Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129785 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı federo

Ayrıca Mitrovic konusuna da çok üzülüyorum. Adam doğru düzgün oynamadan stresi yüksek Lyon maçına çıktı ve o maçtaki performansı ile asılıyor kesiliyor. Genç adam bence o kadar da eleştirilecek futbolcu değil. Tosiçten de Atınçdan da zeki olduğunu düşünüyorum. Adamı öldürmez isek toparlayabilir, bir stoperde olması gereken özelliklerin hiçbirinin olmadığı yorumlarına da katılmıyorum. Tosicin yaptığı hataları toplasak bu sene çok daha vahim tablo çıkar.

Çevrimiçi Necmi

yanılmıyorsam emre 36. maddeden diğerleri 44. maddeden sevk edildi disiplin kuruluna. 36 madde derki 1-3 maç 44.madde derki 5-10 maç ceza uygulanır. bence emreye 1 maç verirler diğerlerine ise alt sınırdan dahi uygulasalar 5 maç ceza vermek zorundalar. resmi kurumlarda ceza böle verilir hangi maddeden sevk edilmişsen cezayı verecek kurul buna uymak zorunda. şöle düşün savcı hakimi yönlendiriyor şundan sevk ettim aç kanunu oku karşılığı ceza neyse onu uygula gibi... tüm resmi kurumlarda işler böledir X bir bakanlık gelir işletmende denetim yapar denetim sonrası düzenlediği tutanak vardır o tutanakda hangi maddeye atıfta bulunmuşsa ordan kitlerler sana istediğin kadar debelen  :D
ohoo sen yargılamadan linç etmişsin :alala:
mahkemede işlenen bir suçun asgari cezası vardırda başka şeylerde var
mesela cezaya gerek yoktur yada 5 maç ama ertelemeli ceza bir daha vukuat işlersen
uygulanmak üzere.
şimdi bence ne ceza vereceklerini değil cezadan nasıl yırttıracaklarını konuşuyorlardır.
bu memlekette kırmızı kart cezası bile ertelendi. uygun ılıf bulursan her minareyi götürürsün.
hatta uymasınada gerek yok uysada kodum uymasada kodum der geçersin.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi adam bu seneki en iyi hakem performansı idi nesini beğenmedin? sen ki bu satırlarda ali palabıyıkı göklere çıkarmış, toz kondurmamış, eleştirenlere ceza yağdırmış adamsın.  :alala: sende mi tineri kaçırdın naptın  :biggrinking:
hissiyat diyelim maç başladı on dakika sonra @MURAT  a sanırımdedim
hakemin g.tü başı oynuyor diye.
hani mecburen çalarda aslında Beşiktaş leyhine çalmamak için kıvranan hakem
tipleri varya işte öyle bir şey.

Çevrimdışı mylife1903

Babael'le kaç lig maçına çıktı Abou bu sene? :alala:
Hele Quaresma'nın ortalarındaki başarı yüzdesine dair bir istatistik çıkarırım da, sen daha iyi takip ediyordun en son.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istatistik seviyorsun @tuncaboylu oturup cikar su orta meselesine bakalim. Avrupada kim kac orta yapiyor kac isabet sagliyor onu da goruruz.
Quaresmanin ortalayip ona ortada denmez ya ampul gibi golluk pasini suratiyla vurmaya calisip harcayan abunun durumunu ne yapacaz o ortayi isabetsiz mi sayacaz. 10 ortada 2-3 isabet bu forvetlerle buyuk basaridir ne olacak 10 ortada 8 isabet mi olacak 4 asist olacak. Yilda 100 asist gene basladin demogojiye

Çevrimdışı underworld

Barcelona
Bayern
Real madrid

bunlar küçük takım o zaman 4-2-3-1 oynuyorlar  :alala:

barça 3-4-3
Real  4-3-3 oynuyor

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar çok gömülüyor Gomez gereğinden fazla övülüyor.
Madem bu Gomez o kadar süper bir adam  ne diye hala 14 golü var var Alman liginde, şimdi kadro kalitesi falan felan diyeceksiniz ama onların kadro değeri bizden daha yüksek.
Ayrıca geçen sene ki sistemde Abou olsaydı Gomez kadar gol atardı, bu sene kanatta oynatılmasaydı ve Gomez kadar süre alsaydı gene Gomez'in attığını atardı.
Demek istediğim madem Gomez tek başına harikalar yaratan bir adamsa Wolfsburg'da da yapsın görelim hadi.

Gomez ne olursa olsun oyun içi katkısı olmayan bir adamdı, evet gol atsın diye aldık attıda eyvallah ama oyun anlamında bizden üstün olan takımlarda, bir halta yaramıyordu.
Bu sene zorlu Avrupa maçlarında Abou sayesinde istediğimizi aldık.
Gomez'in ekstra yanı liderlik vasfıdır, Abou'nun ise mental eksikliğidir.
Yoksa somut istatistik anlamında aynı şartlarda olduğu sürece farkları yoktur, Abou çeşitlilik bakımından daha evladır.
Bali çekerken yazdım, Tiner'e karşıyım.
Iki farkli oyuncu tipi zaten @Gokhan- talihsiz bir karsilastirma oldu ordan yukleniyoz suan. Gomez buyuk takim oyuncusudur o farki da var abudan. Abu, gomez bitiriciliginde degil, futbol bilgisi de gomezin ilkokul 5teki hali kadar da yoktur.
Abu az atiyir, birazdan aldigi para konusu da acilscak

Çevrimiçi Necmi

3 sene önce ilerde bunları diyecekler deseler inanmazdım https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/856528596957110272
3 sene önce burda diyorduk bunları lefontenden masallar dinler gibi dinliyordunuz :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca Mitrovic konusuna da çok üzülüyorum. Adam doğru düzgün oynamadan stresi yüksek Lyon maçına çıktı ve o maçtaki performansı ile asılıyor kesiliyor. Genç adam bence o kadar da eleştirilecek futbolcu değil. Tosiçten de Atınçdan da zeki olduğunu düşünüyorum. Adamı öldürmez isek toparlayabilir, bir stoperde olması gereken özelliklerin hiçbirinin olmadığı yorumlarına da katılmıyorum. Tosicin yaptığı hataları toplasak bu sene çok daha vahim tablo çıkar.
Tosic kasarlanmis bir rotasyon oyuncusudur. Mitrovic ise daha genc kasarlanir yavas yavas o cocuk marselo dahil elimizdeki butun stoperlerden daha iyi oyuncu ama uyumlu degil eldekilere ve ihtiyacimiz olan stoper degil. Olay mitrovic degil olay yanlis oyuncu yanlis para yanlis zaman

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Gönül: "Daha önce 2 şampiyonluk yaşadım. Burada ilk sezonum ve Beşiktaş'ta yaşarsam en özeli olacak. O büyük anı bekliyorum"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Parası çok ona eyvallah abi.
Tipleme olaraktan gomez gibileri ben de beğenmiyorum Abounun  esneme payı var ve ben kendisine fazlasıyla güveniyorum
İnsallah gelecek sene pivot santrafor saçmalığına donmeyiz tekrardan
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

mitro da hata yok onu transfer edenler de hata var.

Çevrimdışı mylife1903

mitro da hata yok onu transfer edenler de hata var.
Hata aleksizin gonderilmesiyle basliyor, mitro tuzu biberi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hata aleksizin gonderilmesiyle basliyor, mitro tuzu biberi
Yani Alexis'i gönder üstüne Tosic'le sözleşme imzala, Atınç'ı kirala bi de üstüne Mitro'ya kanadın ve forvetin eksikken 4,5 bağla, yoksa şu transfer sezon başında veya sonunda yapılsa bu kadar ses çıkmazdı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Tosic kasarlanmis bir rotasyon oyuncusudur. Mitrovic ise daha genc kasarlanir yavas yavas o cocuk marselo dahil elimizdeki butun stoperlerden daha iyi oyuncu ama uyumlu degil eldekilere ve ihtiyacimiz olan stoper degil. Olay mitrovic degil olay yanlis oyuncu yanlis para yanlis zaman

Mitro o paraya değilde 1,5-2 ye gelseydi bugün neredeyse hiç eleştirmiyor olurduk aslında kalite bu eldeki para bu devre arası bulacağın adam bu olacaktı ama olmadı

Çevrimdışı abdusta

Yolumuz az kaldı

Sevinmeye hazırmıyız?

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mitro o paraya değilde 1,5-2 ye gelseydi bugün neredeyse hiç eleştirmiyor olurduk aslında kalite bu eldeki para bu devre arası bulacağın adam bu olacaktı ama olmadı
Kalite buysa işimiz var :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yolumuz az kaldı

Sevinmeye hazırmıyız?

saygılar
Hazırız abi ama biraz seninkine söyle koşsun defansa yardım etsin valla kanser olucaz tribünde :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

tabii canım öyledir, abu çok verimli hatta süper verimli 21 maçta 8 gol atmış acayip acayip ben öylesini görmedim hayatımda  :evillol: @mylife1903 ve @tangaz  abiler belki görmüştür.
he eğer onun performansı olmasa şl de grupdan bile çıkamazdın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

he eğer onun performansı olmasa şl de grupdan bile çıkamazdın
O olmasa başka bir golcü olurdu belki 2.olup çıkardık :) Varsayımlar üzerine konuşmak güzel, geçen sene mesela Tolga olduğu için çıkamadık :) Tolga olmasaydı uefadan çıkardık yüzde 90 :) Bak ben de varsayım yaptım :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2017, 13:36:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/856816815900680192
ellerimde çiçekler... şarkısı aklıma geldi
mahmut nerde izinli miymiş
not:emre de çiçek yok
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2017, 13:38:26 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne olursa olsun yapılan yanlışı düzeltmeye çalışmak güzel bir davranış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Rezalet

(fetö bizi gaza getirdi demezler inş)
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2017, 13:47:39 underworld ]

Çevrimdışı Karabay

haha tiplere bak. Sanki resimden önce bir güzel dövüp ellerinede Çiçek verip zorla resim çektirmisler. Resmin acayip zorlama bir resim ya  :kop:

Çevrimdışı mellfred

Çocuğu az önce dövmüşler gibi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne olursa olsun yapılan yanlışı düzeltmeye çalışmak güzel bir davranış.
Samimiyetsizlik akıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: