Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125452 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hadi miğde kaldırsa giyelimde o forma bizde eğreti durur :alala:
üstüne para verseler giymem  :D

Çevrimdışı mylife1903

üstüne para verseler giymem  :D
Ukrayna formasi giyeriz, bunlar isi cozene kadar operasyonu yapariz
@Necmi abi de milli formayi giyer mavimtirak olani, en sevdigi :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Ukrayna formasi giyeriz, bunlar isi cozene kadar operasyonu yapariz
@Necmi abi de milli formayi giyer mavimtirak olani, en sevdigi :evillol:
turkuaz diyemedin değilmi :D
aslında milli forma turkuaz değil bildiğin mavi işte baktığında maviyi görüyorsun
turkuazda baktığında mavimi yeşilmi terettüt edersin
yeşilin üstünde mavi mavinin üstünde yeşil gibi durur
resimlerde göründüğü gibi

Çevrimdışı mylife1903

aslında milli forma turkuaz değil bildiğin mavi işte baktığında maviyi görüyorsun
@Necmi abi bu ney, paint terk isimli bir calisma olmus

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi bu ney, paint terk isimli bir calisma olmus
Lee Van Clief resminin üzerine koysa, daha belli olurdu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Ayrıca;

Gelin, 1853 yılında renk ismi olarak adlandırılmasından önce insanlık tarihi boyunca Eski Mısırdan Çin soylularına kadar mücevherat olarak kullanılmış Turkuaz taşının tarihçesine bir bakalım.

https://www.gia.edu/turquoise-history-lore
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2017, 11:35:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
mican 13 temmuzda 3 yıldızlı formalar satışa çıkar inşaallah şampiyon olursak dedi.
bizim 3 ana rengimiz var siyah beyaz ve kırmızı dedi.
ama gri de oluyor dedi sanki 3 yıldızlı formalarda gri de olacak hissine kapıldım.
griye bayılıyorum benim gibi çok seven olur füme forma çok satılır...
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 11:39:29 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca;

Gelin, 1853 yılında renk ismi olarak adlandırılmasından önce insanlık tarihi boyunca Eski Mısırdan Çin soylularına kadar mücevherat olarak kullanılmış Turkuaz taşının tarihçesine bir bakalım.

https://www.gia.edu/turquoise-history-lore
zaten biz onu iznik çinilerinde kullanmaya başladık öncesinde türk tarihinde yok bu renk
iznik çinileri yayılmaya başladı avrupada türk rengi diye adlandırıldı daha öncede dedim ya türklüğü
 izniğin ötesine geçmemiş bir renktir. Türk tarihinde bir tek gök mavisi vardır. mavinin başka hiç bir tonuna rastlamadım
turkuaza yakın bir renk olduğu için binlerce yıllık gök mavimizi turkuaz yapmaya çalışıyorlar :D

Çevrimiçi Necmi

mican 13 temmuzda 3 yıldızlı formalar satışa çıkar inşaallah şampiyon olursak dedi.
bizim 3 ana rengimiz var siyah beyaz ve kırmızı dedi.
ama gri de oluyor dedi sanki 3 yıldızlı formalarda gri de olacak hissine kapıldım.
griye bayılıyorum benim gibi çok seven olur füme forma çok satılır...

burdaki tartışmayı okumuş neticeye bağlamış demekki :D
uzun süre kırmızı forma çıkartmaya cesaret edemezler artık :bandit:
siyah füme çubuklu çıksın bir tane koleksiyona bir tane giymeye kesin alırım :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2017, 11:45:12
sayın rakiplerimiz önümüzdeki sezon böyleyiz titreyin ve kendinize gelin :D
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın babel jalleti çok zorlayacaktır, adriano da oynarsa rakibin sağ kanadını çok zorlarız.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yarın babel jalleti çok zorlayacaktır, adriano da oynarsa rakibin sağ kanadını çok zorlarız.
Bende q7 nin Morel'i ezeceğini düşünüyorum.:)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2017, 11:51:54
bjk tvde bu sezon özetleri vardı epey uzun özetli orada caner in yaptıklarına bir baktım da çok pis kafaya ortalar kesmiş özellikle abubakara ama neler kaçırmışlar.
caner keşke yarın 60 dakika verimli oynayabilse bunların defansa kesin atarız...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende q7 nin Morel'i ezeceğini düşünüyorum.:)
inşallah inşallah kanatlardan delik deşik edelim  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz deplasman biletlerini kendi taraftarimiza satmışız habere gore , Lyon 5 taraftar getirecekmiş onlari da locada ağırlayacakmışız :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Babelin tadına baktılar yarın quaresmada gelecek iki bekini durdurur bunlar zaten kanat hücumuyla çıkıyor
öyle ortadan delme özellikleri yok. merkezdede cenk ve talisca biraz haraketli olursa elleri ayakları bağlanır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

#ÖZEL_HABER

İşte Lyon'un Son Oyunu

Seyirci getirmeyeceğini açıklayan Lyon, son anda çark etti. Deplasman tribünü biletlerini satan Beşiktaş, konuyu UEFA'ya taşıdı. Karşılıklı yazışmalar sonucu Lyon, 5 taraftarının locada ağırlanmasını kabul etti

İşte Lyon'un Son Oyunu
İlk maçta yaşanan olayların faturasını Beşiktaş'a çıkaran ve İstanbul'daki rövanşın seyircisiz oynanabilmesi için yaygara koparan Lyon, daha önce can güvenliği olmadığı gerekçesiyle İstanbul'a taraftar getirmeyeceğini açıklamıştı. Beşiktaş Kulübü, 2 bin kişilik deplasman tribünü ve 200 VIP biletini kendi taraftarlarına sattı. Ancak Fransızlar, son anda çark ederek, yarınki maçı deplasman tribününde 5 seyircisinin izleyeceğini bildirdi.

LOCADA AĞIRLAYALIM

Bunun üzerine Beşiktaş, Fransız ekibine, "5 taraftar için tribünleri boşaltmayalım. Başkan ve yöneticiler gibi taraftarı da bir locada ağırlayalım. Onlardan loca farkı da almayalım" teklifini sundu. Ancak karşı taraftan bir türlü yanıt gelmedi. Zamanın giderek daralması üzerine siyah-beyazlılar, UEFA'ya yazı göndererek, gelişmeleri anlattı ve mağduriyet yaşadıklarını belirtti. Lyon'un bu hamlesinin provokatif amaçlı olabileceğini UEFA'ya ileten siyah-beyazlılar, 5 kişilik taraftar grubunun özel bir locada en iyi şartlarda ağırlanacağı yönünde garanti verdi. UEFA, Beşiktaş'ın verdiği bilgiler doğrultusunda, Lyon'un kapısını çaldı.

42 bİN KARTAL OLACAK

UEFA, "Taraftarlarınızın özel locada müsabakayı takip etmeleri, en mantıklı çözüm olacaktır" tavsiyesinde bulundu. Olayın vahametinin farkına varan Lyon, söz konusu tavsiyeye uyacağını bildirdi. Fransızlar'ın son saniye atağı, diplomasi trafiği ile savuşturulurken, Beşiktaş'ın Lyon karşısında 42 bin taraftar desteği ile sahaya çıkması kesinleşti.

Kaynak: Sabah
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arda

zaten biz onu iznik çinilerinde kullanmaya başladık öncesinde türk tarihinde yok bu renk
iznik çinileri yayılmaya başladı avrupada türk rengi diye adlandırıldı daha öncede dedim ya türklüğü
 izniğin ötesine geçmemiş bir renktir. Türk tarihinde bir tek gök mavisi vardır. mavinin başka hiç bir tonuna rastlamadım
turkuaza yakın bir renk olduğu için binlerce yıllık gök mavimizi turkuaz yapmaya çalışıyorlar :D

Bu biraz şey, Hamez Rodrigezin James olması gibi, Inglizlerin Turkey (Hindi) demesi gibi, yani Necibi ingliz spiker Nejeep diye telaffuz ediyor diye bizimde Nejiiip dememiz gibi ha keza Ismaaaeeel vakası sanki yada The Sun'ın transfer haberini olay yapmamız gibi ki kaynağı aynı meşreb türk gasteleri oluyor genellikle.

Turkuaz renkli mücevherat taşı ilk olarak Türkmenistandan gelmiş avrupaya ondan sonra gel zaman git zaman 19. YY ortalarından itibaren kendine özgü olan rengini taşın adıyla anmaya başlamışlar.

Bunun dışında bizim asil renklerimiz.

#000000   (Siyah)
#ffffff       (Beyaz)
#e30a17    (Bayrak Kırmızısı)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

#ÖZEL_HABER

İşte Lyon'un Son Oyunu

Seyirci getirmeyeceğini açıklayan Lyon, son anda çark etti. Deplasman tribünü biletlerini satan Beşiktaş, konuyu UEFA'ya taşıdı. Karşılıklı yazışmalar sonucu Lyon, 5 taraftarının locada ağırlanmasını kabul etti

İşte Lyon'un Son Oyunu
İlk maçta yaşanan olayların faturasını Beşiktaş'a çıkaran ve İstanbul'daki rövanşın seyircisiz oynanabilmesi için yaygara koparan Lyon, daha önce can güvenliği olmadığı gerekçesiyle İstanbul'a taraftar getirmeyeceğini açıklamıştı. Beşiktaş Kulübü, 2 bin kişilik deplasman tribünü ve 200 VIP biletini kendi taraftarlarına sattı. Ancak Fransızlar, son anda çark ederek, yarınki maçı deplasman tribününde 5 seyircisinin izleyeceğini bildirdi.

LOCADA AĞIRLAYALIM

Bunun üzerine Beşiktaş, Fransız ekibine, "5 taraftar için tribünleri boşaltmayalım. Başkan ve yöneticiler gibi taraftarı da bir locada ağırlayalım. Onlardan loca farkı da almayalım" teklifini sundu. Ancak karşı taraftan bir türlü yanıt gelmedi. Zamanın giderek daralması üzerine siyah-beyazlılar, UEFA'ya yazı göndererek, gelişmeleri anlattı ve mağduriyet yaşadıklarını belirtti. Lyon'un bu hamlesinin provokatif amaçlı olabileceğini UEFA'ya ileten siyah-beyazlılar, 5 kişilik taraftar grubunun özel bir locada en iyi şartlarda ağırlanacağı yönünde garanti verdi. UEFA, Beşiktaş'ın verdiği bilgiler doğrultusunda, Lyon'un kapısını çaldı.

42 bİN KARTAL OLACAK

UEFA, "Taraftarlarınızın özel locada müsabakayı takip etmeleri, en mantıklı çözüm olacaktır" tavsiyesinde bulundu. Olayın vahametinin farkına varan Lyon, söz konusu tavsiyeye uyacağını bildirdi. Fransızlar'ın son saniye atağı, diplomasi trafiği ile savuşturulurken, Beşiktaş'ın Lyon karşısında 42 bin taraftar desteği ile sahaya çıkması kesinleşti.

deplasman biletleri ne zaman satıldı :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2017, 12:14:17
#ÖZEL_HABER

İşte Lyon'un Son Oyunu

İşte Lyon'un Son Oyunu

LOCADA AĞIRLAYALIM

42 bİN KARTAL OLACAK

ne zaman sattık ya benim lyon passoligim var niye bilet alamıyorum diyorum ben de :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

@İhsan

neden bir şeyleri çarpıtma gereği hissettin anlamadım.  :alala:

biz hakem hatasını söylüyoruz sen dalga geçiyorsun.

katılırsın katılmazsın ama benle dalga geçmeni gerektirecek bir durum yoktu.

açıkçası sana da yakıştıramadım...

@tangaz
Neden böyle düşündün? Yanlış anladın galiba. Böyle algıladığın için çok üzüldüm. :alala:

Seninle kesinlikle dalga geçmedim !!!!

Hakem hatalarında sonuna kadar haklısın.

Birde Benfica yerine Real olsaydı gruptan çıkmıştık diyorum. Şaka değil ciddiyim!
Real içerde dışarda Napoliyi yenerdi. Biz bu şekilde ikinci olurduk. Neresi dalga geçmek !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

deplasman biletleri ne zaman satıldı :alala:
Toptan satis yapmis baskan icimizdeki firansizlara. Adamlarin turkiyede taraftari cok

Çevrimdışı tangaz

@tangaz
Neden böyle düşündün? Yanlış anladın galiba. Böyle algıladığın için çok üzüldüm. :alala:

Seninle kesinlikle dalga geçmedim !!!!

Hakem hatalarında sonuna kadar haklısın.

Birde Benfica yerine Real olsaydı gruptan çıkmıştık diyorum. Şaka değil ciddiyim!
Real içerde dışarda Napoliyi yenerdi. Biz bu şekilde ikinci olurduk. Neresi dalga geçmek !

@İhsan ben hakem konuştukça epey bir kitle hakem savunucusu olup bence net penaltımıza bile yok vb tarzı yorumlar yapıp üstüne sende barca real gelseydi kesin çıkardık deyince insan ürküyor haliyle barca ve realli gruptan nasıl çıkıyoruz yahuu algısı oluştu bende. mesajında benficanın napoliye çalışmasını işlediğini yakalayamamışım.  :friendship:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

@İhsan ben hakem konuştukça epey bir kitle hakem savunucusu olup bence net penaltımıza bile yok vb tarzı yorumlar yapıp üstüne sende barca real gelseydi kesin çıkardık deyince insan ürküyor haliyle barca ve realli gruptan nasıl çıkıyoruz yahuu algısı oluştu bende. mesajında benficanın napoliye çalışmasını işlediğini yakalayamamışım.  :friendship:

:-*
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan-

Yav bizim veya diğerlerini boşver benim kendime göre görüşüm yok mu abi.  :)
Ben ona penaltı vermem dememle senin net penaltı demenin bir alakası yok, penaltı değil işte, şu hırsız diye bağırdığımız Burak Yılmaz'ın kendini bırakmasından hiç bir farkı yok Talisca'nın o pozisyonda yaptığının.
Her şeyi geçtim Arena'da bize böyle bir penaltı çalınsa tepkin ne olurdu merak ettim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: