Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129062 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

biz bu yıl sadece son lyon maçında iyi hakem gördük onun dışında tüm hakemler kötüydü. benfica deplasmanı penaltımız verilmedi, napoli deplasmanı çok ucuz 2 penaltı yedik, kiev içerde net penaltımız gitti, napoli ve benfica iç saha maçlarımızda penaltı tartışması olan 1-2 pozisyonda hakemler takdirini deplasman takımlarından yana kullandı ve kariyerleri deplasman takımlarını kollamakla geçen hakemdiler zaten son kiev maçı katliyam ötesi idi. iyi dediğimiz lahoz marceloya ucuz ötesi sarı verdi malbuenayı ise atmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

biz bu yıl sadece son lyon maçında iyi hakem gördük onun dışında tüm hakemler kötüydü. benfica deplasmanı penaltımız verilmedi, napoli deplasmanı çok ucuz 2 penaltı yedik, kiev içerde net penaltımız gitti, napoli ve benfica iç saha maçlarımızda penaltı tartışması olan 1-2 pozisyonda hakemler takdirini deplasman takımlarından yana kullandı ve kariyerleri deplasman takımlarını kollamakla geçen hakemdiler zaten son kiev maçı katliyam ötesi idi. iyi dediğimiz lahoz marceloya ucuz ötesi sarı verdi malbuenayı ise atmadı.
Icsaha hakemo geldi abi, icpazara sokmak lazim ekibiylen, kapalicarsi, misir carsici falan bi ayasofya

Çevrimdışı cagdas44

Bagiriyorsa fitbolcu, yerde taklalar atiyorsa hele hic vermem faul falan. O vodafone arenada karijma elemana basti herif 38 takla atti sanki hic darbe yemedik, dustugun gibi kalirsin, hizliyken yersen belki bir takla atarsin, kayarak durursun.

Butun turkiye ligi futbolcularinda var bu, hemencecik uf oluyorlar. Yahu kadin futbolunda ne fauller yapiliyor, boyle takla atanlar bagiranlar falan yok.

Tekme yiyen adam bok cuvi gibi duser, kimildayamaz.

Kiz gibi oynuyorlar diyecem, daha sert kadinlar var kadin futbolunda. Bu futbolcu milleti zaten boyle bir kirilganlik, artislikler falan. Ulan sporcu adamsin ayakta dur hele iki dakika

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2017, 12:01:27 cagdas44 ]

Çevrimdışı tangaz

ilk maçta beni en çok şaşırtan mallbuenanın performansı oldu doğrusu, hiç bu seviyede ve tempoda beklemiyordum kendisini. sscb günlerinde baya kötüydü ve düşüşe geçti izlenimi veriyordu ama tekrar yükselişe geçmiş. bu beni çok şaşırttı ve bu maç en çok dikkat edilmesi gerek oyuncuların başında geliyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Icsaha hakemo geldi abi, icpazara sokmak lazim ekibiylen, kapalicarsi, misir carsici falan bi ayasofya
güzel bir yemek yedirmek lazım  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk maçta beni en çok şaşırtan mallbuenanın performansı oldu doğrusu, hiç bu seviyede ve tempoda beklemiyordum kendisini. sscb günlerinde baya kötüydü ve düşüşe geçti izlenimi veriyordu ama tekrar yükselişe geçmiş. bu beni çok şaşırttı ve bu maç en çok dikkat edilmesi gerek oyuncuların başında geliyor.

Fekir kendini atıp duruyor gıcık oldum, Tolisso maçtan önce bir sakatlansa çok iyi oyuncu o.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

bunlar tatlılıkdan anlamıyor reis ben bizim ekibi topladım sırbistana yola çıktılar. okul çıkışı aile fotosu çektircez Maziçin çocuklarla  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

marcelo yerine necip söylentileri dolanıyor ortalıkda  :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Fikret Orman lobiye başlamışsa ,
Bugun çıkacak kararda
maçı hakemsiz oynama cezası gelebilir

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Visssshhhhh baboooo
Amazona bak amazon, zeyna gibi yaradana kurban ayni ilhan mansiz

Bu ne cesarettir yarabbi. Seni tanimak istiyorum kralicem, beni mutlaka ara

Çevrimdışı Egos

Cok rivaldo diyoruz bu aralar, taniyalim kendisini

vücudundan seken mermi beynini parçalayınca doğal olarak kıvranıyor, bu pozisyondan sonra kalkıp maça devam etmesi bile ne kadar büyük futbolcu olduğunu kanıtlar.

Çevrimdışı FARUK

Aynen katılıyorum
Başından sonuna kadar zorladı bizi en etkili oyuncusuydu
Buna biz de neden olduk çok çekildik geriye ve oraya önlem almadık

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

bunlar tatlılıkdan anlamıyor reis ben bizim ekibi topladım sırbistana yola çıktılar. okul çıkışı aile fotosu çektircez Maziçin çocuklarla  :bandit:
Abi benim ekip gerizekali, gecen sene ismaili almaya gondermistim, beyinsizler gidip becki almislardi iceri. Ulan tarif ettik, solak kara kasli kara gozlu kara sacli sol bek dedik. Herifler gidip becki paketlemisler, sarisin, mavi gozlu, sag bek.
Simdi almaya gondersem hakemi, tosici falan alir bunlar.

En iyisi liyon baskanini seediyim ben karambole gitse gitse gs baskani gider
Dur su hucreyi bi uyandirayim ben

Çevrimdışı abdusta

Passolige göre

kayıtlı taraftar oranları değişmiş

FB :%18.5
GS:%18.0
BJK:%17.5

FB yerinde sayarken BJK her 2siyle farkı hızla kapatmakta

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Operasyon hakemini atamışlar, bu olayın artık hakemlikle bir ilişkisi yok bu tamamen ülkeler arası siyasete giriyor mevcut dış siyasetimiz böyle olduğu sürece dün Basketbol'da bugün futbolda önünü tıkayacaklar tıkamaya devam edecekler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

marcelo yerine necip söylentileri dolanıyor ortalıkda  :bandit:
Bileklerimi keserim maçtan önce daha iyi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Operasyon hakemini atamışlar, bu olayın artık hakemlikle bir ilişkisi yok bu tamamen ülkeler arası siyasete giriyor mevcut dış siyasetimiz böyle olduğu sürece dün Basketbol'da bugün futbolda önünü tıkayacaklar tıkamaya devam edecekler.

Asya şampiyonlar liginde gelirler nasıl acaba ? olmadı oraya katılırız ...

Çevrimdışı tangaz

Bileklerimi keserim maçtan önce daha iyi :)

bilemedim hangisi daha kötü.

Çevrimdışı mylife1903

Operasyon bize degil yahu, liyona olacak montaj fontak, fakfukfona muhtac olacak liyon

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

vücudundan seken mermi beynini parçalayınca doğal olarak kıvranıyor, bu pozisyondan sonra kalkıp maça devam etmesi bile ne kadar büyük futbolcu olduğunu kanıtlar.
Bu yuz tutma olayinin efsanesi budur

Çevrimdışı cagdas44

Transfer geliri dışında gelirlerde kayıp yok bu çok pozitif bir durum ki bunun üstüne koyarak gideceğiz gibi görünüyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

1 sene avrupa yapamazsak en az 100 m tl zarar açıklayacaz demekki... sevmedim ben bu işi..

Etiketler: