Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120293 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

"UEFA'nın cezası Beşiktaş için zor bir karar olmuş olabilir. Çünkü yarın maçları var, son dakika öğrenilmiş bir haber" aulas

ulan it senin maçın değil mi ? tabi sen kararı biliyordun taraftar getirmedin, pislik herif , bir de bu kararı savunanlar var yazık
Savunan kişiler Beşiktaşlı olamaz. Kimse beni bu cezanın adil olduğuna inandıramaz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mahmut

Vay ben hala anlamıyorum, deplasman tribünü dışında kişinin isterse kanı siyah beyaz aksın niye beşiktaş taraftarı sayılıyor, beşiktaş kulübü nasıl kontrol edecek bu adamları yav, altı üstü bir futbol kulübü devlet mi bu.

Bundan sonra deplasmana falan seyirci götürmeyelim zaten, onun dışında olay olursa bize ne kardeşim, biz ne yapabiliriz ki Allah akıl fikir versin bu kararı verenlere.

Çevrimdışı abdusta

bu haksızlık değil aslında her maçımızda olay çıkıyor. bunlar para cezası vs atlatılıyordu.
ama lyondaki olaylar çok vahimdi. meşale yakmayacaksın bu kadar basit. yurt dışındaki her maç yakıyorlar
sonrada rakip taraftara atıyorlar tripoli maçına gittik aynısını yaptılar deplasman taraftarı yurt dışından gelenler
türkiyeden gidenler yapmayın deyincede onlara saldırdılar. polis bütün taraftarın arasına dalıp jopladı
duydunuzmu bir şey yok ama bunu uefa hep not ediyor işte günü geldiğindede böyle bir olayda mağdurum
diyemiyorsun sicilinde her deplasman maçı olay var. geçen hafta çok korktular. Emin olun maçı bile olaylar büyümesin diye
oynatmışlardır. yoksa iptal ederlerdi ama taraftarı nasıl dağıtacaklarını bilemediler. bir deplasman maçına 30-35 bin türk taraftar giriyor
bunun riskini göze alabilirlermi bir daha. en mantıklısı taraftar götürmeyeceksin deplasmana sorumluluğu almayacaksın üstüne.
şu anda yarınki maçdanda ödleri kopuyordur.

Taraftar götürmemek çözümmü?sıkıntı Almanya-Hollandadan sırtına Beşiktaş formasını geçiren gelecek,
Adam Avrupa otoritesinden sıkılmış-maçı Sisteme isyan gibi görüyor her türlü maraz-yasak objeyi sağa sola atıp deşarj olacak
Ben sorumluluğu almıyorum desende UEFA gene bizim üzerimize yıkacak.
Yaşanmışlığını Lyonda gördük,Beşiktaş dışarıdan gelenlerden benim sorumluluğum yok diye 1 hafta önceden itiraz etmesine rağmen
o tirbunlerde yapılanları bize yazdılar

saygılar

Çevrimdışı El Nino

Bu karar tamamen siyaset amaçlı bir karar olup, Beşiktaş'ımız kurban edilmiştir. Kimse 'Bu ne kadar saçma bir cümle?' diyerek boşa safsata yapmasın.

Çevrimdışı Ensar

yarın o lyonu da hakemi de alayını da cimlere gömmemiz lazım , karar skandal tam maç öncesine bırakılması çok daha büyük skandal
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

UEFA başkanını biz seçtirdik panpalar, rahat olun. :akuma:
Böyle rezalet olamaz, inanamıyorum

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Karar stratejik bir karar. Fransız lobisi maç öncesi bu cezanın duyurulmasını sağlayıp, Beşiktaş cephesini ve taraftarını baskı altına alarak, maçı kuzu kuzu izletmek niyeti güdüyor gibi. Yarın sahada sadece ıslık olmalı. Ama o ıslık Üsküdardan bile işitilmeli. Taşkınlık vesaire tarzı bir durum ortaya çıkmamalı. Maç sonrası itiraz ile birlikte bu karar kalkacak göreceksiniz. Emsallerle başvuracağız ve men cezası yüklü bir para cezasına dönecek. Tamamen yarınki maç ile ilgili açıklanmış bir karar ile karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. Öbür türlüsü olsa karar Cuma açıklanırdı.

Çevrimdışı 38life

Yarın tribünde UEFA'ya küfredilir ve ceza gelir. Şampiyonlar Ligine de Başakşehir gider. Seyircisiz oynasak daha iyi... Taraftarın faydasından çok zararı var. Hala kendini kontrol etmeyi öğrenemedik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben böyle uefanında vereceği kararı da ordaki bütün yetkililerinde hepsinin annesiyle tanışıp bir çay içmek istiyorum acaba oğullarını böyle bir karar vermeye iten neydi ? Zar zor şu mali olaylardan kurtulduk oh dedik bundan sonra uefaya gideriz sıkıntı çıkmaz diye bu ne ağır karar yok böyle bir şey hepsinden Allahtan bulmalarını talep ediyorum lig artık benim için umrumda değil yarınki maçı ne yapıp ne edip geçmeliyiz adrianoymuş quaresmaymış hepsi riske atılmalı gerekirse bundan sonra ligteki hiç bir maçta oynamasınlar bu sezon ama bu maçta oynasınlar. tribündeki arkadaşlar lütfen Allah aşkına ses tellerinizi patlatana kadar bağırın kazanalım uçalım göklere.

Çevrimdışı Kuntz

Sakin kalmak zorundayız. Kimse kimseyi gaza getirmesin. Yarını atlatalım. Bu ceza kalkacak beyler.

Çevrimdışı b.damatoglu

Karar stratejik bir karar. Fransız lobisi maç öncesi bu cezanın duyurulmasını sağlayıp, Beşiktaş cephesini ve taraftarını baskı altına alarak, maçı kuzu kuzu izletmek niyeti güdüyor gibi. Yarın sahada sadece ıslık olmalı. Ama o ıslık Üsküdardan bile işitilmeli. Taşkınlık vesaire tarzı bir durum ortaya çıkmamalı. Maç sonrası itiraz ile birlikte bu karar kalkacak göreceksiniz. Emsallerle başvuracağız ve men cezası yüklü bir para cezasına dönecek. Tamamen yarınki maç ile ilgili açıklanmış bir karar ile karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. Öbür türlüsü olsa karar Cuma açıklanırdı.
Katılıyorum. Lyon bize karşı olanca lobisini kullandı ve deplasmanda güvenlik garantisi istedi. Garanti bu ceza.

Maçtan sonra itiraz sonrası hafifletilecektir.

Ama bizim önce Kievde sonra Lyonda yaptığımız salaklıklara bir son vermemiz lazım...

Gurbetçi taraftarlar klübe zarar veriyor. Gelmesinler kardeşim maça o zaman. Sadece istanbuldan satsınlar bileti...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın tribünde UEFA'ya küfredilir ve ceza gelir. Şampiyonlar Ligine de Başakşehir gider. Seyircisiz oynasak daha iyi... Taraftarın faydasından çok zararı var. Hala kendini kontrol etmeyi öğrenemedik.
UEFA bu maçtan hemen önce böyle bir karar alarak yarınki maçta ufak bir hatamızda men etmek istediğini resmen söylüyor. Bu kadar acele bir karar verilmesinin başka mantılı bir açıklaması yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ömer Kaan

Küfür ceza sebebi değil, ancak meşale mevzusu beni çok düşündürüyor. Hatta provokatör kalecileri sahaya yabancı madde attırırsa o zaman yandık.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya tamam da abi adam sana saldırıyor çoluğun çocuğun eşin meşin var yanında ne yapacaksın gel beni dövmü diyeceksin nasıl olacak anlamadım?meşaleden men cezası mı olur Allah aşkına saha içine atılmadığı sürece?avrupa hukukmuş örnek miş hadi abi hadi abi..

Çevrimdışı Egos

Taraftar götürmemek çözümmü?sıkıntı Almanya-Hollandadan sırtına Beşiktaş formasını geçiren gelecek,
Adam Avrupa otoritesinden sıkılmış-maçı Sisteme isyan gibi görüyor her türlü maraz-yasak objeyi sağa sola atıp deşarj olacak
Ben sorumluluğu almıyorum desende UEFA gene bizim üzerimize yıkacak.
Yaşanmışlığını Lyonda gördük,Beşiktaş dışarıdan gelenlerden benim sorumluluğum yok diye 1 hafta önceden itiraz etmesine rağmen
o tirbunlerde yapılanları bize yazdılar

saygılar

ağabey maçın ardından öyle dediler de, maçtan önce de orada 20 bin kişi olacağız diye demeç verdiler. bence ceza düşürülecek, şimdi açıklanması ise sahamızda çıkacak olası bir kargaşanın önüne geçmeyi amaçladıklarından muhtemelen. uefa'yı taraflı gören arkadaşların haklılıklarını teslim ederek bunun bir strateji olduğuna inanıyorum. ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler. turu geçersek ya da gelecek yıllarda deplasmanda taraftara ihtiyacımız dahi yok, evimizde dikkatli olalım yeter.

avrupa'da başarı, deplasman taraftarına ya da gurbetçilere bağlıysa gelmese de olur. sadece finale kalırsak çözmemiz gereken bir problem çıkar, onu da standart propaganda ile hallederiz.

:@Kuntz 'un yazdığına katılıyorum desem de olurmuş. kusura bakma ağabey, sonradan gördüm.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 20:33:04 Egos ]

Çevrimdışı arena_t2000

Bu karar siyasidir...Bir ingiliz yada ispanyol takimina ayni cezayi verirlermi?Sanmıyorum...Resmen sizi istemiyoruz diyorlar..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı solar

Hukukcu degilim ama ben bu karari bir skandal veya komplo teorilik bulmadim. Evet biletleri Lyon satti da vesaire, mesaleleri senin takiminin formasini giyen adamlar atti. Büyük bir arbede olustu, mac gecikti, kismet kimse zarar görmedi. Bir kere daha böyle birsey olacaksa macinda hic gelme diyorlar iste. Mantikli da, kim niye cefanizi ceksin. Tek tarafli olsa anlardim ama iki tarafli olmasi adil. Lyon'a da bir daha dogru düzgün önlemini al diyorlar iste.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol hoca UEFA yı bombalıyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca inanılmaz gergin burnundan soluyor...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca inanılmaz gergin burnundan soluyor...

Haklı resmen Lyon da maça çıkmamızdan dolayı bize ceza verdiler  :money: Bundan sonra böyle olaylarda maça çıkmamalıyız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu lyon başkanının kesin fb ile bir bağlantısı var kavşak çözmüş işi ortamı geriyorlar bilerek.yalnız hocanın böyle gergin olması iyi birşey değil hocam sen saha içine odaklan boşver bize yaramaz bu gerginlikler bırak yönetim konuşsun ne yapacaksa onlar yapsın.biz sahada verelim cevabımızı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu lyon başkanının kesin fb ile bir bağlantısı var kavşak çözmüş işi ortamı geriyorlar bilerek.yalnız hocanın böyle gergin olması iyi birşey değil hocam sen saha içine odaklan boşver bize yaramaz bu gerginlikler bırak yönetim konuşsun ne yapacaksa onlar yapsın.biz sahada verelim cevabımızı...

Zaten tüm olaylar evimizdeki fener maçından sonra başladı. Fener bu konuda ne denilse haklıdır. Onlara ceza vermeyen TFF ve hala maç yönetebilen hakemsi ile UEFA ve Lyon un hiç bir farkı yok gözümde...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı taner37

BEŞİKTAŞ

Megafonla konuşan eylemcilerden biri ;

Yarın akşam beşiktaş maci var .
Beşiktaş taraftarını eyleme davet ediyoruz .

Aman dikkat...

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı b.damatoglu

Şenol hoca gereksiz geriliyor yine...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

BEŞİKTAŞ

Megafonla konuşan eylemcilerden biri ;

Yarın akşam beşiktaş maci var .
Beşiktaş taraftarını eyleme davet ediyoruz .

Aman dikkat...
Nerede oldu bu olay !?neyin nesi ?

Etiketler: