Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115867 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

olmuşla ölmüşün çaresi yok bundan sonrası için elbette dikkatli olmalıyız ben başkan olsam deplasmanlara bilet istemem taraftarda götürmem sıfır risk politikası izlerim ama bu uefanın (Hakaret Yasak)₅ dile getirmeme de engel olmaz gider uefayı basardım hukuk ordusu ile saldırır ağır davalar açardım. iyiniyet gösterisi vbvb belli ki bir işe yaramıyor...
Hukuksal anlamda topu tüfeği yüklenip Allah ne verdiyse yürümek gerek. En azından tepkisiz olmadığımızı görsünler. Deplasmanda da dediğin gibi taraftar felan götğrmeyeceksin. En temizi.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 13:08:25 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı panic13

@panic13 hepimiz yıllardır ne meşale olayları gördük uefadan men cezası çıkmadı kimseye. öte yandan tekrara düşeceğim ama reklam panoları dibinde 30 tane taraftarın maç izlediği tek bir maç söyleyebilirmisiniz?

Evet o gerçekten hayvanlıktı, adamlar bildiğin tribünden inip kaleci ile kucaklaştı. Yani Türkiye'de olsa 6 maç seyircisizi yapıştırmışlardı alnımıza.

Ne biliyim abi yaaa, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Kulis bu zamanlar için lazım, bakalım ne olacak. Bu akşam maçı geçelim de...

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Evet o gerçekten hayvanlıktı, adamlar bildiğin tribünden inip kaleci ile kucaklaştı. Yani Türkiye'de olsa 6 maç seyircisizi yapıştırmışlardı alnımıza.

Ne biliyim abi yaaa, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Kulis bu zamanlar için lazım, bakalım ne olacak. Bu akşam maçı geçelim de...

ben dediğim gibi hayatımda hiç bir maçda görmediğim bir olaya şahit olduk bu maçta. bir sürü olay çeşidi gördük meşalesinden tut sahaya yabancı madde atılması tiribün kavgası çıplak taraftarın sahaya dalması vbvbvb ama reklam panosu kenarında fabrinin hemen arkasında 30 civarı rakip taraftar gölgesinde kalecinin maçı tamamlaması, buna ne saha gözlemcisinin ne saha komiserinin ne de hakemin vbvb kimsenin müdahale etmediği başka bir maç aklıma gelmiyor. sırf bu nedenle dahi eşdeğer ceza verilmesi kabul edilemez bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

uefa organizasyonlarını sadece yıllık 35 milyon euro ŞL geliri gibi göreceksin ligde koy geç ŞL.de pafla mücadele et tiribün geliri vbvb es geç ilkokul çocuklarına tur düzenle maçlarda 40 bin ilkokul çocuğu olsun paranı al geç 6 maç 0 puan 35 milyon euro  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

Yalnız şöyle bir detay var; bizim taraftar yanan meşaleleri lyonlulara attı. Hem de defalarca. Ceza gelmesinin en büyük sebebi o bence. Yoksa yakılan meşaleler veya ses bombaları yüzünden en fazla uyarı ve para cezası alırdık.
file var diyorlardı deplasman tribünün de , nasıl atıyorlar abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

ben dediğim gibi hayatımda hiç bir maçda görmediğim bir olaya şahit olduk bu maçta. bir sürü olay çeşidi gördük meşalesinden tut sahaya yabancı madde atılması tiribün kavgası çıplak taraftarın sahaya dalması vbvbvb ama reklam panosu kenarında fabrinin hemen arkasında 30 civarı rakip taraftar gölgesinde kalecinin maçı tamamlaması, buna ne saha gözlemcisinin ne saha komiserinin ne de hakemin vbvb kimsenin müdahale etmediği başka bir maç aklıma gelmiyor. sırf bu nedenle dahi eşdeğer ceza verilmesi kabul edilemez bence...
fabri hakeme gidip bu şartlarda oynayamam diyecekti , oğuzhan tepesine maddeler yağarken o korneri atmayacaktı , senol hoca o takimi sahaya çıkarmayacaktı tribunler boşalmadan

bizim yaptığımız efendilik değil enayilik

Çevrimdışı tangaz

evet bende tv.de görmüştüm hemde baya kalın ipli küçük delikli siyah renk gibi bir file vardı. deplasman tiribününde gol olunca meşale yaktık doğru ama alt kat lyonlulara atılmadı die görmüştüm maçta maç önü 2 tane torpil atıldı die bu cezayı almamız kabul edilemez...

Çevrimdışı tangaz

fabri hakeme gidip bu şartlarda oynayamam diyecekti , oğuzhan tepesine maddeler yağarken o korneri atmayacaktı , senol hoca o takimi sahaya çıkarmayacaktı tribunler boşalmadan

bizim yaptığımız efendilik değil enayilik

benzer olaylar burada olsa bu maç oynanmazdı hükmen 3-0,  2 yıl direkt men sonrasında 5 maç seyircisiz ceza faturası da ertesi gün açıklanırdı

Çevrimdışı Ensar

evet bende tv.de görmüştüm hemde baya kalın ipli küçük delikli siyah renk gibi bir file vardı. deplasman tiribününde gol olunca meşale yaktık doğru ama alt kat lyonlulara atılmadı die görmüştüm maçta maç önü 2 tane torpil atıldı die bu cezayı almamız kabul edilemez...
kararın hiç bir mantıklı gerekçesi yok abi , tam bir skandal , napoliydi sanırım bizim taraftarimizi bıçakladılar sokak aralarında grup halinde saldırdılar, ne ceza aldı napoli , mesela yanı ,  herkes geçecek bu işleri ,  biz bu cezayı hakedecek birşey yapmadık

Çevrimdışı Ensar

benzer olaylar burada olsa bu maç oynanmazdı hükmen 3-0,  2 yıl direkt men sonrasında 5 maç seyircisiz ceza faturası da ertesi gün açıklanırdı
kesinlikle böyle olurdu aynı cümleleri bende konuştuğum kişilere kurdum , şimdi lyon a bu dediğin cezalar verilip bize aldığımız ceza verilse bak ona da eyvallah derim ama bu rezillik yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye inşallah kaleci yeşilini tedavülden kaldırırız.
@tangaz abi bana her şey tolga zengini hatırlatıyor  :evillol:

Çevrimdışı panic13

File çok engelliyici değil, zaten hatırladığım kadarı ile deplasman tribünün tamamı da fileli değildi. En az 4-5 tane ben saydım ki görmediğim de bir o kadar vardır.

Gerçi burada Tangaz'a hak veriyorum, meşale atmak dışında bizimkilerin bu kadar ağır cezayı gerektirecek bir hareketi olmadı. Haaa, bence bu az bir şey değil, Avrupa ve Amerikalılar bu can güvenliği mevzusunda baya hassaslar ama bize ertelenmiş men cezası veriliyorsa Lyon'a en az 2 yıl komple men lazımdı. Adamlar geldi, bizimkileri sopalarla dövdü, tribün güvenliğini alt üst etti, maç boyunca bizim takıma tacizde bulundu, yetmedi maç sırasında sahaya girdi, aynı cezayı aldık.

Çevrimdışı Ensar

öte yandan biz hala bunları konuşuyoruz, bu da uefa istediğini başarmış demek oluyor

senol hocanın dediği gibi uefa bize golü attı , 1-0 yenik başlıyoruz

uefa bu hareketi ile lyon a dedi ki ben ellerini kollarını bağladım gerisini siz halledin

inşallah hakem yamukluk yapmaz ve tüm stad akıllı sakin bir şekilde ezeriz lyon u

Çevrimdışı tangaz

kararın hiç bir mantıklı gerekçesi yok abi , tam bir skandal , napoliydi sanırım bizim taraftarimizi bıçakladılar sokak aralarında grup halinde saldırdılar, ne ceza aldı napoli , mesela yanı ,  herkes geçecek bu işleri ,  biz bu cezayı hakedecek birşey yapmadık

biz futbolu güzelleştiren unsur olmaya çalıştıkça sürekli mağdur oluyoruz. gurbetçi seyirciler hata yapıyor hemde ısrarla yapıyor bunu bizde kabul etmiyor tasvip etmiyoruz ama eğriye eğri doğruya doğru demeliyiz biz 1 hata yapıp 5 ceza alırken gavur 5 hata yapıp 1 ceza alıyor. mesela tomson bir türk hakem olsaydı bir daha maç alırmıydı??? yada rakibimizdir zamanında aldıkları cezaya oluş şekli nedeniyle hepimiz güldük ama fenerin seyircisiz maçda aldığı ceza komedidir stad dışından atılmış paraşütle giriyor bu tribün olayı değildir ki sportif ceza olsun bu adli bir olaydır. ben herhangibir avrupa kulübüne bu cezaların verilmeyeceğinden adımın murat olduğu kadar eminim.

Çevrimdışı Fatih_

Ben size bişey diyeyim arkadaşlar biz bu cezayı aslında Kiev maçından sonra almalıydık.
Tribünde yaşananlar faciaydı pek yansımadı basına falan fakat canımızı zor kurtardık açıkçası.
Amaaaa tabiikide suç tamami ile bizimkiler deydi maç öncesi bayrak yakmalar, tribündeki kavgalar ellerinde bıçaklı Beşiktaş taraftarları falan anlatamam polis sağlam müdahale ettide daha büyükşeyler yaşanmadı orada.

Çevrimdışı Ensar

biz futbolu güzelleştiren unsur olmaya çalıştıkça sürekli mağdur oluyoruz. gurbetçi seyirciler hata yapıyor hemde ısrarla yapıyor bunu bizde kabul etmiyor tasvip etmiyoruz ama eğriye eğri doğruya doğru demeliyiz biz 1 hata yapıp 5 ceza alırken gavur 5 hata yapıp 1 ceza alıyor. mesela tomson bir türk hakem olsaydı bir daha maç alırmıydı??? yada rakibimizdir zamanında aldıkları cezaya oluş şekli nedeniyle hepimiz güldük ama fenerin seyircisiz maçda aldığı ceza komedidir stad dışından atılmış paraşütle giriyor bu tribün olayı değildir ki sportif ceza olsun bu adli bir olaydır. ben herhangibir avrupa kulübüne bu cezaların verilmeyeceğinden adımın murat olduğu kadar eminim.
verilmez tabi abi , burda lobi fransa vs dediğimiz zaman platini ile bitti o işler felan deniyor , nereye bitiyor kardeşim adamlarin soyu bir , bunlar her şartta birbirini tutar

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi bana her şey tolga zengini hatırlatıyor  :evillol:

tolgeadan önce de kaleci yeşili vardı mc gragor abimizde giyiyordu  :D

Çevrimdışı mylife1903

bir sürü maçta meşale yakılıyor (uefa organizasyonlarında) kimse böle kupadan men cezası almıyor, para cezaları ile geçiştiriyorlar. mesela bu maç 30 kadar lion taraftarlarının kale arkasında hemen reklam panoları dibinde maç izlemesi gol sevincinde takımla kucaklaşması hayatımda hiç görmediğim bir olaydır. sırf bu mevzu bile eşdeğer verilen cezanın adaletsizliğine örnektir.

mesela @Necmi abi ceza almadık ihtar aldık diyor ama yanlış bir ifade bu biz ceza aldık ama ceza 2 yıl ertelendi bu 2 yıl içinde en ufak bir suç daha işlersen devreye girecek buna ister denetimli serbestlik deyin isterseniz de hukukçuların ifadesi ile "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" deyin. olaylar olmuştur yanlışlar vardır hepsine kabulüm ama eşdeğer ceza verilmesi dahi adaletin olmadığının delilidir. liona 2 yıl bize 1 yıl denir yada liona takip eden ilk iç saha maçına seyircisiz denir sonra da 2 takıma diğer ceza eşdeğer olur bunların hepsine tamam ama mevcut verilen cezaların eşdeğer olması hukukun adaletin olmadığının göstergesidir.
Abi bu kufur yataga yansiyip, hastaneye yansimamasi olayidir. Kufur de yataga yansiyor ama hastaneye hemen yansimiyor, 9 ay sonra yansiyor.
Bu da oyle kufuru etmisler, icine etmisler keyfimizin cezayi da iki sene sonraya birakmislar.

Çevrimdışı panic13

verilmez tabi abi , burda lobi fransa vs dediğimiz zaman platini ile bitti o işler felan deniyor , nereye bitiyor kardeşim adamlarin soyu bir , bunlar her şartta birbirini tutar

Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin Ensar. ŞL'nin alternatifi var mı? Yok. O zaman biz bu kurallara uyacağız ama gücümüzün yettiği yere kadar hakkımızı arayacağız. Bu maçtan sonra turu geçelim, geçmeyelim yönetim mutlaka çok sert bir şekilde müdafaa etmeli kulübü. Karşılarında süt dökmüş kedi yok.

Çevrimdışı tangaz

platini gidince fransanın lobisimi biter allah aşkına bunu değil dile getirmek düşünmek bile komik, platini gitti fransa bitti mesajlarına ben sadece gülüp geçtim. sadece bu lion başkanının kişisel lobisi türk futbol tarihinin uefa nezdindedi lobisinden büyüktür. aksini bana kimse inandıramaz bize verilen ve liona verilen cezaların eşit olması bile bu cümlemin bir ispatıdır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi bu kufur yataga yansiyip, hastaneye yansimamasi olayidir. Kufur de yataga yansiyor ama hastaneye hemen yansimiyor, 9 ay sonra yansiyor.
Bu da oyle kufuru etmisler, icine etmisler keyfimizin cezayi da iki sene sonraya birakmislar.
bu olay daha güzel anlatılamazdı, saygılar  :D

Çevrimdışı Ensar

Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin Ensar. ŞL'nin alternatifi var mı? Yok. O zaman biz bu kurallara uyacağız ama gücümüzün yettiği yere kadar hakkımızı arayacağız. Bu maçtan sonra turu geçelim, geçmeyelim yönetim mutlaka çok sert bir şekilde müdafaa etmeli kulübü. Karşılarında süt dökmüş kedi yok.
biz ne deveyi güdebiliriz ne de bu diyardan gideriz abi , ama elin fransızı yapıyorsa biz de yapıcaz,  spor bakanı federasyon kulüp her ne halt varsa herseyimizle bastırıp bu kararı düzelttirmek gerek , allah aşkına hangi iç saha maçımızda olay yaşandı, başkan hep demiyor mu uefa her maç sonrası teşekkür ediyor bize diye , iki meşale yaktık attık her neyse işte men cezası mı verilir ?

Çevrimdışı panic13

biz ne deveyi güdebiliriz ne de bu diyardan gideriz abi , ama elin fransızı yapıyorsa biz de yapıcaz,  spor bakanı federasyon kulüp her ne halt varsa herseyimizle bastırıp bu kararı düzelttirmek gerek , allah aşkına hangi iç saha maçımızda olay yaşandı, başkan hep demiyor mu uefa her maç sonrası teşekkür ediyor bize diye , iki meşale yaktık attık her neyse işte men cezası mı verilir ?

Tamam kardeşim ben de onu diyorum işte, kuralları onlar belirliyor olabilir ama bu bizim hakkımızı aramayacağımız anlamına gelmez. Güçlü durmamız lazım, hak aramak lazım.

Çevrimiçi Necmi

fark ettiklerinde biletleri geri alma yoluna gitselerdi, belki yanlışlarından dönebilirlerdi; fakat biletler rakip takım taraftarına verildiyse ve 4. seviye güvenlik önlemi söz konusuysa o tribünlere herhangi bir yabancı maddenin girişi engellenmeli. komplo kurmamaları üst üste hata yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor. cezaları bu lakaytlığı neredeyse karşılar nitelikte.

taraftar profilimiz için ise tribünlere bakmaya gerek yok, forumdaki arkadaşları gözlemleyince de ne kadar farklı karakterler taşıdığımız ortada. üstelik forumdakiler efendi çocuklar, buna rağmen büyük problemler göze batıyor. başarıya karşı verdiğimiz tepkilerde genellikle sınıfta kalıyoruz, bizi bütünleştiren başarısızlıklara tavrımız. o tribünde bahsettiğin arkadaşlarımız da akılları 3. büyüklükte kalmış kişiler, avrupa'ya ilk turda veda etmeyince ipin ucunu kaçırıyorlar; bitmeyen aşırılık çabası fark yaratmak için, göz korkutma, büyüklenme, kuralları çiğneme nedenleri bunlar; birkaç sene sonra belki o günlerin geçtiğini idrak ederler, başka yol tutmaları gerektiğini anlarlar. o zamana kadar takıma verecekleri zararı azaltmamız herkesin tetikte olmasına bağlı.

sen zaten dikkati çekiyorsun, burada bile her hakem tetikçi, her karar kasti. sürekli "ben daha önce söylemiştim" demek amacıyla yakınmalar ya da içi boş öz güvenle yapılan tahminler ve sanki bunlar bir temenni değilmiş gibi aksini söyleyene düşmanca tavırlar. seneler boyunca içimize kimler çöreklenmeye kalktı da hepsinden kurtulduk, yara aldık, geri düştük; ama birbirimize bağlılığımızı kaybetmedik. verilen cezanın -indirime gidilmezse- tek etkisi, bizi daha çok kaynaştırmak olur.
zaten büyük hataya düştüler ve detaylarda göründüğü gibi cezayıda bundan yediler. bizim ana ceza konumuz meşale yakmak ve tribünden yabancı madde atmak merdiven boşlukları. tribündeki kavgaya her iki tarafada eşit muamele yapmışlar. lyon iki taraftarı ayırmamak ve tribün güvenliğini sağlayamamaktan ve gol esnasında giren taraftardan yemiş cezayı toplu giriş benimde düşündüğüm gibi konu bile edilmemiş. Aslında ceza olarakda bakmamak lazım sana ceza vermiyorki yapma diyor yaparsan alacağın bu olacak diyor. Buda normal bir durum önümüzde final var ve bu finale kalırsak minimum 20000 taraftarımız bir şehirde rakip taraftarla temas halinde olacak ürkmeleri gayet normal Beşiktaş artık buralarda olacak bu öngörülüyordur. Bunun hazmınıda yapmamız gerekiyor. Allahdan stad dışı olaylar hiç gündeme alınmamış sanırım.
en azından burada biz mümkün olduğu kadar taraftarı etkileyecek türde mesajlara izin vermemeye çalışıyoruz yazan insanlar herkesi kendileri gibi sanıyor ama değil o kadar çok cahil insan varki. ülke gerçeklerimizi bilelim ona göre haraket edelim Beşiktaş taraftarı bu ülkeden ayrı değil ülkemizinde ne kadar cahil olduğu ortada birini gaza getirip ölüme bile gönderebiliyorsun. işin kötü yanı bu cehaletin eğitimlede alakası yok.
Beşiktaş artık üst seviye ligde taraftarda üst seviyede olmak zorunda kendimize düşman üreterek sürekli bir gaz sürekli bir doldurmayla büyüklük olmaz. alın işte real bayern maçını gördük dev dediğimiz takımlarda hakem katliamına uğruyormuş. Bu gerçekler futbolun içinde var eminim alman taraftarda bizi alman olduğumuz için doğradılar demiyordur.
zayıf ihtimalde olsa bu ceza tahkimde biraz daha indirilebilir ama sorunumuz bu olmamalı. bu işin farklı boyutu Beşiktaş menfaatine göre adımlar atılacaktır. kendimizede bakmamızın zamanı geldi artık

Çevrimdışı Ensar

Fransız ekibi, resmi internet sitesinden ise UEFA’nın verdiği karar hakkında kısa bir açıklama yaparken açıklamanın sonunda kullandığı ifadeler gözlerden kaçmadı.

Lyon Kulübü yaptığı açıklamada; "Lyon, maçtan önce hızlı karar verilmesi ve maçın daha sakin ortamda oynanmasına imkan sağlanması nedeniyle UEFA’ya teşekkür eder” ifadelerini kullandı.

allah topunuzun belasını versin

Etiketler: