Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138148 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tardu

büyü yapıyor rakipler sanırım ceza sahası çevresine çocuk orda düşüyor hep :bandit:

talişka nın o.lion maçında bir çok kez düşmesinin nedenlerinden biri de zeminin 3 kere sulanması normalden 2 kere daha fazla suladılar sahaya giren taraftar çıksın veya girecek varsa da girmesin diye.
uefa talimatnamesinde sulama konusu bellidir ama o gün pek takmadılar bunu...
talişka ile rivaldo nun tek benzer yanı vuruş sitilleri onun dışında genel itibari ile ben pek benzetemedim.
talişka da Ginga stili var ;bu stil oynayan oyuncular,kolay sakatlanır ve ayakta kalmakta çok güçlük çekerler.
gene bu stil oyuncular yakın temasta kolay dağılırlar sert liglere (italya ligi) uyum sağlayamaz ingiltere özellikle ispanyada çok verimli olurlar şahsi kanaatimce.
birde bu stilde uzun boylu oyuncu pek enderdir denge ön planda olduğu için.

Çevrimdışı Egos

Rivaldo olması neden zor olsun şu anda bile onun üstünde :D
ondan eksik olan tek şeyi tecrübesi ve özgüveni 23 yaşında bir oyuncu içinde normal bu
yoksa teknik, oyun zekası topa vuruş yeteneği hep rivaldonun üzerinde.

...Ama avrupa futbolunda artık bu tarz oyuncular pekde değerli değil.

...birde o dönem futbol bu kadar hızlı oynanmıyordu.

...günümüz futbolunda rivaldo oynasa büyük ihtimal adını bile duymazdık.

rivaldo olması neden zor yukarıdaki arkadaş bayağı iyi açıklamış ağabey.

Çevrimdışı Egos

dostum ona bakarsan taliscada ceza sahası dışında devriliyor zaten
büyü yapıyor rakipler sanırım ceza sahası çevresine çocuk orda düşüyor hep :bandit:

sürekli faul almaya çalışıyor, keşke yapmasa. trabzonspor maçında topu göğsüyle kontrol ederken düştü, lyon'da da ayağa kalkamadı. yorucu maçlardı ya da fazla geriye çekilmiştik, bir sürü neden sıralanır. topa üç kereden (bana göre 2,5) fazla dokunması gerekmediği sürece çok etkili; ama daha fazlası için oyunda kaldığı süre, hava durumu, yüzünün dönük olduğu yer gibi birçok değişkenden olumsuz etkileniyor şimdilik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Benim gibi perşembe günkü Lyon maçı için ümitlenip eleyeceğiz diyip böyle bir anda mutlu olan sonra bir anda da marcelonun olmadığı böyle şok gol yada goller yiyip elenip kötü bir gece geçireceğini düşünüp üzülen sonra yine en başa dönüp  böyle bi sevinip sonra üzülen var mı  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Egos

Benim gibi perşembe günkü Lyon maçı için ümitlenip eleyeceğiz diyip böyle bir anda mutlu olan sonra bir anda da marcelonun olmadığı böyle şok gol yada goller yiyip elenip kötü bir gece geçireceğini düşünüp üzülen sonra yine en başa dönüp  böyle bi sevinip sonra üzülen var mı  :lol: :lol: :lol: :lol:

bazılarımız asarız, keseriz modunda; bazılarımız temkinli, ama hepimiz çok ümitliyiz. yalnız senin gibi şizofrene bağlayana rastlamak zor.

ben eksikleri taraftarın kapatacağını düşünüyorum. rakibi küçümsemediğimiz sürece güzel bir gece olur. asarız, keserizlerdeki inanç; temkinli olanlardaki disiplin bize turu getirir.

Çevrimdışı arda

Esasen bu sene ki şampiyonluğu en önemli ve akılcı hedef olarak görüyorum. Hiç 92/93 senesi vb. muhasebesi yapmadan salt olarak Feda sezonlarında gencecik topçularla verdiğimiz mücadelelerin tahsilatı olmasını diliyorum. Amma ve lakin, stada gidecek şanslı arkadaşlar o gecelik istikhaklarını maç sonuna saklayıp full enerji, açık kafayla tribündeki yerlerini alır, laylaylomu bırakır, santaryla 3'lü den sonra Lyon topu ilk ayağına aldığında ıslık çalmaya başlarsa çok keyifli bir maç olacağnı düşünüyorum. Eleriz eleniriz orası pek mühim değil benim gözümde. Beşiktaş'ın asıl hedefi Şampiyon olmaktır. Her sene avrupada CL EL farketmez, en az çeyrek finali kovalamaktır. Bugün bir ceviz ağacı :D en erken 3-4 sene de meyve vermeye başlıyorsa en büyük başarılar için hiç acele etmeye gerek görmüyorum. Biz sağlam gidelim sağlam bir yapıyla devam edelim avrupada başarı illa gelecek ve en önemlisi bu sayede kalıcı olacaktır. Avrupa sıralamasında son 5 senenin puanlarının göz önüne alındığını düşünürsek, tutarlı bir yapıda avrupa kupasının gelmesi 5 seneye kalmayabilebilir. BeşiktaşınMaçıVarsız haftasonu olunca ayarım bozuldu heralde gece gece düşünclere daldım, paylaşayım istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

rivaldo olması neden zor yukarıdaki arkadaş bayağı iyi açıklamış ağabey.
rivaldo olması zor değil ama artık öyle oyuncu istenmiyor önemli olan çok daha farklı meziyetler elde etmesi
talisca müsait buna gerçekten çok iyi tekniği var. vuruş özelliğide çok iyi rivaldo daha düz bir oyuncuydu.
ama fizik konusuna takıldığınız için söylüyorum fizik öyle genetik bir şey değil çalışma ürünü mesela Bale ye bir bakın
eski ve yeni haline sorun kas yapmaksa 6-7 aylık çalışmayla o kaslar yapılır zaten.
Taliscadaki sorun iyi idman yememiş olma sorunu Benficada belliki iyi çalışmamış burdada hazırlık idmanlarını yemedi
üstüne birde sakatlanınca iyice geri gitti o nedenle şu anki fiziki durumuyla alakalı yorum yapmak yanlış bu çocuğun ayağında kırık vardı bu
onun kaç ay bir şey yapmayı bırak kıpırdanırken bile dikkat etmesi gerektiğini gösterir şu an için zayıf olması gayet normal bir
durum esas talisca yı biz gelecek sene tanıyacağız durduğu yerden 60 metreye ayağa pas atıyor mermi gibi frikik atıyor
ve bunu yeni iyileşen kırık olan ayakla yapıyor. Ne olursa olsun bir iz bırakır şimdi bunu belli etmemeye çalışıyor kendini
kanıtlama derdinde kırıkla bile maça çıkmaya kalktı düşünün psikolojisini. Önümüzdeki sene bence hocanın her istediğini yapan
ve çok büyük bir katkı sağlayan bir talisca göreceğiz yazında çok iyi çalışacak ve sezona bomba gibi girecektir.
ligde 10 maç şl de 3 maç kaçırmış ama 11 gol 6 asistle oynuyor. daha şu anda geçen seneki sosa katkısını yakaladı
talisca 115 dakikada bir sonuca etki etmiş geçen sene sosa 141 dakikada bir sonuca etki etmiş sosa geldiği ilk yılda
188 dakikada bir sonuca etki etmiş.
Diğer taraftan Taliscanın avrupada oynanan maçlarda sosaya  göre açık ara önde sosanın iki yılda bir gol bir asisti var
Taliscanın bir gol dört asisti var şimdilik birde on numara değilken yapmış bu asistleri tabi birşeyide unutmayalım
sosa o asistleri gomeze yaptı Talisca kimlerle oynuyor eğer gomez olsaydı sanırım şu anda asist sayısıda 10+ olurdu.
çocuğun alda at diye önüne bıraktığı topları bile cenk gol yapamıyor.
Herkes sosa diyor ama bu çocuk sosayı çoktan geçti. birde düşünün son dönemler 90 dakika oynamaya başladı
maç ortalaması 72 dakika doksan dakika oynadığı maçları çıkarsak maçlarda 30 dakika ortalamayla oynamışdır.
yeni oyuncu süre alamamış birde üstüne ligde 10 avrupada 3 maç kaçırmış buda performansının ortasına denk geliyor
bu istatistikle geçen seneki sosayı bayağı geçmiş. demekki sakatlanmasa bu ortalamayla sanırım şu anda 14 gol 4 asist gibi
bir ortalaması olacaktı en az ama muhtemelen sakatlanmasaydı form durumu bu kadar gerilemeyecek ve takıma çok daha
fazla uyum sağlayacağı için ligde 14/4 ortalamanın çok daha üstünde olması mümkündü. gol kırallığında cenkle yarışırdı.
bu arada cenk penaltılarını saymazsak hemen hemen cenkle kafa kafaya diyebiliriz ligde on maç eksiği olduğu halde

Çevrimiçi Necmi

bu haritaya birde ingiltere koymak zorunda kalmayız inşallah karşı kıyıya geçmeyelim
kıyıdakilerden biriyle çarpışalım bence finale kadar hırpalanmaya gerek yok :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bir sorum var. Biz bu sene UEFA avrupa ligini kazanirsak sampiyonlar ligi bileti kazaniyoruz ama biz ligdede sampiyon olacagimiz icin bu bizim icin pek onemli olmayan bir bonus. Seneye o zaman Uç tanemi takimmi gidecek sampiyonlar ligine Turkiyeden? Ve iki takim direkt gruplardanmi katilir?
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2017, 02:58:09 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

marcelo yoksa mitrovic var neden kafanıza takıyorsunuzki daha önce marcelonun yerine oynadı
gayette iyi oynadı sen sağ stoperi solda oynatırsan elbette aksayacaktır lakin lyon maçında çok iyi oynadı
özellikle öne geçtiğinde rakibin bütün hücum dengesini bozdu lacezette ile fekir arasındaki pas trafiğini önledi
lyon kutu çevresinde pas yapamadı siz mitrovic öncesi ve mitrovic sonrası olarak maçı bir daha izleyin derim.
mitrovici bu günler için aldık. hani gereksiz transfer deniyordu ya işte perşembe günü maça bir sağ stoperle çıkacağız
ya olmasaydı ve rudolfho ile çıkmayı deneseydik yada onun yerine sağda hiç yapamayan neciple çıksaydık hadi oda olmadı
orta sahada herşeyimiz olan Atibayı kaydırmak zorunda kalsaydık ayrıca atibada sağ stoperde fena çuvallardı
biliyorsunuz Biliç onuda sağ bekte az çürütmedi. onuda necipide yaktı olmadı olcayı yaktı aslında serdar bunların
hepsinden daha iyi yapıyordu sağ bek görevini. Marcelo yok ama onun yerine gerçek mevkisinde oynayan hırvat
milli takım stoperi var. Birde maç vodafone arenada rakibin o kadar baskı yapmasına evimizde asla müsade etmeyiz
italyada 90 dakika tepemize çöken napoli bile evimizde bize baskı kuramadı unutmayın bunu. lyon oyuncuları böyle bir
deplasman yaşamamışlardır. emin olun kalemize gelene kadar iki defa altlarına işerler. lyonda yaşanan yaşatılanlar
olmasa belki taraftar bu kadar sert bir savunma yapmazdı ama şimdi Allah yardımcıları olsun diyemeyeceğim
lyon vodafone arenada gerçek cehennemi yaşayacak. Ben perşembe gecesi hiç bir sonucun Beşiktaş taraftarını
tatmin edebileceğini düşünmüyorum.orda 6-0 galip olsak taraftar 7 yi isteyecektir baskıya aynı şekilde devam edecektir.
eminimki bir liverpool tarifesi görecekler hemde katmerlisinden.
lyon için işin acı tarafı gerçekten uefayı ikinci plana atmış bir taraftara maçı ön plana çıkartan bir taraftara döndürdüler.
gerzekler işi pisliğe vurup ilk maçta bitireceklerini sandılar turu buraya taşımak hiç hesaplarında yoktu. romaya 4-2 tarifesi
uyguladık Beşiktaşa daha iyi bir tarife uygularız diye düşünüp her pisliği dışarda içerde yaptılar şimdi korkularına
taraftar bile getiremiyorlar. bırak taraftarı VIP misafir bile getiremiyorlar.
Yeterki takım bu süreyi sakin geçirip maça hazırlansın sahaya ısınmaya çıktıklarındada taraftar onlara bu maçın sonucunun
hiç önemli olmadığını sonrasını etkilemeyeceğine inandırsın zaten taraftarda galyana gelme durumu yok. Takımı agresifleştirirsek
fener maçındaki gibi istenmeyen durumla karşılaşırız. Sakin olmalılar ve işlerini yapsınlar en iyi yaptıkları işi  bam bam bam
sonrası önemli değil fransızları gerektiği şekilde uğurlarız.

Çevrimdışı Egos

rivaldo olması zor değil ama artık öyle oyuncu istenmiyor önemli olan çok daha farklı meziyetler elde etmesi

ağabey orada üç-beş kilo alsa sanki rivaldo'ya dönüşecek gibi bir muhabbet vardı, bir arkadaş vücut kitle endeksini ıskalamış, onu düzelttim. evvelini bilmiyorum.

onun dışında bahsettiğim şey kariyerdi. sen şimdi, dünya kupasını kaldırır, şampiyonlar ligini alır, yılın futbolcusu olur falan diyebilirsin -biraz şans ile, belki tek bir transfer ile- tabii ki olabilir, ama zor diyorum. nedenleri de yazdıklarında mevcut.

bunlar dışında ayrıldığımız tek belirgin nokta sosa ile karşılaştırılması, o da bana böyle bir değerlendirmenin anlamsız gelmesinden kaynaklanıyor. ben karşılaştırmam, karşılaştırana da kolay gelsin.

Çevrimiçi Necmi

Bir sorum var. Biz bu sene UEFA avrupa ligini kazanirsak sampiyonlar ligi bileti kazaniyoruz ama biz ligdede sampiyon olacagimiz icin bu bizim icin pek onemli olmayan bir bonus. Seneye o zaman Uç tanemi takimmi gidecek sampiyonlar ligine Turkiyeden? Ve iki takim direkt gruplardanmi katilir?
hayır sistem değişmiyor biz direk ikinci ön eleme oynuyor
bu arada lyon forumlarında ne konuşuluyor bizi aydınlatsana illaki istemekmi lazım :bandit:

Çevrimdışı Librarius

talisca müsait buna gerçekten çok iyi tekniği var. vuruş özelliğide çok iyi rivaldo daha düz bir oyuncuydu.
ama fizik konusuna takıldığınız için söylüyorum fizik öyle genetik bir şey değil çalışma ürünü mesela Bale ye bir bakın
eski ve yeni haline sorun kas yapmaksa 6-7 aylık çalışmayla o kaslar yapılır zaten.
Taliscadaki sorun iyi idman yememiş olma sorunu Benficada belliki iyi çalışmamış burdada hazırlık idmanlarını yemedi
üstüne birde sakatlanınca iyice geri gitti o nedenle şu anki fiziki durumuyla alakalı yorum yapmak yanlış bu çocuğun ayağında kırık vardı bu
onun kaç ay bir şey yapmayı bırak kıpırdanırken bile dikkat etmesi gerektiğini gösterir şu an için zayıf olması gayet normal bir
durum esas talisca yı biz gelecek sene tanıyacağız durduğu yerden 60 metreye ayağa pas atıyor mermi gibi frikik atıyor
ve bunu yeni iyileşen kırık olan ayakla yapıyor. Ne olursa olsun bir iz bırakır şimdi bunu belli etmemeye çalışıyor kendini
kanıtlama derdinde kırıkla bile maça çıkmaya kalktı düşünün psikolojisini. Önümüzdeki sene bence hocanın her istediğini yapan
ve çok büyük bir katkı sağlayan bir talisca göreceğiz yazında çok iyi çalışacak ve sezona bomba gibi girecektir.
ligde 10 maç şl de 3 maç kaçırmış ama 11 gol 6 asistle oynuyor. daha şu anda geçen seneki sosa katkısını yakaladı
talisca 115 dakikada bir sonuca etki etmiş geçen sene sosa 141 dakikada bir sonuca etki etmiş sosa geldiği ilk yılda
188 dakikada bir sonuca etki etmiş.
Diğer taraftan Taliscanın avrupada oynanan maçlarda sosaya  göre açık ara önde sosanın iki yılda bir gol bir asisti var
Taliscanın bir gol dört asisti var şimdilik birde on numara değilken yapmış bu asistleri tabi birşeyide unutmayalım
sosa o asistleri gomeze yaptı Talisca kimlerle oynuyor eğer gomez olsaydı sanırım şu anda asist sayısıda 10+ olurdu.
çocuğun alda at diye önüne bıraktığı topları bile cenk gol yapamıyor.
Herkes sosa diyor ama bu çocuk sosayı çoktan geçti. birde düşünün son dönemler 90 dakika oynamaya başladı
maç ortalaması 72 dakika doksan dakika oynadığı maçları çıkarsak maçlarda 30 dakika ortalamayla oynamışdır.
yeni oyuncu süre alamamış birde üstüne ligde 10 avrupada 3 maç kaçırmış buda performansının ortasına denk geliyor
bu istatistikle geçen seneki sosayı bayağı geçmiş. demekki sakatlanmasa bu ortalamayla sanırım şu anda 14 gol 4 asist gibi
bir ortalaması olacaktı en az ama muhtemelen sakatlanmasaydı form durumu bu kadar gerilemeyecek ve takıma çok daha
fazla uyum sağlayacağı için ligde 14/4 ortalamanın çok daha üstünde olması mümkündü. gol kırallığında cenkle yarışırdı.
bu arada cenk penaltılarını saymazsak hemen hemen cenkle kafa kafaya diyebiliriz ligde on maç eksiği olduğu halde

Taliska gibi oyuncular bizim seviyemiz icin buyuk bir paradokstur aslinda. Oyuna istedigimiz sertlikte hukmedemiyor (henuz) ama bir sekilde skora cok yakin birisi. Kotu oynuyor dedigin bir macta gol atabilir veya asist yapabilir ve bunun olasiligi bir hayli yuksek.

Mesela bazi arkadaslar Senol hoca neden Talisca'yi cikarmadi diye elestirmis. Mezkur paradokstan dolayi yapamadi hoca. Evet hoca da hepimiz gibi Talisca'nin ayakta kalamadigini goruyordu, ama onun skora katki olasiligini dusunerek cikarmadi. Bir firikik olur, veya uzaktan bir sut atar ihtimallerini dusunerek cikarmadi. Avrupa'nin dev takimlari bunu tolere etmez ama bizim icin her turlu cok iyi bir oyuncudur Talisca. Hele hele senin dedigin gibi biraz daha guclenirse bizim icin cok fark yaratir.

Bu arada oyunda cok iyi olamamasinin bir faydasi da olmustur. Monaco onu takip ediyordu. Insallah vazgecmistir. Talisdca onlarin isine yaramaz.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

ağabey orada üç-beş kilo alsa sanki rivaldo'ya dönüşecek gibi bir muhabbet vardı, bir arkadaş vücut kitle endeksini ıskalamış, onu düzelttim. evvelini bilmiyorum.

onun dışında bahsettiğim şey kariyerdi. sen şimdi, dünya kupasını kaldırır, şampiyonlar ligini alır, yılın futbolcusu olur falan diyebilirsin -biraz şans ile, belki tek bir transfer ile- tabii ki olabilir, ama zor diyorum. nedenleri de yazdıklarında mevcut.

bunlar dışında ayrıldığımız tek belirgin nokta sosa ile karşılaştırılması, o da bana böyle bir değerlendirmenin anlamsız gelmesinden kaynaklanıyor. ben karşılaştırmam, karşılaştırana da kolay gelsin.
sosayı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence ilk geldiği sene hiç ortada yoktu
bir ligin sonuna doğru kıpırdadı şampiyon olduğumuz senede il yarı ortalarda yoktu.
birde o oynadığımız oyun şekliyle şimdiki oyun şeklimiz bir değil mukayese yanlış
rivaldonun başarılarına gelince bence onun oynadığı takımlara artı brezilyanın kadrosuna
bir bakın önce derim. Rivaldo barcaya geldiğinde 25 yaşlarındaydı onun tam parlaması sanırım 27 yaşlarında
olmuştur. Taliscanın önünde zamanı var. çok daha erken avrupaya geldi. Benim hafızama yer ettiği yaşı 27-28 gibi falandır
genede çok beğenmezdim o dönem hiç bir zaman büyük yıldız olarak tanımlanmıyordu. o dönemler kimler vardı.
Talisca daha kariyerinin başında çok büyük bir yıldızda olabilir kaybolup gidebilirde büyük yıldız olacak potansiyeli var.
dikkat ederseniz taliscanın karşısında büyük takım stresi yok kim çıkarsa çıksın o bir şekilde oynayıp katkı veriyor.
onun gerçekten randımanlı olmasını istiyorsak topu rakip sahaya daha fazla yıkmamız gerekiyor. Asistleri çok temiz
kendini kanıtlama dürtüsünden uzaklaşsa çok fazla asist yapabilecek özelliği var. Sosaya göre çok daha temiz yapıyor
direk oyuncuyu gol vuruşu yapacak duruma sokuyor asistlerini iyice inceleyin her zaman içeri en kolay sokacağı şekilde veriyor
pası. eksiği gelgitleri ve oyunun tamamına performansını yayamaması buda güçsüz olmasından kaynaklanıyor.
seneye bunuda aşacak. 23 M verebilirmiyiz bilemiyorum ama edermi bence seneye karar verelim
bana göre son kuruşuna kadar edecekmiş gibi duruyor. birde ilerde son vuruş ustası bir forvetle oynarsak sene sonu burda çok isyanlar çıkar

Çevrimdışı Egos

sosayı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence ilk geldiği sene hiç ortada yoktu
bir ligin sonuna doğru kıpırdadı şampiyon olduğumuz senede il yarı ortalarda yoktu.
birde o oynadığımız oyun şekliyle şimdiki oyun şeklimiz bir değil mukayese yanlış
rivaldonun başarılarına gelince bence onun oynadığı takımlara artı brezilyanın kadrosuna
bir bakın önce derim. Rivaldo barcaya geldiğinde 25 yaşlarındaydı onun tam parlaması sanırım 27 yaşlarında
olmuştur. Taliscanın önünde zamanı var. çok daha erken avrupaya geldi. Benim hafızama yer ettiği yaşı 27-28 gibi falandır
genede çok beğenmezdim o dönem hiç bir zaman büyük yıldız olarak tanımlanmıyordu. o dönemler kimler vardı.
Talisca daha kariyerinin başında çok büyük bir yıldızda olabilir kaybolup gidebilirde büyük yıldız olacak potansiyeli var.
dikkat ederseniz taliscanın karşısında büyük takım stresi yok kim çıkarsa çıksın o bir şekilde oynayıp katkı veriyor.
onun gerçekten randımanlı olmasını istiyorsak topu rakip sahaya daha fazla yıkmamız gerekiyor. Asistleri çok temiz
kendini kanıtlama dürtüsünden uzaklaşsa çok fazla asist yapabilecek özelliği var. Sosaya göre çok daha temiz yapıyor
direk oyuncuyu gol vuruşu yapacak duruma sokuyor asistlerini iyice inceleyin her zaman içeri en kolay sokacağı şekilde veriyor
pası. eksiği gelgitleri ve oyunun tamamına performansını yayamaması buda güçsüz olmasından kaynaklanıyor.
seneye bunuda aşacak. 23 M verebilirmiyiz bilemiyorum ama edermi bence seneye karar verelim
bana göre son kuruşuna kadar edecekmiş gibi duruyor. birde ilerde son vuruş ustası bir forvetle oynarsak sene sonu burda çok isyanlar çıkar

sosa'yı büyüten vardır elbette, ama benim tutumum bu iki oyuncuyu karşılaştırmayı küçümsemekle alakalı, gereksiz buluyorum.

rivaldo'nun birlikte oynadığı milli takım kadrosu efsaneydi, diğerleri daha alt seviye, ama neticede aralarında barcelona var.

talisca sakatlandığında neler çektiğimizi hatırlıyorum, o nedenle düşmesi-kalkması sadece durum tespiti, yoksa hepimiz ayağının içine bakıyoruz adamın.

:ağabey bu arada ben de önümüzdeki iki maçta 15 gol atarız diye hayal kuruyordum, 5-0'a razı olsam da (1-0'a da razıyım) 6-0/7-0 faslında haklısın.
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2017, 04:23:38 Egos ]

Çevrimdışı taner37

Benim gibi perşembe günkü Lyon maçı için ümitlenip eleyeceğiz diyip böyle bir anda mutlu olan sonra bir anda da marcelonun olmadığı böyle şok gol yada goller yiyip elenip kötü bir gece geçireceğini düşünüp üzülen sonra yine en başa dönüp  böyle bi sevinip sonra üzülen var mı 
Olmaz mı
Mesela  1-0 yada 3-1 önde iken kendi hatamızdan dolayı saçma bir gol yeme düşüncesi beni mutsuz ediyor.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Taliska gibi oyuncular bizim seviyemiz icin buyuk bir paradokstur aslinda. Oyuna istedigimiz sertlikte hukmedemiyor (henuz) ama bir sekilde skora cok yakin birisi. Kotu oynuyor dedigin bir macta gol atabilir veya asist yapabilir ve bunun olasiligi bir hayli yuksek.

Mesela bazi arkadaslar Senol hoca neden Talisca'yi cikarmadi diye elestirmis. Mezkur paradokstan dolayi yapamadi hoca. Evet hoca da hepimiz gibi Talisca'nin ayakta kalamadigini goruyordu, ama onun skora katki olasiligini dusunerek cikarmadi. Bir firikik olur, veya uzaktan bir sut atar ihtimallerini dusunerek cikarmadi. Avrupa'nin dev takimlari bunu tolere etmez ama bizim icin her turlu cok iyi bir oyuncudur Talisca. Hele hele senin dedigin gibi biraz daha guclenirse bizim icin cok fark yaratir.

Bu arada oyunda cok iyi olamamasinin bir faydasi da olmustur. Monaco onu takip ediyordu. Insallah vazgecmistir. Talisdca onlarin isine yaramaz.

korkarım perşembe tekrar göze girebilir. Bu lyon defansı tam Taliscaya göre defans
çok daha baskın oynayacağımıza göre maç taliscanın maçıda olabilir.

Çevrimdışı Constantino

✖️Lyon'un Beşiktaş öncesi Bastia ile oynayacağı maçın kafilesine Mammana, Morel, Jallet, Tolisso, Fekir, Valbuena ve Lacazette alınmadı.
Çok söze gerek yok eleyip göndereceksin Bukadar basit
Maç boyunca baskı kurarak oynasak yeter

Çevrimdışı El Nino

Son iddialara göre Lyon taraftarı İstanbul'a gelmeyecekmiş. Gelsinlerde taraftar görsünler  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı AigleBordeaux

hayır sistem değişmiyor biz direk ikinci ön eleme oynuyor
bu arada lyon forumlarında ne konuşuluyor bizi aydınlatsana illaki istemekmi lazım :bandit:
Abi genelikle burda soylediklerimizin onlarda farkindalar takimlari icin. Hepsi 2-1 avantaj olarak gormuyor ve burda defansif oynarsak eleniriz dusuncesinde ( deplasman performansi, oyuncularin mental olarak zayif olmasi , defanslarinin kotu olmasi) Roma macina ornek gosteren var. Ilginc olan bazilari Gonalons oynayacak diye tepkili takim 4-3-3 geri donup ,  geri cekilecek diye.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa-Talisca kıyası çok yanlış farklı oyuncular ama ısrarla yapılıyor Sosa bir hiçmiş gibi düşünülüyor bende bir iki kelam edeyim. Biride çıkıp Sosa'nın ön alan baskısından bu Lyona kesin gol atardık demiyor. Bir iki tane suni baskı yaptık topu kazandık.Talisca ayakta kalamadı Gökhan Gönül hep 2'e 1 kaldı Sosa olsa o kanatı ağlatırdı diyende yok.

Etiketler: