ağır saçmalamaya başladın artık, son dönem haddini ve maksadını aşıyorsun iyice, geçenlerde de renkliler gibi vb tarzında bişeyler gibi ithamlarda bulunmuştun ağzının payını veremeyim die birde üstüne moderasyon vermiştin, şimdi de kalkmış ezik vbvb diyorsun ayıp oluyor karşında dünki çocuk yok!.
adam 9 maç yönetmiş 6 sında fahiş bariz ve art niyetli hatalar yapmış eyyamcı olması için daha ne olması lazım. senin yaptığın gibi kabullenmişlik sendromu ile dewam edersek daha çok ensemize vururlar fb kupa maçındaki gibi, sen beğenirsin beğenmezsin ama müzeye kaç senedir tr kupası girmemiş. biz ts maçında yensek de yenilsek de zaten şampiyonuz bunu da bu satırlarda haftalardır yazıyoruz ama bu hakemlerin yanlışlarını dile getirmemize engel olmasa gerek.
şu maçın hakemini savunmak için 2 tane renkli troll girseydi foruma senin kadar savunmazlardı posbıyıkı.
esas saçmalayan sensin okuduğunu önce anla orda senin diye bahsettiğim tüm camia buna kendimde dahilim
orda camiadan bahsediyorum camia konuştu bunca yıl diyorum dön bir daha oku birde sen kelimesi yerine camiayı koy.
yoksa sadece senin sözünlemi olacak o iş sen bu şekilde ezik olursan derken her Beşiktaşlıyı kasdediyorum.
diğer taraftan doğru karşımda çocuk yok. en azından olmadığını biliyorum umarım sende biliyorsundur.
burda ben palabıyığı falan korumuyorum üstünde durduğum şey sizin üslubunuz sizin gibi yazanlar yüzünden ağlak camiaya
çıktı adımız. saçma sapan donelerle geliyorsunuz maç içindeki hakem hatalarını sayarsak ligde bir tane hakem kalmaz
çünkü o dediklerinizin hepsini her hakem yapıyor. öyle aradan çekerseniz dizersinizde dizersiniz. ha belkide eyyamcıdır
ama bu sizin dediklerinizle olmaz. öyle iki pozisyonu vermedi eyyamcı bu demekle olmuyor dersinde bu sana bir şey
kazandırmaz. sadece her kese böyle dersen gerçekten demen gereken kişiye dediğinde o lafın bir anlamı kalmaz.
top cizgiden geçti geçmedi bugün bile kimisi geçti kimisi geçmedi diyor siz bundan dolayı hakeme eyyamcı diyorsunuz
quaresmanın haklı gördüğü karta eyyam diyorsunuz aslında göstermemesi eyyam olur başkalarına göstermemişse orda
eyyam yapmışdır. hakem eyyamcı olabilir ama sizin dediğiniz şekilde olmaz. eyyam nedir biliyormusun ts gs maçında cünonun
iki metre önünde görürken topun elle kesilmesi ele çarpma bile değil direk elle kesilmesine ellerini açıp devam deyip omuz silkmekdir
eyyam. Ali palabıyığı sevmem kaç tane mesajımdada bu maça atanmasının hata olduğunu söyledim ama yanlış üzerinde konuşmak başka bir şey
3 pozisyon gösterim eyyam demek farklı bir şey. Bende bir şey demedim zaten bunu tercih ederim dedim diyer atanacak hakemlere
bakınca bunun üst üste bize karşı bir maç yöneteceğini sanmıyorum en makul hakem bu dedim öyle saptırdınızki cüno yerine bülo
yerine tercih ederim dememe ali palabıyığı koruduğum algısı yaratıyorsunuz aç ilk attığım mesajlara bak. Atanmasını beklediğim bir
hakem dedim mutlaka bizim dışardaki bir büyük maçımıza verilecekti dedim onun verilmesi bülo veya cünonun verilmesinden iyidir
dedim cüno sinsisiyle uğraşmaktansa bülo gibi katmerli Beşiktaş düşmanındansa ali palabıyığı tercih ederim dedim. kimi verecekler
bir arkadaş meler demiş adam 3 yılda amatörden fifa kokartına yükselmiş ben bu kadar hızlı yükselen birine güvenmem hiç güvenmediğim bir
hakemle gafil yakalanmaktansa oyuncunun bildiği bir hakeme karşı oynamayı tercih ederim en azından dikkat ederler.
yoksa iyi hakem yokki kimi tutsan elinde kalıyor. Meteye güveniyorduk gördük antalya maçında kırmızıda eyyamın kıralını yaptı
ama onun dışında bir haraketini gördünüzmü. Bırakın artık kendinize sürekli düşman yaratma çabasından bu bizi bir yere götürmüyor.
her yerde konuşursun oyuncularda okuyor bunları sonra gerilmiş bir şekilde maça çıkıyorlar. ne gerek var ortamı germeye
senin quaresmanada defalarca kırmızı görmesi gerekiyordu gösteremediler eyyammı yaptılar. sanki hakemler tarafından hiç
lehimize pozisyon olmuyor sürekli hep aleyhimize oluyor. daha geçenlerde maçta bir pozisyonda tribünde hepimiz penaltı dedik
tosiç yapmışdı sanırım yada marcelo bir penaltı demeyen hakemdi.
hata yapan hakemle eyyam yapanı birbirinden iyi ayrıştırmak gerekiyor yoksa o kelimeyi sulandırırız. her kelime her zaman kullanılmaz.