Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165660 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Trabzonsporlu birisi Yazmis Quaresma ve taliscayi tutarsak maçı alırız 😁😁  aboubakar  kobrayi salacak bunlara umarım o başlar.. Babel'i de unutuyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaşın korkusu puan kaybetmek değil. Her türlü şampiyon olurlar. Onların korkusu 2 yıldır en iyi takım biziz havalarının sönecek olması. Algı yaparak hep morali üst seviyede tutuyorlar. Bu maçı yenecez ve en iyinin kim olduğunu gösterecez.

bizi yenerek en iyi takım olacaklarını sanıyorlar  :kop: :kop: :kop:
tiner kullanmak son zamanlarda moda oldu galiba.
ne algısı yapıyormuşuz acaba :alala:

Çevrimdışı Kuntz

Beşiktaşın korkusu puan kaybetmek değil. Her türlü şampiyon olurlar. Onların korkusu 2 yıldır en iyi takım biziz havalarının sönecek olması. Algı yaparak hep morali üst seviyede tutuyorlar. Bu maçı yenecez ve en iyinin kim olduğunu gösterecez.

Ligin en iyi iki takımı sırasıyla Kasımpaşa ve Karabük o zaman. 3. sıra için yer arıyorlar  :evillol: Ben Trabzon'un yeni başkanından umutluydum. Akıllı işler yapıyor, önümüzdeki yıllarda rekabetin içinde olurlar diye ama o şehrin dinamiklerini unutuyoruz. Bu taraftar yapısı ile o başkanın da işi zor. Beşiktaş'a karşı garip bir saldırganlık besliyorlar. Sanki biz aldık ellerinden kupayı. Sarılara süt dökmüş kedi gibiler. Mangalda kül bırakmıyorlar ama stat yakmak falan genelde bizim maçlarda akıllarına geliyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Havamız mı sönecekmiş?
Bunların dediklerini diğer renkliler söylüyordu "Beşiktaş'ın balonu bir yerde patlayacak"diyorlardı.Ne oldu böyle olmadığımızı ve kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik.Hayal güçleri çok yüksek Trabzonluların algı algı diye kendileri kasıyorlar sürekli haberleri yok.

Çevrimdışı Anıl1903

Ligin en iyi iki takımı sırasıyla Kasımpaşa ve Karabük o zaman. 3. sıra için yer arıyorlar  :evillol: Ben Trabzon'un yeni başkanından umutluydum. Akıllı işler yapıyor, önümüzdeki yıllarda rekabetin içinde olurlar diye ama o şehrin dinamiklerini unutuyoruz. Bu taraftar yapısı ile o başkanın da işi zor. Beşiktaş'a karşı garip bir saldırganlık besliyorlar. Sanki biz aldık ellerinden kupayı. Sarılara süt dökmüş kedi gibiler. Mangalda kül bırakmıyorlar ama stat yakmak falan genelde bizim maçlarda akıllarına geliyor.
Geçenlerde bir yorum görmüştüm diyordu ki İstanbul takımlarından en nefret ettiğim takım Beşiktaş diye,Beşiktaş zamanında fazla canlarını yakmış herhalde.Hem bize hem de Şenol Hocaya fazla bilenmişler ama altta kalmasınlar da diyeyim.

Çevrimdışı Kuntz

Havamız mı sönecekmiş?
Bunların dediklerini diğer renkliler söylüyordu "Beşiktaş'ın balonu bir yerde patlayacak"diyorlardı.Ne oldu böyle olmadığımızı ve kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik.Hayal güçleri çok yüksek Trabzonluların algı algı diye kendileri kasıyorlar sürekli haberleri yok.

Yaklaşık olarak 5 sene sonra Beşiktaş lige ambargo koyduktan sonra içlerinden biri şampiyon olacak ve diyecekler ki, dememiş miydik, Beşiktaş büyük bir balon patladı işte, bu sene şampiyon olamadı. O noktaya getireceğiz hepsini.

Çevrimdışı Kuntz

Geçenlerde bir yorum görmüştüm diyordu ki İstanbul takımlarından en nefret ettiğim takım Beşiktaş diye,Beşiktaş zamanında fazla canlarını yakmış herhalde.Hem bize hem de Şenol Hocaya fazla bilenmişler ama altta kalmasınlar da diyeyim.

Garip bir ruh hali. Biz her daim söyleriz, Trabzon'un hakkı yenildiğinde, Trabzona haksızlık yapıldığında bunları hep dile getiririz. Camia olarak da, taraftar olarak da.Hatta Barış Memiş'in bir pozisyonu vardı. Bütün tribün bizim lehimize karar çıkmasına rağmen eyyamcı hakem diye bağırmıştı. Bizle doğru düzgün çekişmediler bile. Genelde Fenerbahçe ile çekiştiler. Fakat bunlar katillerine aşık. Stockholm sendromu yaşıyorlar. Nedensiz yere bize takmışlar kafayı. Şotalı kadrolarına 7 atmıştık bir de Avni Aker'de beşlemiştik ondan herhalde. Yoksa adamların ensesine vurmuş, ellerinden şampiyonluk almış sarılara bile daha sevecen bu Trabzonlular.

Çevrimdışı tardu

Trabzonsporlu birisi Yazmis Quaresma ve taliscayi tutarsak maçı alırız 😁😁  aboubakar  kobrayi salacak bunlara umarım o başlar.. Babel'i de unutuyorlar :)

bunların forumunda bilmem aynısı mı? bende gördüm taliskaya vurdurmayalım önde basalım,şok pres uygulayalım,q7e kart gördürelim olmadı yakın markaj yapalım,atibayı iki kişi tutalım ha babeli de unutmayalım,cenki de tutalım demiş tek bir yazı içinde

ulan bunlar sahaya 30 kişi çıkacakta bizim mi haberimiz yok maç 11 e 11 oynanmayacak mı hoş 11-10 oynansa bile bize sıkıntı yok.

Çevrimdışı Anıl1903

Yaklaşık olarak 5 sene sonra Beşiktaş lige ambargo koyduktan sonra içlerinden biri şampiyon olacak ve diyecekler ki, dememiş miydik, Beşiktaş büyük bir balon patladı işte, bu sene şampiyon olamadı. O noktaya getireceğiz hepsini.
Inşallah şampiyonluk lafı geçtimi bir durup düşünsünler acaba bu sene olabilirmiyiz diye ama bilsinlerki kupanın sahibinin her sene Beşiktaş olacağını.Bayern Münih ve Juventus bu korkuyu  ülkelerinde salmışlar kötüde olsalar şampiyonluğu alıyorlar bizim de bu şekilde olmamızı istiyorum.

Çevrimdışı Necmi

Garip bir ruh hali. Biz her daim söyleriz, Trabzon'un hakkı yenildiğinde, Trabzona haksızlık yapıldığında bunları hep dile getiririz. Camia olarak da, taraftar olarak da.Hatta Barış Memiş'in bir pozisyonu vardı. Bütün tribün bizim lehimize karar çıkmasına rağmen eyyamcı hakem diye bağırmıştı. Bizle doğru düzgün çekişmediler bile. Genelde Fenerbahçe ile çekiştiler. Fakat bunlar katillerine aşık. Stockholm sendromu yaşıyorlar. Nedensiz yere bize takmışlar kafayı. Şotalı kadrolarına 7 atmıştık bir de Avni Aker'de beşlemiştik ondan herhalde. Yoksa adamların ensesine vurmuş, ellerinden şampiyonluk almış sarılara bile daha sevecen bu Trabzonlular.
yeni stadla onlarında taraftar yapısı değişecek bu kaçınılmaz bir şey.
böyle diyenleri varda tersi konuşanlarda var. Yanlız bunlardaki renkli sevdasını
gerçekten anlamıyorum şimdi burda söyleyemeyeceğim bir söz geliyor aklıma :evillol:
bunlar geçen senede feneri tutuyorlardı. Birde bizim kadromuzdan gönderilmiş olcaya güvenmeleride
ayrı ironi :D biz bonservissiz gönderdik bunlar neyin kafasını yaşıyorlar. Defansları bizden iyiymiş bizim defans
peynir gibiymiş :D ligin en az gol yiyen takımı olduğumuzuda unutmuşlar bunlar.
ama hücum hattımızı taktir ediyorlar. bunları etkisiz bırakmak içinde atibayı tutmaları yeterliymiş
taktir ediyorum bu güne kadar kimse akıl edemedi bunu. Hoca bir süpriz yapsa şunlara atibayı kulübeye çekse ne
iyi olur. Bu arada Ali palabıyık bu sene 3 maçlarını yönetmiş üçündede kazanamamışlar ikisini on kişi tamamlamışlar
iki kırmızı çıkmış demek beterin beteride varmış.

Çevrimdışı Necmi

Inşallah şampiyonluk lafı geçtimi bir durup düşünsünler acaba bu sene olabilirmiyiz diye ama bilsinlerki kupanın sahibinin her sene Beşiktaş olacağını.Bayern Münih ve Juventus bu korkuyu  ülkelerinde salmışlar kötüde olsalar şampiyonluğu alıyorlar bizim de bu şekilde olmamızı istiyorum.
bu bir zaman sorunu her sene üstüne koyarak gideceğiz zaten bu seneden sonra hedef avrupa olur
kadro seviyesi ona göre şekillenir. önümüzdeki yıllar çok fark açacağız gibi duruyor.
şu basketbolada bir şeyler yapalımda basket keyiflerinide ellerinden alalım bence

Çevrimdışı Anıl1903

Haklısınız.Bu konudan şu çıkıyor gerçekten kötülük yapacaksın ki adını ağızlarına bile almaya tenezzül edemeyecekler durum bu!

Çevrimdışı Anıl1903

bu bir zaman sorunu her sene üstüne koyarak gideceğiz zaten bu seneden sonra hedef avrupa olur
kadro seviyesi ona göre şekillenir. önümüzdeki yıllar çok fark açacağız gibi duruyor.
şu basketbolada bir şeyler yapalımda basket keyiflerinide ellerinden alalım bence
Inşallah abi o günleri bir görelim de ölsemde gam yemem.

Çevrimdışı taner37

bunların forumunda bilmem aynısı mı? bende gördüm taliskaya vurdurmayalım önde basalım,şok pres uygulayalım,q7e kart gördürelim olmadı yakın markaj yapalım,atibayı iki kişi tutalım ha babeli de unutmayalım,cenki de tutalım demiş tek bir yazı içinde

ulan bunlar sahaya 30 kişi çıkacakta bizim mi haberimiz yok maç 11 e 11 oynanmayacak mı hoş 11-10 oynansa bile bize sıkıntı yok.
Biri de demiyor ki çıkalım topumuzu oynayalım hepsi şunu tutalım bunu yapalım vs😂 küçük takımlar büyük takımlara karşı önlem alır onlarda bunu yapıyor. Ben yüreğini ortaya koy diye bir Trabzonspor sayfasında gördüm :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Biri de demiyor ki çıkalım topumuzu oynayalım hepsi şunu tutalım bunu yapalım vs😂 küçük takımlar büyük takımlara karşı önlem alır onlarda bunu yapıyor. Ben yüreğini ortaya koy diye bir Trabzonspor sayfasında gördüm :)
sürekli birilerini tutalım birilerini oynatmayalım şuna kırmızı göstertelim
bunları yaparakmı kazanacaklar taa içlerinde bu maçı kaybetmişler zaten küçük
takım refleksi gösterdiklerinin farkında değiller. konuşmalarıyla kazanmayı şansa bırakmışlar
sonrada yenelim kimin büyük olduğunu gösterelim diyorlar :D

Çevrimdışı mylife1903

Benim hatirladigim turkiyede, senol gunes stadinda senol gunese kufur edilir, bakalim gelismekte olan bir medeniyetimiz var mi

Trabzon camiasini severim, saygi duyarim, buyuk camia olarak kabul ederim. Insallah kendilerine yakisan sekilde senol gunesi karsilarlar, tribune cagirirlar, alkislarlar.

Biz camia olarak onlarin sembol ismi senol gunesi kabul ettik, onlar afaroz etmesinler.

Bir diger tartismamiz gereken konu su, trabzonspor macini derbi olarak kabul ediyor muyuz?

Her tanima kendi isimize geldigi gibi bir anlam yukledigimiz icin ben trabzonspor maclarini bu dogrultuda derbi olarak kabul ediyorum.

Ibb-fb
Kasimpasa-gs

Maclari da kagit uzerinde derbi olarak kabul edilmeli ama biz derbiye galiba "buyuk mac" anlamini yukledik

Yeni bir yayinci kurulus var ve bu adamlarin parayi nasil bulduklari tartismali olsa da tecrubeleri ve isbilirlikleri sabittir, onumuzdeki sene bu derbi vurgusunu bir cok maca yapacaklardir.

Iki kelam da bu takim sayisinin arttirilmasina dokandiralim,  takim sayisindan once takimlarin stad ve tesis kalitelerine bakilsin. 21 takima ciksa bu lig abuk sabuk takimlar super ligde oynayacak, ligin superligi falan kalmayacak. Bazi kistaslar getirilsin mesela hibrit cim, duzgun antreman sahasi gibi. Lig baslarinda anadolu takimlari bile eksiksiz kadrolari ile iyi bir grafik cizerler sonra sakatliklar baslar ve bu takimlar dusmeye baslar. Zemin sebebi ile olusan sakatliklarin azaltilmasi icin bence superlige iyi zemin sarti getirilsin. Elin arabi bir suru para veriyor sonra sadece sakatlik haberi

Çevrimdışı cursedofdragon

cümletten günaydın beyler :D

Hayırlı cumalar :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

trabzon maçında abu oynamalı.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Trabzonspor forumlarından buraya yazı taşımak bana çok anlamlı gelmiyor @Necmi abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

açarsın konu hakkında ilk mesajıma bakarsın ne düşündüğümü direk yazdım zaten
orda duruyor. ezik işaretlediğin mesajıda tekrar oku bahsettiğim genel Beşiktaş taraftarı olduğu net anlaşılıyor
Beşiktaş taraftarından tekil birinci şahıs olarak bahsediyorum zaten hatalı olduğunda hem fikirim diyerek seni tasdik ederek başlıyorum
yazıya sonrasında sen böyle yaparsan derken o sen genel Beşiktaş taraftarı olduğunu görürsün
zaten konu hakemin eyyamındanda çıktı orda Beşiktaş taraftarını eleştiriyorum büyük takım taraftarı tepkisi
veremiyor diye bunu bile kendine yonttun ya tıpkı o renkli kelimesinide kendine yonttuğun gibi
benim kıvırdığın falan yok kıvırmak gibi bir derdimde olamaz neden çekineyim cezamı yerim
forumdanmı atılırım. Ben beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm hiç kimseye kırıcı olmam birine kırıcı
oluyorsam bilki renkli olduğunu düşünüyorumdur. hata yaparsam özür dilemeyide bilirim.
ama iyi niyetli olmayanda benden iyi niyet beklemesin. anlamadan işine geldiği gibi okuyup sonra
hakaret eden sensin. benim yazımın hiç bir tarafında sana hakaret yok şahsına bir yazıda değil
sadece hatalı buluyorum dediğin için bende hatalı buluyorum demek için yazını alıntıladım.
orda duruyor oku defalarca ben hayatım boyunca kıvırmadım hemen karar vermem verdikten sonrada geri adım atmam
bir kaç hata diyorum yok altı tane dokuztane olduğu için kıvırdığımı söylüyorsun ama dokuz tanede olsa o bir kaç hatadır
hakem bir maçta 3 tane düdük çalmıyor o nedenle üç harakete bakıp konuşamazsın o maçın genelini düşüneceksin
tosiçin o yaptığı harakey kırmızıydı hakeme saplamadan önce kendi oyuncunu eleştir. haklı olması hakemin önceki pozisyonu es geçmesi falan
hiç önemli değil Beşiktaşın oyuncusu öyle bir pozisyonla takımını on kişi bırakamaz. hakemmiş oymuş buymuş geçeceksin sen Beşiktaşsın
kendi sahanda fenerin oyununa gelmeyeceksin burda doğru tahlili yapmazsak kendimizi kandırırız. orda on kişide feneri
yenerdik hocadan oyuncuya kadar kendi kendimizi demoralize ettik. yoksa biz gol attıkta hakemmi saymadı.
rakibin tek elinde kalmış kupa hayati önem taşıyor sen senin için hiç bir önemi olmayan bir maçı oynuyorsun rahat olman gerekirken
kendi kendini geriyorsun (Burdaki sende Beşiktaş oluyor üstüne alma) sonrada hakem eyyam yaptı

peki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hangi genç üyeler bunlar, bize de söyle okuyalım ağabey. şu renkli muhabbetinde "moderasyon" veren bendim bu arada, @Necmi ağabey 1 saat boyunca mesaj yazamamıştı, korkmuştu ve şaşırmıştı.

@Egos yazdığından hiç bişey anlamadım. hangi görev tanımınla moderasyon vermiştin? 100küsür mesajlı bir üyesin sistem yöneticisi ya da denetci ünvanın varsa profilinde bunu göremiyorum. haa şunu diyorsan "ben mesajından rahatsız oldum şikayet ettim" eyvallah buna bişey diyemem senin tercihin, ama sen şikayet ettin die direkt moderasyon gelmez sadece değerlendirmeye alınır sonucuna yöneticiler karar verir, burada birileri şikayet edince pat die moderasyon çıkmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

trabzon maçında abu oynamalı.

kesinlikle evet, yani HAYIR. HAYIRlısı abunun oynaması yanii  :evillol:

bence şu 2 haftalık süreçte tosun paşayı pamuklara sarıp sarmalayıp saklamak lyon maçlarında elimizdeki tek santrafor kendisi hatta şöle bir risk de var olurda lyon maçlarında sarı kart cezalısı durumuna düşerse ve biz tur atlarsak yarı final ilk maçında tek golcümüz ömer şişmanoğlu kalıyor  :fkr:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

belki garip gelecek ama stadın full olmasının bize kötü bir etkisi olmaz, Ts'yi daha çok baskı altına alacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

belki garip gelecek ama stadın full olmasının bize kötü bir etkisi olmaz, Ts'yi daha çok baskı altına alacağını düşünüyorum.

katılmıyorum HAYIR  :evillol:

Etiketler: