atiba ve oğuzhan son 2 yıldaki en kötü maçını oynadılar, stoperlerin kötülüğünden dolayı oldu Murat abi.
onların performansı düşük olduğu için stoperlere çok iş düşmüş olabilirmi
böyle bir maçta böyle bir takıma karşı ben stoperlik bir durum göremiyorum.
mitrovic bir iki hata yaptı ama onun genelinde sırıtmadı Tosic bence iyi bir oyun çıkardı.
arkada ciddi süpürücü oldu çok net bir çok pozisyonu kesti. Belki mükemmel değiller
ama dünkü maçın özelinde eleştiri haketmiyorlar. takım maçı kaybetmedi penaltılarla
elendi. Maçı penaltılara bırakanda stoperlerimiz değildi.
Dün GG mükemmel oynadı. Babel mükemmel oynadı birde bu oyunu golle süsleseydi
harika olacaktı. Talisca büyük bir yıldız olacağını dün akşam gösterdi yeterlimi kesinlikle değil
çünkü güçlü değil. ama unutmayalım geçen sene çok zaman alamamış bu sene takıma sonradan
katılmış birde üstüne ciddi sakatlık yaşamış bir Talisca olarak değerlendirmek lazım.
Büyük maçlarda hep ben burdayım dedi. dün gece 50-60 metreye ayağa pas atmalar neydi öyle
oyunu iyi okuyor çok zeki bir oyuncu bir çok ikili mücadele kazandı akşam gelecek sene neler
yapabilir düşünemiyorum. Adriano büyük oyuncu quaresma orta yapıyor diyenlere quaresmanın on
ortasına GG nin bir ortasını tercih ederim

işin özeti Beşiktaş bize bu sene güzel şeyler yaşattı. Elenirken bile başımızı düşürmedi
canları sağ olsun daha alınacak çok kupa var.
Durmadan yola devam daha yolun başındayız. Bu yolun sonu güzel yerlere gidiyor.
Eksiklerimiz var. tamamlayarak yürüyeceğiz. Eksikler tamamlandıkça gerçekten çok
acımasız bir takım olacağız.