Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9110577 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi bu Avrupalılar nasıl bu kadar diri oluyor ne yer ne içer bunlar.Sabaha kadar uyku haram hemen Adana maçının gelmesi lazım.hayırlı geceler ömrümüzü yedin be Beşiktaş'ım olsun canın saolsun!

Çevrimdışı Mahmut

Bu gün kimseye hiçbir şey demem, hepsine tek tek helal olsun.
Artık ligdeyiz ve bu sezon şampiyon olmalıyız, Cl geliri çok önemli.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu sadece stoper için değilki Caner Marcelo'nun yanına adam alsan yedeklerin Tosiç-Mitroviç aynı seviye değiller biri sakat diğeri cezalı olsa gene böyle çıkıcaksın hadi Mitroviç genç belki üzerine koyar orasını bilemeyiz ama adamlar çıkardığının yerine neredeyse aynı kalitede oyuncu koyuyor farkındaysan biz oyuncu değiştirmeye korkuyoruz.
As tandemim iyi olsun da ötekisini sonra düşünürüz.dediğin Real falan için de geçerli al bakalım oradan Ramos u falan onlarda nasıl oluyor.hiç olmazsa iyi 2 tane tandem oyuncusu olması lazım alternatif bir şekilde idare ediyor ama imkan meselesi ne yazık ki

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Olumlu tarafından bakarsak.  Bizim için daha elzem olan lige döndük. Şampiyon zaten belliydi ama artık netleşti inşallah.  Tüm gücümüzle ligdeyiz. Pazartesi Adana ile içerde oynamak güzel oldu. Skor önemli değil. Üç puan alalım yeter. Takım ciddi yoruldu.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

Başlamışlar Tosic'le Mitro'ya Instagram'dan sövmeye anlamıyorum bunları ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı Tolga

İyi ki bu hafta Adana ile oynuyoruz yoksa bu tempolu maçın ardından daha sıkı bir takımla oynuyor olsaydık işimiz zor olurdu.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı caner.eryigit

Lyon'un hocası da ekmeğimize yağ sürdü bence lacazette çıkararak çıkmasa bence penaltılara bile gitmeZdi.adam bir stoper alıyor Maçka parkında geZdiriyor öbürünü alıyor Dolmabahçe sahile iniyor .tosicin bir pozisyonu bar aklım almıyor taç çizgisine geldi koşarak hiç gerek yokken Atiba çarpıp girecek topta hay Allahım yarabbim birde taçtan gelen topa uçan tekme girişi adam gelse penaltı abi bir defans oyuncusu bu kadar atlar zıplarmı bu kadar mı yerini kaybeder.valla büyük iş yapıyor Şenol hoca helal olsun.

Çevrimdışı eaglekartal

adana şans oldu yoksa yanmıştık takım geberdi resmen.adamlarda ne kondisyon var arkadaş at gibi koşuyorlar 120.k  da bile.bu sene ligi bir bitirip seneye kadro yapılanmasını çok dikkatli yapmamız lazım

Çevrimiçi tolga1903

Çok kötü oynadı stoper tandemimiz. Uyumsuzluk top kabiliyetlerinin olmayışı ve son derece yavaş olmaları belkide şanslı olmasak uzamazdı bile maç... Penaltı atamamalarına kızmak yanlış ama tosic ve mitrovic yerine beck gokhan atabilirdi neyse olan oldu. Asıl merak ettiğim benim şu. Hoca yaklaşık 1 yıldır hızlı stoper istiyorum dedi ve alıp getirdikleri adam mitrovic. Kim izledi ne zaman beğendi hangi kriterleri baz aldılarda getirdiler bu adamı

Çevrimdışı Tolga

Bugün takımla ilgili olumsuz bir yorumda bulunup ortaya konan mücadeleye haksızlık etmek istemem aslında ama takım savunmasındaki sıkıntıların da ciddi seviye de olduğunu söylemek lazım. (Bu sıkıntılar lig de çok fazla ortaya çıkmıyor tabi.)

Yani bunu sadece stoperlerin bireysel problemleri olarak görmemek lazım.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 01:30:40 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı taner37

Abi bu Avrupalılar nasıl bu kadar diri oluyor ne yer ne içer bunlar.Sabaha kadar uyku haram hemen Adana maçının gelmesi lazım.hayırlı geceler ömrümüzü yedin be Beşiktaş'ım olsun canın saolsun!

İlk 11 de yer alan futbolcuların yaşlarına bakarsak neden diri olduklarını görürüz.

Gökhan 32
Adriano 32
Tosic 31
Atiba 34
Quaresma 34
Babel 30

Buna rağmen helal olsun.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Başlamışlar Tosic'le Mitro'ya Instagram'dan sövmeye anlamıyorum bunları ya
Aynen her yerden
Deli oldum
Canları sağolsun Lyon gibi bir takıma karşı bence harika oynadılar. Kimileri yok hata yaptılar diyor her futbolcu hata yapar ama 120 dk sonunda 1 gol yedik

Bence kızacak birilerini arıyorsa insanlar gol kaçıran oyunculara kızmali. Bence kimseye kızmaya gerek yok hepsini tebrik ediyorum
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

adana şans oldu yoksa yanmıştık takım geberdi resmen.adamlarda ne kondisyon var arkadaş at gibi koşuyorlar 120.k  da bile.bu sene ligi bir bitirip seneye kadro yapılanmasını çok dikkatli yapmamız lazım

Genç abi adamlar 21-22-23-24-25 yaşındalar.

Bizim takım yaşlı Q7 33 Atiba 34 Babel 30 Gökhan 32 Adriano 31 Tosic 32

Çevrimdışı Librarius

Lyon maclari kendimizi sinamak adina iyi oldu. Bence sunlari gorduk:

1. Seneye mutlaka ama mutlaka Quaresma'nin tarafina Fekir, Cournet veya Velbuana gibi delici birisi gelmeli. Boylece Babel ve yeni kanat as olur, Quaresma ve Gokhan Tore yedek olur, super olur.

2. Marcelo'nun yanina ust sinif bir stoper sart.

3. Oguzhan'in pozisyonuna ondan daha guclu ve teknik birini almak lazim.

4. Cenk'i 3 e 5 e bakmadan elden cikarilmali, Abou'nun yanina BA veya Gomez alinmali.

5. Talisca mutlaka elde tutulmali.

Takimin cani sagolsun. Harika bir mucadele ornegi gosterdiler. Helal olsun hepsine.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Ömrümden ömür gitti, ah o boş kalelere kaçırmasaydık . Fabri çok çok iyiydi nazar değmesin.
Onlar da kaçırdı . Direkten döndü kaleciyle karşı karşıya kaçırdılar. Böyle şeylere takilmayalim. Yok işte Fabri o çalımı atmasaydi , Aboubakar kırmızı gormeseydi, Marcelo cezalı olmasaydı. Talisca altipastan atsaydi Babel atsaydi penaltıyı Gökhan kullansaydi. 50 tane sebep bulursun kahrolmak için. Rakip de bulur. Şanssızlıkla kaçan birşey yok. Şanssızlık varsa bir tek penaltıda var.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız tosic atsa penaltıyı yine bir Liverpool maçı tekrarı oluyordu.ah tosic ah 60 yaşına bastım bugün sayende

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şu ülkede birşeyde yolunda gitmez mi ya ?

Canın sagolsun Beşiktaş'ım. Artık hedefimiz 3. Yıldız ⭐️⭐️⭐️

Çevrimdışı tangaz

mitroviçin pedro francodan farkları :

1- 4 cm daha uzun
2- bonservisi neredeyse 2 katı
3- maaşı 2 katından fazla

tam bir hayal kırıklığıdır. g.keskinin işine yarın son verirdim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Abi valla bu kadar olur hic bir sey demiyorum
Sene başında transfer sezonunun son haftasında cinnet geçirmiştim forumda. "Bir takım sezona nasıl 1 stoper ile başlar?" diye kendimi yumruklardum. Devre arası geldi ilk 11e yine stoper alınmadı. Ben bu yönetimi ölümüne savunurum inşallah 20 sene kalırlar ama. Bu inat bu fazla özgüven bizi bu noktaya getirdi. Sezon başında soruyordum hala soruyorum bir takım sezona nasıl 1 (yazıyla bir) stoper ile başlar. Harika bir takım kur ama bir mevki berbat olsun başarılı olamazsın bu seviyede. Buraya kadar gelebilirsin.

Eksiklere gediklere rağmen iyi geldik. hiç ezilmedik. rakip Benficaymiş Napoliymiş Lyonmuş. Hepsine çatır çatır oynadık. Ama bu seviyelerde takımındaki tüm oyuncular belli bir seviyenin üstünde olması gerekiyor. Marcelo ve yanında o kalitede bir stoper daha olsa uzatmaya falan birakmazdik. Daha yeni başlıyoruz. İnşallah yönetim yine burnu havadalik yapmaz da dengeli ve kaliteli transferler yaparsa seneye 3.cu torbadan bize Beşiktaş mı düştü diye kafalarını duvara vuracak rakipler. Eksiklerimizle nasil maçlar oynadığımızı herkes gördü. Bunlarin tesadüf olmadığını da herkes gördü. Benfica ve Napoliyle 2 maç Olimpiakosa 10 kişi Lyona eksiklerle 210 dakika... Daha yeni başlıyoruz...

Çevrimdışı underworld

İlk 11 de yer alan futbolcuların yaşlarına bakarsak neden diri olduklarını görürüz.

Gökhan 32
Adriano 32
Tosic 31
Atiba 34
Quaresma 34
Babel 30

Buna rağmen helal olsun.
Mesele yaşta değil oyuncu profilinde.

Çevrimdışı Gokhan-

Canları sağolsun, hepsinin emeğine, ciğerine sağlık.

Seviyorum bu takımı, seneye daha iyi olacağız inşallah.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi COB

Mitrovice gereksiz yukleniliyor. Mitrovic kotu bir stoper degil. Bu yil hoca fazla dusunmedi ama onumuzdeki yil dusunulebilir. Sanssizligi Lacazzete e karsi oynamasi oldu. Biraz zaman vermek lazim. Oynatmayip şak diye Lacazette nin onune koyarsan adam kotu duruma dusuyor.

Ben Mitrovicten umutluyum.

Çevrimdışı murat baltacı

Saglik olsun. İyi tarafından bakarsak lige odaklanıp bu üzüntüyü sampiyonlukla telafi ederiz

Seneye oyuncu kalitemizi ve seviyemizi  artırmamız gerek.oyuna hamle yapacak oyuncularımızın olmaması mitroviç tosiç gibi yetersiz oyuncuların olması atiba yorgunken cıkarılamaması hocanın müdahelesizliği ve penaltı tercihleri bu seviyede olamaz.

Lyondan zayıf olabilirsin ama mac sana gelmiş gökhan varken tosiç tac bile kullanmaz biz penaltı kullandırdık. Ozi cenk q7 satılsın tosiç yollansın cok iyi stoper cok iyi forvet cok iyi iki yönlü orta saha alınsın emre Mor kiralansın talisca gibi adamın varsa Mor cok frikik alır aboubakar bi sene daha kiralanabilir ama alınmamalı . Ancak boyle hamleler yaparsak uefa kupasından avrupada başarıdan bahsedebiliriz daha ceyrek Final yarı final göremeden napoli lyon gibi takımlar cıkar elini kolunu baglar pozisyon manyağı yapar tesadüfen birini elersin. Ama sonuca gidemezsin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Seneye şanslı bir son 16 kurası ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları. %200 gerçekçi hedef...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Mitrovice gereksiz yukleniliyor. Mitrovic kotu bir stoper degil. Bu yil hoca fazla dusunmedi ama onumuzdeki yil dusunulebilir. Sanssizligi Lacazzete e karsi oynamasi oldu. Biraz zaman vermek lazim. Oynatmayip şak diye Lacazette nin onune koyarsan adam kotu duruma dusuyor.

Ben Mitrovicten umutluyum.

Işık var mı diyosun abi? Sorun Lacazette karşısında değil Oly macı dısında hep sırıttı Mitro takımda. Ya biz beklentimizi cok yüksek tutuyoruz bu adam için yada cidden kötü oynuyor adam

Etiketler: