Abi senin yönetimi savunduğun kadar bizim defans bizim kaleyi savunamuyor
Bir şeyde de halkın yanında ol be abi :P
yok ya ne savunması şu anda sözleşmeyi okudum burnumdan soluyorum sadece itiraz edilecek şey var edilmeyecek şey var
insanları anlamıyorum passo da her şey bitti alınan aidatmı sorun olduda tartışılıyor. sistem zaten baştan aşağı arıza
ama bunun yönetimle alakası ne. kanunu çıkaran devlet bunu uygulayan federasyon burda kulüpler işin neresinde
büyük takımlara bir şey demiyorum ama bu kart parasına kombine satan kulüpler var nerdeyse bu işin mali kısmı
ama kombine alırken bunun için yönetime kulübe saydırılmazki.
ama bir sözleşme yapmışlar evlere şenlik böyle bir sözleşme kölenin önüne konup imzala denmez kulüp ne karar alırsa alsın
senin itiraz hakkını baştan kesiyor o sözleşme kombine alman için değil almaman için yapılmış bana bir şey satarken nasıl senin kişisel bilgilerini
istediğim şekilde paylaşabilirim diyebilirsinki bana kepmi bağışlıyorsun. Gidin o sözleşmeye itiraz edin benim kişisel bilgilerimi
ortalığa dökmen için ben sana binlerce liramı vereceğim iyice saçmalamışlar böyle bir sözleşme olmaz senin hiç bir hakkın yok
alkollü girersen kombineni iptal ederim para ödemem diyor ne diyor bunlar anlamadım stada değilde camiiyemi giriyoruz
alkollü girsen camiiden bile çıkarmazlar günahı sana derler. sözleşme değil şeriat yasası mübarek adamların sözleşme diye sundukları
şey sana yasalar tarafından verilmiş hakları bile hiçe sayıyor. Alkollü girip taşkınlık yapmak farklı bir şey alkollü giremezsin demek bambaşka bir şey
şimdi insanlar eşleriyle birlikte alıyor yarın kulüp yerini değiştirirse itiraz edemiyorsun eşin başka yerde sen başka yerde
böyle sözleşmeye çüş denir. birde 6 maç transfere hak tanınması kardeşim sanane bunun parasını vermişim sana kimlik beyan ettikten
sonra yeri istediğim kişiye veririm bu işden senin zararın yokki. bana nasıl sınırlama koyarsın. karaborsayı önleyeceksen bunu
bana zarar vermeden yap benim hakkımı alarakmı suçu önleyeceksin
Şimdi bu kadar şey varken kalkıpda zaten yasalarla belirlenmiş passo yu konuşmanın manası ne adamlar vazalini sürmüş neden gül kokulu
değil diye itiraz ediliyor.