Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145301 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Lyon resmen başvurmuş uefaya mac seyircisiz oynansin diye.

Korkunun ecele faydası yok. Geleceksiniz 40 bin kucağa!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı benyv-

Ryan Babel, UEFA Avrupa Ligi'nde O.Lyon maçındaki performansıyla oyların %34'ünü alarak 'Haftanın Oyuncusu' seçildi.

Benim de maçta en beğendiğim isimdi zaten, ileride bireysel olarak iyi işler yaptı, talisca da o kadar verimli olsaydı daha iyi bir skor alırdık.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu sene yeterince şans buldu mu takip edemedim ama belki pes eder abi, bir türlü o ikiliyi oturtamadık Ronaldo-Zago gibi iki tane adamımız olsaydı Bonucci-Chiellini ikilisine rahmet okuturduk.

Son 6 maçta 90 Dk. oynamış.
CL bahanesi ile alabilir miyiz  :D

Çevrimdışı Gokhan-

Ajax'ta bir numara yok, Schalke çok kötü.

O iki takım da Celta - Genk galibiyete eşleşmezse yarı finalde rencide olurlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla doğrudurda, adamlarda ki zihniyete hastayım çeyrek finale şu genç kadroyla çıkabiliyorlar.
Genk dün 2 tane sallamış bence eleyecekler Celta'yı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Bu sene yeterince şans buldu mu takip edemedim ama belki pes eder abi, bir türlü o ikiliyi oturtamadık Ronaldo-Zago gibi iki tane adamımız olsaydı Bonucci-Chiellini ikilisine rahmet okuturduk.

ilk devre direndi transfer olmadı devre arası c.place mı ne gitmiş son 6 maç harikalar yaratmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

UEFA Avrupa Ligi şampiyonluk oranları :

Manchester United / 1,80
Lyon / 3,20
Celta Vigo / 5,50
Ajax / 6,50
BEŞİKTAŞ / 15,00
Schalke / 13,00
Anderlecht / 30,00
Genk / 30,00

Bunlar cidden kafayı yemişler ya, oynadığımız top Ajax'ın 3 gömlek üstü nerdeyse ama oran 15 ...  :biggrinking:
Bu maç 1-1 bitseydi o oran en az 3'dü  :biggrinking:

[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2017, 16:53:36 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tangaz

Valla doğrudurda, adamlarda ki zihniyete hastayım çeyrek finale şu genç kadroyla çıkabiliyorlar.
Genk dün 2 tane sallamış bence eleyecekler Celta'yı.

gen celta ajax üçlüsünden birini istiyorum yarı finalde  :D

öte yandan ajax elenebilirde şalkeye belli olmaz genede
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

Son 6 maçta 90 Dk. oynamış.
CL bahanesi ile alabilir miyiz  :D

Geçen sene de ŞL vardı adaş, adam gene de reddetti bizi keyfi bilir sürünsün ingiltere'nin alt sıra takımlarında.

ilk devre direndi transfer olmadı devre arası c.place mı ne gitmiş son 6 maç harikalar yaratmış

O zaman çay, kaju masrafına girmeye gerek yok abi tekrardan, pırlanta gibi çocuk değil en nihayetinde.

Çevrimdışı Anıl1903

Benim de maçta en beğendiğim isimdi zaten, ileride bireysel olarak iyi işler yaptı, talisca da o kadar verimli olsaydı daha iyi bir skor alırdık.
Talisca konusunda katılıyorum,gerçi ön plana çıkan nadir oyuncularımız vardı Babel gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

UEFA Avrupa Ligi şampiyonluk oranları

Manchester United / 1,80
Lyon / 3,20
Celta Vigo / 5,50
Ajax / 6,50
BEŞİKTAŞ / 15,00
Schalke / 13,00
Anderlecht / 30,00
Genk / 30,00

Bunlar cidden kafayı yemişler ya, oynadığımız top Ajax'ın 3 gömlek üstü nerdeyse ama oran 15 ...  :biggrinking:
İlk maçların skorları ve bu turdaki rakibin gücü de etkiliyor.
Hem Ajax hem biz tur atlarsak, oranımız onlardan düşük olacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gokhan-

gen celta ajax üçlüsünden birini istiyorum yarı finalde  :D

öte yandan ajax elenebilirde şalkeye belli olmaz genede

Manu hariç lokum gibi rakipler be, elbette buraya geldiklerine göre boş değillerdir ama Lyon'u geçersek işimiz kolay abi.
Manu bölüm sonu canavarı olarak kalsın, final de görüşürüz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2017, 16:57:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

UEFA Avrupa Ligi şampiyonluk oranları :

Manchester United / 1,80
Lyon / 3,20
Celta Vigo / 5,50
Ajax / 6,50
BEŞİKTAŞ / 15,00
Schalke / 13,00
Anderlecht / 30,00
Genk / 30,00

Bu maç 1-1 bitseydi o oran en az 3'dü  :biggrinking:

maçlar öncesi bizim ve şalkenin oranı 12 idi şalke 2-0 yenildi kalecileri altın karmaya girdi oranları 13 oldu biz avantajlı skorla döndük oranımız 15 oldu bildiğin saçmalık

Çevrimdışı mylife1903

3 penaltı ile gol kralımı olunuyor yahuu biz 17+3 diyoruz. biri ordan çıkıp 7 gollü adamı 3 penaltı ile 25 gole tırmandırıyor ötekisi gelip fabriyi şeediyor. sonra biz sizi gidi polyannacıklar sizi deyince al misketlerini git başka kumda oyna diyorlar  :D

@mylife1903 reis rus usulü bir abaküsün var mı sayı saymayı öğrettircek usulünden bi görsel rici edicim pls
Abi ne demek hemen

Abi algi boyle oluyor mesela abudan bahsederken milli golleri de sokusturuyon abakuse cenkten bahsederken sadece lig gollerini sokusturuyon

Çevrimdışı mylife1903

Millet mevkisinde oynayacak adamları beğenmiyor sonra hoca değişiklik yapınca vayy efendim neden takımın orasıyla burasıyla oynuyorsun.
Bazı arkadaşlara futbolcu beğendiremiyorsun nedense.

Dün kulübeye baktığımda bir tane bile oyunun kaderini etkileyecek adam yok, kimi alacaktı sorması ayıp?
Sağ bek,Kaleci-Forvet(Ömer) 3 tanede ön libero.

Keşke U-21'den Sedat'ı, Muhammet Enes'i falan koysaydı klübeye, onlar klübedekilerden daha gerekliydi mevki ve tarz olarak.
Sorma sedatla muhammet 45er dakika deli dana gibi kostursaydi daha fazla ezilmezdik, senol gunes hep genclere sans veren bir hocaydi bize gelince garantici oldu. Kendisini anlamamiz lazim o da cok istiyor hatta herkesden cok istiyor.
Simdi kendisi de dunku oyunun muhasebesini yapiyordur. Bir hafta sonra cok farkli bir besiktas olacak liyonun karsisinda.
Hocanin kredisi sonsuz

Çevrimdışı Librarius

Yanliz bu Fekir denen eleman tam bir 3 kagitci. Ceza sahasi icinde ve cevresinde hep yere atliyor. Ozellikle icerdeki macta bunu yapar yapmaz oyuncular uzerine yurusun taraftar isliklasin ve erkenden sari aldiralim bu soytariya. Nefret ettirdi dun beni.

Bu Lyon'u Allah'in izniyle eleriz. Cunku elleri ayaklari birbirine dolanacak burda.

NOT: Taraftarimiz lutfen koyicinde bos bos bagirip nefesini tuketmesin.  Ickiyi de Bir maclik almasinlar. 90 dakika karabasan gibi cokmeliyiz bu (Hakaret Yasak)₅ uzerine. Maci taraftar alacak.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

Abi ne demek hemen

Abi algi boyle oluyor mesela abudan bahsederken milli golleri de sokusturuyon abakuse cenkten bahsederken sadece lig gollerini sokusturuyon

yeni türkiye abi işte hep algı işleri neymiş gol atınca morali düzelip daha çok atıyormuş rizeye trabzona gol atsın die tüm takım ona çalıştı bir tarafını yırttı ama atamadı. al sana algı...

Çevrimdışı Necmi

3 penaltı ile gol kralımı olunuyor yahuu biz 17+3 diyoruz. biri ordan çıkıp 7 gollü adamı 3 penaltı ile 25 gole tırmandırıyor ötekisi gelip fabriyi şeediyor. sonra biz sizi gidi polyannacıklar sizi deyince al misketlerini git başka kumda oyna diyorlar  :D

@mylife1903 reis rus usulü bir abaküsün var mı sayı saymayı öğrettircek usulünden bi görsel rici edicim pls
sen hesabı açmışsın ona eklemelerde yapılır mesela daha fazla oynayacak attıkça morali yükselecek daha fazla ceza sahasına girecek daha fazla girince daha fazlada penaltı yaptıracak kartopu gibi büyür bu :D
olmayacağını söyleyebilirmisin oynadığı her maç yapıştırıyor :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Sorma sedatla muhammet 45er dakika deli dana gibi kostursaydi daha fazla ezilmezdik, senol gunes hep genclere sans veren bir hocaydi bize gelince garantici oldu. Kendisini anlamamiz lazim o da cok istiyor hatta herkesden cok istiyor.
Simdi kendisi de dunku oyunun muhasebesini yapiyordur. Bir hafta sonra cok farkli bir besiktas olacak liyonun karsisinda.
Hocanin kredisi sonsuz

reis ben artık genç transfer dükkanını kapattım en genç transferimiz 28 olsun modundayım pedro+miloş+mitro üçlüsü parasına bir sakho al oynasın miss gibi sakho olmadı terry oldu o da olumlu

Çevrimdışı Necmi

valla bana hiç öyle gelmedi. ben ilk defa izledim lyon u bu sene. o oyuncularla kontra yapamamak mucize gibi bişey bence.
dostum adamların 3 beraberlik 12 malubiyeti var. kontratak yapıp maç alabilmen için
önce oyunu tutabilmen gerekiyor bu takımın malubiyet beraberlik oranlarına bakılırsa
baskı yediği hiç bir maçı çeviremediği ortaya çıkar. Buda iyi kontratak yapamadığına işarettir
iyi kontra takımı 12 malubiyet almaz.

Çevrimdışı tangaz

sen hesabı açmışsın ona eklemelerde yapılır mesela daha fazla oynayacak attıkça morali yükselecek daha fazla ceza sahasına girecek daha fazla girince daha fazlada penaltı yaptıracak kartopu gibi büyür bu :D

ligde 20 maç oynamış 7 gol atmış hermaç atıyorsa 20 ve üzeri olması gerekmezmiydi  :alala: paralel evrende mi atıyor abi  :kop:

söyle de az ATsın  :bandit:

Çevrimdışı federo

Benim merakla beklediğim UEFA yaptırımı,
Lyon başkanları Vandallıkları Beşiktaşa yamamaya çalışıyor
sonucunda 2 takımada ciddi ceza gelecek
Lyon içerde biletsiz Beşiktaş taraftarı vardı diye bir tez attı ortaya
Biletli diyemiyor zira satış kendi sorumluluğunda satmasaydın?
hadi sattın güvenlik için ayır,bariyer oluştur

Biletsiz oluncada kurtulacakmı?bu adamlar içeri nasıl girdi peki?
her turlu güvenlik zafiyeti sorumluluğu Lyon tarafında

Tam bilgi sahibi olamadım ama anladığım Beşiktaşa satılan biletli yerde
herhangi bir tepişme,fişek yakma olmadı sanırım

saygılar

Beşiktaşa satılan biletli yerde, yani İstanbuldan giden ve gerçek tribün kültürünü bilenlerden oluşan yerde bir sıkıntı yoktu. sadece golden sonra meşale yandı o da sağa sola atma olmadı. Diğer bölümlerde bazı gurbetçi taraftarlarımız tahriklere kapıldılar ama genel olarak onlar da aşırı problemler yaratmadılar, asıl problem korkan fransızlardaydı.
 Para cezası dışında bir sıkıntı olmaz bizim için, sadece bir daha sıkıntı yaşanırsa ağır cezadan kaçamaya biliriz. Kiev maçındaki olaylarda etkili olmaz umarım. UEFA karar alırken sabıkaya çok önem veriyor.

Çevrimdışı mylife1903

Daha fazla oynayacak daha fazla kafa atacak, daha fazla kafa attikca daha az oynayacak daha az oynadikca daha cok sinirlenecek sinirlendikce dudukten sonra topa vuracak
Sanki hoca oynatmiyor necmi abi

Çevrimdışı Anıl1903

Yanliz bu Fekir denen eleman tam bir 3 kagitci. Ceza sahasi icinde ve cevresinde hep yere atliyor.
Hakem yapmaya çalıştıklarını yemedi dün Fekir'in ve diğer Lyon'lu oyuncuların.Rövanşa da iyi bir hakem verilir umarım.

Çevrimdışı mylife1903

reis ben artık genç transfer dükkanını kapattım en genç transferimiz 28 olsun modundayım pedro+miloş+mitro üçlüsü parasına bir sakho al oynasın miss gibi sakho olmadı terry oldu o da olumlu
Abi sezon basi bu portekizli kadayif carvalho mu ne ona ruyalandik ya millet guluyordu, transfer icin ruyaya mi yatilir herif 40 yasinda, diye
Ne varsa azicik olgun ve dolgunda var

Etiketler: