Benim hatirladigim turkiyede, senol gunes stadinda senol gunese kufur edilir, bakalim gelismekte olan bir medeniyetimiz var mi
Trabzon camiasini severim, saygi duyarim, buyuk camia olarak kabul ederim. Insallah kendilerine yakisan sekilde senol gunesi karsilarlar, tribune cagirirlar, alkislarlar.
Biz camia olarak onlarin sembol ismi senol gunesi kabul ettik, onlar afaroz etmesinler.
Bir diger tartismamiz gereken konu su, trabzonspor macini derbi olarak kabul ediyor muyuz?
Her tanima kendi isimize geldigi gibi bir anlam yukledigimiz icin ben trabzonspor maclarini bu dogrultuda derbi olarak kabul ediyorum.
Ibb-fb
Kasimpasa-gs
Maclari da kagit uzerinde derbi olarak kabul edilmeli ama biz derbiye galiba "buyuk mac" anlamini yukledik
Yeni bir yayinci kurulus var ve bu adamlarin parayi nasil bulduklari tartismali olsa da tecrubeleri ve isbilirlikleri sabittir, onumuzdeki sene bu derbi vurgusunu bir cok maca yapacaklardir.
Iki kelam da bu takim sayisinin arttirilmasina dokandiralim, takim sayisindan once takimlarin stad ve tesis kalitelerine bakilsin. 21 takima ciksa bu lig abuk sabuk takimlar super ligde oynayacak, ligin superligi falan kalmayacak. Bazi kistaslar getirilsin mesela hibrit cim, duzgun antreman sahasi gibi. Lig baslarinda anadolu takimlari bile eksiksiz kadrolari ile iyi bir grafik cizerler sonra sakatliklar baslar ve bu takimlar dusmeye baslar. Zemin sebebi ile olusan sakatliklarin azaltilmasi icin bence superlige iyi zemin sarti getirilsin. Elin arabi bir suru para veriyor sonra sadece sakatlik haberi