Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

hamsi diye alay edenler TS ile değil karadeniz halkıyla alay ettiklerinin ırkçılık ve aşağılama
içeren bir alay olduğunun ve burda karadenizli bir çok Beşiktaş taraftarının olduğunun bile farkında değiller.

Başkan ve aşbaşkanımız karadenizli daha ne olsun.

Çevrimdışı Egos

O değilde gençler maçında ve ts maçında 2 maçtada Q7 kenardayken Talisca 2 frikik gol'ü nü de yazdı  :alala:

Yanına gelmesi yanında durması talisca'yı etkiliyor mu ki  :alala:

hayır, zaten ilk kez yalnız kaldı topun başında, onda da golü atınca quaresma'ya koştu. gençlerbirliği maçında ve diğer tüm frikik gollerinde (hazırlık maçında attığı hariç, onda kerim'le durmuşlardı) quaresma yanındaydı.

Çevrimdışı adnan

klupten quaresma hakkında açıklama yapışmış. yetişirmi lyon macına arkadaşlar yorumlayın şu sakatlıgı hele bi.

Futbol Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanıp oyundan çıkan oyuncumuz Ricardo Quaresma'nın yapılan ortopedik muayene ve çekilen MR'ı sonucu sağ baldır adele zarında mikro kanama ve hafif ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlandı.
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı İhsan

böyle giderse alıcaz abuobakar'ı herhalde :D

Boş geçtiği maç yok :)

Tek sıkıntısı kırmızı kart :)

@cursedofdragon
Kırmızıdada boşu yok  :D

Abuda aman Allahım heran kırmızı alacak korkusu (Noma da olan) yok.
Kırmızı kartların Kiev'e birşey diyemem. Hepimiz maçı salıvermiştik.
Pire'ye karşı çok salak ve acemiceydi.

Antalya'ya karşı sarı bile değildi.

Abu benim için Ligin aynı anda hem en hantal ve hem en kıvrak oyuncu. Bazen öyle dönüyorki, çalım atıyorki biz yavaş tekrarında ancak kavrıyoruz.
Bazende ulan bu adam neden ayağınız uzatıp boş kaleye atmadı diyoruz.

Kapasite olarak Abu çok çok iyi, fizik olarak çok güçlü. Böyle giderse Dünya yıldızı olabilir. 10MEUR fazla değil.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Trabzonspor'a,

İlk mağlubiyet yaşatan takım: Beşiktaş
İlk mağlubiyet yaşatan teknik direktör: Şenol Güneş
İlk golü atan futbolcu: Cenk Tosun
İlk golü atan takım: Beşiktaş

Bu arada biz Vodafoneda ilk mağlubiyetimizi AZ Alkmaardan aldık Fenerden değil.
Tarihe böyle not edilsin  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ardiles

bu forumda siyasetin s sini yaparsan atılırsın son uyarım bu @ardiles
yazdığın mesajın neden silindiğinin bile farkında değilsin

trabzon beşiktaş maçlarını ağız tadıyla izleyemiyorum. geçen yıl yapılan "burası LEŞ gibi hamsi kokuyor" tezahürat aklıma geliyor yine aynı kafalar... yakışıyormu beşiktaşa.

ırkçılıktan şikayet ederken hamsi özelinde karadeniz halkını aşağılayanlara tepkim. bu arkadaşın geçmiş mesajlarına bakıyorum siyasilerin benzer söylemlerini eleştirmiş ama aynısını kendi yapıyor! yaptığı hatayı anlasın diye yine kendisinin yorumlarından alıntılar yapıyorum. yorumun siyasi görünmesi bu yüzdendir yoksa ne işim var siyasetle şununla bununla.

ağız tadıyla maç izlemek burada kritik yapmak amaç. fırsat verirlerse....

Çevrimdışı taner37

Aboubakar nasıl Ronaldinho vari çalımlar atıyoruz diyorduk ya buldum ben galiba : )

Adamin alt yapısınına bakın 😂 Kendi altyapısı yazıyor. Muhtemelen YouTube dan Ronaldinho videoları izleyerek kendini yetiştirmiş 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

abu o gol de onur un kapattığı köşeye atacaktı,trabzonlu oyuncunun ayak içine çarpıp ters köşeye gitti oyuncunun ayağına çarpmasa gol olacağını sanmıyorum ama bu haliyle bence de gecenin en güzel golüydü.

yani artık bu forumda moderasyon yemek istemiyorum ama "çok ağır saçmalamışsın" demekten de kendimi alamıcam.

Çevrimdışı underworld

Allahtan kazandık yoksa burayı düşünemiyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan ve aşbaşkanımız karadenizli daha ne olsun.
Ozzy de Trabzonlu bu arada :tabe:

Tolga - Artvinli

Omer -  Kastamonulu

GG 77 - Samsun Bafrali

G Inler - Anne tarafindan Samsunlu

[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 18:02:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

klupten quaresma hakkında açıklama yapışmış. yetişirmi lyon macına arkadaşlar yorumlayın şu sakatlıgı hele bi.

Futbol Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanıp oyundan çıkan oyuncumuz Ricardo Quaresma'nın yapılan ortopedik muayene ve çekilen MR'ı sonucu sağ baldır adele zarında mikro kanama ve hafif ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlandı.
Yırtık yokmus , Oynayabilecekmis

Via : Firat Gunayer

Çevrimdışı abdusta

Kanama olduğu söyleniyor,üstelikde sağ ayak,bence hamle olarak yedekde kalır
3-4 sayfa önce yazmıştım,sağ kanadı q7 yokluğunda dolduramıyoruz buda GG un üzerine çok yuk binecek
halbuki gg-q7 birbirlerine yardım ediyor rakibin sol bekini çıkartmıyorlardı

Şenol hoca çözüm bulacaktır ama keşke Caner oynayabilecek durumda olsaydı
Caner-Adriano  -Gökhan gonul Babel yapardık kadroda bozulmazdı

saygılar

Çevrimdışı Necmi

@cursedofdragon
Kırmızıdada boşu yok  :D

Abuda aman Allahım heran kırmızı alacak korkusu (Noma da olan) yok.
Kırmızı kartların Kiev'e birşey diyemem. Hepimiz maçı salıvermiştik.
Pire'ye karşı çok salak ve acemiceydi.

Antalya'ya karşı sarı bile değildi.

Abu benim için Ligin aynı anda hem en hantal ve hem en kıvrak oyuncu. Bazen öyle dönüyorki, çalım atıyorki biz yavaş tekrarında ancak kavrıyoruz.
Bazende ulan bu adam neden ayağınız uzatıp boş kaleye atmadı diyoruz.

Kapasite olarak Abu çok çok iyi, fizik olarak çok güçlü. Böyle giderse Dünya yıldızı olabilir. 10MEUR fazla değil.

akşam attığı golde topu istoplayış şekline bakın kendine pas veriyor.
çok basit görünüyor ama hiçde basit bir haraket değil topu çok tatlı şekilde yumuşatıp vurabileceği bölgeye
kaydırıyor dikkat edin top sekmiyor o vuruyor sonra hızla dönüp kaleye bırakıyor. bırakırkende onur nereye vuracağını
anlayamıyor. tıngır mıngır her zamanki gibi gol oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Trabzonspor maçında başrolde hep tosic vardı.Verilen pozisyonlar genelde tosic imzalı.1. golde tosic in olcaydan topu alması gerekiyordu. Y.yazıcı nın pozisyonunda ilk once uzaklaştıramadı sonra önünde sadece kaydı Atiba kurtardı. Rodallega nin kafa vuruşunda takip etmedi.Fabri çıkardı.3. golde yine  takip etmedi golü yedik...Bu konuda birşeyler yapmalıyız acil..Ayrıca G.Gönül cok yalnız kalıyor.Seneye kanatlara dikkat etmeliyiz.Takım olarak saha içi olgunluğumuzu cok iyi gördüm.Son olarak ihtiyacımız olan şeyler 1-maçı erken  bitirmeyi öğrenmek 2-tosic konusuna çare bulmak...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tosice adam markaji verelim, adriyano tutsun tosici

Çevrimdışı ardiles

Hangi mesaj, Necmi abinin sert bir şekilde uyardığını hatırlıyorum.

Genel olarak söylicem bu konularda kendisi hakkında kötü söz söylenen diğer taraftarın sözünü burada emsal gösterip aynısını yapmak
ahlaksızlığa ahlaksızlıkla karşılık vermektir herşeyden önce, benim bildiğim beşiktaş değerlerine de karşı zaten. Bir adamın sana kötü bir şey yapması senin de ona yapma hakkını vermez

Şu anki durumda beşiktaş, trabzon, başakşehirin temsil ettiği oyun zevki, centilmence rekabet, oyunu geliştirme üçlüsünün galatasaray, fener cephesinin temsil ettiği kaos, çirkeflik ikilisine karşı nasıl yükseldiğini görmemek için kör olmak lazım, bu yükselişin devam etmesinin türk futbolunu geliştirip avrupada başarı getireceği de açık zaten. Anadolu takımları da bizim trene binmeye çalışıyorlar ve çalışacaklardır.

Ayrıca bein sportsun yurtdısı için oyun kalitesi isteği sonucunda dekoder sayısının önemini yitirmesi, fetö temizlikleri ve hükümetin sporda
gerilimi azaltmak istemesi bizim oldugumuzu düşündüğüm 3lünün yükselişinde başka etkenler ve bunun bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.

maçtan önce ts taraftarının absürd yorumlarına sinirlenip anlık duygusal tepki veren arkadaşları anlıyorum, hak veriyorum.

fakat dün akşam maç sonu itibariyle bir kiş organize şekilde yükleniyor. dün maç başlığında tahrik edici hamsi-hamsik söylemleri ve bugün devam eden hamsideki omega 3 eksikliği ve zeka geriliği arasında ilişki kurma çabaları öyle her babayiğidin sakin kalabileceği türden yorumlar değil.

Çevrimdışı Necmi

Kanama olduğu söyleniyor,üstelikde sağ ayak,bence hamle olarak yedekde kalır
3-4 sayfa önce yazmıştım,sağ kanadı q7 yokluğunda dolduramıyoruz buda GG un üzerine çok yuk binecek
halbuki gg-q7 birbirlerine yardım ediyor rakibin sol bekini çıkartmıyorlardı

Şenol hoca çözüm bulacaktır ama keşke Caner oynayabilecek durumda olsaydı
Caner-Adriano  -Gökhan gonul Babel yapardık kadroda bozulmazdı

saygılar
yoo beck arkada önde GG yaparız çok daha iyi bir seçenek olur. :D

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

maçtan önce ts taraftarının absürd yorumlarına sinirlenip anlık duygusal tepki veren arkadaşları anlıyorum, hak veriyorum.

fakat dün akşam maç sonu itibariyle bir kiş organize şekilde yükleniyor. dün maç başlığında tahrik edici hamsi-hamsik söylemleri ve bugün devam eden hamsideki omega 3 eksikliği ve zeka geriliği arasında ilişki kurma çabaları öyle her babayiğidin sakin kalabileceği türden yorumlar değil.

Bu konuda haklısın kardeşim Karadenizli olmayan bir vatandaş olarak bu konuda bazı Mesajlar beni de oldukça rahatsız etti.Biraz hassasiyet ve empati lütfen!

Çevrimdışı taner37

Ozzy de Trabzonlu bu arada :tabe:

Tolga Artvinli

Omer Kastamonulu
Oo Ömer Kastamonu luymus hemşeri çıktı
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

aslında o yorumlar size değil bana yapılıyor ikaz ettim ya izin vermem diye
işte beni tahrik etme yorumu onlar. orda benim otoritemle dalga geçiliyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tolga'nın bizim takıma sevinmeyin gibi tepki çeken hareketi mi ne varmış öyle yazıyolarda hiçbir yerde bulamadım.Doğru mu arkadaşlar bu olay ?

Tolga'nın bizim takıma sevinmeyin gibi tepki çeken hareketi mi ne varmış öyle yazıyolarda hiçbir yerde bulamadım.Doğru mu arkadaşlar bu olay ?
Bu normal bisey aslında

Senol Hoca da sevinmedi Gollere

Hem Tolga hemde Senol Hoca o sehirle ozdeslesmis isimler lakinTolga kendi sevinmeyebilir ama Arkadaslarina sevinme diyemez orasi ayri konu

Oo Ömer Kastamonu luymus hemşeri çıktı
Benle de hemsehri sayilirsin bende Aslen Sinopluyum :tabe:

Çevrimdışı Necmi

yoo bir ara golde kenarda kendide seviniyordu ilk golde hocada tepkisiz kaldı ama
sonra gelen gollerde kontrol kaçtı :D
ama saygı göstermek gerekir hassasiyet vardı stadlarında ilk golü yiyorlar
ilk mağlubiyeti alıyorlar ve bu insanlar o camiaya çok şey vermiş insanlar.
neden o camiayı yıpratacak bir şeye ön ayak olsunlar. aşmak lazım bunları
onların yaptıkları iki katı etki eder.

Çevrimdışı Necmi

yanlız ts taraftarı biz topa sahip olunca bayağı ıslıkla müdahil olmaya çalışdılar
ama bizim oyuncuların ıslıkla ateşlendiğini harakete geçtiğini unuttular. :D
ilk golü ıslık eşliğinde yediler adranoya gaz verdiler ben auta çıkar demişdim topu
ıslıkla depar attırdılar :evillol:

Çevrimdışı taner37

Benle de hemsehri sayilirsin bende Aslen Sinopluyum :tabe:
: ) Üsküdar'a kadar Kastamonuydu her yer eskiden. Sinop u severim :) konu dışına fazla çıkmayalim.
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: