Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166867 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evliligi atlamisin arada hemen cocugun bezine gecmissin
Bide o var dimi :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Evliligi atlamisin arada hemen cocugun bezine gecmissin

O.Lyon maçına geçtim abi son 5 gün :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet beyler o.lyon maçına son 5 gün :D

Çevrimdışı tangaz

hatalı olduğu yönünde hem fikirim onda bir şey yok ama bir hakem eyyamcı diyebilmek için daha fazla done olması lazım
üç pozisyonla eyyamcı ilan edilmez.
burda hatayı yapan mhk neyi düşündüler bilemem ama o maçın sonucu ne olursa olsun kabak ali palabıyığın başına patlayacak.
çok fazla üstüne gitmekte yanlış
yönetim bazlı bir tepki gelse yarın iyi yönettiğinde bundan sonraki her tepkini taça atmış olurlar.
bu maçın çokta bir önemi yok kazanırsak güzel şeyler kazanırız kaybedersek çok şey kaybetmeyiz.
senin en yakın rakibinin seni yakalayacağı haftada hakem hatasıyla puan kaybettiği ligde eyyamdan bahsedersen bu döner seni vurur
rezil hakem yönetimleri var ama herkese var bir bize değil.
sürekli hakemler şampiyonluğumuzu engelleyecek eyyamcı vs gibi sözler senin ezikliğini gösterir. Bunun
faydadan çok zararı var bunca yıl bütün camia bunları konuştuda hakemler bizi doğramayı bıraktımı
birazda tersini konuşun ezik olanı herkes ezer. güçlü durki ezmeye cüret edemesinler. Bırakalım artık geçmişden
gelen korkuları. geçmişle yaşamayalım. renklilerin iddiası olmayan ligde kim sana niye eyyam yapsın.

ağır saçmalamaya başladın artık, son dönem haddini ve maksadını aşıyorsun iyice, geçenlerde de renkliler gibi vb tarzında bişeyler gibi ithamlarda bulunmuştun ağzının payını veremeyim die birde üstüne moderasyon vermiştin, şimdi de kalkmış ezik vbvb diyorsun ayıp oluyor karşında dünki çocuk yok!.

adam 9 maç yönetmiş 6 sında  fahiş bariz ve art niyetli hatalar yapmış eyyamcı olması için daha ne olması lazım.  senin yaptığın gibi kabullenmişlik sendromu ile dewam edersek daha çok ensemize vururlar fb kupa maçındaki gibi, sen beğenirsin beğenmezsin ama müzeye kaç senedir tr kupası girmemiş. biz ts maçında yensek de yenilsek de zaten şampiyonuz bunu da bu satırlarda haftalardır yazıyoruz ama bu hakemlerin yanlışlarını dile getirmemize engel olmasa gerek.

şu maçın hakemini savunmak için  2 tane renkli troll girseydi foruma senin kadar savunmazlardı posbıyıkı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bebeğe bez almaktan sıra onlara gelmeeeez :D
hemen bebek mi yaptın allah bağışlasın :)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

hemen bebek mi yaptın allah bağışlasın :)
yok abi daha olmadı ama istiyorum bebek sahibi olmak güzel birşey :)

Çevrimiçi Necmi

O.Lyon maçına geçtim abi son 5 gün :D
şimdi sen maç gününü saymıyorsun yaşadığın günüde saymıyorsun düşündüm düşündüm düşündüm  :alala:
bir türlü hesaplayamadım şimdi cumartesi maç günü saymıyoruz bugünde yaşadığımız gün saymıyoruz ts maçına ne kadar kaldı
bulamadım  :dontknow:

Çevrimdışı Ensar

ben de aynı şekilde düşünüyorum, trabzonspor aleyhine hata yapıp şampiyonluğun üzerine gölge düşürmeye çalışabilirler, hem fenerbahçe'nin avrupa ihtimali artar. üstelik adamın saçmalıklarını saydığımızda bu maçı örnek gösterebilirler. o nedenle kendi hakkımız kadar trabzonspor'un hakkını da savunmamız gerekecek. tek seçeneği düzgün maç yönetmesi, yoksa her hâlükârda karşısına bizden birileri çıkar.

:bu arada @Ensar sosa tişörtü almana hâlâ gülüyorum, olayı şahane anlatmışsın.
valla abi dolabı açıp gördükçe sinir oluyorum :D Beşiktaş tişörtü olmasa yemin ediyorum paramparca edip atacağım ama üstünde arma var diye kıyamıyorum :D

Çevrimiçi Necmi

yok abi daha olmadı ama istiyorum bebek sahibi olmak güzel birşey :)
peşin kutlamışım ne bileyim bez falan deyince bu arada hatırlatayım analarımız bezi kaynatır kaynatır kullanırdı :D
bizim zamanımızda çocuk bezimi vardı al on metre amerikan olsun bitsin :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ağır saçmalamaya başladın artık, son dönem haddini ve maksadını aşıyorsun iyice, geçenlerde de renkliler gibi vb tarzında bişeyler gibi ithamlarda bulunmuştun ağzının payını veremeyim die birde üstüne moderasyon vermiştin, şimdi de kalkmış ezik vbvb diyorsun ayıp oluyor karşında dünki çocuk yok!.

adam 9 maç yönetmiş 6 sında  fahiş bariz ve art niyetli hatalar yapmış eyyamcı olması için daha ne olması lazım.  senin yaptığın gibi kabullenmişlik sendromu ile dewam edersek daha çok ensemize vururlar fb kupa maçındaki gibi, sen beğenirsin beğenmezsin ama müzeye kaç senedir tr kupası girmemiş. biz ts maçında yensek de yenilsek de zaten şampiyonuz bunu da bu satırlarda haftalardır yazıyoruz ama bu hakemlerin yanlışlarını dile getirmemize engel olmasa gerek.

şu maçın hakemini savunmak için  2 tane renkli troll girseydi foruma senin kadar savunmazlardı posbıyıkı.

İkinizde abim yaşındasınız o yüzden birşey demek istemiyorum, necmi abi sana saygısızlık yapmak istemiyorum düşüncelerine de saygı duyuyorum ama bazı düşüncelerini çok yanlış buluyorum ve  tangaz doğru söylemiş bence necmi abi senin yorumlarını okuyorum hep bir farklı düşünen insanları çok kutuplaştırıp direk kötü yorum yapıyosun.Bende öyle düşünüyorum diye şimdi ezik mi oldum herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda mı abi yani? Burda amacımız siyah beyaz hepimiz kulüp için çabalayan puan kaybedince kahrolan kazanınca havalara uçan tıpkı bir sevgiliyi bir eşi korur gibi takımı korumaya çalışan insanlarız.

Çevrimdışı Ensar

peşin kutlamışım ne bileyim bez falan deyince bu arada hatırlatayım analarımız bezi kaynatır kaynatır kullanırdı :D
bizim zamanımızda çocuk bezimi vardı al on metre amerikan olsun bitsin :D
aaah abi keske nerde o günler :D yeni nesil öyle değil bende diyorum hanima ama kabul etmiyor , şimdi bi de bunların külot gibi olanı çıkmış daha kolay giydiriliyormus felan reklamları dönüyor tv de :D

:kop: :kop: offf yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi gülmekten :kop: cuk diye oturdu :D
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol 

Herkesin doğrusu en doğru 
Herkesin lafı bir hikmet 
Sıradan şeyler de konuşalım 
İş mi yani birbirimizi yemek 

Çevrimdışı 'TaNeR'

senin en yakın rakibinin seni yakalayacağı haftada hakem hatasıyla puan kaybettiği ligde eyyamdan bahsedersen bu döner seni vurur rezil hakem yönetimleri var ama herkese var bir bize değil.
sürekli hakemler şampiyonluğumuzu engelleyecek eyyamcı vs gibi sözler senin ezikliğini gösterir.

Beyler enerjimizi sinerjimizi maça harcayalım  :D

Nötr olarak gördüğüm şu:
Buradaki ''senin'' ile genel anlamda Beşiktaş denilmek istenildiği kanaatindeyim, kişiye atfen söylendiğini sanmıyorum, zaten bir çok yerde 'sen' vb. kullanılmış... @Necmi @tangaz

Hayırlı geceler !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

esas saçmalayan sensin okuduğunu önce anla orda senin diye bahsettiğim tüm camia buna kendimde dahilim
orda camiadan bahsediyorum camia konuştu bunca yıl diyorum dön bir daha oku birde sen kelimesi yerine camiayı koy.
yoksa sadece senin sözünlemi olacak o iş sen bu şekilde ezik olursan derken her Beşiktaşlıyı kasdediyorum.
diğer taraftan doğru karşımda çocuk yok. en azından olmadığını biliyorum umarım sende biliyorsundur.
burda ben palabıyığı falan korumuyorum üstünde durduğum şey sizin üslubunuz sizin gibi yazanlar yüzünden ağlak camiaya
çıktı adımız. saçma sapan donelerle geliyorsunuz maç içindeki hakem hatalarını sayarsak ligde bir tane hakem kalmaz
çünkü o dediklerinizin hepsini her hakem yapıyor. öyle aradan çekerseniz dizersinizde dizersiniz. ha belkide eyyamcıdır
ama bu sizin dediklerinizle olmaz. öyle iki pozisyonu vermedi eyyamcı bu demekle olmuyor dersinde bu sana bir şey
kazandırmaz. sadece her kese böyle dersen gerçekten demen gereken kişiye dediğinde o lafın bir anlamı kalmaz.
top cizgiden geçti geçmedi bugün bile kimisi geçti kimisi geçmedi diyor siz bundan dolayı hakeme eyyamcı diyorsunuz
quaresmanın haklı gördüğü karta eyyam diyorsunuz aslında göstermemesi eyyam olur başkalarına göstermemişse orda
eyyam yapmışdır. hakem eyyamcı olabilir ama sizin dediğiniz şekilde olmaz. eyyam nedir biliyormusun ts gs maçında cünonun
iki metre önünde görürken topun elle kesilmesi ele çarpma bile değil direk elle kesilmesine ellerini açıp devam deyip omuz silkmekdir
eyyam. Ali palabıyığı sevmem kaç tane mesajımdada bu maça atanmasının hata olduğunu söyledim ama yanlış üzerinde konuşmak başka bir şey
3 pozisyon gösterim eyyam demek farklı bir şey. Bende bir şey demedim zaten bunu tercih ederim dedim diyer atanacak hakemlere
bakınca bunun üst üste bize karşı bir maç yöneteceğini sanmıyorum en makul hakem bu dedim öyle saptırdınızki cüno yerine bülo
yerine tercih ederim dememe ali palabıyığı koruduğum algısı yaratıyorsunuz aç ilk attığım mesajlara bak. Atanmasını beklediğim bir
hakem dedim mutlaka bizim dışardaki bir büyük maçımıza verilecekti dedim onun verilmesi bülo veya cünonun verilmesinden iyidir
dedim cüno sinsisiyle uğraşmaktansa bülo gibi katmerli Beşiktaş düşmanındansa ali palabıyığı tercih ederim dedim. kimi verecekler
bir arkadaş meler demiş adam 3 yılda amatörden fifa kokartına yükselmiş ben bu kadar hızlı yükselen birine güvenmem hiç güvenmediğim bir
hakemle gafil yakalanmaktansa oyuncunun bildiği bir hakeme karşı oynamayı tercih ederim en azından dikkat ederler.
yoksa iyi hakem yokki kimi tutsan elinde kalıyor. Meteye güveniyorduk gördük antalya maçında kırmızıda eyyamın kıralını yaptı
ama onun dışında bir haraketini gördünüzmü. Bırakın artık kendinize sürekli düşman yaratma çabasından bu bizi bir yere götürmüyor.
her yerde konuşursun oyuncularda okuyor bunları sonra gerilmiş bir şekilde maça çıkıyorlar. ne gerek var ortamı germeye
senin quaresmanada defalarca kırmızı görmesi gerekiyordu gösteremediler eyyammı yaptılar. sanki hakemler tarafından hiç
lehimize pozisyon olmuyor sürekli hep aleyhimize oluyor. daha geçenlerde maçta bir pozisyonda tribünde hepimiz penaltı dedik
tosiç yapmışdı sanırım yada marcelo bir penaltı demeyen hakemdi.
hata yapan hakemle eyyam yapanı birbirinden iyi ayrıştırmak gerekiyor yoksa o kelimeyi sulandırırız. her kelime her zaman kullanılmaz.

Çevrimiçi Necmi

senin en yakın rakibinin seni yakalayacağı haftada hakem hatasıyla puan kaybettiği ligde eyyamdan bahsedersen bu döner seni vurur rezil hakem yönetimleri var ama herkese var bir bize değil.
sürekli hakemler şampiyonluğumuzu engelleyecek eyyamcı vs gibi sözler senin ezikliğini gösterir.

Beyler enerjimizi sinerjimizi maça harcayalım  :D

Nötr olarak gördüğüm şu:
Buradaki ''senin'' ile genel anlamda Beşiktaş denilmek istenildiği kanaatindeyim, kişiye atfen söylendiğini sanmıyorum, zaten bir çok yerde 'sen' vb. kullanılmış... @Necmi @tangaz

Hayırlı geceler !
aynen kardeşim kullanma amacım oydu mesajdada genele hitap ettiğim belli
ama insan işine geldiği gibi anlarmış. zaten yukardada açıkladım bunu

Çevrimdışı Kuntz

Beyler cidden uzadı bu mevzu. Hepimizin bu konuda kendine has düşünceleri var. Şu ara her platformda tek vücut olmak lazım. Hakem konusunda çekincesi olanlardan biriyim. Adamı bize karşı art niyetli buluyorum. Defalarca da söyledim. Bu benim düşüncem. Ama takıma da güveniyorum. Özellikle bu maçta kafa olarak iyi hazırlanıp, bu adamın daha önceki gösterdiği yönetimleri göstermesi durumunda, neyin ne olduğunu bilerek hareket edeceklerine de inanıyorum. Bu takım bu sene ligdeki büyük maçlarda hep istediğini aldı yine alacak.

Ağlaklık konusuna gelince bunu da burada çokça dile getirenlerden biriyim. Beşiktaş büyük taştır. Taraftarı da ona göre hareket edecek. Zamanla da bu öğrenilir. YD dönemi özellikle genç kardeşlerimizde travma yarattı. Yavaş yavaş onlarda alışacak. Hakem konusunda söylediğim gibi düşüncem belli. Ama bunu büyük takımın taraftarına yakışır şekilde dile getirmek lazım.

Belli yaşın üzerindeki Beşiktaşlıların da birbirleri ile konuşurken daha dikkatli olması gerekir bence. Genç kardeşlerimize örnek olmak açısından en azından buna dikkat etmelisiniz. Bu da benim naçizane tavsiyem. Dikkate alırsınız almazsınız ama daha yapıcı olması gereken büyüklerin gerginliği gençlere de yansıyor. Sonra sıkıntı oluyor. En azından Beşiktaşlı olduğunu hissettiğimiz bildiğimiz insanlara karşı daha yapıcı olmakta fayda var.

Çevrimiçi Necmi

İkinizde abim yaşındasınız o yüzden birşey demek istemiyorum, necmi abi sana saygısızlık yapmak istemiyorum düşüncelerine de saygı duyuyorum ama bazı düşüncelerini çok yanlış buluyorum ve  tangaz doğru söylemiş bence necmi abi senin yorumlarını okuyorum hep bir farklı düşünen insanları çok kutuplaştırıp direk kötü yorum yapıyosun.Bende öyle düşünüyorum diye şimdi ezik mi oldum herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda mı abi yani? Burda amacımız siyah beyaz hepimiz kulüp için çabalayan puan kaybedince kahrolan kazanınca havalara uçan tıpkı bir sevgiliyi bir eşi korur gibi takımı korumaya çalışan insanlarız.
evet sende eziksin bende eziğim böyle konuştuğumuz ağladığımız sürece hepimiz eziğiz.
kimseyi ötekileştirdiğim yok insanlar sürekli belli bir eğilim içinde olunca kendilerini ötekileştiriyorlar.
sürekli gömme sürekli herşeyi kötü olumsuz gösterme ortadaki sinerjiyi yok eder. bu tip söylemlerin
yararının olmadığını yıllarca denedik test ettik. Artık yeter ağlamayalım biz Beşiktaşız diyelim dik duralım
sen kendini sürekli zayıf gösterirsen birileride tepene çıkar. sürekli oto boka tepki verilmez bu tepkinide
değersizleştirir. bunu gerektiği anda yapmalısın yoksa gerçekten lazım olduğunda hiç bir işe yaramaz.
bir hakeme böyle saldırırsan direk renklilerin kucağına atarsın zaten genç hakem sonra bütün hakemliği
boyunca uğraşırsın bugün eyyam yapmıyorsa bile gelecekte kralını yapar. Elbette hakkını arayacaksın
ama buralarda ağlayarak değil. şükürki hakkımızı arayabilecek bir yönetimimiz var. bazı şeyler bırakılmalı
bu işin başındakilerin kararlarına saygı gösterilmeli. bu gözler ne hakemler gördü burda bir iki pozisyonu gösterip
hakem eyyamcı demek komik geliyor bana kendimize son ana kadar düşman yaratmayalım
bazen hakemde hata yapar demeyi bilmek gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

aynen kardeşim kullanma amacım oydu mesajdada genele hitap ettiğim belli
ama insan işine geldiği gibi anlarmış. zaten yukardada açıkladım bunu

biz senin neyi ne zaman ne maksatla kullandıgını da nasıl güzel çevirdiğini de gayet iyi biliyoruz sıkıntı yapma, burada renkli menkli tarzı ifadelerini de gördüğümüz için bakış açımız gayet farklı olabiliyor. tabii biz moderasyondaydık yazdıgımız mesajıda keyfe keder yayınlamadıgın için kişiler göremedi seninde iç yüzünü anlayamadı. sürekli evirip çevirdin tüm gün 1 maçla olmaz dedin önce sonra adamın yönettiği 9 maçın 6 sında ağır falsoları kondu önüne bu sefer de o sayılmaz bu sayılmaz 2 olmaz 3 olmaz die tornistan üstüne tornistan yaptın. sen eyyamcı kelimesinin karşılıgını bile yanlış veriyorsun burada cücünün ts gs maçını örnek veriyorsun onun adı eyyam falan değildir operasyonun ağa babasıdır o maç benim hayatımda gördüğüm cem papila vakası sonrası en operasyon yönetimler arasında üst sıralarda yer alır sen kalkıp ona eyyam diyorsun hayır efendim o eyyam ötesidir eyyam posbıyıkın bizim açlarda yaptıgı şeydir bir hakem 9 maçın 6sında aynı takım aleyhinde keskin hatalar yapıyorsa eyyamcı oğlu eyyamcıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

olayı da büyük üye küçük üye noktasında değerlendirmemek lazım akıl yaşta değil baştadır misali burada bir sürü genç üyeyi okuyorum gerek aklı ile gerek örnek tavırları ile şahsen beni cebinden çıkarır.

Çevrimdışı Kuntz

olayı da büyük üye küçük üye noktasında değerlendirmemek lazım akıl yaşta değil baştadır misali burada bir sürü genç üyeyi okuyorum gerek aklı ile gerek örnek tavırları ile şahsen beni cebinden çıkarır.

Söylediğim şeyin bu olmadığının farkındasındır bence :) Ben işin üslup ve hoşgörü yanındayım. Elbette bu noktada çok değerli genç kardeşlerimiz var. Ama belli bir yaşın üzerindeki insanların daha dikkatli olması lazım. Hepimiz şurada aynı renklere gönül vermiş insanlarız. Hoş görülü olalım birbirimize çok zor değil. Aynı görüşte olmak zorunda değil kimse, tartışılsın da Beşiktaşlı olduklarını bildiğimiz, bunu hissettiğimiz insanlara karşı dili kılıç kılmanın lüzumu yok. Dediğim gibi bu benim düşüncem. Birbirimize bodoslama dalalım diyorsanız o da bir seçimdir  :evillol: Dalın ne diyeyim  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

biz senin neyi ne zaman ne maksatla kullandıgını da nasıl güzel çevirdiğini de gayet iyi biliyoruz sıkıntı yapma, burada renkli menkli tarzı ifadelerini de gördüğümüz için bakış açımız gayet farklı olabiliyor. tabii biz moderasyondaydık yazdıgımız mesajıda keyfe keder yayınlamadıgın için kişiler göremedi seninde iç yüzünü anlayamadı. sürekli evirip çevirdin tüm gün 1 maçla olmaz dedin önce sonra adamın yönettiği 9 maçın 6 sında ağır falsoları kondu önüne bu sefer de o sayılmaz bu sayılmaz 2 olmaz 3 olmaz die tornistan üstüne tornistan yaptın. sen eyyamcı kelimesinin karşılıgını bile yanlış veriyorsun burada cücünün ts gs maçını örnek veriyorsun onun adı eyyam falan değildir operasyonun ağa babasıdır o maç benim hayatımda gördüğüm cem papila vakası sonrası en operasyon yönetimler arasında üst sıralarda yer alır sen kalkıp ona eyyam diyorsun hayır efendim o eyyam ötesidir eyyam posbıyıkın bizim açlarda yaptıgı şeydir bir hakem 9 maçın 6sında aynı takım aleyhinde keskin hatalar yapıyorsa eyyamcı oğlu eyyamcıdır.
açarsın konu hakkında ilk mesajıma bakarsın ne düşündüğümü direk yazdım zaten
orda duruyor. ezik işaretlediğin mesajıda tekrar oku bahsettiğim genel Beşiktaş taraftarı olduğu net anlaşılıyor
Beşiktaş taraftarından tekil birinci şahıs olarak bahsediyorum zaten hatalı olduğunda hem fikirim diyerek seni tasdik ederek başlıyorum
yazıya sonrasında sen böyle yaparsan derken o sen genel Beşiktaş taraftarı olduğunu görürsün
zaten konu hakemin eyyamındanda çıktı orda Beşiktaş taraftarını eleştiriyorum büyük takım taraftarı tepkisi
veremiyor diye bunu bile kendine yonttun ya tıpkı o renkli kelimesinide kendine yonttuğun gibi
benim kıvırdığın falan yok kıvırmak gibi bir derdimde olamaz neden çekineyim cezamı yerim
forumdanmı atılırım. Ben beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm hiç kimseye kırıcı olmam birine kırıcı
oluyorsam bilki renkli olduğunu düşünüyorumdur. hata yaparsam özür dilemeyide bilirim.
ama iyi niyetli olmayanda benden iyi niyet beklemesin. anlamadan işine geldiği gibi okuyup sonra
hakaret eden sensin. benim yazımın hiç bir tarafında sana hakaret yok şahsına bir yazıda değil
sadece hatalı buluyorum dediğin için bende hatalı buluyorum demek için yazını alıntıladım.
orda duruyor oku defalarca ben hayatım boyunca kıvırmadım hemen karar vermem verdikten sonrada geri adım atmam
bir kaç hata diyorum yok altı tane dokuztane olduğu için kıvırdığımı söylüyorsun ama dokuz tanede olsa o bir kaç hatadır
hakem bir maçta 3 tane düdük çalmıyor o nedenle üç harakete bakıp konuşamazsın o maçın genelini düşüneceksin
tosiçin o yaptığı harakey kırmızıydı hakeme saplamadan önce kendi oyuncunu eleştir. haklı olması hakemin önceki pozisyonu es geçmesi falan
hiç önemli değil Beşiktaşın oyuncusu öyle bir pozisyonla takımını on kişi bırakamaz. hakemmiş oymuş buymuş geçeceksin sen Beşiktaşsın
kendi sahanda fenerin oyununa gelmeyeceksin burda doğru tahlili yapmazsak kendimizi kandırırız. orda on kişide feneri
yenerdik hocadan oyuncuya kadar kendi kendimizi demoralize ettik. yoksa biz gol attıkta hakemmi saymadı.
rakibin tek elinde kalmış kupa hayati önem taşıyor sen senin için hiç bir önemi olmayan bir maçı oynuyorsun rahat olman gerekirken
kendi kendini geriyorsun (Burdaki sende Beşiktaş oluyor üstüne alma) sonrada hakem eyyam yaptı

Çevrimdışı Egos

hangi genç üyeler bunlar, bize de söyle okuyalım ağabey. şu renkli muhabbetinde "moderasyon" veren bendim bu arada, @Necmi ağabey 1 saat boyunca mesaj yazamamıştı, korkmuştu ve şaşırmıştı.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 02:02:17 Egos ]

Etiketler: