Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111037 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Fabri: "Günün sonunda elimde kalan en güzel şey bu güzel takımın içinde olmak."

Fabri sen ne güzel bir insansın. Hiç gitme bu takımdan...

Çevrimdışı Savaş

Öncelikle maç ile ilgili bir iki şey karalamak lazım.

Şahsen Lyon'u takip eden biri olarak Fransa ligi, Şampiyonlar ligi ve Uefa'da bu sezon deplasmandaki en iyi oyunlarını oynadıklarını söyleyebilirim. Bunda sistemsel dizilişleri de önemli rol oynadı. 4-6-0 oynadılar. Orta alanı sağlam tuttular atağa çıktıklarında ise Lacazetteyi öne attılar. Yani Lacazette bugün forvet değil orta saha oynadı. Orta sahayı kalabalık tutarak oyunu ele almaya çalıştılar kısmen de başardılar.

Bizim oyunumuzda ise Marcelo'nun olmaması en büyük handikaptı. Defansif anlamda handikap yaşadığımız kadar orta sahamızda bozuldu. Bu takımda Marcelo - Atiba ve Oğuzhan bir üçlü ve önemli bir üçlü. Marcelo'nun olmaması Atiba'yı bozdu Atiba bozulunca Oğuzhan da bozuldu. Dişli aksadı, işlemedi. Dikkat ettiyseniz Atiba belki de en fazla top kaybı veya pas hatası yaptığı maçı oynadı. Bu durumu kenardan gelebilecek bir oyuncu da değiştiremezdi. Marcelo bizim için gerçekten çok önemli bir oyuncu.

Maç çok ortadaydı. Lakin her şeye rağmen 2-1 maçı kazanmayı bildik. Herkes Mitrovic ve Tosic den sıkıntılı fakat ellerinden geleni yaptılar adamların maksimumu bu yapacak bir şey yok. O kadar gömmeye de gerek yok çünkü maçın normal süresini kazandık.

Bu adamlar penaltıcı değil, ama penaltılar bile uzatmaya gitti.. Geniş bir kadromuz vardı fakat cezalı ve sakatlar olunca kulübe de yetersiz kaldı. Seneye planlama bunun üzerine yapılmalı. Koskoca Beşiktaş sezon boyunca 2 forvet ile oynamamalı.

Turu verdik, canımız sağolsun. Bu zamana kadar yaşattığı her şey için teşekkür etmek lazım tüm futbolculara. Bizi anca Lyon gibi diri ve genç ve golcü bir takım eleyebilirdi onlar eledi. Yoksa Manchester gibi daha statik oynayan bir takım bizi eleyemezdi ki bu turu geçsek kupayı da alırdık. Kısmet değilmiş.

Takımı gömmeyin, alkışlayın.. Her sene bir tecrübe. Bu işler hemen olmuyor.. Zamanla.. Şimdi Adana maçına hazırlanmak lazım ve takım hem taraftar olarak ki takım yorgun, dikkat etmek gerekiyor.

Uefa macerası bitti, ligi koyalım, 3. yıldızı takalım, seneye CL'de tecrübe edinmiş bir takım olarak, takviyeler almış bir takım olarak (Özellikle stoper) daha iyi yerlere geleceğimize ben eminim.

İyi ki varsın Beşiktaş!

Çevrimdışı Gokhan-

Tribünler çok çok iyiydi. Özellikle gol attıktan sonra verdiğimiz tepki muhteşemdi. Unutulmaz bi tribün günü yaşadık.

Bazı konuların hassasiyetine istinaden, ona saçma buna saçma diyerek güzel olan bir tribünün üzerinden tuhaf tartışmalar yaratmak normal bir tutum değil.

Maçı 11'e 11 oynasaydık uzatmalara götürmeden bile işi bitirebilirdik.
Talisca bugün çok iyiydi. Kaçırdığı golden attığı şutlara kadar büyük oyuncu olduğunu gösterdi.
Aboubakar'ın ve Marcelo'nun cezalı olması turun kayıp gitmesine sebep oldu.
Aynen mis gibi tribün olmuş ufak detaylarda boğuluyoruz.
Staddan çıkarken herkesin başı dikti öyle yüzü asık pek adam göremedim, böyle elenmelere bile alıştıysak büyüyoruz demektir.
Eskiden olsa çok koyardı bu elenme işi, şimdi emeklerine sağlık diyip geçebiliyorum, geçebiliyoruz genel olarak.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Elbet üzüleceğiz. Penaltıyla yarı finali kaçırdık sonuçta. Ama kendimizi de heder etmeyeceğiz, kahrolmayacağız. Biz gerekli şartları yerine getirmeden buraya kadar geldik. Bu seviye için gereken kadroyu kurmadık ama buna rağmen korku salan bir takım olduk. Seneye de Şampiyonlar Liginde yani "Devler Sahnesi"nde herşeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Tekrar söylüyorum Şampiyonlar Liginde çeyrek final Avrupa Kupasını kaldırmaktan daha güzel.

Orası "KUPA 1"... Dünyanın en iyi 8 takımından biri olmak demek ne demek ?

Çevrimdışı ozankarakoc

Öncelikle maç ile ilgili bir iki şey karalamak lazım.

Şahsen Lyon'u takip eden biri olarak Fransa ligi, Şampiyonlar ligi ve Uefa'da bu sezon deplasmandaki en iyi oyunlarını oynadıklarını söyleyebilirim. Bunda sistemsel dizilişleri de önemli rol oynadı. 4-6-0 oynadılar. Orta alanı sağlam tuttular atağa çıktıklarında ise Lacazetteyi öne attılar. Yani Lacazette bugün forvet değil orta saha oynadı. Orta sahayı kalabalık tutarak oyunu ele almaya çalıştılar kısmen de başardılar.

Bizim oyunumuzda ise Marcelo'nun olmaması en büyük handikaptı. Defansif anlamda handikap yaşadığımız kadar orta sahamızda bozuldu. Bu takımda Marcelo - Atiba ve Oğuzhan bir üçlü ve önemli bir üçlü. Marcelo'nun olmaması Atiba'yı bozdu Atiba bozulunca Oğuzhan da bozuldu. Dişli aksadı, işlemedi. Dikkat ettiyseniz Atiba belki de en fazla top kaybı veya pas hatası yaptığı maçı oynadı. Bu durumu kenardan gelebilecek bir oyuncu da değiştiremezdi. Marcelo bizim için gerçekten çok önemli bir oyuncu.

Maç çok ortadaydı. Lakin her şeye rağmen 2-1 maçı kazanmayı bildik. Herkes Mitrovic ve Tosic den sıkıntılı fakat ellerinden geleni yaptılar adamların maksimumu bu yapacak bir şey yok. O kadar gömmeye de gerek yok çünkü maçın normal süresini kazandık.

Bu adamlar penaltıcı değil, ama penaltılar bile uzatmaya gitti.. Geniş bir kadromuz vardı fakat cezalı ve sakatlar olunca kulübe de yetersiz kaldı. Seneye planlama bunun üzerine yapılmalı. Koskoca Beşiktaş sezon boyunca 2 forvet ile oynamamalı.

Turu verdik, canımız sağolsun. Bu zamana kadar yaşattığı her şey için teşekkür etmek lazım tüm futbolculara. Bizi anca Lyon gibi diri ve genç ve golcü bir takım eleyebilirdi onlar eledi. Yoksa Manchester gibi daha statik oynayan bir takım bizi eleyemezdi ki bu turu geçsek kupayı da alırdık. Kısmet değilmiş.

Takımı gömmeyin, alkışlayın.. Her sene bir tecrübe. Bu işler hemen olmuyor.. Zamanla.. Şimdi Adana maçına hazırlanmak lazım ve takım hem taraftar olarak ki takım yorgun, dikkat etmek gerekiyor.

Uefa macerası bitti, ligi koyalım, 3. yıldızı takalım, seneye CL'de tecrübe edinmiş bir takım olarak, takviyeler almış bir takım olarak (Özellikle stoper) daha iyi yerlere geleceğimize ben eminim.

İyi ki varsın Beşiktaş!

Baştan sona katılıyorum.

Biraz da çapımızı bilmemiz gerekiyor.

Galatasaray, 112 yıllık tarihinde 1 kez kupa aldı, 1 kez yarı final, 2 kez de çeyrek final oynadı.
Fenerbahçe, 110 yıllık tarihinde 1 kez yarı final, 2 kez çeyrek final oynadı.
Beşiktaş, 114 yıllık tarihinde 3 kez çeyrek final oynadı.

336 sezonda 1 kupa, 2 yarı final, 7 çeyrek final...

Böyle bir ortamda çeyrek finale çıktık, yarı finalin kapısını son saniyeye kadar salladık... Lyon gibi bir takıma karşı maçı 25 şut atarak bitirdik! Şimdi 'penaltıyı Mitrovic değil Beck atsaydı yarı finaldeydik' gibi manasız değerlendirmelerle kendimizi yıpratmaya değmez...

Önce Rize-Başakşehir, sonra Beşiktaş-Adana... Pazartesi akşamı keyifle, sezon sonunda gururla, seneye baharda da Lyon'da oynanacak 2018 UEFA Avrupa Ligi finalinde coşkuyla buluşmak üzere!

Teşekkürler Beşiktaş!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Talisca: buyuk maclarin buyuk oyuncusu. Sosa falan diyorduk ama bu cocuk sahiden buyuk oyuncu. Masallah.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Ligde başarı için sabrettik. Kolay olmadı, adım adım gittik. Kötü kadrolarla iyi mücadeleler verdik, umutlandık ama sonunu getiremedik. Sabrettik ve başarıya ulaştık. 2 sene üstüste şampiyon oluyoruz ve bunu 3 yapacağımız konusunda herkes emin. Aynı şey Avrupa için de geçerli. Sabredeceğiz, adım adım ilerleyeceğiz. Bir kaç senedir Avrupa liginde kıpırdanmalar yaşadık, Bilic ile Liverpool'u devirdik geçen sene güzel maçlar çıkardık şanssızlık yaşadık. Bu sene ise gümbür gümbür oynadık devlere karşı kök söktürdük. Bu böyle artarak devam edecek. Hedef her sene Şampiyonlar Ligi çeyrek finali olmalı. Her sene şampiyonluk, her sene ŞL çeyrek finali. Ve bu çok gerçekçi bir hedef. Yeter ki yükselişi devam ettirecek yapılanma hamlelerini yapalım.

Çevrimdışı taner37

Talisca: buyuk maclarin buyuk oyuncusu. Sosa falan diyorduk ama bu cocuk sahiden buyuk oyuncu. Masallah.
Kesinlikle öyle.. Talisca ya eskiden saydirmistim ama sakatlıktan sonra bayağı topladı. Maalesef bugün değerine değer kattı ama paraları Benfica başkanı saydı 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mavi Tuna

Kaybedeceksen böyle kaybedeceksin. Üzüldüm ama gelecek adına ümitliyim. Doğru transfer ile bu işi çok rahat bir tık ileri taşıyabiliriz. Penaltıyı Tosiç ya da Mitroviç atmalıydı, atmamalıydı oralar ayrı tartışma konusu. Ayrıca bu senenin en çekişmeli ve keyifli Avrupa Ligi  maçlarını oynadık. Uzun süre böyle bir çeyrek final maçları gelmez. Ligi alalım ŞL için hazırlık yapalım...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı 38life

Dudu Beşiktaş'ın maçını seyrediyor ve Talisca'nın golünü story olarak paylaşıyor.

Çevrimdışı 38life

Kaybetmeyi öğrenmek; En büyük kazancımız...

Çevrimdışı taner37

Kaybetmeyi öğrenmek; En büyük kazancımız...
Hocam kaybetmek var kazanmak var ama kaybedince sırf penaltı kaçırdı diye mitrovic'e atanlar ana bacı sövenler oluyor. Bunlar Kasımpaşa ve Karabük mağlubiyetinden sonra Şenol hocaya söven tipler olsa gerek. Ayrıca iyi hatırlıyorum Atiba ve Marcelo ilk zamanlarında neler demişti insanlar.. Ben anlamıyorum hocam. Bunlar iyi kötü bizim oyuncumuz bunlara sövmekle eline ne geçecek? Ben Beşiktaş taraftarını 30 kişilik sınıfta hangi takımlısin diye sorduklarında gururla parmak kaldıran 1-2 öğrencinin o havası ile her zaman gururlu takıma sahip çıkan kişiler olduğuna inanırdim ama görüyorum ki öyle değilmiş.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Dudu Beşiktaş'ın maçını seyrediyor ve Talisca'nın golünü story olarak paylaşıyor.

Dudu Fikret başkanımızın bizzat söylediği bir futbolcu ama bizim için ideal mi? Valbuena gibi bir stili var Dudu'nun bize uygun mudur bilmiyorum.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Şunu da biliyoruz ki ligdeki bu hakimiyetimiz, ardarda şampiyonluklarımız bittiğinde bile 2.ci 3.cü olacağımız zamanlar geldiğinde bile büyük bir hevesle Avrupa ligine gideceğiz. Çünkü neler yapabileceğimizi test ettik ve gördük. Şampiyon olamadığımız her sene Avrupa Ligi şampiyonluğu hayali kuracağız. Şampiyon olduğumuz senelerde ise Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve paracıklar...

Bunu bilmek bile güzel. Beşiktaş kulübü artık bu tecrübeyi ve özgüveni taşımalı. Hatalarına rağmen Fikret Orman yönetimi ve Şenol Hoca umarım daha uzun yıllar başımızda kalır.

Çevrimdışı 38life

Hocam kaybetmek var kazanmak var ama kaybedince sırf penaltı kaçırdı diye mitrovic'e atanlar ana bacı sövenler oluyor. Bunlar Kasımpaşa ve Karabük mağlubiyetinden sonra Şenol hocaya söven tipler olsa gerek. Ayrıca iyi hatırlıyorum Atiba ve Marcelo ilk zamanlarında neler demişti insanlar.. Ben anlamıyorum hocam. Bunlar iyi kötü bizim oyuncumuz bunlara sövmekle eline ne geçecek? Ben Beşiktaş taraftarını 30 kişilik sınıfta hangi takımlısin diye sorduklarında gururla parmak kaldıran 1-2 öğrencinin o havası ile her zaman gururlu takıma sahip çıkan kişiler olduğuna inanırdim ama görüyorum ki öyle değilmiş.

Evet bu dediklerin var ama genel profil değil. Bir arkadaş daha yazmıştı ben de aynı şeyi gözlemledim bugün stadda. Herkes durdu takımı alkışladı. Ağlayan adam görmedim. Konuşmaları dinledim. "Neyse ya seneye" diyordu herkes cümlesinin sonunda. Çaresizce acınacak hale düşen bir profil görmedim ben. Görmek de istemedim. Kaybetmeyi öğrenmek de bu zaten.

Futbol 2 sonuçlu bi oyun. Kaybettiğinde de ayakta kalabilirsen yol katedebilirsin. Her kaybettiğinde yere kapaklanırsan o yolda seni sollayan çok olur.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 04:47:38 38life ]

Çevrimdışı 38life

Dudu Fikret başkanımızın bizzat söylediği bir futbolcu ama bizim için ideal mi? Valbuena gibi bir stili var Dudu'nun bize uygun mudur bilmiyorum.

Bilmiyorum açıkçası seyretmedim hiç.

Çevrimdışı taner37

Bilmiyorum açıkçası seyretmedim hiç.
Nedense Dudu bana taraftarın sevgilisi olabilecek bir oyuncu gibi geliyor. Instagram dan dm attım :D
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Arkadaşlar şunu net gördüm ki biz süper futbol oynadıkça bazı takımlar kuduruyor çıldırıyor deliriyor. Hemde afedersiniz fahişeler gibi triplere giriyor.  Sorsanız kendileri dünyanın en iyi takımı Beşiktaş onların rakibi değil. Ama bizden daha çok izliyorlar çünkü keyif veren futbolu kendi takımlarında göremiyorlar. Geçen hafta 4 tane gol yiyen kaleciyi bile bizim macimiz olduğu zaman TT yapıp hiç bir başarısı olmayan takımlarının övünülecek bir tarafı kalmamış iflasın eşiğindeki takımlarının bir oyuncusunun sırf o kendi kafalarından kurduğu şeyi ispatlamaya çalışacak kadar kibirli bir grup bunlar.

Her sene Avrupa'da 4x4 lük olan takımları var ama havaları Bayern Münih gibi. İkinci turda Reali yenip elenmiş bir takım ve karlı havada ertelenen bir maçta Juventus 1-0 yenip gruptan çıkmayı seneler geçmesine rağmen hala konuşan ve bizim maçlarımız varken bunları yazıp övünen bir grup bunlar. Şimdi burada bahsettiğim takımı biliyorsunuz.

Ve çok şükür Beşiktaş'lıyım diyorum. Bunlar in çoğunluğu gibi kupa için GS li olmadığımız için Beşiktaş'ın değerini daha iyi biliyoruz.

Takımdan tek isteğim en az 5 sene şampiyon olmak....
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 05:20:04 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Mehmet Demirkol da bir öyle bir böyle. Geçen hafta Fabri için ne diyordu şimdi ne diyor. Fabri oynadığı oyunla böyle geri vites yaptırır adamı. Şimdi de Mehmet Demirkol Mitrovic reise laf etmiş. Ee tabiki birilerine giydirmek zorunda ki kaale alınsın gündem olsun. Mitrovic reis hepinizi utandıracak..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Liyonla severek ayrildik. Guzel mac oldu. Olabilecek en sik sekilde elendik.
Adamlar da biz de kamyonla gol kacirdik. Kimseyi elestirmeyelim takima azicik sahip cikalim, desteklenmeyi ve ovguyu cok hAk ediyor bu takim.

Iyi savastik, kotu oynadik biraz taktik yanlis oldu onu da tecrubesizlige verelim.

Boyle kendi oyunumuzu oynayamadan liyonu yenebiliyoruz, pozitif bakalim

Çevrimdışı underworld

Adamlar da biz de kamyonla gol kacirdik. Kimseyi elestirmeyelim takima azicik sahip cikalim, desteklenmeyi ve ovguyu cok hAk ediyor bu takim.

Iyi savastik, kotu oynadik biraz taktik yanlis oldu onu da tecrubesizlige verelim.

Kendi oyunumuzu biz mi oynayamadik, onlar mi oynatmadi. hesabı iyi yapmak lazım.

Çevrimdışı taner37

Gerçekten güzel maç oldu. Toplam şut sayısı 52 bu arada...

Ama Lyon kulübü sosyal medya hesabından ve valbuena denen şahıs Instagram hesabından paylaştığı şeyle nefretimizi kazandı.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

Sabah hiç uyanmak istemiyordum((((((((((( Amma yinede tebrikler Kartalım. Artık tam olarak lige odaklanıb Şampiyon olalım. Dün Tosic, Mitrovic atamayınca kızdım, amma sonradan kendi kendime düşündüyümde dedim ki, bu ikili en az bizler kadar atmayı istiyorlar,  üst tura çıkmak için 120 dakika savaşdılar. En üst düzey yıldız futbolcular bile penaltıları kaçıra biliyorlar. Oyuncularımıza sahip çıkmalı ve ligde yolumuza dolu dizgin devam etmeliyiz...
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı 38life

Bu sene Beşiktaş şaibeli Kiev maçı dışında hiçbir maçta teslim olmadı. Hiçbir maçta mutlak mağlup olmadı. Ligde, kupada, Avrupa'da butuuuun maçlarda hatta 10 kişi olduğu maçlarda bile hep korku saldı, hep umut verdi, son dakikaya kadar hep maçı alabilecek, çevirebilecek takım rolündeydi. Bu rakamlarla ifade edilemeyecek müthiş bir istatistik. Yeni bir karakter oluşturuyoruz. Bu maçta yapamazlar, bu maçta teslim olurlar denen maçların hepsinde rakipleri soğuk soğuk terlettik. Bu böyle devam edecek. Gerçek anlamda büyük takım olmak budur.

Etiketler: