Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113324 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı 38life

iyimi kötümü?
Fekir Cornetten çok daha kaliteli bir oyuncu ama hız olarak düşünmüş herhalde hoca. Kontraataga odaklanmislar

Çevrimdışı underworld

Deplasmanda Cornet'i kullanıyor genelde o yüzden süpriz bir durum yok.

Çevrimdışı b.damatoglu

Nkolou 6 ay sonra ilk kez oynuyor. Hata yapar umarım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adanademirspor passolig kartıyla adam olimpiakos maçına girmiş.

Fazla BTD okuma yunus.
Kulüp Beşiktaş passoligi disinda hicbir passoya bilet satışı yapmıyor diye biliyorum bunu daha once @Necmi abi de söylemişti :tabe:

Tff passosuna bile satis yapmayan kulüp Fb - Gs passoligine sahip taraftara mi satis yapacak :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulüp Beşiktaş passoligi disinda hicbir passoya bilet satışı yapmıyor diye biliyorum bunu daha once @Necmi abi de söylemişti :tabe:

Tff passosuna bile satis yapmayan kulüp Fb - Gs passoligine sahip taraftara mi satis yapacak :D

adam yalancı mı o zaman ?

Çevrimdışı 38life

Lyon hocası skoru tutma endisemiz yok açık bir oyun oynayacağız diyor.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu fenerli-gs li kardeşler nasıl girmişler dersin yunus  :alala:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Nkoulou Bastia macinda iyi bir 45dk cikarmisti ve formayi kapmis. 6 ay oynamamasi bizim için avantaj cunku Bastia maçi ayni tempoda gecmedi. Cornet Adriano oynamasa baya tehlikeli olurdu Beck ve Tosic baya agir kalirdi ama Adriano onu pek oynatmaz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Loca sahipleri istedigi kisiyi katabiliyormu abi?

İlginç :alala:

Neyse boyle olmaları daha iyi acik bir sekilde provakasyon yapamazlar yaparlarsa sag çıkamazlar

Herkes sagindakine solundakine dikkkat etsin hic bir sey olmaz :ok:

Loca sahipleri istedigi kisiyi katabiliyormu abi?

loca değil orası vip bölüm.

Katılabiliyormuş işte katılmışlar.

Çevrimdışı 38life

Tosic inşallah bugün kırmızı kart yemez. Bu tehlike var. Mitrovic umarım fazla ileriye çıkışlar yapmaz. Bugün sağda oynuyor. Tosici arkada tek bırakmak intihar olur.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lyon forumlarinda gordum basinda haber cikmis Marceloyu begenmisler 7M yaziyordu haberde. Birisi baska bir haber gosterip Marsilyaninda Marceloyla ilgilendigi yaziyordu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lyon hocası skoru tutma endisemiz yok açık bir oyun oynayacağız diyor.

Iki 6 numarayla ve bir 8le oynuyor ve acik oynuyacam diyor ilginc.

Çevrimdışı 'TaNeR'

[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 21:28:39 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

[quote authord=AigleBordeaux link=topic=2408.msg734329#msg734329 date=1492712131]
Iki 6 numarayla ve bir 8le oynuyor ve acik oynuyacam diyor ilginc.
[/quote]
Yahu sen fransada yasiyorsun, bu herifleri daha bi iyi anlaman lazim.
Bu firansizlar nasildir, mert midir, durust mudur, politikada nasildir bunlar. Insani kaypak midir, icten pazarlikli midir, fazla bilmiyom firansizlari. Abuk sabuk demecler geliyor hep.

Kulup baskanlari anladigim kadariylen zengin ve basarili bir isadamina benziyor. Devletle cok is yapar bir goruntusu var.

Çevrimdışı taner37

sahaya girmesine gerek yok sahaya birşey atsada yetiyor.
Sahaya pet şişe atsa bir kisi biz Avrupa'dan men edileceğiz yani😂 Buna inandın mı
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

maç başlamadan taraftarın pili bitecek.

Lyon forumlarinda gordum basinda haber cikmis Marceloyu begenmisler 7M yaziyordu haberde. Birisi baska bir haber gosterip Marsilyaninda Marceloyla ilgilendigi yaziyordu.
Lyon maci sonrasi bende yazmistim Sezon sonu Marceloya cok ciddi Teklifler gelebilir diye

Ayagi bu kadar duzgun , Oyun kurabilen , Teknik bir stoper bulmak gercekten cok zor.

Çevrimiçi tolga1903

Ben anlamiyorumki bu show niye? Maç Beşiktaş lyon maçı stad Vodafone Arena adam kalkmış gs fb formasıyla gitmiş. Hani o formayı giymese kim anliycak başka takımlı olupta bizi tuttuğunu demi? İşleri güçleri gösteriş başka bişey değil. Hiç mi mantıklı tutarlı biri yok yanlarında ya kardeşim ne alaka gs forması diyen? Bu gösteriş budalalığından geliyo zaten başına ne geliyorsa bizim milletin.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Ömrümü yedi bu Bizim savunmamız ömrümü!

Etiketler: