Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9174175 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Şenol hoca olmasa direk Monchi'yi Roma'nın elinden kapalım derdim.

Çevrimdışı Ensar

vodafone arena uygulaması güncellenmiş ve güzel bi hal almış. bir kaç ekran görüntüsü ekliyorum :)

futbolcularımızın istatisliklerinden oluşan bir bölüm var

3d arena iyileştirilmiş gibi geldi

ve selfie bölümü gelmis :)

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı benyv-

Adriano'ya yüksek teklifler var diye, sezon sonu Fb ile sözleşmesi biten Hasan Ali'ye çökme planları yapıyorlarmış, umarım gerçek değildir. 10 m ve üstü teklif 32 yaşındaki oyuncu için kabul edilir ama yerini aynı kalitede genç bir isimle doldurmalıyız. Bu yaz Oğuzhan, Cenk, Adriano satışlarını seziyorum açıkçası, eğer toplamda 30-40 milyon euro civarı bi satış yaparsak yerlerini de rahatlıkla daha iyileriyle doldurabiliriz, aksi taktirde bırakmazlar da zaten bu üçlüyü. 
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2017, 09:21:50 benyv- ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano'ya yüksek teklifler var diye, sezon sonu Fb ile sözleşmesi biten Hasan Ali'ye çökme planları yapıyorlarmış, umarım gerçek değildir. 10 m ve üstü teklif 32 yaşındaki oyuncu için kabul edilir ama yerini aynı kalitede genç bir isimle doldurmalıyız. Bu yaz Oğuzhan, Cenk, Adriano satışlarını seziyorum açıkçası, eğer toplamda 30-40 milyon euro civarı bi satış yaparsak yerlerini de rahatlıkla daha iyileriyle doldurabiliriz, aksi taktirde bırakmazlar da zaten bu üçlüyü. 
Caner var ya dostum o banko oynar o zaman, Hasan ali yerine  18 20 yaşlarında potansiyel aralığı geniş yerli veya yabancı birini almak gerekiyor. Ayrıca Karijma en çok satılmasını istediğim oyuncu.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2017, 09:28:08 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Ensar

adriano için öyle bir hava bende seziyorum , oğuzhanın da pazarı ve isteyeni var ama cenk biraz zor , bir senelik performans ile kimse üzerine atlamaz sanırım
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2017, 09:29:18 Ensar ]

Çevrimdışı benyv-

Bence de satılması gereken isim Q7, yaşını da düşünerek teklif gelirse kaçırmamalıyız. Genel bir gençleştirme yaparsak eğer kaliteyi düşürmeden, gelecek adına maliyetleri daha da düşürmüş oluruz. Adriano giderse Mitroviç ayarında Şenol hocanın parlatabileceği bir sol bek gelebilir ama ben Caner'in nasıl döneceğinden şüpheliyim. Oğuzhan veya Cenk satılırsa yerleri daha kolay dolabilir ama Adriano giderse Caner nasıl performans sergiler, o konuda kuşkularım var.

Çevrimdışı mylife1903

Hasan ali olayi baska. Kgb operasyonu o. Hasan aliyi alip, baska takima kiralayacaz ki fbde ismael banko oynasin. Operasyon hali gorunumlu iso operasyonu aslinda, buyuk resmi gorun azicik.

Çevrimdışı tangaz

forvete mariolardan hangisini alsak kararsızım doğrusu :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Elini korkak alistirma abi 3u1arada olsun. Senelerdir alistik 3un1ini almaya azicik sefa surelim

Çevrimdışı benyv-

Hasan ali olayi baska. Kgb operasyonu o. Hasan aliyi alip, baska takima kiralayacaz ki fbde ismael banko oynasin. Operasyon hali gorunumlu iso operasyonu aslinda, buyuk resmi gorun azicik.

Şu anda operasyon yapmaya değmeyecek bir rakip olarak görüyorum, ondan düşünmedim bile  :evillol: Lens'i alırsak eyvallah ama Hasan Ali'yi o maaşla kimse kiralık da almaz. Tabi Adriano'nun yeri çok iyi biriyle dolar, Caner de alınmaz ise yedek için Hasan Ali son ihtimal düşünülebilir. Bu arada sizce Caner alınır mı kesinlikle?(Ben şüpheliyim de)

Çevrimdışı underworld

bugün de Adriano'nun bavullarını hazırlamışız  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayırlı sabahlar...Hayırlı Kandiller büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez + balojan  :lol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2017, 10:01:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Ne diyosun sen ya ciddi olamassın , Hasan Ali nedir yahu  :biggrinking:
Ferrari'den inip , Şahine binmek gibi bisey olacak bizim için sanırım.  :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün de Adriano'nun bavullarını hazırlamışız  :busted_cop: :busted_cop:
adriano takımdaki en iyi oyuncu açık ara kesinlikle ayrılmasını istemem ama 10 m euroların üstünde bir teklif gelirse satmak mantıklı görünüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Elini korkak alistirma abi 3u1arada olsun. Senelerdir alistik 3un1ini almaya azicik sefa surelim

üçün birini boş ver  şimdi   :D balojan + yarmo paketi yapalım senin için

Çevrimdışı underworld

adriano takımdaki en iyi oyuncu açık ara kesinlikle ayrılmasını istemem ama 10 m euroların üstünde bir teklif gelirse satmak mantıklı görünüyor.

teklifi kimler veriyor acaba ?
çinde doldu artık + yabancı sayısı ve düzenleme yapılmış olması lazımdı . :alala: :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

teklifi kimler veriyor acaba ?
çinde doldu artık + yabancı sayısı ve düzenleme yapılmış olması lazımdı . :alala: :alala:
kimse vermiyor yahu spekülasyon sadece hani gelirse diye söyledim, pek geleceğini sanmıyorum ben  :D

Çevrimdışı underworld

kimse vermiyor yahu spekülasyon sadece hani gelirse diye söyledim, pek geleceğini sanmıyorum ben  :D

heee iyi o zaman  :halay: :halay:

Biraz kendime geleyim  :ebebe:

Çevrimdışı benyv-

Bu arada Gökhan İnler de resmi olarak kiralık değil mi? Umarım öyledir, seneye pek işimize yaramayacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Ensar

Hayırlı sabahlar...Hayırlı Kandiller büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim..

seninde kandilin mübarek olsun abi , herkesin kandili mübarek olsun allah günahlarımızı affetsin bol dua edin , allah'ım sen bu sene çifte şampiyonluk nasip etsin bize :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Gökhan İnler de resmi olarak kiralık değil mi? Umarım öyledir, seneye pek işimize yaramayacak gibi görünüyor.
Gökhan İnler ile 2+1 yıl olmak üzere anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre oyuncuya,
2016-2017 sezonunda 2.052.000 Avro,
2017-2018 sezonunda 1.800.000 Avro, garanti ücreti ödenecektir.
Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 sezon uzayacaktır. Bu durumda oyuncuya
2018-2019 sezonunda 1.926.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Çevrimdışı Orhan

Balo+Q7+Abu'yu aynı kadroda düşünmek bile istemiyorum Allah korusun.Bizim mahallenin kasabına daha fazla güveniyorum yani o kadar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2017, 10:22:46
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Balo+Q7+Abu'yu aynı kadroda düşünmek bile istemiyorum Allah korusun.Bizim mahallenin kasabına daha fazla güveniyorum yani o kadar.

Olur olur neden olmasın hemde Süperötesi olur  :biggrinking:
Cinayet Tayfa  :sevinc

Etiketler: