Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

pektemek puan kaybı demek  :evillol: şakası bir yana umarım Başakşehir seneye de kiralar.

Siz bilmiyorsunuz pektemeği bilerek yolladık biz onlara.

İçerdema :D Onları şampiyonluktan edicek :D

Çevrimdışı Ensar

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Lyon Kulübü’nün Türk taraftarların yoğun ilgisi ve gelir elde etmek istemesi sebebiyle karşılaşma için 16 bin bilet ayırdığı ve bunların tamamının satıldığı öğrenildi.

Fransız basınında bu tür haberlerin yer almasının ardından ise Beşiktaş Kulübü’nün Lyon Kulübü yetkililerini arayarak bu sayıda bilet satışının yapılıp yapılmadığını teyit ettirdiği ve Fransız ekibinin bu bilgiyi doğruladığı belirtildi.

Öte yandan Lyon Kulübü, Beşiktaş’a bilet satışı yapabilmesi için 2.800 bilet ayırırken bu bilet satışları ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

59 bin kapasiteye sahip olan Parc OL’de bilet satışlarının tamamlanmasının ardından yaklaşık 20 bin Beşiktaşlı taraftar olması bekleniyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

şöyle ilginç bir haber var

Şimdiye kadar futbolcuların kendilerini sigortaladığını yani sakatlanıp para kazanamayacak hale geldiğinde sigortadan tazminat almak için sigorta yaptırdığını biliyorduk. Türkiye’de ilk defa bir futbol kulübü bu kez futbolcuların sakatlanmasına karşı kendini sigortaladı. Özel bir sigorta şirketi ile siyah beyazlı kulüp bazı iyi ücret alan futbolcularının sakatlığına karşı poliçe yaptırdı.

Habertürk'ün haberine göre, Kara Kartal’ın yaptırdığı sigorta yıllık iyi ücret alan futbolcuların sakatlanmaları veya vefat etmeleri veya başka türlü nedenlerle oynayamamasına karşı aldığı ücreti kulübe ödemeyi taahhüt ediyor. Kulüp o parayı alıp başka bir futbolcu kiralama veya satın alma yoluna gidebiliyor. Örneğin sezon başında sakatlanan Caner Erkin için eğer bu sigorta yaptırılmış olsaydı Beşiktaş aldığı tazminat ile sezon arasında bu futbolcunun yerine başka birisini kiralayabilirdi. Dünyada Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerin bu sigorta ile futbolcu sakatlanmalarına karşı kendilerini garanti altına aldığı, Türkiye’de ise bu sigortayı şimdilik sadece Beşiktaş'ın yaptırdığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Lyon Kulübü’nün Türk taraftarların yoğun ilgisi ve gelir elde etmek istemesi sebebiyle karşılaşma için 16 bin bilet ayırdığı ve bunların tamamının satıldığı öğrenildi.

Fransız basınında bu tür haberlerin yer almasının ardından ise Beşiktaş Kulübü’nün Lyon Kulübü yetkililerini arayarak bu sayıda bilet satışının yapılıp yapılmadığını teyit ettirdiği ve Fransız ekibinin bu bilgiyi doğruladığı belirtildi.

Öte yandan Lyon Kulübü, Beşiktaş’a bilet satışı yapabilmesi için 2.800 bilet ayırırken bu bilet satışları ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

59 bin kapasiteye sahip olan Parc OL’de bilet satışlarının tamamlanmasının ardından yaklaşık 20 bin Beşiktaşlı taraftar olması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

hey yavrum dolar'dan daha hızlı yükseliyoruz :D

15 binden 20 bine çıkmışız :D

Bu bi deplasman maçı değildir beyler 20 bin kişi ile o stadta ev sahibi biziz :D  :evillol:

Çevrimdışı Orhan

burak yılmaz  :D

başka seçenekler sunmak isterdim ama yok
En kötü Urfadan Batuhanı alırız :lol:

Çevrimdışı 38life

Atiba Hutchinson, Kanadalı vatandaşı Cyle Larin'i Beşiktaş'a önerdi. (Sun)

Çevrimdışı tuncaboylu

şöyle ilginç bir haber var

Şimdiye kadar futbolcuların kendilerini sigortaladığını yani sakatlanıp para kazanamayacak hale geldiğinde sigortadan tazminat almak için sigorta yaptırdığını biliyorduk. Türkiye’de ilk defa bir futbol kulübü bu kez futbolcuların sakatlanmasına karşı kendini sigortaladı. Özel bir sigorta şirketi ile siyah beyazlı kulüp bazı iyi ücret alan futbolcularının sakatlığına karşı poliçe yaptırdı.

Habertürk'ün haberine göre, Kara Kartal’ın yaptırdığı sigorta yıllık iyi ücret alan futbolcuların sakatlanmaları veya vefat etmeleri veya başka türlü nedenlerle oynayamamasına karşı aldığı ücreti kulübe ödemeyi taahhüt ediyor. Kulüp o parayı alıp başka bir futbolcu kiralama veya satın alma yoluna gidebiliyor. Örneğin sezon başında sakatlanan Caner Erkin için eğer bu sigorta yaptırılmış olsaydı Beşiktaş aldığı tazminat ile sezon arasında bu futbolcunun yerine başka birisini kiralayabilirdi. Dünyada Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerin bu sigorta ile futbolcu sakatlanmalarına karşı kendilerini garanti altına aldığı, Türkiye’de ise bu sigortayı şimdilik sadece Beşiktaş'ın yaptırdığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Habertürk
Pektemek seneye bize dönüyor demek :bandit:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uno_bjk

Ümraniye maçının kadroları belli değilmi halen??
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ümraniye maçının kadroları belli değilmi halen??

Bu maçta Ba süre alsa bari.

Çevrimdışı Savaş

Hazırlık maçının yayını yine mi yok arkadaşlar?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazırlık maçının yayını yine mi yok arkadaşlar?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok malasef.

Türkiyede bir Ilk..
Beşiktaşımız kendini sigortaladi. Sakatlanan Futbolcularımızın ücretini Sigortadan geri alacağız.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez gelmesin, curusun kume dusme hattinin ustunde.

Abubakar kalsin yanina balojan gelir cenk kalir islem tamam.
Abu ile balo kirmizi kart kurgusunda oynarlar 3 mac abu 3 mac balo ikisinin birden cezali oldugu maclarda da cenk oynar. Herkes mutlu olur.

Bize forvet arkasina adam lazim. Takima liderlik edecek, duran toplari kullanacak, tempoyu belirleyecek, mucadele edecek, kavga edecek, sut atacak futbolu bilen azicik kasarlanmis bir futbolcu lazim.

Forvet arkasina boyle bir adam alirlarsa stopere falan da gerek kalmaz. Gelecek sezonu kotaririZ.

Gene transfer mevsimini acmisiniz. BiraZdan @Necmi gelip kirmizi transfer tabelasini asacak.

Bu sene bile tehlikede daha 9 mac ve kazanilacak 27 puan var.

Çevrimdışı tangaz

Gomez gelmesin, curusun kume dusme hattinin ustunde.

Abubakar kalsin yanina balojan gelir cenk kalir islem tamam.
Abu ile balo kirmizi kart kurgusunda oynarlar 3 mac abu 3 mac balo ikisinin birden cezali oldugu maclarda da cenk oynar. Herkes mutlu olur.

Bize forvet arkasina adam lazim. Takima liderlik edecek, duran toplari kullanacak, tempoyu belirleyecek, mucadele edecek, kavga edecek, sut atacak futbolu bilen azicik kasarlanmis bir futbolcu lazim.

Forvet arkasina boyle bir adam alirlarsa stopere falan da gerek kalmaz. Gelecek sezonu kotaririZ.

Gene transfer mevsimini acmisiniz. BiraZdan @Necmi gelip kirmizi transfer tabelasini asacak.

Bu sene bile tehlikede daha 9 mac ve kazanilacak 27 puan var.

reis bu raketçi milli takımdan nie kesik yedi formsuz mu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Millet 2 km ötedeki stadına 5 bin taraftar zor çekerken, bizim Fransa'ya 20 bin taraftar çekmemiz manidar    :super:

Millet 2 km ötedeki stadına 5 bin taraftar zor çekerken, bizim Fransa'ya 20 bin taraftar çekmemiz manidar    :super:

şşşt adamların kanayan yarasına tuz basma :D  :evillol:

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın rakibi olan Lyon’a fikstür şoku. Fransa Futbol Federasyonu, Lyon’un yarıda kalan Metz maçının 5 Nisan’da oynanmasına karar verdi. Fransız ekibi, 2-20 Nisan arasındaki 18 günde 6 maça çıkacak.

iyi oldu bu :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın rakibi olan Lyon’a fikstür şoku. Fransa Futbol Federasyonu, Lyon’un yarıda kalan Metz maçının 5 Nisan’da oynanmasına karar verdi. Fransız ekibi, 2-20 Nisan arasındaki 18 günde 6 maça çıkacak.

iyi oldu bu :D
ulan herşey lehimize gelişiyor sanki Rabbim önümüzü acıyor gibi geliyor :D

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı abdusta

Efendim,2016 yılının MART ayında ANDY-AR tarafından 81 ilde telefonla 2145 üzerinden yapılan ankete göre;
EN ÇOK TARAFTAR KİMDE?

Ankette sorulan "Hangi takımın taraftarısınız?" sorusuna katılımcıların

yüzde 32.5'i "Galatasaraylı

Fenerbahçelilerin oranı yüzde 30.4,

Beşiktaşlıların yüzde 16.7,  imiş.

+++

Rakamlarla güzel oynanıyor ya,Bende Halay çekeyim dedim

benim yaptıgım ankete tam 2700000 (ikimilyonyediyüzbin) kişi katılımı oldu.

rakamları Passoligden aldım ve derledim sonra örneklemeleride ülke nufusuna rakamlayıp yüzdeledim

işte gerçekler:

21.04.2015 tarihi itibarıyla passolig  kartsahibi olan sayısı

GS: 195808 

FB:187153

BJK:164680

28.03.2017 tarihi itibarıyla passolig kart sahibi olan sayısı

FB:515482

GS:491016

BJK:469531

2 yıllık dönemde passolig karta göre taraftar artış oranı

BJK: %285

FB: %275

GS:%250

en çok Beşiktaş taraftar sayısında artış olmuştur

Şimdi en çok taraftar yüzde ve sayısal olarak kimde?

Ülke nufusu 80milyon hesabı itibarıyla

FB: %19.1 -  14,948,000 taraftar

GS:%18.2 – 14,239,000 taraftar

BJK:%17.5 –13,616,000 taraftar

+++

Taraftar Artış oranına göre 2yıl daha üstüste şampiyon olunması halinde;

Beşiktaş taraftar sayısı önümüzdeki  2 yıl içinde GS yi,3 yıl içinde ise FB yi geçecektir.

Tarafımdan derlenip hazırlanmıştır.

Saygılarımla

Çevrimdışı benyv-

Efendim,2016 yılının MART ayında ANDY-AR tarafından 81 ilde telefonla 2145 üzerinden yapılan ankete göre;
EN ÇOK TARAFTAR KİMDE?

Ankette sorulan "Hangi takımın taraftarısınız?" sorusuna katılımcıların

yüzde 32.5'i "Galatasaraylı

Fenerbahçelilerin oranı yüzde 30.4,

Beşiktaşlıların yüzde 16.7,  imiş.

+++

Rakamlarla güzel oynanıyor ya,Bende Halay çekeyim dedim

benim yaptıgım ankete tam 2700000 (ikimilyonyediyüzbin) kişi katılımı oldu.

rakamları Passoligden aldım ve derledim sonra örneklemeleride ülke nufusuna rakamlayıp yüzdeledim

işte gerçekler:

21.04.2015 tarihi itibarıyla passolig  kartsahibi olan sayısı

GS: 195808 

FB:187153

BJK:164680

28.03.2017 tarihi itibarıyla passolig kart sahibi olan sayısı

FB:515482

GS:491016

BJK:469531

2 yıllık dönemde passolig karta göre taraftar artış oranı

BJK: %285

FB: %275

GS:%250

en çok Beşiktaş taraftar sayısında artış olmuştur

Şimdi en çok taraftar yüzde ve sayısal olarak kimde?

Ülke nufusu 80milyon hesabı itibarıyla

FB: %19.1 -  14,948,000 taraftar

GS:%18.2 – 14,239,000 taraftar

BJK:%17.5 –13,616,000 taraftar

+++

Taraftar Artış oranına göre 2yıl daha üstüste şampiyon olunması halinde;

Beşiktaş taraftar sayısı önümüzdeki  2 yıl içinde GS yi,3 yıl içinde ise FB yi geçecektir.

Tarafımdan derlenip hazırlanmıştır.

Saygılarımla

Eline Sağlık. Şampiyonluk sonrası devamını da alırız inşallah  :claps:

ulan herşey lehimize gelişiyor sanki Rabbim önümüzü acıyor gibi geliyor :D

aynen bunlar hep bi işaret :D

Rüyamda O.Lyon'un çıktığını görmem :D

Olimpiakos ile maçı oynamadan önce bi rüya daha görmüştüm yarı final'ın adı geçti ama çıkıp çıkmadığımızı görmemiştim inşallah geçicez :)

Etiketler: