Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9103316 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı canU

Çok ilginçtir her halta saniye gecikmeden açıklama yazan muhabirler kuş oldu uçtu. Böyle gazeteci de olunmaz merak ediyoruz birşey yaz dimi yok. Kayboldu hepsi.

Mitrovic nefreti denilmiş de şuanda yaşadığım şey hayal kırıklığı. Sene sonunda zaten zarar yapmama devam edecekti sadece satmadan alabilicektik bütçeyi denkleştirip elimizden sökülüp alındı ki geçen sezonki transfer dönemi ffp var seneye genç alırız şöyle yaparız şimdi yaşlı alıyoruz mecburen denilmişti. Şimdi bu seme hem genç hem sözleşmesi biten oyuncu bulman lazım yoksa takımın ortalaması 30u geçecek, Ffp kalkınca ki kalkarsa tabi, tüm takımı yenilemen gerekecek avantajın kalmayacak.

Çevrimiçi 38life

onların performansı düşük olduğu için stoperlere çok iş düşmüş olabilirmi
böyle bir maçta böyle bir takıma karşı ben stoperlik bir durum göremiyorum.
mitrovic bir iki hata yaptı ama onun genelinde sırıtmadı Tosic bence iyi bir oyun çıkardı.
arkada ciddi süpürücü oldu çok net bir çok pozisyonu kesti. Belki mükemmel değiller
ama dünkü maçın özelinde eleştiri haketmiyorlar. takım maçı kaybetmedi penaltılarla
elendi. Maçı penaltılara bırakanda stoperlerimiz değildi.
Dün GG mükemmel oynadı. Babel mükemmel oynadı birde bu oyunu golle süsleseydi
harika olacaktı. Talisca büyük bir yıldız olacağını dün akşam gösterdi yeterlimi kesinlikle değil
çünkü güçlü değil. ama unutmayalım geçen sene çok zaman alamamış bu sene takıma sonradan
katılmış birde üstüne ciddi sakatlık yaşamış bir Talisca olarak değerlendirmek lazım.
Büyük maçlarda hep ben burdayım dedi. dün gece 50-60 metreye ayağa pas atmalar neydi öyle
oyunu iyi okuyor çok zeki bir oyuncu bir çok ikili mücadele kazandı akşam gelecek sene neler
yapabilir düşünemiyorum. Adriano büyük oyuncu quaresma orta yapıyor diyenlere quaresmanın on
ortasına GG nin bir ortasını tercih ederim :bandit:
işin özeti Beşiktaş bize bu sene güzel şeyler yaşattı. Elenirken bile başımızı düşürmedi
canları sağ olsun daha alınacak çok kupa var.
Durmadan yola devam daha yolun başındayız. Bu yolun sonu güzel yerlere gidiyor.
Eksiklerimiz var. tamamlayarak yürüyeceğiz. Eksikler tamamlandıkça gerçekten çok
acımasız bir takım olacağız.

Müthiş müthiş. Mest oldum o uzun paslarda, ağzım 20 santim açıldı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlk defa Rüzgar saganaka katılıyorum :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok ilginçtir her halta saniye gecikmeden açıklama yazan muhabirler kuş oldu uçtu. Böyle gazeteci de olunmaz merak ediyoruz birşey yaz dimi yok. Kayboldu hepsi.

Mitrovic nefreti denilmiş de şuanda yaşadığım şey hayal kırıklığı. Sene sonunda zaten zarar yapmama devam edecekti sadece satmadan alabilicektik bütçeyi denkleştirip elimizden sökülüp alındı ki geçen sezonki transfer dönemi ffp var seneye genç alırız şöyle yaparız şimdi yaşlı alıyoruz mecburen denilmişti. Şimdi bu seme hem genç hem sözleşmesi biten oyuncu bulman lazım yoksa takımın ortalaması 30u geçecek, Ffp kalkınca ki kalkarsa tabi, tüm takımı yenilemen gerekecek avantajın kalmayacak.

yav arkadaş sende takılı kaldın mitrovic'e yav son 3-4 mesajının hepsi mitrovic.

Nerden biliyon mitrovic yüzünden olduğunu :)

UEFA Kupası alamadık belki ama kadromuzda hiç vatan haini, terör örgütü mensubu bulundurmadık çok şükür.

Sevsek Ali

Çevrimiçi 38life

Takımları ve sıralamayı inceledim, seneye kesinlikle 3. torbadayız.

43. sıradayız, CL'ye katılan ilk 24 takım arasında olmalıyız ve üstünüzde en az 20 takım seneye CL'ye katılamıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kesin mi? İşin içinde başka faktörler olmasın ?

Koray yerden Gooooolll Gooolllll Koray atti Koray atti

Çevrimdışı taner37

Merak etmeyin gerekirse 300-500 bine wonderkid buluruz sıkıntı yok..

Takasa girebileceğimiz çok oyuncu var..

İmza parası ffp ye etki ediyor mu? Olmadı free adamlara yöneliriz
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Adriano- Ozzi Satılamaz. Satılması dahi teklif edilemez. Beşiktaş Anayasası Madde 1903

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu FFP meselesi ile ilgili neden kimse açıklama yapmıyor?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beklenen açıklama geldi :D

Çevrimiçi 38life

Kiralık oyuncu candır. Bizim kulüpte kiralık oyuncular 10 sene daha kalacakmış gibi adanarak oynuyorlar. Hiç kiralıkmış gibi oynamıyorlar. Çünkü burası Beşiktaş! :)

Çevrimdışı Anıl1903

Dünden beri şu oyuncu gitsin bu oyuncu gitsin ne yapmaya çalışıyorsunuz.Elbette faydalı olmayanlarla yollar ayrılır ama bunun zamanı değil şuan.Kaldı ki adı geçen oyuncular değerli oyuncularımız.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tahminim klubten yada Başkanımızdan yarın bir acıkama veya basın toplantısı olacaktır. Tek tesellim : Talisca sözlesme 2 yıl- Ba ve Caneride aldık mı tamam

Çevrimdışı taner37

Koray yerden Gooooolll Gooolllll Koray atti Koray atti
Abowwww ne vurmuş Koray.

Sins gibi 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Oguzhan giderse en az 2 tane tas gibi, fizik guclu, tempolu orta saha lazim.

Bunlardan biri Okay Yokuslu olabilir, tam Lyon'luk bir orta saha.

En az 1 tane cok iyi stopper ve kesinlikle en onemlisi de 1 cok iyi kanat ve 1 sagbek lazim. Gokhan Gonul'u almak hata idi, bunu basindan beri savundum.

Çevrimdışı taner37

Adriano- Ozzi Satılamaz. Satılması dahi teklif edilemez. Beşiktaş Anayasası Madde 1903
Transfer yapmayı nasıl düşünüyorsunuz oyuncu satmadan
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Oguzhan giderse en az 2 tane tas gibi, fizik guclu, tempolu orta saha lazim.

Bunlardan biri Okay Yokuslu olabilir, tam Lyon'luk bir orta saha.

En az 1 tane cok iyi stopper ve kesinlikle en onemlisi de 1 cok iyi kanat ve 1 sagbek lazim. Gokhan Gonul'u almak hata idi, bunu basindan beri savundum.
Yerli oyuncu kıtlığı varken almak lazımdı en azından kalitesi var.

Tolgay Gökhan İnler ve Töre karşılığında

Yusuf ve Okay'ı verseler keşke : )
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kiralık oyuncu candır. Bizim kulüpte kiralık oyuncular 10 sene daha kalacakmış gibi adanarak oynuyorlar. Hiç kiralıkmış gibi oynamıyorlar. Çünkü burası Beşiktaş! :)

Çünkü Burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır ⚫️⚪️
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 22:08:28 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Gokhan-

Tahminim klubten yada Başkanımızdan yarın bir acıkama veya basın toplantısı olacaktır. Tek tesellim : Talisca sözlesme 2 yıl- Ba ve Caneride aldık mı tamam

2 tane zımba gibi kanat lazım adaş, hadi birini Töre ile tolere edebiliriz ama bir tane daha olursa güzel olur.
Töre'yi istemeyenlere hak veriyorum ama elimiz kolumuz bağlıyken kazanmaya çalışmamız daha mantıklı.
Ayrıyeten Atiba'ya alternatif şart, ben Ginler ve Tolgay'dan umutlu değilim.
Forvet arkası içinde Deniz Türüç'mü olur Dudu'mu olur bilemiyorum ikisinden biri beni memnun eder.
Tabi senin dediğin gibi Demba BA ve Caner'in kaldığını var sayıyorum, Aboubakar'ı da ekliyorum, Talisca'ya telif gelmemesini de umuyorum.
Kısacası transfer dönemi dün ki maçtan daha yorucu ve tempolu olacak.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Dünden beri şu oyuncu gitsin bu oyuncu gitsin ne yapmaya çalışıyorsunuz.Elbette faydalı olmayanlarla yollar ayrılır ama bunun zamanı değil şuan.Kaldı ki adı geçen oyuncular değerli oyuncularımız.

çok fantastik bir rakam gelmezse hiçbir oyuncumuzu göndermeyiz zaten.

Ha onun haricinde takımdan gidecek oyuncular az çok belli zaten ama kiralık ama satılık.

Çevrimiçi 38life

UEFA'ya selam, kiralığa devam...

Çevrimdışı mylife1903

İlk defa Rüzgar saganaka katılıyorum :alala:
Ceviz yedikce beyin calismaya baslamis. Yakinda balik ciftligi kurup, omega3 yemeyw baslayinca gor onu, baskanliga aday olur.

Ceviz yedikce beyin calismaya baslamis. Yakinda balik ciftligi kurup, omega3 yemeyw baslayinca gor onu, baskanliga aday olur.
:kop: :kop: :kop:

Etiketler: