Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Önemli olan maç fener maçı değil Başakşehir maçı. Eksik Başakşehiri yenip gayri resmi olarak ilan edelim.

Çevrimdışı 38life

34. hafta Osmanlıspor maçında Talisca ikinci yarıda sakatlık numarası yapıp oyundan çıksın kulüp en az 6 ay sahalardan uzak kalacak diye açıklama yapsın. Böylece Taliscaya hiçbir teklif gelmez. 1 sene daha bizde kalması garantileşir.  :bandit:

Çevrimdışı arda

34. hafta Osmanlıspor maçında Talisca ikinci yarıda sakatlık numarası yapıp oyundan çıksın kulüp en az 6 ay sahalardan uzak kalacak diye açıklama yapsın. Böylece Taliscaya hiçbir teklif gelmez. 1 sene daha bizde kalması garantileşir.  :bandit:

İşte Bu!!  :claps: :claps: :claps:

Ama Allah nazardan, kem gözlerden, hasetlerden ve bilumum renklilerden korusun, Amin.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

@arda abi AC/DC diyerek damarıma bastın. Bi' Thunderstruck müthiş olur. :D

Yanlız o akustikte fena olur  :super: :super: :super: Hells Bells in girişindeki çanlar aman tanrım diyorum!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı cursedofdragon

oley oley oley şampiyon BEŞiKTAŞ :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ahmet Çakar: Eğer Beşiktaş şaşırmassa ve Fikret Orman böyle devam ederse, Beşiktaş Türk futbol tarihinin en uzun süreli art arda şampiyonluk rekorunu kırabilir. Türkiye Ligi Almanya ligine dönebilir.

Ahmet Çakar'ın samimiyetine inanmıyorum.Bozuk saat hesabı konuşuyor yoksa Beşiktaş'tan nefret eden çok kıskanan biri.Ben programlarını seviyorum izliyorum ama futbol harici şeyleri izliyorum sinan engin(hatta en büyük Beşiktaş düşmanın onun olduğunu düşünüyorum bu program içinde) dahil hepsi Beşiktaş düşmanı futbol yorumu falan yaptıklarında kapatıyorum zaten yada geçiyorum ki sağolsunlar futboldan başka herşeyi konuştukları için beni yormuyorlar  :lol: :lol:

Çevrimdışı ardiles

4-2-3-1 oynayan büyük kulüp neredeyse kalmadı. geneli 4-3-3 oynuyor 10 no'ya ihtiyaçları yok ve transferde etmiyorlar. transfer eden de hamle oyuncusu yapıyor r.madrid/james rodriguez örneğinde olduğu gibi. gerçi bu birliktelik uzun sürmeyecek gibi.

sağlam 10 no'su olanlar ise 3'lü savunmaya dönmüş, forvet arkasını çiftleyip oyuncusunu ezdirmemiş. talisca kalacaksa 4-2-3-1 de ısrar etmek yerine günümüz sistemlerine entegre olmaya çalışsak ne iyi olur. hem bu sistemde oyuncu transferine gerek kalmaz hem de 4-3-2-1 ve talisca uyumsuzluğunu yaşamayız.

juvede dybala, tottenhamda erikssen, arsenalde özil... benzer örnekler var ama şu 3 kulüp yeterli.

4-2-3-1 oynayan büyük kulüp neredeyse kalmadı. geneli 4-3-3 oynuyor 10 no'ya ihtiyaçları yok ve transferde etmiyorlar. transfer eden de hamle oyuncusu yapıyor r.madrid/james rodriguez örneğinde olduğu gibi. gerçi bu birliktelik uzun sürmeyecek gibi.

sağlam 10 no'su olanlar ise 3'lü savunmaya dönmüş, forvet arkasını çiftleyip oyuncusunu ezdirmemiş. talisca kalacaksa 4-2-3-1 de ısrar etmek yerine günümüz sistemlerine entegre olmaya çalışsak ne iyi olur. hem bu sistemde oyuncu transferine gerek kalmaz hem de 4-3-2-1 ve talisca uyumsuzluğunu yaşamayız.

juvede dybala, tottenhamda erikssen, arsenalde özil... benzer örnekler var ama şu 3 kulüp yeterli.

Barcelona
Bayern
Real madrid

bunlar küçük takım o zaman 4-2-3-1 oynuyorlar  :alala:

beyler bakın bu adam aramızdaysa çıksın ortaya :D

Çevrimdışı ardiles

Barcelona
Bayern
Real madrid

bunlar küçük takım o zaman 4-2-3-1 oynuyorlar  :alala:

barça madrid yıllardır 4-3-3 oynuyor. messi suarez neymar / ronaldo bale benzema nın arkasında kimler oynuyor sen hiç 10 numara gördünmü? nereden çıkarıyorsun 4-2-3-1 oynadıklarını  :alala: münih ise ribery ve robben için 4-2-3-1 devam ediyor yaşları 33-34 oldu 1 sezon daha oynarlar 34-35 olacaklar sonraki sene ikisi birden sözleşmeleri bitiyor münih te mevcut formasyondan vazgeçer.

Çevrimdışı ardiles

şu saat oldu hala yukarıdaki sistemle oynayan takımları izliyorum. 4-4-2, 3-5-2 ve milanın efsane olduğu dönemdeki 4-3-2-1 dizilişi güzelce harmanlanmış. savunmada 3 stoper kale önünde kapanıyor 5 li savunmaya dönüyorlar rakibe fırsat yok şutlar cılız.

en büyük özelliği ise teknik direktöre sınırsız hamle şansı tanıyor. olası yanlış oyuncu değişikliğinde bile ufak bir müdahaleyle sistemi değiştirebiliyorsun. rakip td yi yanıltabiliyorsun oyunu okuması zorlaşıyor demekki kurt hocalar bu yüzden 3'lü savunmaya geçmiş liverpool arsenal dortmund chelsea... çoğu hoca bu sistemi oynatmaya başlamış.

bu sistemde m.pektemekten bile maksimum verim alınır. taliscanın forvet arkası partneri bile yapabilirsin. mesela miloseviç konusunda ikilemdeyiz ama şu dizilişte kadroda 1 yıl daha tutulabilir. bek oyuncuları hem defans 3 lüsünde oynayabilir hem de kanatları yedekleyebilir. caner adriano sol kanatta babeli, g.gönül sağda töre ve q7 ye yedek olabilir. g.inlerden de yeterli verimi alabiliriz.

Çevrimdışı taner37

beyler bakın bu adam aramızdaysa çıksın ortaya :D

Yemin olsun gece görsem o an kalp krizinden giderim. Bu ne yahu..🙈

Bu arada 3 gündür cezalı idim geri geldim selamün aleyküm herkese
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Maç ile ilgili birşeyler yazmak istiyorum

Tolgay Oğuzhan
      Atiba

Şeklinde kadroyu görünce zaten ben dedim yine orta alanda baskı yiyeceğiz. Taktik falan zaten değişmişti. Aboubakar Babel Talisca hücum hattı oyuncuların yerleri değişik dedim kesin birşeyler olacak. Normal maçlar daki etkili oyunu oynayamadık çünkü biz bile hangi oyuncu nerede oynuyor anlayamadık.

İlk yarı bitti ikinci yarıya başlarken dedim Oğuzhan Tolgay çıkar Quaresma girer bir baktım Atiba çıkmış 😳 Quaresma girmiş. Aman Allah'ım.

Takım dizilişi şu şekilde oldu.

Oğuzhan Tolgay
Talisca
Quaresma Babel
Aboubakar

Tabiki defansip orta saha göremeyince dedim Adana spor şimdi Barcelona gibi hücum yapar. Öyle de oldu. Lyon kadar rahat geçtiler orta sahayı. Hoca ısrarla devam etti bu şekilde. Golü bulduk ama orta sahada baskı olmadığı için Adana golü attı. Halen orta saha Oğuzhan Tolgay iken sıkıntı devam ediyordu. Tosic attı sonra hemen Necip girdi oyuna..

Gerçekten hayret ettim. Orta sahada hücum özellikli iki oyuncu vardı. Geri dörtlü hariç tüm takım hücumcu idi bir nevi. Neyseki maçı kazandık. Umarım bir daha hoca Oğuzhan Tolgay yapmaz.. Atiba nin yeri de kolay kolay dolmaz.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

şu saat oldu hala yukarıdaki sistemle oynayan takımları izliyorum. 4-4-2, 3-5-2 ve milanın efsane olduğu dönemdeki 4-3-2-1 dizilişi güzelce harmanlanmış. savunmada 3 stoper kale önünde kapanıyor 5 li savunmaya dönüyorlar rakibe fırsat yok şutlar cılız.

en büyük özelliği ise teknik direktöre sınırsız hamle şansı tanıyor. olası yanlış oyuncu değişikliğinde bile ufak bir müdahaleyle sistemi değiştirebiliyorsun. rakip td yi yanıltabiliyorsun oyunu okuması zorlaşıyor demekki kurt hocalar bu yüzden 3'lü savunmaya geçmiş liverpool arsenal dortmund chelsea... çoğu hoca bu sistemi oynatmaya başlamış.

bu sistemde m.pektemekten bile maksimum verim alınır. taliscanın forvet arkası partneri bile yapabilirsin. mesela miloseviç konusunda ikilemdeyiz ama şu dizilişte kadroda 1 yıl daha tutulabilir. bek oyuncuları hem defans 3 lüsünde oynayabilir hem de kanatları yedekleyebilir. caner adriano sol kanatta babeli, g.gönül sağda töre ve q7 ye yedek olabilir. g.inlerden de yeterli verimi alabiliriz.
30+ taraftarin hepsi 3lu oynamayi istiyor zaten, genclere bir turku anlatamiyoruz. Bizim ligin bagini bulan iki hoca senol gunes ve lucescu harmanlayacaksin bu iki insanin dusuncesini, parcalayip gececeksin. 3-6-1 bizim ligde maglubiyet almaz.
Iki senedir dilimde tuy bitti atibali 2-7-1 oynayalim diye. Atiba boylece 3-4 sene daha oynar lothar gibi 40yasini da bulur.
Senol gunes cok tutucu bir insan sistem konusunda ben degistirecegini sanmiyorum sistemi.

Kim buldaysa bu 4-2-3-1 sistemini, gereksiz boyle keci boynuzu gibi bisi, herkes oynuyor herkes oynayayinca ne oluyor sistemin iyi oyunculari pahali oluyor iyi takimlarda yer buluyorlar. Yahu ingiltere ikinci ligine baktim gecen gun orda da oynuyorlar bu sistemi.

Ne varsa uj bej yiki de vardir. Ordan devsirelim biz yeni sistemi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Bugün tribünleri hiç beğenmedim. Ne zaman laylay yapsalar gol yedik. Şampiyonluk maçında kritik viraj takım sallanıyor bassana ıslığı. Ne laylay yapıyorsun sanki 3 fark olmuş maç.

Takımdan çok tribünde rehavet vardı bugün. Hiç bir faydaları olmadı bu maç.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
taraftar yorgundu. herkesin sesi kısık böyle olunca tribün kapalı üste kaldı.
onların lay lay lomuyla geçti. yeni açık bile sessizdi onlarda kısılmış herhelde :D

Çevrimiçi Necmi

beyler fener maçında matematiksel olarak şampiyonuz  :bandit:
Pi sayısını 3 olarakmı yuvarladın :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

O dediğin sistemde kanatlar ters ayaklı olmaz.

Bizim takım şöyle olabilir mesela.

-----------------Fabri
-------Mitroviç - Marcelo - Tosiç
Gökhan  -  Atiba - Oğuzhan  -  Adriano
----------Talisca - Babel
----------------Ba

Bu taktikle oynayacaksam bana kalsa Atiba'yı defansta oynatırım hem daha uzun yıllarda kadromda yer vermiş olurum alttaki sisteme koy rahat 3 sene daha oynar örnek.

----------------Fabri
-------Atiba - Marcelo - Tosiç
Gökhan  -  Tolgay - Oğuzhan  -  Adriano
----------Talisca - Babel
----------------Ba
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2017, 05:43:52 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mylife1903

Pi sayısını 3 olarakmı yuvarladın :D
Ooooo @Necmi abi cok neseli gordum seni bu sabah.

Çevrimiçi Necmi

Buna kesinlikle katlıyorum. Sadece özeti izledim o bile ne zaman ne olduğunu çok net gösterdi. Bildiğim kadarıyla bugün maçta baya devir oldu genç arkadaşlar statdaydı.

@Necmi abiden bir Tolgay yorumu
@tangaz abiden de başta Tosic olmak üzere maça dair analiz istiyorum mümkünse.
maçta hiç beğenmedim çok söylendim. eve geldim özetlere baktım iyi oynamış
demek tv de iyi oynamış ama stadda kesinlikle kötüydü. Ama iki asistte ondan geldi.  :D
tosiç bugün iyiydi. Atınçı beğendim iyi oynadı. GG yorgun görünüyordu. Koşamıyordu.
Marcelo bile tutuktu. Hakem kötüydü iyi niyetli değildi büyük ihtimal hoca bunu düşünüp Atibayı oyundan
çıkarttı. yük biniyordu hakemde kart göstermeye meğilliydi. G.tü başı oynuyordu.
Takım çok yorgun görünüyordu dedi arkadaşlar ama ben katılmıyorum çok lakayt oynadılar.
Adriano oyuna girmese halimiz nice olurdu. oyun zaten kötüydü quaresma girdikten sonra çekilmez oldu.
hiç bir şey yapmadı. sadece orta açmak için top bekledi.
Takım kötüydü. Tosiçin mucize golüyle 3 puanı kurtardık işte

Çevrimiçi Necmi

gerilimi yüksek maç oldu liyon maçından daha zor geçti hoca çok hata yaptı yaptığı tek doğru mitroviçi oynatmamak oldu zira bu maçın böle geçeceği gol/ler yiyebileceğimiz belliydi, velev ki mitro oynar ve maç 2-2 bitseydi genç oyuncuya yüklenen çok olurdu bu bağlamda oynatmaması iyi oldu. maça saçma bir dizilimle başladık oyun bizim sahada dönüyordu sonra yerleşimi düzeltti ilkyarının son 10 dk.sı baskı yaptık ama çöpe giden bir ilk yarı oldu. ikinci yarı taşlar yerine oturdu ama bu seferde ozzi ve tolgay fiziken çok düştüler bilhassa tolgay çok düştü  bireysel kalite ile alınan bir maç diyebiliriz ama şanslıydık. tosiç bugün iyiydi aslında çoğu maç iyi zaten ben tosiçi pek eleştirmediğim gibi beğeniyorum da bir tık üstü 8-10 milyondan başlıyor 4,5 milyonluk mitroyu görüyoruz işte. hoca abubakarı ben gibi beğenmemiş maç sonuda zaten gol sonrası oyunda hiç etkili değildi die eleştirisini de yaptı.  hakem iyiydi. @cagdas44
  :nerd:

Çevrimiçi Necmi

Aynısından bende içmek isityorum  :icool: :D
Alkol bu kadar pahalanınca bunlarda tinere terfi etti herhalde :D

Çevrimiçi Necmi

Ooooo @Necmi abi cok neseli gordum seni bu sabah.
maçın stresinden ancak çıkabildim :D
3 puanı aldığımız yeni dank etti :bandit:
 :duman:

Çevrimdışı taner37

Başakşehir maçından Başakşehir de eksikler olacak ama kaleci yok stoper yok rahat yeneriz düşüncesi yanlış. Bir kadro kuralım bakalım.

Faruk

Caicara.     Mahmud.      Ferhat Öztorun    Alparslan

Attamah (Holmen)

Cengiz.       İrfan.        Mossoro     Visca

Adebayor

Görüldüğü üzere kalecileri hariç kadroları yine iyi... Fenerbahçe maçında stoper de Mahmud epiriano oynar :D Mahmut zaten eski stoper. Fener ballı diyordum mesela ama pekte öyle değilmiş :D

Neyse yemişim feneri.. bizim maçta stoperde Mahmut ve Ferhat oynar.. Aboubakar kobrayı salar o maçta..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

maçın stresinden ancak çıkabildim :D
3 puanı aldığımız yeni dank etti :bandit:
 :duman:
Sorma abi, buyuk stres altinda izledim maci.
Hakem iyi gibi gozuktu cok pozisyonu oynatti ama hafiften gelecegin cucusu sinyali veriyir oyle bir havasi var o cocugun.

Etiketler: