Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130792 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Milorad Mazic in bu sene avrupa da yönettiği 6 karşılaşmada ev sahibi ekipler 4 galibiyet 2 beraberlik almışlar.

Ayrıca Talisca'ya verilmediği iddia edilen penaltı pozisyonunu tekrar izledim de ben olsam ben de vermezdim o pozisyona, hiç inandırıcı gelmiyor, temas olsa bile biraz inandırıcı bırakacaksın kendini.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Böylesine ateşli ve gergin atmosferlere kendi liginden alışık bir hakemin verilmesi pek iyi olmadı ama saha'ya çıktıktan sonra göreceğiz.
Ekstra bir şey istediğimiz yok, gördüklerini çaldığı takdir de 2 farkı koyarız zaten, yeter ki onları ezidirmiyorum ayağına objektiflik taslamaya çalışmasın.
Kendi liginden aliskin iste, sempatik bakar

Çevrimdışı Ensar

Ryan Babel'in youtube hesabından paylaştığı bir video;

çok güzel olmuş valla :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Milorad Mazic in bu sene avrupa da yönettiği 6 karşılaşmada ev sahibi ekipler 4 galibiyet 2 beraberlik almışlar.

Ayrıca Talisca'ya verilmediği iddia edilen penaltı pozisyonunu tekrar izledim de ben olsam ben de vermezdim o pozisyona, hiç inandırıcı gelmiyor, temas olsa bile biraz inandırıcı bırakacaksın kendini.

niye vermiyorsun abicim yaa bak aramıza kara kedi girecek. ben hem penaltı hem kırmızı verirdim orda itiraz eden olursa onlarada sarı çıkarırdım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

Kendi liginden aliskin iste, sempatik bakar

Abi oradan alışkında inşallah tarihte yaşanılanlara pek takılmıyordur, geçmişe mazi derler sonuçta bitti gitti  :evillol:

Çevrimdışı Gokhan-

niye vermiyorsun abicim yaa bak aramıza kara kedi girecek. ben hem penaltı hem kırmızı verirdim orda itiraz eden olursa onlarada sarı çıkarırdım  :bandit:

Yok be Murat abi :) Ciddi ciddi @mylife1903'ün dediği gibi Talisca alamamış orada penaltıyı.

Bir pozisyon daha vardı o daha penaltıydı hangi maçtı tam hatırlamıyorum, tam altı pas'ın oralarda kale boştu gene Talisca düşürülmüştü maç Arenadaydı.
Kiev maçıydı muhtemelen.

Çevrimdışı tangaz

Yok be Murat abi :) Ciddi ciddi @mylife1903'ün dediği gibi Talisca alamamış orada penaltıyı.

Bir pozisyon daha vardı o daha penaltıydı hangi maçtı tam hatırlamıyorum, tam altı pas'ın oralarda kale boştu gene Talisca düşürülmüştü maç Arenadaydı.

kiev maçı 1-0 öndeydik kaleci tırpanlamıştı bunu yerden kesmişti hatta ilk dile getiren @tuncaboylu olmuştu die hatırlıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Kiev maçıydı muhtemelen.
Deve gibi boyu var, kiz gibi dusuyor, hakem olsam faul alamaz taliska kan cikmadan.

Çevrimdışı underworld

Bu sezon +5 penaltimiz güme gitti

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 11:14:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Deve gibi boyu var, kiz gibi dusuyor, hakem olsam faul alamaz taliska kan cikmadan.
düşerken bağırıyor hakem duyuyor da veriyor bağırmasa faul da alamayacak bu konuda haklısın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Abi oradan alışkında inşallah tarihte yaşanılanlara pek takılmıyordur, geçmişe mazi derler sonuçta bitti gitti  :evillol:
Ya yok gecmise mazi, bizde osmanlicilik oynayanlar oldugu gibi onlarda da panslavyenist uj bej sovenist vardir ama butun sirplara mal etmemek lazim. Tosici napak, vergiye mi baglayak yani
Bi derdi yoktur kimseyle adamin, ust duzey hskem daha arsenale fecen hafta 5 sokusturdular bunun macinda. Ayni tarifeyi liyona yapacaz, butun totemler hazir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 11:16:51
Ya yok gecmise mazi, bizde osmanlicilik oynayanlar oldugu gibi onlarda da panslavyenist uj bej sovenist vardir ama butun sirplara mal etmemek lazim. Tosici napak, vergiye mi baglayak yani
Bi derdi yoktur kimseyle adamin, ust duzey hskem daha arsenale fecen hafta 5 sokusturdular bunun macinda. Ayni tarifeyi liyona yapacaz, butun totemler hazir.
panislamizm düşmanıdır belki :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 11:20:21
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

düşerken bağırıyor hakem duyuyor da veriyor bağırmasa faul da alamayacak bu konuda haklısın...
Bagiriyorsa fitbolcu, yerde taklalar atiyorsa hele hic vermem faul falan. O vodafone arenada karijma elemana basti herif 38 takla atti sanki hic darbe yemedik, dustugun gibi kalirsin, hizliyken yersen belki bir takla atarsin, kayarak durursun.

Butun turkiye ligi futbolcularinda var bu, hemencecik uf oluyorlar. Yahu kadin futbolunda ne fauller yapiliyor, boyle takla atanlar bagiranlar falan yok.

Tekme yiyen adam bok cuvi gibi duser, kimildayamaz.

Kiz gibi oynuyorlar diyecem, daha sert kadinlar var kadin futbolunda. Bu futbolcu milleti zaten boyle bir kirilganlik, artislikler falan. Ulan sporcu adamsin ayakta dur hele iki dakika

Çevrimdışı Kalyoncu

Kiev maçındaki daha bir penaltıydı İngiliz çalamadı.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 11:26:54
Bagiriyorsa fitbolcu, yerde taklalar atiyorsa hele hic vermem faul falan. O vodafone arenada karijma elemana basti herif 38 takla atti sanki hic darbe yemedik, dustugun gibi kalirsin, hizliyken yersen belki bir takla atarsin, kayarak durursun.

Butun turkiye ligi futbolcularinda var bu, hemencecik uf oluyorlar. Yahu kadin futbolunda ne fauller yapiliyor, boyle takla atanlar bagiranlar falan yok.

Tekme yiyen adam bok cuvi gibi duser, kimildayamaz.

Kiz gibi oynuyorlar diyecem, daha sert kadinlar var kadin futbolunda. Bu futbolcu milleti zaten boyle bir kirilganlik, artislikler falan. Ulan sporcu adamsin ayakta dur hele iki dakika
senin dediğine göre taraftarımızın ''ayağa kalkın erkek gibi oynayın'' yerine ''ayağa kalkın kadın gibi oynayın'' diye bağırması gerek :lol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dohtor bu ne, ne alaka dengesiz işte adam uzun boylu normal değil mi ?

Çevrimdışı mylife1903

dohtor bu ne, ne alaka dengesiz işte adam uzun boylu normal değil mi ?
Normal deeel, kolay dusuyir, devire devire gitmesi lazim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o da taliscaya yapılmıştı, demek ki penaltıyı gösteremiyor, Cenk olsa penaltıları almıştı  :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 11:32:54
daha mı çok net tartışmasız penaltıydı maç 2-0 oluyordu belki şampiyonlar liginde juvenin rakibiydik :bandit:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

o da taliscaya yapılmıştı, demek ki penaltıyı gösteremiyor, Cenk olsa penaltıları almıştı  :evillol:
Yok penalti falan, adam devamli dusuyor, durduramiyoruZ ayakta...

Çevrimdışı tangaz

ikisi de tartışmasız NET penaltılardı ilk 3 maç 9 puan çekecektik. ŞL.de 6 maçımızın 3ünde hakem kurbanı olduk resmen...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 11:39:21
fena lobi yapıyoruz sırp hakem baskı altına girmiştir bile :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ikisi de tartışmasız NET penaltılardı ilk 3 maç 9 puan çekecektik. ŞL.de 6 maçımızın 3ünde hakem kurbanı olduk resmen...
bize yapılsaydı kesin verirlerdi.

Çevrimdışı tangaz

bize yapılsaydı kesin verirlerdi.

2şer de kırmızı yerdik. bknz kiev deplasmanı. bırakın olanı olmayan penaltıyı dahi verdiler...

Etiketler: