabilen bir oyuncu değil, özellikleri farklı.

Dünkü maçın ilk yarısında Gomez gibi oynadı, ortada yokken tek pozisyona girip attı golü. Fox on the box gibiydi.

Yoksa kimsenin Gomez'le karşılaştırdığı falan yok, bambaşka tiplemeler.

Çevrimiçi Necmi

neden genelden özele indirgiyorsun, bu adam bir kere Avrupa'da 3 maç ceza aldı, bir de kiev maçında skorun 6 0 olmasında onunda etkisi var. Son 1 aylık süreçte efektif olabilir ama sezon genelinde beklentileri karşılamadı, beğenmiyorum, sen beğeniyorsan kendi düşüncen senin yazdığın çoğu şey de benim komiğime gidiyor...
3 maç değil 4 maç ceza aldı yanlış biliyorsun.
evet kiev maçında onunda etkisi var en uçtaki adamın altı gol yenmesinde
ne kadar etkisi olursa o kadar etkisi var.
Sizdeki sorun ne biliyormusunuz elinizdeki on M lik bir oyuncudan 40-50 M lik bir performans
beklemek bu adam bu yaşta zaten dediğiniz gibi bir oyuncu olsa yolu havadan transit geçerken bile Türkiye topraklarına uğramaz bilmem farkındamısınız. tamam kusurları var zaten o kusurları olduğu için Beşiktaş forması giyiyor ve on M opsiyonu var. %100 demiyorum %20 %30 daha son vuruş becerisi olsa bonservisi 20+ olurdu zaten
evet biz böyle oyuncu alabiliriz yeteneği olan ama mental olarak istenilen seviyeye gelememiş. Bir şansımız
var o seviyeye çekmek için yeteneksiz adamı yetenekli yapamazsın ama yetenekli birinin içinden cevheri çıkartma şansın var Bizim takımda bu konuda on numara takım adam Afrika dönüşü nerdeyse her maç gol attı aynı performansı ilk yarıda gösterse şimdi cenkin yerinde o olurdu. cenk ondana daha kötü performans gösteriyor ne yazık.
önümüzdeki hafta Başak maçı var hangimiz cenkin o maça etkisi olur diyebiliyoruz. Ama abou öyle değil bir şekilde o maça etki edecek bunu hepimiz biliyoruz yok oyun içinde yokmuş yok şöyleymiş yok böyleymiş talisca içinde aynı şeyler söyleniyor beyler ikinci yarı bize skoru veren oyunculardan bahsettiğinizin farkındamısınız. Abou olmasa şu anda kaç puanda olurduk bir hesaplayın bakalım yada o olmasaydı onun yerini kim doldururdu. Bir oyuncu sahada yok diye hayıflanıyorsan o oyuncu değerli oyuncudur.

Çevrimiçi Necmi

Istatistik seviyorsun @tuncaboylu oturup cikar su orta meselesine bakalim. Avrupada kim kac orta yapiyor kac isabet sagliyor onu da goruruz.
Quaresmanin ortalayip ona ortada denmez ya ampul gibi golluk pasini suratiyla vurmaya calisip harcayan abunun durumunu ne yapacaz o ortayi isabetsiz mi sayacaz. 10 ortada 2-3 isabet bu forvetlerle buyuk basaridir ne olacak 10 ortada 8 isabet mi olacak 4 asist olacak. Yilda 100 asist gene basladin demogojiye
evet on ortada sekiz isabet olacak nasıl aboudan her girdiği pozisyonu atmasını bekliyorsunuz.
nasıl oda yetmez rakibi parçalayacak oyundan düşürecek diyorsunuz. Müsade edinde quaresma gibi bir yetenekde on ortadan sekizini kutuya düşürsün. Varsın yedisini forvetler kaçırsın

Çevrimdışı taner37

Hata aleksizin gonderilmesiyle basliyor, mitro tuzu biberi
Alexis Delgado olsa banko oynar mıydı bu takımda?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2017, 14:00:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2017, 14:05:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
abunun kaçırdığı kafa vuruşunda ortayı tosiç yaptı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

@Serhat Akkaya, sabah bana gönderdiğin linki @mylife1903 e de yollasana.

Neydi, Orhan Ayhan mıydı? Quaresma sağdan ortaladı, top ceza sahasının diğer tarafına düşüyor ve kanada açılan topu alan Quaresma. Ortasını yapıyor Quaresma...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne zamandır aklıma bir soru geliyor, unutuyorum.
Bu Dursun Özbek'le ilgili devamlı kulübe cebinden 120 milyon koydu, şahsi teminat verdi vs haberleri çıkıyor.
UEFA buna nasıl müsaade ediyor, bir bilen var mı?

Çevrimdışı tangaz

ne güzel meleket. dünyanın hiç bir yerinde ne o dayak atılır ne de ertesi gün gidip zoraki çiçek verilir alınır. bir tarafta devletin takımı başakşehir öte tarafta devletin kanalı ve onun çalışanı. zorlama yapılan özür kabul edilen özür vbvb. hukukun adaletin iyice dip yaptığı bir foto olmuş. gazeteci delikanlı olsa özrü kabul etmez diyecem ama bu sefer adam hem dayak yediği ile kalacak hem de işinden olacak. yazık adama diyecem ama yazık edilen aslında hak hukuk...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

dünki maçta mitronun olmamasının nedeni 18 lik kadroda 11 yabancının olmasından dolayı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne güzel meleket. dünyanın hiç bir yerinde ne o dayak atılır ne de ertesi gün gidip zoraki çiçek verilir alınır. bir tarafta devletin takımı başakşehir öte tarafta devletin kanalı ve onun çalışanı. zorlama yapılan özür kabul edilen özür vbvb. hukukun adaletin iyice dip yaptığı bir foto olmuş. gazeteci delikanlı olsa özrü kabul etmez diyecem ama bu sefer adam hem dayak yediği ile kalacak hem de işinden olacak. yazık adama diyecem ama yazık edilen aslında hak hukuk...
Harbi ya, düşünsene dayak yiyorsun kabul etmiyorsun uzlaşmayı hem işinden oluyorsun hem yediğin dayakla kalıyorsun, mahkemeye versen hiç bişi çıkmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/856816815900680192
ellerimde çiçekler... şarkısı aklıma geldi
mahmut nerde izinli miymiş
not:emre de çiçek yok
Allahin emri peygamberin kavliyle diye baslayacak emre b. Ondan ciceksiz, himmetle de doldurabilir boslugu, fetocu degil miydi bu emre

Çevrimdışı mylife1903

He ya o taliskaydi kaciran, balik hapini atip genis ozeti bekleyim ben

Çevrimdışı underworld

Allahin emri peygamberin kavliyle diye baslayacak emre b. Ondan ciceksiz, himmetle de doldurabilir boslugu, fetocu degil miydi bu emre
daha doğrusu
Fetönün emriyle sizi tam dövemedik o yüzden özür diliyoruz daha uygun olurdu  :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

evet on ortada sekiz isabet olacak nasıl aboudan her girdiği pozisyonu atmasını bekliyorsunuz.
nasıl oda yetmez rakibi parçalayacak oyundan düşürecek diyorsunuz. Müsade edinde quaresma gibi bir yetenekde on ortadan sekizini kutuya düşürsün. Varsın yedisini forvetler kaçırsın
Bi ustteki mesajinda aciklamisin olayi, arizasi olan tranzit bile gecmez diye iki senede benim hep dedigime geldi mi olay simdi?
Abunun clde yaptigini yaziyon karijmaya gelince 3 gol 3 asisti napacaz 6 macta

Çevrimdışı mylife1903

Alexis Delgado olsa banko oynar mıydı bu takımda?
Hirvat liginden gelenin oynamasini bekliyon ispanya liginde 10 sene oynamis olan mi oynayamayacak

Çevrimdışı tuncaboylu

Hirvat liginden gelenin oynamasini bekliyon ispanya liginde 10 sene oynamis olan mi oynayamayacak
Escude?

Çevrimdışı abdusta

Kameraların kendine zoom yaptığını görünce

Masum ve uslu çocuk formatına hızla biçimlendiriyor kendisini

Acıdım kendisine,çok pişman olmuş..

saygılar

Çevrimiçi Necmi

O olmasa başka bir golcü olurdu belki 2.olup çıkardık :) Varsayımlar üzerine konuşmak güzel, geçen sene mesela Tolga olduğu için çıkamadık :) Tolga olmasaydı uefadan çıkardık yüzde 90 :) Bak ben de varsayım yaptım :D
ortada olan bir şeye varsayım denmez. Belki dediğin şey varsayımdır.
benim bahsettiğimde gerçekler.
şurda yıllardır varsayımla konuşuyorsun daha iyi bir golcü evet olsa çok güzel olurdu kim
istemezki ama işte sorun o daha iyisini alabiliyormusun bana sakın gomez demeyin geçen
seneki avrupa performansını gördük onunda. Kusura bakmayın ligde bu takımda herkes gol
atıyor bana avrupada atanı lazım.
Gomez yok gitti gönderilmedi kendi Beşiktaşı küçük gördü ve gitti. Gomez geçen sene bir şansdı
çok şey kattı bize ama ortada gerçekler var. Bize o ayarda golcü gelmez zorlarsanda çok büyük
bedeller ödemek zorunda kalırsın. Herkesde bizi realle barçayla mukayese etme huyu varda
onlar bir oyuncuya gel dediğinde oyuncu kim olursa olsun dili dışarda koşarak gelir.
Ben hayatımda yeni yeni şeylere tanık oluyorum. Bu kadar Beşiktaşı küçük gören bir oyuncunun hala
istendiğine şaşıyorum. Senin formanı giymek için gemileri yakan oyuncularla teraziye konup tartıldığına tanık oluyorum.
Abou benim için evet değerli hemde gomezden daha değerli çünkü gomezin sırtından çıkarıp attığı
formayı kapmak için uğraşıyor.
Elbette leblebi gibi gol atan oyuncuyu kim istemez bende isterim. Her sene şampiyon olmak isterim gurur duyacağım oyuncularla
devam etmek isterim ama hala benim içimde Beşiktaş değerleri bazı şeylerin üstünde duruyor.
Talisca performansı ötesi benim için değerli çünkü adam kendini Beşiktaşdan büyük görmüyor beni
alın diye yalvarıyor. Bonservisi belli alabilirmiyiz zor görünüyor ama bir gün giderse arkasından hep iyi
anacağım Abouda öyle evet son vuruş tercihleri ilk zamanlar çok kötüydü panikliyordu bir santraforda olması
gereken soğukkanlılık kendine güven yoktu. Ama her gün üstüne koydu. Burda kalmak istiyor sahiplendi takımı
giydiği formanın değerini biliyor ve seneye alışmış kendine güveni gelmiş bir Abounun takıma büyük katkısı
olacağıda açık görünüyor. Aboumu gomezmi dendiğinde terettüt bile etmeden Abou derim. Aksi durumda
benim başarı için her yol mübahtır herkesi miğdem kaldırır diyen renkli taraftardan bir farkım kalmaz.
Bizi onlardan farklı kılan değerlerimiz vardır. Bu değerler her şampiyonlukdan değerlidir. Önemli olan
bu değerleri feda etmeden kazanılan şampiyonluklardır. Beni beğenmeyip burun kıvırıp sonra olmadı ben
geri geleyim diyecek bir oyuncu benim miğdemi kaldırmıyor. Benim formamı giymek için çabalayan
oyuncularla bir teraziye konup tartılmasıda miğdemi kaldırmaz.
Elbette bir oyuncu sırf formamızı giymek istiyor diye alınmaz bunu haketmeside gerekiyor. ama artık bu
gomez muhabbetinden sıkıldım nedir anlamıyorum Beşiktaş taraftarı ne zamandır aşağılanmaktan
zevk alır oldu.

Çevrimiçi Necmi

Bi ustteki mesajinda aciklamisin olayi, arizasi olan tranzit bile gecmez diye iki senede benim hep dedigime geldi mi olay simdi?
Abunun clde yaptigini yaziyon karijmaya gelince 3 gol 3 asisti napacaz 6 macta
quaresmayı gömmüyorum ben fark o.
evet kızgınım çünkü verebileceğinin çok azını verdiği için kızgınım daha iyisini yapabileceğini bildiğim
için kızgınım şimdi CR yi alsak ve ligde 25 gol atsa mutlu olurmusun ben olmam çünkü onun burda 40 tan
fazla atmasını beklerim quaresmada öyle bir oyuncu işte eleştirimi kapasitesine göre yapıyorum yoksa
ne takıma bağlılığını eleştirebilirim nede maçı kazanmak istemediğini söylerim benim tüm tepkim
böyle bir yeteneğin yeteneklerine ihanet etmesi Quaresma şu anda o kadar asistin yanına birde 10 gol bırakması
lazımdı oda iyi mi sonuç olurdu hayır eh işte denebilirdi görevini yapıyor derdik. evet katkısı var inkar edilemez
bu ama teraziye koyduğunda katkısından fazla zararını görüyoruz. Hep söyledim Beşiktaşın marka yüzüdür quaresma
ama işte o amaya geldimi duruyor insan.

Çevrimdışı mylife1903

Escude?

Eskudeyi samete sormak lazim, kotu oyuncu muydu eskude?

Çevrimdışı mylife1903

quaresmayı gömmüyorum ben fark o.
evet kızgınım çünkü verebileceğinin çok azını verdiği için kızgınım daha iyisini yapabileceğini bildiğim
için kızgınım şimdi CR yi alsak ve ligde 25 gol atsa mutlu olurmusun ben olmam çünkü onun burda 40 tan
fazla atmasını beklerim quaresmada öyle bir oyuncu işte eleştirimi kapasitesine göre yapıyorum yoksa
ne takıma bağlılığını eleştirebilirim nede maçı kazanmak istemediğini söylerim benim tüm tepkim
böyle bir yeteneğin yeteneklerine ihanet etmesi Quaresma şu anda o kadar asistin yanına birde 10 gol bırakması
lazımdı oda iyi mi sonuç olurdu hayır eh işte denebilirdi görevini yapıyor derdik. evet katkısı var inkar edilemez
bu ama teraziye koyduğunda katkısından fazla zararını görüyoruz. Hep söyledim Beşiktaşın marka yüzüdür quaresma
ama işte o amaya geldimi duruyor insan.
Abi quaresma ne zaman atmis 10gol antremanda atamaz, beklentin yuksek bence

Çevrimdışı tuncaboylu

Eskudeyi samete sormak lazim, kotu oyuncu muydu eskude?
Kötü değildi ama her çiçek her toprakta tutmuyor abi.

İki kere Premier League gol kralı olmuş adam, rakip stoperi attırmak için tiyatro yapacak kadar çaresiz ve acınacak durumlara düşüyor bu ülkede. O ligin bu seneki gol kralına 100 milyonluk teklif gelmesi konuşuluyor şu anda.

Etiketler: