Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130969 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaynak bu kardeşim...

Sabah da malum kanalda Mata geliyor diyordu. Ben bu varlığa inanmıyorum. Kırk yılda bir haber tutturdu diye totosu kalktı  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Evet beyler maçı 4-0 alıyoruz, totemler sağlamdır  :upto:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yuhh bari atiba falan deseydin tığ gibi delikanlıydı  :D
:kop: :kop: :kop:

Tosic @mylife1903 abi de

Q7 de bende

Diğerlerini de forumda aramizda kura çekeriz :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ulan aramizda gsli olsaydi iyiydi, vidyoda altyazi da var birisi hemen tercume ederdi
Bu cok iyiydi :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

Q7 maça hazır  :bandit:

Morelin içinden geçecek içinden :bandit:

Cenk akıllı olursa 2 Gol attirir ona , 1 tane de Babele keser arka direğe Lyon Nakavt :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop: :kop:

Tosic @mylife1903 abi de

Q7 de bende

Diğerlerini de forumda aramizda kura çekeriz :biggrinking:
Tosici hanimi yikasin yahu ben ismaili islatacam, ismaili kimselere kaptirmam

Çevrimdışı mylife1903

inanmayın bu adama.

Yediği içtiği yalan bunun belki ufak bir çekme birşey filan olmuştur abartır bu.

Adam ligler devam ederken mata'yı bize yazıyor kiralık oyuncumuz talisca'yı Man united'e gönderiyor.
Matayi biz aliriz o konuda bir problem yok, taliskayi nasil alacak manu, turkiye mi orasi, bir gece kehake cikartip taliska tiransferini halledip, sabaha kehake mi kaldiracaklar. Bu kafa ile avrupaliyi yargilamaya devam edersek daha da yanasiriz ortadoguya.

Turkiye mi lan orasi dun kara dedigine bugun beyaz desin, milli olmamis oyuncuyu transfer ettirsinler, bunu bu soyluyorum ve buna millet inaniyor.

Ben spor yazarinin gerizekali, yanasma, manipulasyoncu ve ayni zamanda ahlaksizini severim.(uyarlama anonim)

Çevrimdışı taner37

Gs yüksek maaş kozuyla ikna edebilirdi, 3 4 m euro verirdi gs.
Kerim 2m isterdi dursun Özbek onu pazarlık yapar 5 e bağlardı. Bonservis de 3 istesek sıkı pazarlık ile 5 verirdi dursun başkan😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

inanmayın bu adama.

Yediği içtiği yalan bunun belki ufak bir çekme birşey filan olmuştur abartır bu.

Adam ligler devam ederken mata'yı bize yazıyor kiralık oyuncumuz talisca'yı Man united'e gönderiyor.
Demek İngiltere de çalışma izni konusunda bilgisi yok hikayeye onu dahil etmiyor
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Evet beyler maçı 4-0 alıyoruz, totemler sağlamdır  :upto:

Aboubakar in da böyle kabilesi var mı gerçekten merak ediyorum :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Badem Fıratta yazdı az önce Adriano antrenmanı yarıda bırakmış, oynamama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum...

Çevrimdışı Constantino

Başkan Fikret Orman ve 2. başkan Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği idman Şenol Güneş yönetiminde 1.5 saat sürdü.

Oynayıp oynamayacağı merakla beklenen Quaresma takım idmanına yine katılmadı. Bireysel antrenör eşliğinde kuvvet çalışmaları gerçekleştiren Portekizli yıldız, minik bir taraftar ile paslaşma da yaptı. Quaresma'nın yarın yapılacak idmanda denenmesi bekleniyor.

Takım toplantısı ve ısınma oyunları ile başlayan idman top kapma ve minik kale maç ile devam etti. İdman ikinci bölümde yapılan taktik çift kale maç ile sona erdi.

Öte yandan antrenman devam ederken sol arka adalesinde ağrı hisseden Adriano ve yine ağrı hisseden Rhodolfo idmanı yarıda bıraktı. Adriano'nun tedbir amaçlı yarıda bıraktığı ve kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: DHA

Başkan Fikret Orman ve 2. başkan Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği idman Şenol Güneş yönetiminde 1.5 saat sürdü.

Oynayıp oynamayacağı merakla beklenen Quaresma takım idmanına yine katılmadı. Bireysel antrenör eşliğinde kuvvet çalışmaları gerçekleştiren Portekizli yıldız, minik bir taraftar ile paslaşma da yaptı. Quaresma'nın yarın yapılacak idmanda denenmesi bekleniyor.

Takım toplantısı ve ısınma oyunları ile başlayan idman top kapma ve minik kale maç ile devam etti. İdman ikinci bölümde yapılan taktik çift kale maç ile sona erdi.

Öte yandan antrenman devam ederken sol arka adalesinde ağrı hisseden Adriano ve yine ağrı hisseden Rhodolfo idmanı yarıda bıraktı. Adriano'nun tedbir amaçlı yarıda bıraktığı ve kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: DHA

Ufak bir birşeyi vardır Mr çekilmemiş birşey olmamış olayı ne kadarda büyütenler var.

Bazı Beşiktaş siteleri yok parmağı kırıldı yok sezonu kapattı filan yazan olmuş.

Millet kafayı yemiş.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adriano'nun durumu ciddi değil ama Quaresma yetişeceğim demesine rağmen kesin diğer maçta var denmesine rağmen yavaş değil mi ilerlemesi ?

Adriano'nun durumu ciddi değil ama Quaresma yetişeceğim demesine rağmen kesin diğer maçta var denmesine rağmen yavaş değil mi ilerlemesi ?

değil Q7 yarın takımla çalışır.

Çevrimdışı Anıl1903

Ryan Babel'in youtube hesabından paylaştığı bir video;
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2017, 00:15:50 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Karabay

çok güzel. Keşke uçağımızı dışardan da çekeymiş.

Sercan Dikme: ''Adriano konusunda yanılmak istiyorum. İnşallah MR temiz çıkar. Ama futbolcu, sağlık heyetine ''yırtıldı'' demiş.'' (Beyaz Tv)

Ne olur dogru olmasin :bawling: :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sercan Dikme: ''Adriano konusunda yanılmak istiyorum. İnşallah MR temiz çıkar. Ama futbolcu, sağlık heyetine ''yırtıldı'' demiş.'' (Beyaz Tv)

Yalan haber. Bir şeyi yok. Oynuyacak. Ergin Aslan twitterda yazdı. Haber değeri olsun izlensin diye abartıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Allah aşkına bunlara mı inanıyorsun yunus :D

Beyaz tv sercan dikme dediyse adriano o maç oynar üstüne bide gol atar :D

Çevrimdışı osv1903

bizim takım komple cool  :icool: :D
BEŞİKTAŞ

Etiketler: