Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173733 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Elleri avuşturuyorum fena şeyler olacak yarın  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı benyv-

Dün yazdığım gibi Akhisar galip geldi, Gençler birliği maçını alırsak Şampiyonluk yolunda daha garantili pozisyonda olacağız. Akhisarın yenilmeyeceğini biliyordum, hayırlı olsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Ananas verelim renklilere sekil1a gibi

Ananasaldirdim, espirisi de yapariz hem

Olumlu

Kendimize aldığımız ananası niye renklilere veriyoruz ki yahu? Ananası kimseye vermeyiz, renkliler avuçlarını yalasınlar.:tabe:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı worns

Başakşehir ile yapacağımız maça kadar Gençlerbirliği, Ts(D), Adana maçlarına çıkacağız. 3'te 9 durumunda hatta 7 durumunda Başakşehir maçına epey rahat çıkarız. Şampiyonluğun belirleneceği düzlük bence burası. Başakşehir ve Fb maçlarına yakın puan farkıyla çıkmak olası bir Avrupa Ligi yarı final takvimi de gözönüne alınırsa ciddi stres yaratabilirdi. Bundan uzaklaşma şansımız var.

Başakşehir, Gs ve Rize(D) oynayacak bizim maça kadar. İkisini de kazanama ihtimalleri var. Çok kritik olacağını ön gördüğümüz Başakşehir, Fb, Bursa maçlarına 8 ya da üstünde bir puan farkıyla çıkabiliriz ki bu puan farkıyla bence söz konusu maçlardan da yenilgisiz çıkarız.

Gençlerbirliği maçı çok önemli. 2 maçtır puan kaybediyoruz artık bu seri bitmeli. Kayseri ve Antalya'dan birini bile kazanmış olsak ligi kafamızda nerdeyse bitirmiştik. Bunlara karşın yine büyük bir avantaj yakalama şansı elimize geldi. Zaten lig oldukça düşük bir puan bandında bitecek gibi görünüyor. Örneğin geçen sene 25. hafta bu seneden 5 puan fazla toplamıştık.

Çevrimdışı sametbagan

Valla biz Beşktaşlılarda bir göz var öküzü bile devirir. :D

Şimdi çeyrek sıfır bile olsa gençler maçını almalıyız.İyi futbol falan kimse beklemesin

Bu saatten sonra skora odaklanmalıyız.Gençler ve Trabzonu yenelim fark 8 olur

Haftaya bu başakşehir gs yi yenemez.İşte o zaman uefa kupasından çok daha rahat bahsedebiliriz.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Başakşehir, Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 2-1 yenildi. Bu sonuç Beşiktaş futbol takımımıza ekstra moral-motivasyon katkısı sağlayacaktır.

Beşiktaş olarak 15. resmî Türkiye şampiyonluğumuza ve dolayısıyla 3. yıldızımıza koşuyoruz. Bu yüzden bu sezon Şeref Bey Stadyumumuz'da oynayacağımız kalan 5 lig maçımızda tribünlerimiz full dolu olmalı ve taraftarlarımız maçın başından sonuna kadar devamlı olarak futbol takımımızı desteklemeliler. Çünkü eğer sezon sonunda şampiyon olup 3. yıldızı formamıza takarsak, bu şampiyonluğumuz bizim için çok anlamlı bir şampiyonluk olacaktır.

Viva Beşiktaş!
Forza Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

eğer başakşehir haftaya da kaybeder ve biz iki maçımızı da alıp farkı 8 yaparsak o zaman lyon maçlarına kafa olarak çok rahat çıkarız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

vallahi herşey lehimize gelişiyor çifte kupaya doğru gidiyoruz ,lyonu iki maçta da yeneceğimizi düşünüyorum :)

Çevrimdışı cursedofdragon

vallahi herşey lehimize gelişiyor çifte kupaya doğru gidiyoruz ,lyonu iki maçta da yeneceğimizi düşünüyorum :)

Nazar değircen ensar bi yerini kaşı :D

Çevrimdışı Ensar

Nazar değircen ensar bi yerini kaşı :D
hep uefa kupası hayali kurardım artık o sene bu sene olsun inşallah :D

İnşallah yarın ve haftaya puan farkını açarsak bütün gücümüzü UEFA Cup'a verebiliriz :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lyon çok büyük bir hendek bizim için, atlattık mı kupanın bir sapından tuttuk  :super:

Çevrimdışı Ensar

İnşallah yarın ve haftaya puan farkını açarsak bütün gücümüzü UEFA Cup'a verebiliriz :D
avcının istediği gi bi :D

avcının istediği gi bi :D

tabi :D

Bizde onlara şimdi iyi dileklerimizi sunuyoruz :D

Başakşehir'e teşekkür ediyor bütün gücünü Türkiye kupasını vermesini diliyoruz :D  :evillol:

Çevrimdışı caner.eryigit

As bayrakları as as as...şimdi onlar düşünsün⭐️⭐️⭐️

Çevrimdışı 38life

Cenk'in gol krallığı tehdit altında. Yarın 2 tane sallasın.

Çevrimdışı kyiv

Yarından itibaren Vodafone Arena avantajı sahaya yansımalı. Başakşehir 8 de 8 yapamayacağına göre kalan 9 maçta 7 galibiyet hatta 6 galibiyet bile işimizi görür.

Beşiktaş şampiyon olurken 2.ciliğinde tesadüf şans vb. şekilde Galatasaraya gitmesini istemiyorum. O nedenle biz bütün maçlarımızı kazanalım Başakşehirde onu 2. yapacak bütün maçları kazansın Galatasaray maçı dahil! Fenerbahçe ve Galatasarayda 5. lik kupasına yarışsınlar.Trabzonspor ve Antalyaspor bunların 2 sini de geçer.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Başakşehir ile yapacağımız maça kadar Gençlerbirliği, Ts(D), Adana maçlarına çıkacağız. 3'te 9 durumunda hatta 7 durumunda Başakşehir maçına epey rahat çıkarız. Şampiyonluğun belirleneceği düzlük bence burası. Başakşehir ve Fb maçlarına yakın puan farkıyla çıkmak olası bir Avrupa Ligi yarı final takvimi de gözönüne alınırsa ciddi stres yaratabilirdi. Bundan uzaklaşma şansımız var.

Başakşehir, Gs ve Rize(D) oynayacak bizim maça kadar. İkisini de kazanama ihtimalleri var. Çok kritik olacağını ön gördüğümüz Başakşehir, Fb, Bursa maçlarına 8 ya da üstünde bir puan farkıyla çıkabiliriz ki bu puan farkıyla bence söz konusu maçlardan da yenilgisiz çıkarız.

Gençlerbirliği maçı çok önemli. 2 maçtır puan kaybediyoruz artık bu seri bitmeli. Kayseri ve Antalya'dan birini bile kazanmış olsak ligi kafamızda nerdeyse bitirmiştik. Bunlara karşın yine büyük bir avantaj yakalama şansı elimize geldi. Zaten lig oldukça düşük bir puan bandında bitecek gibi görünüyor. Örneğin geçen sene 25. hafta bu seneden 5 puan fazla toplamıştık.

Başakşehir'in kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçı da deplasmanda oynayacağı Rizespor maçı da zor maç. Başakşehir bu iki maçını galip bitirebileceği gibi bu maçlarında puan da kaybedebilir.

Başakşehir'in bilhassa Galatasaray'a karşı kendi sahasında oynayacağı maçta puan kaybetme ihtimalini yüksek görüyorum. Çünkü Galatasaray, Başakşehir'den daha kaliteli bir takım. Her ne kadar Galatasaraylı Bruma, Başakşehir'e karşı oynayamayacak olsa da, Galatasaray'ın Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar çıkartabileceğine inanıyorum. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Tolga

Sitenin yetkilisi yönetici kim? Ona ulaşmam gerekiyor da
Üyelikler isteğe göre silinmiyor eğer forumdan memnun değilsen girmeyebilirsin tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cagdas44

Başakşehir'in kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçı da deplasmanda oynayacağı Rizespor maçı da zor maç. Başakşehir bu iki maçını galip bitirebileceği gibi bu maçlarında puan da kaybedebilir.

Başakşehir'in bilhassa Galatasaray'a karşı kendi sahasında oynayacağı maçta puan kaybetme ihtimalini yüksek görüyorum. Çünkü Galatasaray, Başakşehir'den daha kaliteli bir takım. Her ne kadar Galatasaraylı Bruma, Başakşehir'e karşı oynayamayacak olsa da, Galatasaray'ın Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar çıkartabileceğine inanıyorum. Hayırlısı olsun.

Galatasaray maçına çıkarken milli ara sonrasında 2 kez Akhisar'la oynamış olacaklar, bugün oynadılar 3 gün sonra bir daha. Ama bir farkla bugün oynamayan Emre 4'ündeki maçta ve sıkıntı olmazsa GS maçınsa oynayacak. Emre Başakşehir için önemli bir oyuncu saha içinde bir teknik direktör olarak koşmasa topa müdahale etmese bile etkisi fark edilebilen birisi onu oyundan düşürüp kenara göndermek Başakşehirin kilidini açar.

Çevrimdışı Tolga

Anladım. Silinmiyorsa yapacak bir şey yok.
Çıkış yapayım o zaman. Beşiktaş'ın şampiyon olması dileğiyle. Herkese iyi günler...
Tercih senin tabi iyi günler.

Tercih senin tabi iyi günler.

iyi günler tolga bey :D

Şampiyonmuyuz tolga bey :D

Çevrimdışı Tolga

iyi günler tolga bey :D

Şampiyonmuyuz tolga bey :D
15. Şampiyonluğa son 9 maç :halay:

Çevrimdışı underworld