Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9174168 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Fakat sezon senunda eski haline dönüş sinyalleri vermezse de hoca gerçekten istemeyebilir. Tabi şu andan bunu yazıp çizmek saçma, daha yeni dönüyor
Caner gibi adama 1 milyon yuro veriyorsun. Baskan sence hocayı dinler mi ? :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Dün başkan Oğuzhan,Necip,Marcelo ile sözleşme yenileyeceğimizi söyledi Tolgay Arslan'ı söylemedi. 5 milyon € ya satsak ne güzel olur.

Çevrimdışı Orhan

Q7 performans ile değil de oyun yapısıyla bize uymuyor.
Evet doğru nokta bu bencede.Yoksa oyun içi katkısından yada büyük maçlardaki oyunundan benim de bir şikayetim yok.

Çevrimdışı tangaz

Bu siyasi atmosferde gurbetçiler veya son iyi kontratını yapmak isteyen 27+ üstü oyuncular (Beck, Marselo, Fabri seviyesinde) dışında potansiyelli veya elit bir seviyede oyuncunun ülkemize transfer olacağını düşünmüyorum. Olursa büyük sürpriz olur.

tolgea kalsın yeter dostum @panic13
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cagdas44

Şenol Güneş teknik direktör değil Öğretmendir

Çevrimdışı fani madida

ilk gün 1850 kombine satılmış iyi rakam  :super: bu gidişle kombinelerin %90'dan fazlası yenilenir
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi Necmi

geçen de yazdım. yönetim bu haberleri yapanlara tükürdüklerini yalatma operasyonu yapmalı.
yanlış olur kulüp saldırdıkça amaçlarına ulaşmış olurlar en doğrusu taraftarın
yok sayması zaten artık yok sayıyorlar. Boşa yazdıklarını anladıkları anda zaten bırakırlar
işin yakasını.
Aslında tepki yerine tiye almak en iyisi ne olursa olsun bunlar kurum ve dalga geçilmekten
hoşlanmazlar.
Bizim almamamızı ve fenerin tekrar devreye girmesini istiyorlardır :evillol:
caneri alırsın gerekiyorsa iyileşmesi için bir sene daha beklersin caneri istemeyen ben söylüyorum bunu
ülkede sol bek yok

Çevrimiçi Necmi

ben hiç öyle bir şey görmedim. anında yapıştıracaksın şamarı, bunların anlayacağı dilden vereceksin cevabı. tesislere sokma stada alma ya da basın tribününde otururlarken koltuklarına alttan çivi sok yüzlerine kezzap at vbvb gibi inovatif çözümler geliştirmek gerekiyor. mesela evlerine giderken yollarını maskeli kırbaçlı deri pantolonlu tipler kesebilir  :D
Erman anlatıyordu canlı yayın stantını taraftarın içine koymuşlar kendimizi kollamaktan maç anlatamıyoruz diyordu bu koltuğa çivi çakmaktan etkilidir. görünmez kazık ne zaman gireceğide belli olmaz.
düşünsene erman Beşiktaş taraftarının ortasında yorum yapıyor hemde canlı yayında hemde 700 tv nin canlı olarak stadda onları yayınladığını bilerek resmen çin işkencesi bu. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ilk gün 1850 kombine satılmış iyi rakam  :super: bu gidişle kombinelerin %90'dan fazlası yenilenir
passo dan satın alınamıyor hata veriyor çıktığından beri bu sadece kulüp satışları

Çevrimdışı fani madida

passo dan satın alınamıyor hata veriyor çıktığından beri bu sadece kulüp satışları
hadi ya o zaman çok çok daha iyimiş ağabey  :bandit: en az 30 bin kombine yenilemesi yapılır kalan 2 bin de kapanın elinde kalır

Çevrimiçi Necmi

hadi ya o zaman çok çok daha iyimiş ağabey  :bandit: en az 30 bin kombine yenilemesi yapılır kalan 2 bin de kapanın elinde kalır
bence  o kalanlar kapanın değilde rezervasyon yapanların elinde kalır gibi duruyor
genel satışa çok az çıkar onuda kulüpten almak daha mantıklı illaki sorun olur baksana rezervasyon varken
satışa çıkalı ne kadar oldu ama alamıyoruz.

Çevrimdışı Yasin A.

@Necmi  ağbi, passo'dan satın alınabiliyor. Hata vermesinin sebebi var.

Eğer kombine yenilemek istiyorsan, passolig kartının süresi 2019'a kadar olmalı, yani 2017-2018 sezonu için kombine alacaksan, passolig kartın sezonun kapanış tarihinden daha ileri bir tarihe kadar kullanım süresine sahip olmalı.

Misal ben hata alıyorum uzatamıyorum kombinemi çünkü kontrol ettim, 10 Ocak 2018'e kadar passolig kartımın süresi var.
33 TL daha ödeyip bunu 2019'a uzatınca kombineyi yeniliyorsun, hata vermiyor.

işin özeti burada da bir soygun var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Necmi abi, dün başkan açıklamıştı 850 kişi kombineleri yeniledi, 1850 değil yani.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı mellfred

Hürriyet gazetesi abonesimisin?

saygılar
bence güzel yorumlamış

Çevrimdışı fani madida

Necmi abi, dün başkan açıklamıştı 850 kişi kombineleri yeniledi, 1850 değil yani.
yok yok az önce buradan seyrettim başkan 1850 diyor

https://www.izlesene.com/video/fikret-orman-eskiden-11-binlere-oynuyorduk-kombinede-simdi-32-binler-gidiyor/9792058

Çevrimdışı benyv-

Caneri 1 milyondan da ucuza kapatabiliriz pazarlıkla, normalde ederi çok daha fazla ama nasıl döneceğini öngöremeden, tüm sezonu direk ona emanet etmemeliyiz, benim tek demek istediğim buydu  :tabe:  İleride iyi yönetilmeye devam edilirsek Dortmund'un stratejisine benzer bir yol izleyeceğimizi düşünüyorum, tabi mali rahatlama sonrasında.

Çevrimdışı fani madida

Eğer kombine yenilemek istiyorsan, passolig kartının süresi 2019'a kadar olmalı, yani 2017-2018 sezonu için kombine alacaksan, passolig kartın sezonun kapanış tarihinden daha ileri bir tarihe kadar kullanım süresine sahip olmalı.

Misal ben hata alıyorum uzatamıyorum kombinemi çünkü kontrol ettim, 10 Ocak 2018'e kadar passolig kartımın süresi var.

şuraya bak ya paso'ya verilen 33 tl tam soygun haram zıkkım olsun o para  :akuma:

Çevrimdışı panic13

tolgea kalsın yeter dostum @panic13

Tolga takımımızın velinimeti ve folklörüdür.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanlış bilgi için özür dilerim, dün 850 diye bir haber okumuştum.

Çevrimdışı mylife1903

yanlış bilgi için özür dilerim, dün 850 diye bir haber okumuştum.
Gerizekalinin biri haberi "bin 850" diye girmis ordan algi kasacak herhalde
Editor de onaylamis

Çevrimdışı atakan eraslan

Bilgilendirme için teşekkürler , ben de uzatamıyordum bir türlü , doğru önce passo senelik ücretini ödedim sonra kombineyi uzattım.

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler tünaydın şenol hocanın konuşmalarının tam halini nerden bulabilirim.

Çevrimdışı Ensar

"Ekonomik koşulda oynama koşulları iyi olsaydı,  olcay gitmeyecekti."

şenol güneş

demek ki daha iyi para kazanmak için gitmiş olcay
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

buna soygun denmez zaten uzatmak zorundasın erkene alıyorlar işte fırsat yaratma denir 600 000 lira gibi para burdan kulübün kasasına girecek ffp için her parayı erkenden kulübe döndürmek zorundalar bu sene biliyorsunuz FFP nin bir kısmından kurtulacağız sorun çıkmamalı zaten kombine yenilemeyi erkene çekmelerinin nedenide budur. 2 mayısda rezervasyonlar sonlanacak mayıs sonuna kadarda mali yıl bitmeden kombine satışları sonlanacak. Feda demeye devam biz demesek kim diyecek sonuçta yönetimde elinden geleni yapıyor. Bizde bize düşeni yapmalıyız zaten taraftarda yapıyor.

Etiketler: