Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9105770 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bu arada senin Ba şubat ayında dönüyordu? :)

1 martta sahadayım diyordu kandırıldık yada kandırılmadık aslında ne aldandım ne aldattım ama ahh o obama yok mu obama hep onun yüzünden  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

İlk maçta çıkacak oyuncu Talisca'ydı takımın belkide en iyisi ve tek pas yapan adamı Oğuzhan'ı çıkardı. Yani yanlış tercihler yanlış sonuçlara yol açabiliyor ilk maçta da ikinci maçta da hocanın oyuna mühadelesi üst düzeyde değildi.
Mudahelesine kadar, rakip analizi de iyi degildi. Adamlar ortasahada 4-5 kisi bastilar bizim ikiliye, orta alani kalabaliklastirmak lazimdi. Simdi nis liyon macinda bakacam favre bunlara nasil oynayacak, buyuk ihtimal 3-6-1 oynar. Neyse hocayi elestirmek istemiyorum, gereksiz bir macti, adanaspor maci daha muhim.

Kendi oyunumuzu oynayamamamiz ve devamli gol attiktan sonra hemen gol yememiz oyuncu isimleriyle, profiliyle aciklanamaz, hocaya yazar.

Çevrimdışı Anıl1903

UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile oynadığımız maçta gösterdiği performans ile oyların %53'ünü alan #AndersonTalisca, 'Haftanın Oyuncusu' seçildi.

Çevrimdışı tangaz

Seeedimmi kendimi abi, 150 sefer yazdik. Ben ben ben eben eeeben guc zehirlenmesinin sonuclari bunlar.
Mantik isi olay, aleksis senin oyuncun. Marseloya bile bonservis vermeseydi baskan anlasilir bir hamle olurdu. Alexis tosic oynasa ligde ayni yerde olurduk, avrupada da
Iyi oyuncu alamiyorsan eldekilerle devam et yada gencleri oynat. Parani cebinde tut.

Pedro, rodolfo, milosevic, boyko, mitro verilen paralara okuz alinirdi. Transfer sihirbazi

bu yazdığın elemanlar sadece ödenen bonservis 15 milyon abi maaşlarıda ekle 25e doğru yelken açar bırak öküz almayı öküz sürüsü kurardık şimdi marcelonun tandemde partneri pepe olurdu o lakazet falan nah atardı o golü, diakhaby kafa topuna çıksa yıldızları sayarak inerdi. yada bu etkisiz elemanların hiç birini alma borç hanesinde -100 trilyon yazıyordu şuan oooff offf
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tardu

Seeedimmi kendimi abi, 150 sefer yazdik. Ben ben ben eben eeeben guc zehirlenmesinin sonuclari bunlar.
Mantik isi olay, aleksis senin oyuncun. Marseloya bile bonservis vermeseydi baskan anlasilir bir hamle olurdu. Alexis tosic oynasa ligde ayni yerde olurduk, avrupada da
Iyi oyuncu alamiyorsan eldekilerle devam et yada gencleri oynat. Parani cebinde tut.

Pedro, rodolfo, milosevic, boyko, mitro verilen paralara okuz alinirdi. Transfer sihirbazi

arda turan adriano için ben referans oldum hatta gelmesi için kendisiyle konuştum demişti sonrasında bizim takımlar yurt dışından oyuncu alırken normal fiyatının çok üstüne paralar vererek alıyorlar biraz pazarlıkla çok daha ucuza alınabilir demişti.
yanlış hatırlamıyorsam sonrasında bir bölgeye transfer yaparken ucuz oyuncu alınıp her sene oyuncu değiştirmektense tek seferde paraya kıyıp iyi ve istikrarlı oyuncu almak daha iyi ve genele baktığınızda daha ucuza gelir demişti
stopere harcadığımız para ile zamanında iki tane raketçi alırdık.
artık stoper konusunda cidden olan paraya kıymamız lazım biraz,bütçe yoksada biriktirip acele etmeden adam akıllı birini almamız lazım.

Çevrimdışı mylife1903

1 martta sahadayım diyordu kandırıldık yada kandırılmadık aslında ne aldandım ne aldattım ama ahh o obama yok mu obama hep onun yüzünden  :evillol:
Demba kandirilmis olmasin cunku zamanlamasi manidar yani amerikadan donuste tarih veriyor falan, olay dembanin kendisinde abi, ustune oynama kalkismasi yapilmis, hem demba fransa milli takimindan cikip, kamerun mili takimina gecekmis. Sormuslar amerikda dembaya nerelisin kardesim sen, fransiz misin, kamerunlu musun, demba futbolcuyum demis gecmis.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Etoo' nun "2-3 seneye 50-60 m euroluk oyuncu olur" dediği Doğukan Sınık' ı izleyen var mı?

Çevrimdışı Librarius

Cok ilginç ve guzel bir mac oldu

4-1 lehimize de 4-1 aleyhimize de bitebilirdi 2 tarafta cok pozisyon buldu

Lyon - 28 şut

Biz - 25 Sut çekmişiz

Uefa da 2009 yılından bu yana en cok sut cekilen mac olmuş

Basa baş dise dis oynadık herkesin saygısını kazandik sabahta yazdim bu turu gecen kupayi alacaktı ki gorecegiz lyon kupayi alacak..

Uzun ozet herseyi gozler onune sermis zaten:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Uzun ozet herseyi gozler onune sermis zaten:

koymayın abi özet filan artık kalbim dayanmıyor  :bawling:

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Dudu falan hikaye ağalar bence kesinlikle alınması gereken adam ektedir :

Konoplyanka' yla uğraştığımızın yarısı kadar uğraşsak olur bu transfer.

Çevrimdışı Anıl1903

"Eğer bir takım diğer takıma 9 puan fark atıyorsa ben ona ezeli rekabet demem,çünkü  ezeli rekabette 9 puan fark olmaz."
Galatasaraylıların kupa paylaşımına ithafen :bandit:

Çevrimiçi Necmi

atiba ve oğuzhan son 2 yıldaki en kötü maçını oynadılar, stoperlerin kötülüğünden dolayı oldu Murat abi.
onların performansı düşük olduğu için stoperlere çok iş düşmüş olabilirmi
böyle bir maçta böyle bir takıma karşı ben stoperlik bir durum göremiyorum.
mitrovic bir iki hata yaptı ama onun genelinde sırıtmadı Tosic bence iyi bir oyun çıkardı.
arkada ciddi süpürücü oldu çok net bir çok pozisyonu kesti. Belki mükemmel değiller
ama dünkü maçın özelinde eleştiri haketmiyorlar. takım maçı kaybetmedi penaltılarla
elendi. Maçı penaltılara bırakanda stoperlerimiz değildi.
Dün GG mükemmel oynadı. Babel mükemmel oynadı birde bu oyunu golle süsleseydi
harika olacaktı. Talisca büyük bir yıldız olacağını dün akşam gösterdi yeterlimi kesinlikle değil
çünkü güçlü değil. ama unutmayalım geçen sene çok zaman alamamış bu sene takıma sonradan
katılmış birde üstüne ciddi sakatlık yaşamış bir Talisca olarak değerlendirmek lazım.
Büyük maçlarda hep ben burdayım dedi. dün gece 50-60 metreye ayağa pas atmalar neydi öyle
oyunu iyi okuyor çok zeki bir oyuncu bir çok ikili mücadele kazandı akşam gelecek sene neler
yapabilir düşünemiyorum. Adriano büyük oyuncu quaresma orta yapıyor diyenlere quaresmanın on
ortasına GG nin bir ortasını tercih ederim :bandit:
işin özeti Beşiktaş bize bu sene güzel şeyler yaşattı. Elenirken bile başımızı düşürmedi
canları sağ olsun daha alınacak çok kupa var.
Durmadan yola devam daha yolun başındayız. Bu yolun sonu güzel yerlere gidiyor.
Eksiklerimiz var. tamamlayarak yürüyeceğiz. Eksikler tamamlandıkça gerçekten çok
acımasız bir takım olacağız.

Çevrimdışı Librarius

ben buna katılmıyorum... fransa liginde 4. lüğe oynayan bi takım 2 yıldır tr ligine ambargo koymuş bir takımdan üstün falan olamaz olmamalı ama sanki biraz daha iyi gibilerdi :D bende kararsızım yaw :D

Fransa liginin 2 tane top takimi var, biri suan CL'de yari finalde digeri Barcelona'ya 4 atti kendi sahasinda. Kaldi ki Lyon'un temel sorunu defansi. Ayrica Fransa ligi bizim ligden su asamada 2 kat daha kaliteli. Lyon bu kadroyla bizim lig de gol rekoru kirardi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence Dudu falan hikaye ağalar bence kesinlikle alınması gereken adam ektedir :

Konoplyanka' yla uğraştığımızın yarısı kadar uğraşsak olur bu transfer.

ben hiç beğenmedim vasat birisi.

Çevrimdışı Librarius

herkes takım'dan birilerini gönderiyor bizim başkan her sene 6 transfer zor yapıyor zaten
kadro derinliğimiz yok necip,tosic,mitro beğenmiyoruz ama seneye yine 3 kulvar olucak bunları zor zamanlarda yine ararız
suan o beğenmediğimiz olcay olsaydı keske de tolgay yerine o girseydi diyoruz

Olcay mi? Dunku macta ayagina top degmezdi Olcay'in. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mudahelesine kadar, rakip analizi de iyi degildi. Adamlar ortasahada 4-5 kisi bastilar bizim ikiliye, orta alani kalabaliklastirmak lazimdi. Simdi nis liyon macinda bakacam favre bunlara nasil oynayacak, buyuk ihtimal 3-6-1 oynar. Neyse hocayi elestirmek istemiyorum, gereksiz bir macti, adanaspor maci daha muhim.

Kendi oyunumuzu oynayamamamiz ve devamli gol attiktan sonra hemen gol yememiz oyuncu isimleriyle, profiliyle aciklanamaz, hocaya yazar.
Aynen rakip hoca çok daha iyi analiz yapmıştı bizim oyunumuza dair.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bence Cenk' i sene sonu göndermeliyiz(Gsnin burakta yaptığı hatayı yapmamalıyız). Forvet rotasyonu şöyle olmalı : transfer - abou - ömer

bence sen burdan gitmeye doğru yol alıyorsun @brkntcnr   :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bu yazdığın elemanlar sadece ödenen bonservis 15 milyon abi maaşlarıda ekle 25e doğru yelken açar bırak öküz almayı öküz sürüsü kurardık şimdi marcelonun tandemde partneri pepe olurdu o lakazet falan nah atardı o golü, diakhaby kafa topuna çıksa yıldızları sayarak inerdi. yada bu etkisiz elemanların hiç birini alma borç hanesinde -100 trilyon yazıyordu şuan oooff offf
Abi tablo aslinda hic guzel degil, mutlulugun resmi falan yapilmamis. 50 tane oyuncu aldiysan 40tanesi soru isareti.
Daha bizim @Serhat Akkaya nin elemanlara girmedim, birazdan o yazar, gokhan suzen gibilerine bonservis odedi bu kulup. Alma kardesim, alma iste. Gokhan suzen kim? Birak paftan bi cocuk oynasin. Samet olayindan basliyor.

O herif bu kulupten adim atmayacakti iceri, rasim karanin ve ziya doganin hakkiydi feda senesi.

Gidip bir suru adam aliyorsun, oynatamiyorsun. Berazilyadan avrupa gormemis mantar bir stoper aliyorsun 3.3 veriyorsun. Git italya ikinci liginden kura ile stoper cek, al getir 3 milyon yuro cebinde kalir. Rodolfo sanki bekinbayer. Izlemesem inanacam.

Dun gece takimin duzgun bir 10 numarasi olsaydi, boyle tempo belirleyen, arkadaslarini yoneten, hoca ile iletisim icinde olan, sert agresif bir kaptan. Totti tipi. Mac 1-0 olmusken o mac oyle baglanirdi.

Yedikce atman gereken bir mac, yemeden ativereceksin, yatacaksin ustune yahu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Librarius

her türlü yapıcı ve faydalıyım die bir çıkarım yapabilirmiyim dostum  :D

ex ante bakinca yikici gorunuyor ama ex post bakinca oldukca yapici.  :D

Çevrimiçi Necmi

Gecen de hanim soruyordu yahu diyor bu sizin turk isimleri neden kizilderili ismi gibi, diye once anlamadim tabi

Sonra ulan dusundum az, turk dizisi acmis kadin
Isimler
Bulut
Yagmur
Gul
Yildirim
Ilker
Soner
Yeter
Altin
Gumus

Bu nedemek diyor
Ismi tercume ediyorsun ahanda kizilderili ismi gercekten

Bi kesikkollukucukboga eksik

Ilginc yani
Sonra bu sadri alisik ile ayhan isik muhabbetine girecktim kadin anlamadi tabi, zeki muren seni gorecek mi dedim ve kapattim muhabbeti
sen yengeye söyle kızılderiler türk zaten :D

Çevrimdışı mylife1903

onların performansı düşük olduğu için stoperlere çok iş düşmüş olabilirmi
böyle bir maçta böyle bir takıma karşı ben stoperlik bir durum göremiyorum.
mitrovic bir iki hata yaptı ama onun genelinde sırıtmadı Tosic bence iyi bir oyun çıkardı.
arkada ciddi süpürücü oldu çok net bir çok pozisyonu kesti. Belki mükemmel değiller
ama dünkü maçın özelinde eleştiri haketmiyorlar. takım maçı kaybetmedi penaltılarla
elendi. Maçı penaltılara bırakanda stoperlerimiz değildi.
Dün GG mükemmel oynadı. Babel mükemmel oynadı birde bu oyunu golle süsleseydi
harika olacaktı. Talisca büyük bir yıldız olacağını dün akşam gösterdi yeterlimi kesinlikle değil
çünkü güçlü değil. ama unutmayalım geçen sene çok zaman alamamış bu sene takıma sonradan
katılmış birde üstüne ciddi sakatlık yaşamış bir Talisca olarak değerlendirmek lazım.
Büyük maçlarda hep ben burdayım dedi. dün gece 50-60 metreye ayağa pas atmalar neydi öyle
oyunu iyi okuyor çok zeki bir oyuncu bir çok ikili mücadele kazandı akşam gelecek sene neler
yapabilir düşünemiyorum. Adriano büyük oyuncu quaresma orta yapıyor diyenlere quaresmanın on
işin özeti Beşiktaş bize bu sene güzel şeyler yaşattı. Elenirken bile başımızı düşürmedi
canları sağ olsun daha alınacak çok kupa var.
Durmadan yola devam daha yolun başındayız. Bu yolun sonu güzel yerlere gidiyor.
Eksiklerimiz var. tamamlayarak yürüyeceğiz. Eksikler tamamlandıkça gerçekten çok
acımasız bir takım olacağız.
Stoperler ustlerine rahat gelen rakiple bogusmak zorunda kaldilar, rakip ortasahada darbe yemedigi icin stoperlerin ustune ustune gitti, allahi var cocuklar iyi savastilar. Atibaba top kaybi yapmasina ve standart oyununu oynayamamasina ragmen durumu gordu ve daha yardimlasma ve alan kapamaya yoneldi, oguzhan ise zorladi abuk sabuk isler yapmaya basladi, kaptirdigi toplar kaleye girecekti, kementi yedi.
Stoperlik bir is olmadi dun. Orta saha ciliz ve eksik kaldi kalabalik fransiz ortasahasina karsi.

Çevrimdışı Anıl1903

quaresma orta yapıyor diyenlere quaresmanın on

Abi son maçlarda Gökhan Gönül kritik noktalarda ve dakikalarda öyle ortalar yaptı ki Trabzonspor,Lyon maçları vs sonuca direkt etki etti.Kalan maçlarda da verimi üst seviye olur umarım.

Çevrimdışı Tolga

Ya abi arkadaşın biri akşamdan beri forumu provake etti birşey yazdım öyle hakaret falan da içermiyordu denetçi arkadaşlar yazmamızı bekliyorlarmış herhalde ondan snr temizlik yapmışlar herhalde bana denk geldi.he diyecekler şimdi iş maksadını aştı konu çok uzadı ondan böyle oldu falan adamına göre muamele herhalde ne diyim.

Geriden gelerek bir sürü mesaj sildim. Hakaret içeren içermeyen bir sürü mesaj sildim çünkü mesajlar alıntı yapılarak yazıldığı için silmek zorunda kaldım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

ben hiç beğenmedim vasat birisi.
Bence oyun tipi olarak Mahrez' in tıpa tıp aynısı. Bizim de böyle kilit açan oyuncuya ihtiyacımız var. Geçen sezonki Sosa' nın eksikliğini bu yıl bazı maçlarda yaşadık. Tamam Talisca' da çok yetenekli ama kapalı oyunu açabilen bir oyuncu değil. Dar alanda bir iki hareketle boşluk yaratacak isme ihtiyacımız var. Bence Ghezzal da hem yaşı hem de sözleşmesinin bitiyor olması nedeniyle güzel bir transfer olur. Dudu' da gayet iyi bir isim ama daha önce hiç ülkesinden dışarıya çıkmamış oradaki yumuşak oyuna oranla Türkiye ve avrupa en az on kat daha sert.

Etiketler: