Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9105800 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İstediği fiyata satabilir mi bu sezon sonu? Eger oyleyse talibi çok çıkar.
25 M altına satamaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence oyun tipi olarak Mahrez' in tıpa tıp aynısı. Bizim de böyle kilit açan oyuncuya ihtiyacımız var. Geçen sezonki Sosa' nın eksikliğini bu yıl bazı maçlarda yaşadık. Tamam Talisca' da çok yetenekli ama kapalı oyunu açabilen bir oyuncu değil. Dar alanda bir iki hareketle boşluk yaratacak isme ihtiyacımız var. Bence Ghezzal da hem yaşı hem de sözleşmesinin bitiyor olması nedeniyle güzel bir transfer olur. Dudu' da gayet iyi bir isim ama daha önce hiç ülkesinden dışarıya çıkmamış oradaki yumuşak oyuna oranla Türkiye ve avrupa en az on kat daha sert.

Talisca ile ghezzal'ı niye karşılaştırıyorsun ki birisi kanat birisi orta saha :)

Ayrıca ne istiyorsunuz bu talisca'dan daha anlamadım gitti bi sosa ile karşılaştırıyorsunuz bi osuruk ghezzal ile.

Adam daha ne yapsın rahat bırakın artık şu taliscayı.

Kilit açan oyuncu talisca işte 2 gol attı onun sayesinde penaltılarda heyacan yaşadık bitti nokta kapandı konu.

Ayrıca şuan transfer döneminde değiliz daha oynanacak 7 maçımız var şampiyon olalım transferleri yazın konuşuruz.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 17:08:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Bence oyun tipi olarak Mahrez' in tıpa tıp aynısı. Bizim de böyle kilit açan oyuncuya ihtiyacımız var. Geçen sezonki Sosa' nın eksikliğini bu yıl bazı maçlarda yaşadık. Tamam Talisca' da çok yetenekli ama kapalı oyunu açabilen bir oyuncu değil. Dar alanda bir iki hareketle boşluk yaratacak isme ihtiyacımız var. Bence Ghezzal da hem yaşı hem de sözleşmesinin bitiyor olması nedeniyle güzel bir transfer olur. Dudu' da gayet iyi bir isim ama daha önce hiç ülkesinden dışarıya çıkmamış oradaki yumuşak oyuna oranla Türkiye ve avrupa en az on kat daha sert.
DUdu kievde oynadi yahu gezal falan da mantar topcu vander vil performansi verir

Çevrimdışı tuncaboylu

o 2 puanın yanına bir 20 puan daha eklesen gene üçüncü
torbaya çıkamazsın :evillol:
Takımları ve sıralamayı inceledim, seneye kesinlikle 3. torbadayız.

43. sıradayız, CL'ye katılan ilk 24 takım arasında olmalıyız ve üstünüzde en az 20 takım seneye CL'ye katılamıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

DUdu kievde oynadi yahu gezal falan da mantar topcu vander vil performansi verir
Doğruymuş abi özür dilerim transfermarkt ta farketmemişim

Çevrimdışı brkntcnr

Talisca ile ghezzal'ı niye karşılaştırıyorsun ki birisi kanat birisi orta saha :)

Ayrıca ne istiyorsunuz bu talisca'dan daha anlamadım gitti bi sosa ile karşılaştırıyorsunuz bi osuruk ghezzal ile.

Kilit açan oyuncu talisca işte 2 gol attı onun sayesinde penaltılarda heyacan yaşadık bitti nokta kapandı konu.

Ayrıca şuan transfer döneminde değiliz daha oynanacak 7 maçımız var şampiyon olalım transferleri yazın konuşuruz.
Talisca yla kıyaslamadım abi yanlış anladın. Bu sezon bazı maçlarda ince hareket yapacak, puan alacak oyuncuya ihtiyaç oldu. Kapanan takımların kilidini açmak için bu profilde bi oyuncuya ihtiyaç oldu. Talisca bu profilde değil. Bu yüzden kanada bu profilde bir oyuncu transfer etmemiz gerektiğini düşünüyorum hepsi bu. Talisca yı kötülediğimi nerden çıkardın anlayamadım veya ben anlatamadım herhalde. Talisca benim göz bebeğim bonservisini alırız inş :D

Çevrimdışı mylife1903

Doğruymuş abi özür dilerim transfermarkt ta farketmemişim

Ozur dileyecek bisi yok. Kievde zaten fark edilmedi. O boyla zaten ukraynada kiz liginde bile oynayamaz.
Fbdeki lens mesela oda oyle dikkat ceken bir performans gosteremedi ukraynada.

Çevrimdışı Librarius

İlk maçta çıkacak oyuncu Talisca'ydı takımın belkide en iyisi ve tek pas yapan adamı Oğuzhan'ı çıkardı. Yani yanlış tercihler yanlış sonuçlara yol açabiliyor ilk maçta da ikinci maçta da hocanın oyuna mühadelesi üst düzeyde değildi.

Yahu neye gore kime gore ust duzey degildi. Maci penaltilara kadar getirmis bir takimin degisiklikleri dogru degildi demenin objektif vir dayanagi yok. Kendi zihninde su olsa daha iyi olurdu demek bu mac ozelinde tamamen subjektif bir degerlendirme.

Ilk macta hoca olsam ben de Talisca'yi cikarmazdim. Talisca bir frikik olur, bir sut olur deplasmanda bir gol daha kazandirabilir dusuncesiyle sahada tutuldu. Gol atmis olsa hoca dogru karar vermis diyecektik. Gol atamayinca kotu karar deniyor hemen. O macta oyuna giren oyuncular Talisca yerine girse n degisecekti? Baski mi yemeyecektik?

Dunku mac eger penaltilara kadar gelmisse hoca dogru mudahaleler yapamadi diyemezsin. Bunlar ici bos elestiriler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Mudahelesine kadar, rakip analizi de iyi degildi. Adamlar ortasahada 4-5 kisi bastilar bizim ikiliye, orta alani kalabaliklastirmak lazimdi. Simdi nis liyon macinda bakacam favre bunlara nasil oynayacak, buyuk ihtimal 3-6-1 oynar. Neyse hocayi elestirmek istemiyorum, gereksiz bir macti, adanaspor maci daha muhim.

Kendi oyunumuzu oynayamamamiz ve devamli gol attiktan sonra hemen gol yememiz oyuncu isimleriyle, profiliyle aciklanamaz, hocaya yazar.

Bizim takim bu format disinda bir varlik gosteremez. Senol hoca bunu iyi biliyor ve bence yanilmadi da. Maci penaltilara kadar goturduk. Dedigin sistemle ciksak gol atamazdik ama yine bir gol yerdik. Bunlar sonuca gore yapilmis analizler, dolayisiyla pek muteber degil gerceklikle sinanamayacagi icin.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu neye gore kime gore ust duzey degildi. Maci penaltilara kadar getirmis bir takimin degisiklikleri dogru degildi demenin objektif vir dayanagi yok. Kendi zihninde su olsa daha iyi olurdu demek bu mac ozelinde tamamen subjektif bir degerlendirme.

Ilk macta hoca olsam ben de Talisca'yi cikarmazdim. Talisca bir frikik olur, bir sut olur deplasmanda bir gol daha kazandirabilir dusuncesiyle sahada tutuldu. Gol atmis olsa hoca dogru karar vermis diyecektik. Gol atamayinca kotu karar deniyor hemen. O macta oyuna giren oyuncular Talisca yerine girse n degisecekti? Baski mi yemeyecektik?

Dunku mac eger penaltilara kadar gelmisse hoca dogru mudahaleler yapamadi diyemezsin. Bunlar ici bos elestiriler.
1-0 yapip devamli eksik yakalaniyorsAn, kontra yiyorsAn elestiri gelecektir

Çevrimdışı taner37

Bir arkadasimiz Dudu'nun videosunu koymus, onu izledim. Bu adam bize ilac gibi olur. Ama bize yedirirler mi emin degilim.

1. Inanilmaz pir pir bir oyuncu.

2. Kisa boyu ve seriligiyle cok guzel siyriliyor rakiplerden. Sertlikten cekinmiyor hic. 

3. Cok faul aldirir bize. Anladigim kadariyla rakip bundan cekindigi icin hep 2 oyuncuyla basmislar ama o cesaretle hep iki oyuncunun uzerine uzerine surmus topu.

4. Hep ceza sahasina hareketleniyor, verkaclar deniyor.

Kisacasi bayildim bayildim. Insallah olur diyorum. Babel ve Dudu kanatlari bizi ucurur seneye. Babel Dudu as oyuncular olur, Quaresma ve Tore yedek. Harika bir kanat bolgesi demek.
Ben koydum videosunu

O video son oynadığı maçtaki performans videosu. Dudu nun ülkeden bir kere çıktı kieve gitti sonra geri döndü hatırlayan bilir Kiev BJK maçında bizi zorlamıştı. Top ayağına yapışıyor adeta ve onu anca faul ile durdurabiliyorlar. Tek sorunu var bence oda biraz sinirli olması. Gerçi Quaresma nin bile sinirlerine hakim olduğu yerde dudu kral olur.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

onların performansı düşük olduğu için stoperlere çok iş düşmüş olabilirmi
böyle bir maçta böyle bir takıma karşı ben stoperlik bir durum göremiyorum.
mitrovic bir iki hata yaptı ama onun genelinde sırıtmadı Tosic bence iyi bir oyun çıkardı.
arkada ciddi süpürücü oldu çok net bir çok pozisyonu kesti. Belki mükemmel değiller
ama dünkü maçın özelinde eleştiri haketmiyorlar. takım maçı kaybetmedi penaltılarla
elendi. Maçı penaltılara bırakanda stoperlerimiz değildi.
Dün GG mükemmel oynadı. Babel mükemmel oynadı birde bu oyunu golle süsleseydi
harika olacaktı. Talisca büyük bir yıldız olacağını dün akşam gösterdi yeterlimi kesinlikle değil
çünkü güçlü değil. ama unutmayalım geçen sene çok zaman alamamış bu sene takıma sonradan
katılmış birde üstüne ciddi sakatlık yaşamış bir Talisca olarak değerlendirmek lazım.
Büyük maçlarda hep ben burdayım dedi. dün gece 50-60 metreye ayağa pas atmalar neydi öyle
oyunu iyi okuyor çok zeki bir oyuncu bir çok ikili mücadele kazandı akşam gelecek sene neler
yapabilir düşünemiyorum. Adriano büyük oyuncu quaresma orta yapıyor diyenlere quaresmanın on
ortasına GG nin bir ortasını tercih ederim :bandit:
işin özeti Beşiktaş bize bu sene güzel şeyler yaşattı. Elenirken bile başımızı düşürmedi
canları sağ olsun daha alınacak çok kupa var.
Durmadan yola devam daha yolun başındayız. Bu yolun sonu güzel yerlere gidiyor.
Eksiklerimiz var. tamamlayarak yürüyeceğiz. Eksikler tamamlandıkça gerçekten çok
acımasız bir takım olacağız.

Abi Valbuena, Fekir, Cournet, Lacazette, Tolisso bire birde cok rahat adam eksilten oyuncular. Ve mac boyunca bizim defans dortlusu bunlarla basabas oynadi. Bencede stoperler fena degildi. Cok acimasiz yukleniliyor Tosic ve Mitro'ya.

Çevrimdışı taner37

Etoo' nun "2-3 seneye 50-60 m euroluk oyuncu olur" dediği Doğukan Sınık' ı izleyen var mı?
Hocam Türkiye de 50-60 m luk futbolcu şuan çıkmaz hatta hiç çıkmaz. Doğukan Sınık'ı duydum profesyonel sözleşmesi yoksa kapmak lazım 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seeedimmi kendimi abi, 150 sefer yazdik. Ben ben ben eben eeeben guc zehirlenmesinin sonuclari bunlar.
Mantik isi olay, aleksis senin oyuncun. Marseloya bile bonservis vermeseydi baskan anlasilir bir hamle olurdu. Alexis tosic oynasa ligde ayni yerde olurduk, avrupada da
Iyi oyuncu alamiyorsan eldekilerle devam et yada gencleri oynat. Parani cebinde tut.

Pedro, rodolfo, milosevic, boyko, mitro verilen paralara okuz alinirdi. Transfer sihirbazi
Boykoyu mutlaka okutmamiz lazim biryerlere

Epl ve Kievden teklif var diolaaaa

Milosevicin bir zarari olmadi bize abi 1 milyon $ a aldik , 500.000 $ maasi var , 2 senedir hem kiralayip para kazanıyoruz hemde maas vermiyoruz kendi kendini amorti etti :bandit:

Pedro ve Rhodolfo sıkıntı , 2 milyona falan versek Rhodlfoyu zararin neresinden dönsek kardir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Dudu bundan daha iyi ve lider ozellikli. Ben oyumu Dudu'ya kullaniyorum.

Çevrimdışı Librarius

Talisca: buyuk maclarin buyuk oyuncusu. Nokta.

Çevrimiçi Necmi

Stoperler ustlerine rahat gelen rakiple bogusmak zorunda kaldilar, rakip ortasahada darbe yemedigi icin stoperlerin ustune ustune gitti, allahi var cocuklar iyi savastilar. Atibaba top kaybi yapmasina ve standart oyununu oynayamamasina ragmen durumu gordu ve daha yardimlasma ve alan kapamaya yoneldi, oguzhan ise zorladi abuk sabuk isler yapmaya basladi, kaptirdigi toplar kaleye girecekti, kementi yedi.
Stoperlik bir is olmadi dun. Orta saha ciliz ve eksik kaldi kalabalik fransiz ortasahasina karsi.
ozi öyle kritik yerlerde egzantrik paslar atmaya kalkıyor. bütün takımı dengesiz yakalatıyor.
bunu sene başından beri yapıyor. Basit oynamıyor. Çok fazla gözüme batmaya başladı. Akşamki
performansı stoperlerde Atibayada çok aşırı yük bindirdi. Bence çokda iyi şekilde altından kalktılar
bu yükün

Caner olmaz oraya daha erken.

Fabri

Gökhan     Marcelo   Tosic    Beck

Tolgay     İnler

Quaresma        Talisca         Babel

Abuobakar

Böyle daha iyi atiba öldü bitti atiba'yı koymuşsun :D
Atibaya bisey olmaz , Asıl Gg öldü mac sonunda Adelesi çektiği icin penalti atmak istememis bu macta oynamaz diye düşünüyorum :tabe:

Çevrimdışı Librarius

Talisca yla kıyaslamadım abi yanlış anladın. Bu sezon bazı maçlarda ince hareket yapacak, puan alacak oyuncuya ihtiyaç oldu. Kapanan takımların kilidini açmak için bu profilde bi oyuncuya ihtiyaç oldu. Talisca bu profilde değil. Bu yüzden kanada bu profilde bir oyuncu transfer etmemiz gerektiğini düşünüyorum hepsi bu. Talisca yı kötülediğimi nerden çıkardın anlayamadım veya ben anlatamadım herhalde. Talisca benim göz bebeğim bonservisini alırız inş :D

Futbolda en ince is goldur. Talisca bunun kralini yapiyor.

Ayrica Talisca pas konusunda da cok iyi. Adamin sirf 2 ince pasini Cenk hic etti ligde. Lyon ilk macta da ince pasiyla gol attik.

Bahsettigin oyunculara bizim kanatta ihtiyacimiz var. Dudu gelirse seneye bu acigi kapatir ve daha da olgunlasmis ve ozguven kazanmis Talisca bizi ucurur. Rahat olun.

Çevrimdışı cursedofdragon

13.cü sıraya yükselmişiz bu sene için :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takım ön alanda baskı yediğinde topu ayağında tutamıyor, kontrolü rakip takıma veriyor. Karşı takımın kanatları gerektiğinde orta saha gibi oynamasını da biliyor. Böyle olunca sanki orta sahada 2 fazla kişi oynuyormuş gibi oluyorlar. Dün kanatları içe kat edip , pres yaptıklarında , orta saha oyuncusu gibi oynadıklarında oyunun kontrolünü de ele aldılar. Karşımızda genç , dinamik bir takım olmasaydı bu tempoyu kaldıramaz ve üçüncü golü de yerlerdi muhtemelen.
Takımın eksiklerinden biri de baskı yediğinde oyunu soğutup, topun kontrolünü elinde tutamamak. Tek başına 10 numaranın yapabileceği bir şey de değil bu.

Çevrimdışı Librarius

Elestiri gelebilir, herkes kendi fikrini soyler. Fakat hoca takimi iyi taniyor. Bizim takim istesede defansif oynayamaz. Bizim icin defans ofansta basliyor. Kaldi ki iyi de dayandik ama Fabri'nin o hatasi kotu oldu.  Canlari sagolsun.

Nietzsche abimizin :oldurmeyen aci guclendirir demisti. Iste bu mac bizim icin aynen oyle.

Çevrimdışı Librarius

Ben koydum videosunu

O video son oynadığı maçtaki performans videosu. Dudu nun ülkeden bir kere çıktı kieve gitti sonra geri döndü hatırlayan bilir Kiev BJK maçında bizi zorlamıştı. Top ayağına yapışıyor adeta ve onu anca faul ile durdurabiliyorlar. Tek sorunu var bence oda biraz sinirli olması. Gerçi Quaresma nin bile sinirlerine hakim olduğu yerde dudu kral olur.

Taner sagolasin. Valla ben bunun bir cok videosunu izlemistim. Fakat bir mac ozelinde gosterdigi performans videosu cok hosuma gitti. Hayal ettimde Babel ve Dudu kanatlari bizi seneye ucurur. Soyle topu alir almaz onunde ki rakip defansi delmeye yonelen oyunculara bayiliyorum. Napoli ve Lyon kanatlari gibi.

Dudu bizde hem cok gol atar hem de attirir. Mevcut takima hic dokunmadan Dudu hamlesi olsa bile ben fitim. Bu cocuga bayildim ben.

Çevrimdışı taner37

Taner sagolasin. Valla ben bunun bir cok videosunu izlemistim. Fakat bir mac ozelinde gosterdigi performans videosu cok hosuma gitti. Hayal ettimde Babel ve Dudu kanatlari bizi seneye ucurur. Soyle topu alir almaz onunde ki rakip defansi delmeye yonelen oyunculara bayiliyorum. Napoli ve Lyon kanatlari gibi.

Dudu bizde hem cok gol atar hem de attirir. Mevcut takima hic dokunmadan Dudu hamlesi olsa bile ben fitim. Bu cocuga bayildim ben.
Kesinlikle.

Seneye muhtemelen kanatlarımız şöyle olabilir

Quaresma
Babel
Dudu
Gökhan Töre

Gerçi Quaresma bence satılacak çünkü sözleşmesi ondan uzatıldı gerçi satılmasa da kalsın burada bıraksın bari. Ama rotasyon oyuncusu olursa bunu dert etmemeli.
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: