Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114581 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Mitrovice gereksiz yukleniliyor. Mitrovic kotu bir stoper degil. Bu yil hoca fazla dusunmedi ama onumuzdeki yil dusunulebilir. Sanssizligi Lacazzete e karsi oynamasi oldu. Biraz zaman vermek lazim. Oynatmayip şak diye Lacazette nin onune koyarsan adam kotu duruma dusuyor.

Ben Mitrovicten umutluyum.

Ben daha iyisini istiyorum marcelo çok iyi ama daha da iyisini istiyorum yetti gari 135 tane stoper oldu gelecek sene ilk önceliğimiz defans olmalı.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic anlatıldığı kadar kötü değil. Tosic Mitrovicten en az 5 kat daha kötü. Ama ikisi de bu seviyenin oyuncusu kesinlikle değil. Yönetimin 100 tane olumlu hareketinin yanında 1 büyük hata bazen sana yarı finale mal olabilir. Belli bir seviyenin üstüne çıktığında eksikler fena sırıtır.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Seneye şanslı bir son 16 kurası ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları. %200 gerçekçi hedef...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL katılım ordan Uefa ve Kupayı alıyoruz. Daha gerçekci bir hedef

Çevrimdışı Ensar

mitro çok iyi bir oyuncu , seneye görüşürüz bu konuda 
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

talisca fizik kalitesini bir tık daha yükselttiği gün elit oyuncu olacağını bugün gösterdi. ahh o 102.dk.daki golü yapsaydı tarihimize geçerdi.

totoş lahozda marceloya haksız yere sarı vererek sonumuzu hazırlamış ilk maçta mitroviç o kadar kötü ki zincirleme etkiyle atiba ve ozziyi de bozdu. ozzi demişken kesinlikle bu seviyenin elemanı değil. 12 ve üstü her teklife satıp oraya farklı bir şey koymak lazım. hocanın g.inleri tümüyle yok sayması da tuhaf. birde maça necip tosiç ikilisi ile başlasak daha doğru olurmuş. boyko mitroviç devre arasında büyük para kaptırdığımız 2 transfer gibi duruyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cenk bu takımda ne işe yarar ? Biri bana anlatabilir mi ?

Çevrimdışı Gokhan-

Cenk bu takımda ne işe yarar ? Biri bana anlatabilir mi ?

Stoperlerin kaçırdığı penaltıdan ziyade bu konuya eğilmek lazım zaten.
Quaresma ve ikisi eli belinde takılmayı çok seviyor, arkadaş biraz agresif olsa bassa, hataya zorlasa diyorum ama yok.;
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

Daha önce söylemiştim yine söylüyim. Tecrübenin çoğu oyuncular değil kulüp tarafından kazanılır. Bu tecrübelerin hepsi bize artı puandır. Seneye sıfır bir takım kursak bile kulüp bu tecrübeyi taşır. Her seferinde daha iyi olacağız bundan sonra. Daha yeni yeni alışıyoruz.

Çevrimiçi COB

Işık var mı diyosun abi? Sorun Lacazette karşısında değil Oly macı dısında hep sırıttı Mitro takımda. Ya biz beklentimizi cok yüksek tutuyoruz bu adam için yada cidden kötü oynuyor adam

Adam Rijeka dan geldi ve daha ilk kez hirvatistan disina cikti. Yetenegi var ama zaman lazim. Şenol Güneşin onayiyla yapilmis bir transfer kendisi. Oynadigi maclarda da isik gosteriyor ama daha cok toy. Bu takimda Tosic oynuyorsa Mitrovic kat be kat oynar. Onumuzdeki sene dahaa iyi bir Mitrovic izleyecez ama bence de ust duzey bir stoper daha lazim takima. Onumuzdeki yil Mitronun gelisme yili. Gelisimi iyi giderse Marcelonun yerini alir.

Çevrimdışı 38life

CL katılım ordan Uefa ve Kupayı alıyoruz. Daha gerçekci bir hedef
Ben şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamayı tercih ederim Avrupa ligini almaya... Bunu elendik diye demiyorum daha geçen gün de söylemiştim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ben şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamayı tercih ederim Avrupa ligini almaya... Bunu elendik diye demiyorum daha geçen gün de söylemiştim

Prestij farklı tabi Abi de. Kupayı müzeye götürmedikten sonra pek bir anlam kalmıyo önce Sevilla olup sonra Barcelona olmalıyız bence .

Çevrimdışı taner37

Adam Rijeka dan geldi ve daha ilk kez hirvatistan disina cikti. Yetenegi var ama zaman lazim. Şenol Güneşin onayiyla yapilmis bir transfer kendisi. Oynadigi maclarda da isik gosteriyor ama daha cok toy. Bu takimda Tosic oynuyorsa Mitrovic kat be kat oynar. Onumuzdeki sene dahaa iyi bir Mitrovic izleyecez ama bence de ust duzey bir stoper daha lazim takima. Onumuzdeki yil Mitronun gelisme yili. Gelisimi iyi giderse Marcelonun yerini alir.
Aklı başında insanları görmek mutlu ediyor. Sosyal medyada neler diyorlar neler. Ben bu tip taraftarın sadece Galatasaray da olduğunu sanıyordum halbuki bizde de varmış. Ben genç olup ilk kez yurtdışına çıkan bir oyuncun takımla sezon başı kamp yapmadan ve hazırlık maçlarından oynamadan hele ki oynadığı stoper in tosic olduğunu bilirken asla laf etmem.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Oyuncuları,teknik ekibi,yönetimi tebrik ediyorum bize bu gururu yaşattıkları için. Ne kadar böyle maçlar yaparsak o kadar iyi bizim için. Toyuz daha o toyluğu üzerimizden yavaş yavaş atıyoruz. Mitrovic'in oynadıkça daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu adamı aldığımız paranın fazlasına her türlü satarız. Moral bozmadan devam edelim.

Çevrimdışı murat baltacı

Yanarımda matheu,sakho,rakisky,nasri gibi adamların alınabilmesi cok yakınken alınamayıp üstüne bide gomezin gitmesi bu akşam daha cok koydu bize.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu resmin yanına bide Talisca'nın pozisyonunu koymalısın bence.

Bu maçın 90 dk içindeydi dk 86 atsa bitmişti.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Stoperlerin kaçırdığı penaltıdan ziyade bu konuya eğilmek lazım zaten.
Quaresma ve ikisi eli belinde takılmayı çok seviyor, arkadaş biraz agresif olsa bassa, hataya zorlasa diyorum ama yok.;
Penaltı şans işidir kaleci neuer olsa bile kurtaramazdı güzel kullandılar.Ama Quaresma geçen maç eksikliği çok hissedilmişti demiştim evet bu maç yine biraz daha iş yaptı tehlike yarattı ama Quaresma artık kaldırmıyor bir tık üst modeli lazım.Cenk ise yorumsuz yani bir işe yaramadı seneye bu bölgeye de bir transfer lazım.
Ayrıca Avrupa'dan elendik ama sağlık olsun çabaladık olmadı nefesimiz yetmedi  yenerek elendik ve şunu kabul edelim adım adım yavaş yavaş sakin olalım buraya kadar gelmekte iyidi tamam Beşiktaş'ız ama bir Juventus değiliz.Takımın çok eksikleri var stoperlerin kaçırdığı penaltılara bakmayalım mitrovic kendini geliştirebilir tosic,quaresma,cenke ise güle güle demek lazım en azından yedeğe göndermek lazım.
Ama açıkçası D.Kiev'e yenilmek kadar üzmedi bu mağlubiyet ş.liginde gruptan çıkmak uefayı almaktan daha önemli bence.

Çevrimdışı taner37

Oldu bitti arkadaşlar şunu atsaydı bunu kaçırmasaydi falan anca üzer.. Ben Aboubakar Marcelo yokluğunda böyle bir futbol bekleniyordum. Cidden helal olsun. Açıkçası finalde kaybetmektense Burada elenmek benim için daha iyi.

Tek dileğim Başakşehir ve Fenerbahçe yi su futbolla sahaya gömmek..
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 02:23:14 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tardu

Yanarımda matheu,sakho,rakisky,nasri gibi adamların alınabilmesi cok yakınken alınamayıp üstüne bide gomezin gitmesi bu akşam daha cok koydu bize.
nasri ve raketçi özellikle nasri beni sene başında çok üzmüştü.şu an çok farklı olurdu açıkçası,bu oyuncuların alınamaması ve yönetim şenol hocanın sene başındaki belirtilen transferlerin geç yapılması özelinde ki çıkışı ;yönetime çok büyük ders olmuştur olumlu manada mitroviçden bende bir çok arkadaş gibi umutluyum bu çocuk olacak demişti dersiniz ama tosiç bence tam bir umutsuz vaka tosiçle ilgili düşüncem bu gün özelinde değil genelinde budur

Çevrimdışı Gokhan-

Bu arada Arena açıldı açılalı en keyif aldığım maç oldu tribün atmosferi olarak ıslıkta vardı, tezahuratta vardı.
1-0 yaptıktan sonra o golü yemeseydik sürekli yukarı çıkan atmosfer vardı ama o gol biraz bozdu.
Yine de iyiydi, herkes gırtlağına sağlık.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı taner37

İki takım toplam 50+ şut atmış.

Bu bir rekor mu? İlk kez gördüm bu kadarını da
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş: "Seneye UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarız."

Çevrimdışı Ömer Kaan

Uyuyamıyorum gözümü kapatınca bu pozisyon aklıma geliyor, en kahroldugum andı. :by2:

Çevrimdışı Orhan_

Bu arada Arena açıldı açılalı en keyif aldığım maç oldu tribün atmosferi olarak ıslıkta vardı, tezahuratta vardı.
1-0 yaptıktan sonra o golü yemeseydik sürekli yukarı çıkan atmosfer vardı ama o gol biraz bozdu.
Yine de iyiydi, herkes gırtlağına sağlık.

Tribünler çok çok iyiydi. Özellikle gol attıktan sonra verdiğimiz tepki muhteşemdi. Unutulmaz bi tribün günü yaşadık.

Bazı konuların hassasiyetine istinaden, ona saçma buna saçma diyerek güzel olan bir tribünün üzerinden tuhaf tartışmalar yaratmak normal bir tutum değil.

Maçı 11'e 11 oynasaydık uzatmalara götürmeden bile işi bitirebilirdik.
Talisca bugün çok iyiydi. Kaçırdığı golden attığı şutlara kadar büyük oyuncu olduğunu gösterdi.
Aboubakar'ın ve Marcelo'nun cezalı olması turun kayıp gitmesine sebep oldu.

Etiketler: