Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161922 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Raiola'dan F.Orman'a: " Zlatan Kariyerinin son döneminde Şampiyonlar Liginde oynamak isteyebilir. Onu size getirebilirim."

(FotoSpor)

Çevrimdışı underworld

karşıdaki takım patates'di bugün.

3 maç sonra kazanabildiler :)

Bize sökmez bu numaralar :D
Tek maclik değil genel olarak

Çevrimdışı ardiles

birde 30 yaşına gelmiş oyununun zirvesine çıkmış biri 22 yaşında biriyle mukayese
edilmez.

sosa haziran doğumlu abi, bizden giderken 31 yaşındaydı. düşüşe geçmeye başladığı dönemlerde milana 7,5m euro iyi paraya transfer olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım. aynı yaşta gomez de benzer bedelle transfer olmuştu 9m.

talisca uygun bedelle transfer ettiğimiz bir oyuncu olsaydı hiç sesim çıkmaz gelişimini bekler ve gelişene kadar sebep olacağı maddi/manevi kayıpları sineye çekerdim. sözleşmede benficanın 25m euroya satabileceği maddesi var. hinlik yapıp 15 alır kağıt üzerinde 25 gösterir yine bize vermezler taliscayı. en az 15'i gözden çıkarmak gerek. boşa kürek çekiyoruz hissiyatı hakim bende.

Çevrimdışı ardiles

uzatmak istemiyorum :)

bende video atabiliyorum

bak bak nasi vurayi topa, hem kideyi hem islik çalayi p.kyiyen  :icool:

Çevrimdışı cagdas44

sosa haziran doğumlu abi, bizden giderken 31 yaşındaydı. düşüşe geçmeye başladığı dönemlerde milana 7,5m euro iyi paraya transfer olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım. aynı yaşta gomez de benzer bedelle transfer olmuştu 9m.

talisca uygun bedelle transfer ettiğimiz bir oyuncu olsaydı hiç sesim çıkmaz gelişimini bekler ve gelişene kadar sebep olacağı maddi/manevi kayıpları sineye çekerdim. sözleşmede benficanın 25m euroya satabileceği maddesi var. hinlik yapıp 15 alır kağıt üzerinde 25 gösterir yine bize vermezler taliscayı. en az 15'i gözden çıkarmak gerek. boşa kürek çekiyoruz hissiyatı hakim bende.

Bu noktada ben başkanın oyuncu ile de anlaşırlarsa ifadesi bir güven veriyor. Talisca Benfica'da aradığı huzuru bulamamışlıkla forma beklerken buraya geldi ve kendini hem aradığı rahatlığı hemde oyunu bulduç Oyuncuyla anlaşma durumu gerçekleşmeyebilir. Seneye de muhtemelen başkanın farklı bir planı devreye girebilir.

Çevrimiçi tolga1903

:alala: açıkça yazılmış yorumlara hiç olmayacak manalar verip sonuç üretiyor ve cevap yazıyorsun. verdiğin yanlış manaları ayıklamaya çalışıyorum  :ok:

oyuncu gelişimi için 23 yaş çok çok geçtir. 26 yaşındaki olgunluk dönemini gelişim olarak algılaman temelde yanlış.

kendini göstermek maksadıyla yaptığı saçma sapan işlerden artık vazgeçmiş ve normal oyununu oynamaya başlamıştır.
bu, gelişim değil değişimdir

insan beyni tam 26 yılda olgunlaşıyor  :D belki bu durum belirleyici oluyordur.

Carlos Bacca. Yaşı 30. 26 yaşında sevillaya transfer oldu ve kelimenin tam anlamıyla patlama yaptı. Gonzalo Higuain. Çok çok genç yaşta real madrid kapısını açtı. 6 sene kaldı ve kaldığı süre boyunca hep tartışıldı. Ardından napoliye gitti ve şuan dünyanın en iyi 3 santraforundan biri. Sanırım kimse realdeyken top class oyuncu olacağını bilemezdi. Napoliye gittiği yaş 26. Jamie Vardy. Sadece 100 bin paunda 2012'de leicestera transfer oldu. Geçen seneye kadar kimse adını duymadı. Şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri bu performansi ona milli takım  yolunu açtı kariyerinin altın çağına ulaştı. Yaşı 29du geçen sene. Victor Moses. Ta ki bu sene başına kadar her sene farklı bir takıma kiralandı. Artık bitti chelsea kadrosunda yer alamaz derken bir anda Antonio Conte onu 5'li orta sahanın sağına koydu ve sanırım bu sene premier ligde en çok gelişme kaydeden oyuncu oldu. Yaşı 26 onunda bu arada.

Kısacası 23 yaşında fiziksel gelişimini tamamlamasıyla oyun gelişimi tamamlanır diye bişey yok. O kadar çok oyuncu varki olmaz denilen veya suanki değerine geleceği hayal bile edilemeyen. Bu kadar karamsar olmamak gerek Talisca konusunda.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tek maclik değil genel olarak

genel değerlendirmeyi yapmıştım zaten sende biliyorsun grafiklerle :)

Korkmamız gereken bir takım değil dikkat etmemiz gereken bir takım :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Carlos Bacca. Yaşı 30. 26 yaşında sevillaya transfer oldu ve kelimenin tam anlamıyla patlama yaptı. Gonzalo Higuain. Çok çok genç yaşta real madrid kapısını açtı. 6 sene kaldı ve kaldığı süre boyunca hep tartışıldı. Ardından napoliye gitti ve şuan dünyanın en iyi 3 santraforundan biri. Sanırım kimse realdeyken top class oyuncu olacağını bilemezdi. Napoliye gittiği yaş 26. Jamie Vardy. Sadece 100 bin paunda 2012'de leicestera transfer oldu. Geçen seneye kadar kimse adını duymadı. Şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri bu performansi ona milli takım  yolunu açtı kariyerinin altın çağına ulaştı. Yaşı 29du geçen sene. Victor Moses. Ta ki bu sene başına kadar her sene farklı bir takıma kiralandı. Artık bitti chelsea kadrosunda yer alamaz derken bir anda Antonio Conte onu 5'li orta sahanın sağına koydu ve sanırım bu sene premier ligde en çok gelişme kaydeden oyuncu oldu. Yaşı 26 onunda bu arada.

Kısacası 23 yaşında fiziksel gelişimini tamamlamasıyla oyun gelişimi tamamlanır diye bişey yok. O kadar çok oyuncu varki olmaz denilen veya suanki değerine geleceği hayal bile edilemeyen. Bu kadar karamsar olmamak gerek Talisca konusunda.
:claps: Çok güzel yazmissiniz. Elinize saglik

[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 23:59:47 cursedofdragon ]

Çok güzel yazmışsınız ama herkes anlamıyor işte :)

Çevrimdışı underworld

Sosa OOS
Talisca  IF 
Tartışma kilit

Çevrimdışı EagleForce

Cok uzaga gitmeye gerek yok. Ilhan Mansiz 23 yasinda Kusadasi Genclikspor'da oynuyordu.

Çevrimdışı ardiles

Bu noktada ben başkanın oyuncu ile de anlaşırlarsa ifadesi bir güven veriyor. Talisca Benfica'da aradığı huzuru bulamamışlıkla forma beklerken buraya geldi ve kendini hem aradığı rahatlığı hemde oyunu bulduç Oyuncuyla anlaşma durumu gerçekleşmeyebilir. Seneye de muhtemelen başkanın farklı bir planı devreye girebilir.

benfica her ihtimale karşı farklı farklı planlar geliştirmiştir. bizden 3 kat daha fazla plan yapmışlardır eminim. sonuçta onların oyuncusu ve bizden önce 2 yıl oradaydı. 1 sezon sonra ne olur meçhul... söz uçar yazı kalır

Çevrimdışı ardiles

benzer liste yapsak ilk sıraya luca toniyi yazardık adam yıllarca 2. ligde oynadı. yalnız listede hakim kanat veya forvet oyuncuları olurdu. 10 no özeldir kimse 26 dan sonra sergen ardiles george best vs olamaz. milyon oyuncu içinde zorlasak belki 1-2 tane ancak buluruz.

23 ten sonra düzgün pas vermek gibi fiziksel beceriler geliştirilebilir, oyun görüşü oyunu okuma gibi zihinsel özellikler doğuştan gelir ve erken yaşlarda yeteneğin işlenmesi gerekir. 18 yaşında pozisyon almayı bilmeyen biri 28 yaşında da bilmez, bunları öğretemezsin.

Çevrimdışı ardiles

Sosa OOS
Talisca  IF 
Tartışma kilit

güzel söyledin, zaten en başta talisca-sosa asist/gol kıyasına itiraz etmiştim. bu iki oyuncuyu karşılaştırmak yanlış. sosa nın muadili talisca değil. benim tercihim oos olurdu ayrı konu.

Çevrimiçi Necmi

geçen yıl "beşiktaşın forvetinde kim oynarsa oynasın gol kralı olur"

bu yıl "gomez gibi bitirici olsaydı...."

1 yıl içindeki bu değişimin sebebi: sosa

geçen yıl c.sahası ve çevresine konuşlanmamızın sebebi de sosa idi. kilit pasları şöyle dursun en azından alanını boşaltmıyordu.

rakip oyuncuyum c.sahası önünü savunuyorum talisca içeri kaçtı boşa çıktım ne yaparım? taliscanın peşinden koşmam tabiki gider oğuzhana atibaya fazladan 1 kişi ile baskı yaparım mecbur ya geriye dönecek ya da yan pas yapacaklar. bu yıl oyunumuzun özeti bu. adriano ve g.göül gibi top yapabilen iki bekimiz olmasaydı mavi ekran verirdik
fazla konuşmaya gerek yok geçen sene gomez sosa vardı uefada gruplardan çıkamadık. bu sene talisca aboubakar var uefada çeyrek final oynuyoruz. bu arada şl de çok iyi maçlar çıkardık. Hani geçen seneki rakipler çok zor bu senekiler çok kolayda değildi.
Beşiktaşdan gitmek için pislik yapan oyuncuyla Beşiktaşda kalmak için beni alın diye yalvaran oyuncuyuda birbiriyle mukayese etmeyin. suratınıza tükürene yarabbi şükür demeyi ne çok seviyorsunuz. takımın şampiyonluğa koşuyor uefada çeyrek final oynuyor burda gidene ağlanıyor. Ben ne sosayı ne gomezi nede Töreyi bir daha bu takımda görmek istemiyorum. Bu arada sanırım maçlarıda izlemiyorsun bu aralar talisca frikik atmak dışında ne yaptı demişsin ligin ceza sahası dışından en fazla gol atan ve şut atan oyuncusu bu arada asist yapmakmı gol atmakmı daha önemli geçen hangi maçtı orta sahada takımın en fazla top kapan oyuncusuydu. tamam ilk zamanlar yetersiz kalıyordu mücadelede oyunda pek görünmüyordu ikinci yarı oyundan düşüyordu ama sen o zamanlarda kalmışsın son dönem talisca yı seyretmemişsin herhalde :bandit:

Çevrimdışı Egos

fazla konuşmaya gerek yok geçen sene gomez sosa vardı uefada gruplardan çıkamadık. bu sene talisca aboubakar var uefada çeyrek final oynuyoruz. bu arada şl de çok iyi maçlar çıkardık. Hani geçen seneki rakipler çok zor bu senekiler çok kolayda değildi.
Beşiktaşdan gitmek için pislik yapan oyuncuyla Beşiktaşda kalmak için beni alın diye yalvaran oyuncuyuda birbiriyle mukayese etmeyin. suratınıza tükürene yarabbi şükür demeyi ne çok seviyorsunuz. takımın şampiyonluğa koşuyor uefada çeyrek final oynuyor burda gidene ağlanıyor. Ben ne sosayı ne gomezi nede Töreyi bir daha bu takımda görmek istemiyorum. Bu arada sanırım maçlarıda izlemiyorsun bu aralar talisca frikik atmak dışında ne yaptı demişsin ligin ceza sahası dışından en fazla gol atan ve şut atan oyuncusu bu arada asist yapmakmı gol atmakmı daha önemli geçen hangi maçtı orta sahada takımın en fazla top kapan oyuncusuydu. tamam ilk zamanlar yetersiz kalıyordu mücadelede oyunda pek görünmüyordu ikinci yarı oyundan düşüyordu ama sen o zamanlarda kalmışsın son dönem talisca yı seyretmemişsin herhalde :bandit:

sadece sosa, gomez olsa gruptan çıkardık; ama bizde sosa, gomez, tolga vardı. bu arada senin dışında kimse sosa'nın karakterini konuşmadı, resmen her ortama damganı vuruyorsun. yalnız bu sefer haklısın, söz konusu ikili ancak o şekilde karşılaştırılabilir. burada gündem olmasının nedeni internet sitelerinin boşluk doldurmak için yazdıkları anlamsız değerlendirmeler herhalde.

neyse arkadaşlar sayesinde bir gün daha geçti. ayrıca @ardiles ağabeyin güzel tespitleri var, umarım başka zaman denk düşeriz.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 02:03:52 Egos ]

Çevrimdışı ardiles

dan gitmek için pislik yapan oyuncuyla da kalmak için beni alın diye yalvaran oyuncuyuda birbiriyle mukayese etmeyin. suratınıza tükürene yarabbi şükür demeyi ne çok seviyorsunuz. takımın şampiyonluğa koşuyor uefada çeyrek final oynuyor burda gidene ağlanıyor. Ben ne sosayı ne gomezi nede Töreyi bir daha bu takımda görmek istemiyorum.

dün biliç&töre konusunda takımda sosa dan başka savaşan kimse kalmadı demiştin geçen yıl yine savaştı sosa.
gomez, milli takıma seçilmek ve tekrar kendini göstermek için beşiktaşa geldi ama defansa gelip top çıkarmasını son düdüğe kadar gol için mücadele etmesini milli takım motivasyonuyla açıklayamayız. sahaya çıkıp elinden geleni yapan art niyet taşımamış oyuncuları ayrı yere koymak gerekir. gitme biçimleri her ne kadar hoş olmasa da sosanın fernandes gibi sahada sağı solu oynamadı, gomez ailton gibi maç seçmedi. töre gibi yanlış yapmadılar.... bu oyuncuların geri gelmelerini bende istemem buruk olurum.

geçen yılın oyunuyla bu sezonun oyunun mukayese etmek içim mecburen eski oyunculardan bahsediyorum. sosaya çokta bayıldığımdan video paylaşmıyorum, sosa ismi oos için sembol sadece. nasıl olmalı nereye kaçmalı nasıl pas atmalıya örnek.

Çevrimdışı ardiles

Bu arada sanırım maçlarıda izlemiyorsun bu aralar talisca frikik atmak dışında ne yaptı demişsin ligin ceza sahası dışından en fazla gol atan ve şut atan oyuncusu bu arada asist yapmakmı gol atmakmı daha önemli geçen hangi maçtı orta sahada takımın en fazla top kapan oyuncusuydu. tamam ilk zamanlar yetersiz kalıyordu mücadelede oyunda pek görünmüyordu ikinci yarı oyundan düşüyordu ama sen o zamanlarda kalmışsın son dönem talisca yı seyretmemişsin herhalde :bandit:

öyle bişey söylemedim  :alala:

sosa/talisca kıyasında, sosa büyük maçlarda neredeydi sorusuna peki talisca neredeydi frikik atmak dışında dedim.

bu aralar düzelmeler var ama beklentim en fazla birkaç tık ötesi. talisca konusunda endişelerim farklı, attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değecek mi? plan proje... bu işlerin simsarı olmuş portekiz kulüplerinde işe yarar mı? diğer taraftan oos eksikliğinden uzun süredir kısa paslı akıcı oyun oynamıyoruz. oyun hafızamızı yitirirmiyiz? sonuçta kullanılan aşınır kullanılmayan paslanır.

Çevrimdışı ardiles

sadece sosa, gomez olsa gruptan çıkardık; ama bizde sosa, gomez, tolga vardı. bu arada senin dışında kimse sosa'nın karakterini konuşmadı, resmen her ortama damganı vuruyorsun. yalnız bu sefer haklısın, söz konusu ikili ancak o şekilde karşılaştırılabilir. burada gündem olmasının nedeni internet sitelerinin boşluk doldurmak için yazdıkları anlamsız değerlendirmeler herhalde.

neyse arkadaşlar sayesinde bir gün daha geçti. ayrıca @ardiles ağabeyin güzel tespitleri var, umarım başka zaman denk düşeriz.

rica ederim 3 yaş var aramızda. burada ağabey necmi abi.

gerçi geçen gün necmi abinin sosyal med. hesaplarına bakayım dedim. saçlar hala sarı beyaz falan yok maşallah diyelim. fit ve yakışıklı abimiz benden genç gösteriyor.

Çevrimiçi Necmi

dün biliç&töre konusunda takımda sosa dan başka savaşan kimse kalmadı demiştin geçen yıl yine savaştı sosa.
gomez, milli takıma seçilmek ve tekrar kendini göstermek için beşiktaşa geldi ama defansa gelip top çıkarmasını son düdüğe kadar gol için mücadele etmesini milli takım motivasyonuyla açıklayamayız. sahaya çıkıp elinden geleni yapan art niyet taşımamış oyuncuları ayrı yere koymak gerekir. gitme biçimleri her ne kadar hoş olmasa da sosanın fernandes gibi sahada sağı solu oynamadı, gomez ailton gibi maç seçmedi. töre gibi yanlış yapmadılar.... bu oyuncuların geri gelmelerini bende istemem buruk olurum.

geçen yılın oyunuyla bu sezonun oyunun mukayese etmek içim mecburen eski oyunculardan bahsediyorum. sosaya çokta bayıldığımdan video paylaşmıyorum, sosa ismi oos için sembol sadece. nasıl olmalı nereye kaçmalı nasıl pas atmalıya örnek.
Ben işte sizden farklı haklı olanın hakkını veririm bir oyuncuyu ne sürekli gömer nede sürekli överim
doğru yaptığındada taktir ederim. Benim için aslolan Beşiktaş formasıdır içindeki değil içindekinin değeri
o formayı giydiği sürece vardır. ondan sonraki değeride o formayı çıkarış biçimine bağlıdır. sosanın ve gomezin
bu güne kadar sahadaki emeklerine asla kötü bir şey demedim küçümsemedim. Tartışmayada sosa kötü talisca iyi diye girmiyorum
sadece farklı oyun tarzında farklı sistemlerde oynayan oyuncuları tartamazsın sosanın şu anda başarılı olabileceğine dair bir şey diyemezsin
taliscanında o kadronun içinde muhteşem işler yapmayacağı konusunda bir şey diyemezsin.
22 sinden sonra oyuncu gelişmez diyorsun oyuncu 26-27 yaşına kadar gelişir ondan sonrası akıl ve olgunluk dönemidir.
zaten bir çok iyi oyuncu 26 dan sonra kendini gösterebiliyor. bunlar genel şeyler ama 22 yaşındaki oyuncuyla 30 unu geçmiş oyuncu katkı olarak mukayese edilmez. Beşiktaş oyuncusu Beşiktaş oyuncusuyla asla mukayese edilmez bu ikinci kez evlenen birinin eski karısıyla yeni karısını
mukayese etmesi gibi bir şey bu sadece yeni karını bozar ve senin mevcut hayatını sekteye uğratır.
Talisca yetenekli bir oyuncu ama zayıf güçlenmesi lazım futbol aklı çok iyi bunu yaptığı asistlerden oyunu açmalarından anlarsın
kaleye vurduğu toplara frikiklere bir şey demiyorum  adam 60 metreye ayağa pas atıyor bir anda oyunun yönünü değiştiriyor.
gözardı ettiğin takıma girdi bir kaç maç oynadı takımı oyuncuları tanıyamadan sakatlandı.ciddi bir sakatlık kırık tedavi oldu bir adaptasyon süresi
yaşamadan gene yabancı bir takıma girip oynamaya başladı bir taraftanda kendini kanıtlama derdinde onun ayarında oyuncuda yok
önünde oynayan cenk gol atmayı unutmuş Abouda kendisi gibi alışma sürecinde bir tarafında quaresma gibi topu kendine isteyen ve kafasına göre oynayan oyuncu var Taliscanın şartlarına bakınca ve yaptıklarına bence çok büyük bir yetenek 23 M edermi elbette etmez zaten kimsede o parayı vermez
ama başkan büyük ihtimalle yarı fiyatına işi bitirecektir 12 M gibi bir bonservisle gözü kapalı her tür riski alınabilecek bir oyuncu Talisca
bu arada abou içinde ben 10 M bonservisi öderim. benim tam istediğim yıpratıcı ilerdeki varlığı rakip defansı panikletecek bir oyuncu
onunda zor bir adaptasyonu oluyor. Bakma kiralık olması bizim oyuncularında takım aidiyetinden dolayı hırpalandı ne doğru dürüst asist yapıldı nede
oyuna sokuldu hep kişisel yeteneğiyle baskıyla top kapmaya uğraştı dikkat edersen attığı gollerde hep böyle ona doğru dürüst asist bir tek talisca dan geliyor. Bazen oyuncuları değerlendirirken insani boyutlarıda düşünmek gerekiyor. bazen dikkat ediyorum abou ve taliscaya öyle terso pozisyonlarda
top atılıyorki bir metre önüne atmaları gereken topu haraketlenen oyuncunun ayaklarına atıp dolanmasını sağlıyorlar. çok şeyi değerlendirin
ben ilk yarı boyunca burda abou gömülürken pas vermiyorlar dedim. ama topa ulaştığı anda affetmiyor. Taliscada bir baskı altında
bunu anlamaya çalışıyorum çok tutuk son gençler maçında tam önümde vuruş açısı yakaladı çok müsaitti vuracaktı ama vurmadı pas yaptı
sanırım hırpalanıyor son bir kaç maç şut atmaktan kaçınıyor. bu çocuk çok genç daha ve şampiyon kadronun içine girdi böyle değerlendir.
golü attı sevinç şekline bir bak ne demek istediğimi anlarsın.  ben çok ümitliyim seneye mükemmel olacak.
bence asla kadronda mücadele eden bir oyuncuyu seni küçük görüp gitmiş bir oyuncuyla tartma değerli olan o giydiği formanın değerini bilendir.
hele bir şampiyon olsunlar birlikte sarılıp sevinsinler seneye görelim ne olduğunu.
benim gördüğüm geleceğinin değerli olacağını bağıran Beşiktaş forması giymiş ikinci oyuncudur ilki ferdinanttı
çok iyi adam eksiltiyor ikili mücadeleleri iyi biraz tutuktu açılmaya başladı. Tek kusuru topla kale civarı buluştuğu
anda ilk opsiyonu gol atmak bunada kusur gözüyle bakarsak tabiki. asist yapması gerektiği yerde yapyor ve asistleride çok temiz
quaresma gibi kalabalığa ortalamıyor dikkat et direk adamın kafasına atıyor. Top tekniği gerçekten mükemmel
çıplak gözle izlemeni tavsiye ediyorum ilginç bir şekilde ne yapacağını anlayamıyorsun rakipde anlamıyor
konudan konuya atlıyorum ama Babel içinde bir şey söyleyeyim ceza sahasında gerçekten çok tehlikeli bir oyuncu
asla ne varlığı nede ne yapacağı anlaşılmıyor hayalet gibi bizim oyuncular alışamadı daha tarzına oda uyum süreci yaşıyor
vurduğunda vuracağını anlamıyorsun tam kale arkasında olduğumuz için iyi süzüyoruz durumu kaleciler hep gafil avlanıyor.
rakip kale önünde iki tane ne yapacağı belli olmayan oyuncumuz var. Buna birazda abou yu katabiliriz.
ben Ba yıda kadroya katsınlar tabi sakatlıktan dönüşünü bir görelim önce hücum hattını bu şekilde bıraksınlar diye düşünüyorum.
Bir tane çok klas sol stoper alsınlar başka transfer istemiyorum. Caner ışık vermiyor şu anda ama düzelir diye umuyorum.
rudolfho yu gönderelim bir sol stoper alalım bütün gücümüzü ona verelim yeterli birde en fazla sağ açık alınabilir ama töre dönüyor
oda gereksiz olur.

Çevrimiçi Necmi

rica ederim 3 yaş var aramızda. burada ağabey necmi abi.

gerçi geçen gün necmi abinin sosyal med. hesaplarına bakayım dedim. saçlar hala sarı beyaz falan yok maşallah diyelim. fit ve yakışıklı abimiz benden genç gösteriyor.
:naughty:
gençlik halimi görmüşsündür :bandit:
sarışın olunca beyazlar çokda dikkat çekmiyor diyelim özellikle fotolarda :D
beden yaşlanmasada ruh yaşlanıyor. ölmeden avrupa kupası göreyim demeye başladım artık.

Çevrimiçi Necmi

6 gün kaldı O.Lyon maçına :)

yaşayacağın günü saymıyorsun gece onda oynanacak maçta o günüde saymıyorsun :bandit:
ts maçına 3 gün var senin hesapla ts maçından üç gün sonra lyonla oynayacağız :bandit:

Çevrimiçi Necmi

öyle bişey söylemedim  :alala:

sosa/talisca kıyasında, sosa büyük maçlarda neredeydi sorusuna peki talisca neredeydi frikik atmak dışında dedim.

bu aralar düzelmeler var ama beklentim en fazla birkaç tık ötesi. talisca konusunda endişelerim farklı, attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değecek mi? plan proje... bu işlerin simsarı olmuş portekiz kulüplerinde işe yarar mı? diğer taraftan oos eksikliğinden uzun süredir kısa paslı akıcı oyun oynamıyoruz. oyun hafızamızı yitirirmiyiz? sonuçta kullanılan aşınır kullanılmayan paslanır.
zaten bir kaç tık ötesi barçada realde oynar :D

Etiketler: