Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9108781 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İstediği fiyata satabilir mi bu sezon sonu? Eger oyleyse talibi çok çıkar.
Satin alma Opsiyonu bizde 25 milyon € , bu parayi veren olursa Benfica once bize soracak alıyormusun diye biz alamıyoruz dersek satabiliyor maalesef , bize de kiralama bedeli olarak verdigimiz 2 milyon € yu geri veriyor , parlatma bedeli gibi bisey oluyor yani Taliscayi Bedavaya kiralamis oluyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Kaan

Biz şampiyonlar liginde gruptan çıkacağımız için bizimle alakalı bir durum değil. :)
Bir yanım evet CL'de gruptan çıkmak istiyor ancak diğer bi yanım Bayern-Barça olan bi gruba düşüp paşa paşa 3. olup gidip kupayı almak da istiyor, hakkımızda hayırlısı olsun :)

Çevrimdışı Egos

92 doğumlu Oğuzhan ve 94 doğumlu Tolisso.
91 doğumlu lacazette ve 91 doğumlu Cenk Tosun.

Aralarındaki farklar ortada. Bu yüzden yerli oyuncuları korumayı bırakın artık.

ona bakarsan 1903 beşiktaş ve 1950 lyon. o iki oyuncu da lyon alt yapısından yetişmiş, onlar ve diğerleri kundaktan beri birlikte oynuyorlar. yarım asır geriden gelip bir ekol oluşturmaya başlamışlar. biz 4 senelik yapılanma ile rakiplerimize ne kadar fark attık, bu hesapla dünkü maçtaki güçlerin karşılaştırılmasını daha net yapabilirsin.

takım ve taraftar muhteşem bir sınav verdi. ben kaybederek öğrenmenin daha etkili olduğuna inanıyorum, hem bizim için hem de takım için. beşiktaş'ın kupayı alma ihtimali vardı, ama her şey çok iyi işleseydi. herkes gördü, 1-2 eksik (hatta fazlası) ligde sorun yaratmazken burada her şeyi tersine döndürüyor. lyon'da da eksikler vardı, fark eden bir şey oldu mu?

bir sürecin içindeyiz, eğer plana bağlı kalınırsa güçlenmeye devam ederiz. gruptan çıkamamanın başarısızlık sayılmadığı bir sezondan, çeyrek finalin başarı sayılmadığı bir sezona geldik. adana maçı bizim için şans, takımın dün taraftara ne kadar ihtiyacı varsa pazartesi de o kadar ihtiyacı olacak. bu maçtan çıkıp başakşehir'le karşılaşmak da vardı, elimizdeki fırsatı değerlendirip işi sıkı tutalım.

Çevrimdışı eski inönü

Satin alma Opsiyonu bizde 25 milyon € , bu parayi veren olursa Benfica once bize soracak alıyormusun diye biz alamıyoruz dersek satabiliyor maalesef , bize de kiralama bedeli olarak verdigimiz 2 milyon € yu geri veriyor , parlatma bedeli gibi bisey oluyor yani Taliscayi Bedavaya kiralamis oluyoruz
anladım. en az 25'e satmaları lazım.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Konuyu artık kapatalım arkadaşlar. Futbol dışına çıkmayalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Online gözüküyor birazdan Gelir , büyük ihtimalle geriden okuyarak geliyor :D

Vaziyet alın diyosun yani  :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı fatihbjk

Oyuncularimizi gommeyelim dostlar. Cenk'e herkes kizgin, haklida. Ama bide soyle dusunelim 55-60 da atiyorum Aboubakar kadroda olsaydi,Cenk'in yerine girseydi ne olurdu? Suclu bu maci yok yere kaciranda bence.

Ayrica ne yapip edip Talisca'ya parayi basalim derim. Uzun yillar kalsada ileride satsakta zarar edecegimizi hic sanmiyorum Talisca dan.

Biz esas olarak simdiden stoper icin dusunmeye baslamamiz lazim. Net 2 stopere ihtiyacimiz oldugu cok acik.

Son olarakta dunku macta sadece Aboubakar ve Marcelo dahi olsa elemistik ve eledigimiz takim surpriz olmazsa bu senenin avrupa ligi sampiyonu olacak. Eger lyon'un defans hatti iyi olsaydi inaniyorumki monaco gibi onlarda sampiyonlar ligi yari finali gibi birseyler yapardi. Insan ustu fizik gucu var adamlarda. Yani elestirilerimizi mantik cercevesinde objektif yapmaliyiz. Hatayi/hatalarimizi dogru tespit etmemiz lazim.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 15:26:48 fatihbjk ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

92 doğumlu Oğuzhan ve 94 doğumlu Tolisso.
91 doğumlu lacazette ve 91 doğumlu Cenk Tosun.

Aralarındaki farklar ortada. Bu yüzden yerli oyuncuları korumayı bırakın artık.

Kadroya 14 tane korunmaya muhtaç duymayacak Türk oyuncu bulup ertesi güne ekleyebiliyorsan korumayı hemen bırakalım. Senin yaptığın bataklığı kurutmadan sivrisinekleri öldürmek gibi. Sorunun kaynağını tespit etmeden soruna yanlış bir çözüm sunuyorsun. 94 doğumlu Tolissolar, 91 doğumlu Lacazettelere sadece bir birey olarak değil aynı zamanda bir proje olarak bakıyor Avrupalılar. Bireylerin gelişimleri abartısız bebekliklerinden itibaren sürekli takip altında. Bir maçta  adamı yerin dibine sokup beş para etmez futbolcu muamelesi bir başka maçta da yerlere göklere sığdırmayıp elli milyon avroluk futbolcu muamelesi yapmıyor bu Avrupalı. Daha objektif , uzun vadeli bakmayı yeğliyorlar. Futbolcu dahil insan kalitesini artırmak için  önce zihniyetler değişmeli; orta uzun vadede sonuçlar alınmaya başlar .
Ben de mutlu değilim Türk oyuncuların performansından ama  onları gömmenin bir çözüm yolu olmadığının da farkındayım.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 15:26:59 Onur Küçük ]

Kadroya 14 tane korunmaya muhtaç duymayacak Türk oyuncu bulup ertesi güne ekleyebiliyorsan korumayı hemen bırakalım. Senin yaptığın bataklığı kurutmadan sivrisinekleri öldürmek gibi. Sorunun kaynağını tespit etmeden soruna yanlış bir çözüm sunuyorsun. 94 doğumlu Tolissolar, 91 doğumlu Lacazettelere sadece bir birey olarak değil aynı zamanda bir proje olarak bakıyor Avrupalılar. Bireylerin gelişimleri abartısız bebekliklerinden itibaren sürekli takip altında. Bir maçta  adamı yerin dibine sokup beş para etmez futbolcu muamelesi bir başka maçta da yerlere göklere sığdırmayıp elli milyon avroluk futbolcu muamelesi yapmıyor bu Avrupalı. Daha objektif , uzun vadeli bakmayı yeğliyorlar. Futbolcu dahil insan kalitesini artırmak için  önce zihniyetler değişmeli; orta uzun vadede sonuçlar alınmaya başlar .
Ben de mutlu değilim Türk oyuncuların performansından ama  onları gömmenin bir çözüm yolu olmadığının da farkındayım.
Tamda bu :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

noldu beyler 2 saat dışarı çıktık hemen ekşın mı yaptınız bensiz? neler döndü bi özet alsak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Oyuncularimizi gommeyelim dostlar. Cenk'e herkes kizgin, haklida. Ama bide soyle dusunelim 55-60 da atiyorum Aboubakar kadroda olsaydi,Cenk'in yerine girseydi ne olurdu? Suclu bu maci yok yere kaciranda bence.

Ayrica ne yapip edip Talisca'ya parayi basalim derim. Uzun yillar kalsada ileride satsakta zarar edecegimizi hic sanmiyorum Talisca dan.

Biz esas olarak simdiden stoper icin dusunmeye baslamamiz lazim. Net 2 stopere ihtiyacimiz oldugu cok acik.

Son olarakta dunku macta sadece Aboubakar ve Marcelo dahi olsa elemistik ve eledigimiz takim surpriz olmazsa bu senenin avrupa ligi sampiyonu olacak. Eger lyon'un defans hatti iyi olsaydi inaniyorumki monaco gibi onlarda sampiyonlar ligi yari finali gibi birseyler yapardi. Insan ustu fizik gucu var adamlarda. Yani elestirilerimizi mantik cercevesinde objektif yapmaliyiz. Hatayi/hatalarimizi dogru tespit etmemiz lazim.
Dunden beri kimsenin oyuncumuzu gömdüğünü gormedim tabii buradan bahsediyorum

Ben kendi adima Cenki cok beğendim dunku mac özelin de , Dun 2 Golu olabilirdi kalecinin inanilmaz kurtarislari olmasa..

Sadeece Mitro ile alakali yetersiz oldugu görüşü hakim oldu bir cok kisi tarafından

Dunku oyundan mucadeleden sonra Kimseyi gomemeyiz yakışmaz sadece hepsine helal olsun canlari sagolsun deriz

Hala üzgünüm hemde cok üzgünüm ama yapacak birsey yok

Lyonla - Ajax eslesti , Lyonu gecseydik %100 finaldeydik , gerci turu gecseydik bize ajax degil Manu cikardi kesin :D
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 15:32:52 Yunus Emre Dökmeci ]

noldu beyler 2 saat dışarı çıktık hemen ekşın mı yaptınız bensiz? neler döndü bi özet alsak  :D
Yok bisey abi dünkü tartismanin devami

Çevrimdışı Librarius

Özellikle 2-1'den sonra kapanarak kontra atak futbolu oynadık gibi geldi bana. Bilmem belkide bana öyle gelmiştir yanılıyorumdur. Ancak bu kadar kapanmamıza rağmen çok sayıda pozisyon vermemizde düşündürücü. Fabri gerçekten mükemmel ötesi oynadı. Yoksa ilginç bir skor olabilirdi tabelada.

Nasil bir skor mesela? Peki Babel'in Talisca'nin bos kaley atamamalari, Veya Lopez'in en az 3 harika kurtarisi? Senin yorumlarin genelde takimi gomme uzerine. Yani rakip baskin oynayinca kotu mu oynadik oluyor?

Lyon takimi bu sene UEFA kupasinin en buyuk favorisi. Kupayida buyuk bir sorun yasamazlarsa alacaklar. Bugun yorumlara bakiyorum da takimi v oyunculari gomenler girla.

Lyon bizden en az 1 gomlek ustun bir takim. Fakat biz mucadelemizle ve kalitemizle bu eslesmeyi sonuna kadar dengeli goturmeyi basardik.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Nasil bir skor mesela? Peki Babel'in Talisca'nin bos kaley atamamalari, Veya Lopez'in en az 3 harika kurtarisi? Senin yorumlarin genelde takimi gomme uzerine. Yani rakip baskin oynayinca kotu mu oynadik oluyor?

Lyon takimi bu sene UEFA kupasinin en buyuk favorisi. Kupayida buyuk bir sorun yasamazlarsa alacaklar. Bugun yorumlara bakiyorum da takimi v oyunculari gomenler girla.

Lyon bizden en az 1 gomlek ustun bir takim. Fakat biz mucadelemizle ve kalitemizle bu eslesmeyi sonuna kadar dengeli goturmeyi basardik.
Cok ilginç ve guzel bir mac oldu

4-1 lehimize de 4-1 aleyhimize de bitebilirdi 2 tarafta cok pozisyon buldu

Lyon - 28 şut

Biz - 25 Sut çekmişiz

Uefa da 2009 yılından bu yana en cok sut cekilen mac olmuş

Basa baş dise dis oynadık herkesin saygısını kazandik sabahta yazdim bu turu gecen kupayi alacaktı ki gorecegiz lyon kupayi alacak..

Çevrimdışı Gokhan-

Almasınlar Yunus ben ayar oldum onlara başkası alsın.
Ajax maçları ilginç olabilir onlar Lyon'dan daha genç bir takım yetenekli oyuncularıda  mevcut bakalım ne çıkacak ortaya.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çebi'den Galatasaray'ın paylaşımına cevap! "Eğlenmek istiyorlarsa..."

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar :

"Muhteşem bir ortamda, Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı ortaya konulan bir mücadele var. Ayrıca taraftarlarımız kalitesini Lyon taraftarlarına karşı gösterdi. Penaltılarla elendik bence şans faktörüde var, ayrıca Fabri'ye de çok teşekkür ediyorum. Kendisi muazzam bir performans ortaya koydu."

"Ben UEFA yemeğinde yoktum, takımla beraber olmak istedim, başkanımız oradaydı. Bu karar ölçüsüz adaletsiz bir karar, biz buna gerekli itirazları yapacağız. 10 günlük bir süreç var, tahkimde görüşüleceği gün biz de orada olacağız. Bizim kapalı kapılar ardında konuşacak bir şeyimiz yok. Servet Yardımcı'da bize gerekli desteği gösterecek, onunla da görüşmelerimiz var. Bizim UEFA'ya karşı güçlü argümanlarımız var, Avrupa'nın meşhur adaletini göreceğiz."

"Galatasaray kulübünün canı sağolsun, böyle eğlenmeyi kendilerine layık gördülerse hayırlı olsun. Ligde içinde bulundukları durumu bu şekilde telafi etmek istiyorlarsa, böyle yapmaları normal. Galatasaray taraftarları da durumun farkında, geçmişle övünmek herkesin hakkı ama böyle yaparlarsa daha da geriye giderler. Ben hiçbir şekilde kaale almıyorum, eğlenmek istiyorlarsa lig de bulundukları konuma baksınlar. Şu an sadece lige konsantreyiz, daha başaracak çok şeyimiz var biz bunu düşünüyoruz.

Haber Kaynağı : Ajansspor

Çevrimdışı Librarius

Ben karşımızdaki takımın bize ters gelen yapıda olması, fizik ve kondisyon üstünlüğüne bağlıyorum o performansı. Atiba ve Oğuzhan bu yüzden zorlandı ve çok da varlık gösterememeleri beni şaşırtmadı dün. En çok iş Q7'ye düşüyürdu, o da fazla katkı veremedi, buna rağmen maç ortada geçti.

Karsi takimin genc olmasi bir avantajdi ama bir ozellikleri daha vardi bizden iyi olan: Lacazette, Velbuana ve diger kanat oyunculari hep basip, ortasahalarina yardimci oldular. Biz de ise biraz Babel yapti bunu ama Cenk, Talisca ve Quarsma defansif anlamda hic yoktular.

Dun Oguzhan'a kizdim ama bugun bir daha izleyince sunu farkettim: Atiba ve ikisi cok kosup yorulmuslar. Topu kaptiklarinda en az 3 Lyon'lunun presine maruz kalmislar. 

Seneye yapilmasi gerekenler:

1. Quaresma'yi hamle oyuncusu yapacak etkili, tempolu ve delici bir kanat oyuncusu almak. Bu yeni oyuncu ve Babel as oyuncular olur, Quaresma ve Tore hamle oyuncusu olur. Dudu'yu cok begendim acikcasi. Pir pir bir kardesimiz. Valbuena gibi ama ondan daha delici. Tabi videodan edindigim izlenimler bunlar. Fakat kendi takim taraftarlari da cok tutuyor Dudu'yu.

2. Sol stopere mutlaka ama mutlaka ust duzey bir oyuncu sart. Ayagi duzgun, sert ve seri bir sol stoper sart. Marcelo ve bu yeni transfer defans icin yeterli olur.

3. Oguzhan satilacaksa onun yerine bulabilirsek  Gonalon veya Tolisso gibi genc, teknik ve dinamik bir oyuncu bulmak.

4. Abou, Cenk ve BA forveti yeterli olur.

Bunlar yapilirsa seneye gruplardan gule oynaya cikar, ligi yine Aralik ayinda sekillendiririz.

Çevrimdışı Librarius

Besiktas istisnalar disinda hep kotu kaleciler ve stoperlerle calismistir. Iyi kaleci ve stoper buldugumuzda ise basariyi yakalama da zorluk cekmiyoruz.

Cordoba ve Fabri arasi kalecilerimizin hepsi ya vasat ya da vasat altiydi. Fabri ne kadar fark yaratiyor goruyoruz.

Marcelo bence bizim seviyemiz icin olabilecek en kaliteli stoperlerden. Fakat sol stoperimiz vasat bile degil. Orada kalite artisina ihtiyac var.

Çevrimdışı Librarius

ben mitroviçi izlerken pedrodan farklı bir oyuncu göremiyorum şimdilik, maç başında bir pozisyon vardı o kadar rahattı ki eveledi geveledi lacazete kaptırdı topu son anda tosiç geldi kornere vurdu, bu ve benzeri o kadar çok davranışı var ki. hem fiziği ağır hem de karar mekanizması, bu 2 ağırlığı bu seviye futbol kaldırmaz...

Sen bir oyuncumuzu elestirince mutlu oluyorum. Zira o oyuncuda gozle gorulur duzelmeler yasaniyor.  :D

Eski oyuncumuz Alexis: "Dünkü sonuçtan ötürü çok üzgünüm. Sezonun geri kalanı için her şeyin en iyisi Beşiktaş ve taraftarları için olsun."

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Çebi'den Galatasaray'ın paylaşımına cevap! "Eğlenmek istiyorlarsa..."

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar :

"Muhteşem bir ortamda, Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı ortaya konulan bir mücadele var. Ayrıca taraftarlarımız kalitesini Lyon taraftarlarına karşı gösterdi. Penaltılarla elendik bence şans faktörüde var, ayrıca Fabri'ye de çok teşekkür ediyorum. Kendisi muazzam bir performans ortaya koydu."

"Ben UEFA yemeğinde yoktum, takımla beraber olmak istedim, başkanımız oradaydı. Bu karar ölçüsüz adaletsiz bir karar, biz buna gerekli itirazları yapacağız. 10 günlük bir süreç var, tahkimde görüşüleceği gün biz de orada olacağız. Bizim kapalı kapılar ardında konuşacak bir şeyimiz yok. Servet Yardımcı'da bize gerekli desteği gösterecek, onunla da görüşmelerimiz var. Bizim UEFA'ya karşı güçlü argümanlarımız var, Avrupa'nın meşhur adaletini göreceğiz."

"Galatasaray kulübünün canı sağolsun, böyle eğlenmeyi kendilerine layık gördülerse hayırlı olsun. Ligde içinde bulundukları durumu bu şekilde telafi etmek istiyorlarsa, böyle yapmaları normal. Galatasaray taraftarları da durumun farkında, geçmişle övünmek herkesin hakkı ama böyle yaparlarsa daha da geriye giderler. Ben hiçbir şekilde kaale almıyorum, eğlenmek istiyorlarsa lig de bulundukları konuma baksınlar. Şu an sadece lige konsantreyiz, daha başaracak çok şeyimiz var biz bunu düşünüyoruz.

Haber Kaynağı : Ajansspor
Burası güzel olmuş.  :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: